Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Se hvem der bruger din Netflix-konto

10/07/2017 | Ingen kommentarer

Har du været lidt lemfældig med dine Netflix-oplysninger og gerne vil sikre at uvedkommende, bekendte eller gamle kærester ikke længere bruger din konto, så kan du på Netflix’ hjemmeside se en oversigt over hvem der har adgang til dit abonnement.

Her i artiklen beskriver vi hvordan du ser hvem der benytter din Netflix og hvordan du hurtigt og nemt kan udelukke dem.

Nedenstående tips er ikke kun vigtige i forbindelse med uvenskaber osv., men hvis man har mistanke om at ens konto er blevet hacket, så kan følgende procedure også bruges.

Det er kun muligt at se hvem der bruger Netflix-kontoen og blokere personer fra Netflix’ officielle hjemmeside. Så nedenstående guide kan kun benyttes når man er logget ind på Netflix.dk.

Se hvem der bruger din Netflix-konto;

1. Klik på ‘Konto / Account’ øverst til højre
2. Under punktet ‘Min Profil / My Profile’ skal du klikke på ‘Streamingaktivitet / Viewing activity’
3. Herefter ‘Se seneste kontotilgang / See recent account access’

Nu kan man se en liste med alle de enheder, som benytter Netflix-kontoen og hvornår den er blevet brugt. Hvis man ser mistænkelig aktivitet eller ukendte enheder, så betyder det oftest at andre har adgang til ens Netflix-oplysninger og det er derfor vigtigt at begrænse adgangen for disse personer. Dette gøres således;

Udeluk personer fra din Netflix;

1. Kilk på ‘Konto / Account’
2. Under punktet ‘Indstillinger / Settings’ skal du klikke på ‘Log ud af alle enheder / Sign out of all devices’
3. Herefter bliver du bedt om at bekræfte, at du vil logge ud af din Netflix-konto på alle enheder.

Herefter vil man således være logget ud af alle sine enheder. Det kan tage op til 8 timer, før det træder i kraft på alle enheder, og det berører alle profiler på denne konto.

Til sidst er det vigtigt at man ændre sit password, hvis ikke man ønsker at andre logger ind med sin konto. Med et nyt password kan man være sikker på at ikke andre kan benytte ens abonnement.    Skriv kommentar