Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Sandy Wexler

Dato: 14/04/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Steven Brill
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Hudson, Kevin James, Colin Quinn
Spilletid: 130 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.1

Resumé: Da en uheldig, men dedikeret talentspejder laver en kontrakt med sin første talentfulde klient, får han endelig succes.


Se Sandy Wexler på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sandy Wexler kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 14. april, 2017 havde Sandy Wexler premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Sandy Wexler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Sandy Wexler nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Sandy Wexler er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Sandy Wexler stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
1 kommentar til Sandy Wexler

  1. Lone - kl. 16:05, 23-04-2017:

    Sød og uforpligtende film. karikatur af et hollywood miljø og de mennesker der findes bag. Både sød, vrøvlet og sørgmodig på en gang. En fin søndag eftermiddag film. Som trods alt sætter lidt tanker igang om hvordan mennesker behandler hinanden og hvordan lidt venlighed og kærlighed giver positivt tilbage.
    Filmen er ikke noget højt ravende finkulturelle fis, bare en sød og sjov Sandler film på det niveau der er forventeligt.
    3,5 lysende stjerne herfra.

    Skriv kommentar