Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Russell Brand: From Addiction to Recovery

Dato: 30/06/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Ross Wilson
Skuespillere: Russell Brand, Amy Winehouse, Mitch Winehouse
Spilletid: 60 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: Brand trækker på sine egne erfaringer med et heroinmisbrug og trodser konventionelle teorier og sociale politikker om brug og behandling af narkotikamisbrug.

Se Russell Brand: From Addiction to Recovery på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Russell Brand: From Addiction to Recovery kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 30. juni, 2017 havde Russell Brand: From Addiction to Recovery premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Russell Brand: From Addiction to Recovery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Russell Brand: From Addiction to Recovery nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Russell Brand: From Addiction to Recovery er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Russell Brand: From Addiction to Recovery stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar