Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Se Min Kjole

Dato: 20/12/2013 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama
Instruktør: Hella Joof
Skuespillere: Malou Reymann, Stephanie Leon, Julie Grundtvig Wester, Honey Shain
Spilletid: 85 min
Sprog: Danish
IMDB-bedømmelse: 6.2

Resumé: En roadmovie om fire piger, som kører tværs over Danmark på jagt efter en ny fremtid. De kæmper alle for at komme ud af et misbrug – gennem konfrontation og tilgivelse.


Se Se Min Kjole på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Se Min Kjole kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 20. december, 2013 havde Se Min Kjole premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Se Min Kjole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Se Min Kjole nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Se Min Kjole er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Se Min Kjole stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar