Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls

Dato: 03/08/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Et omrejsende skrækshow kommer til byen, og eleverne på Danvilles high school glæder sig til det. Men den skumle showbagmand har en ondsindet plan.


Se R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 3. august, 2016 havde R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar