Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd

01/06/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Ash og hans venner finder en såret Pokémon, som de ikke kender, på et tog, og mens de planlægger en redning, bliver toget angrebet af Kyurem.


Se Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd havde premiere på Netflix Danmark den 1. June, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd herunder:Fra premieredatoen (1. June, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar