Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Seeking a Friend for the End of the World

Dato: 15/08/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Lorene Scafaria
Skuespillere: Brad Morris, Steve Carell, Nancy Carell, Mark Moses
Spilletid: 101 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.7

Resumé: Mens en asteroide hvirvler mod Jorden, begiver en mand sig ud for at blive genforenet med sin ungdomskæreste. Men en anden kvinde komplicerer tingene.


Se Seeking a Friend for the End of the World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Seeking a Friend for the End of the World kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 15. august, 2016 havde Seeking a Friend for the End of the World premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Seeking a Friend for the End of the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Seeking a Friend for the End of the World nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Seeking a Friend for the End of the World er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Seeking a Friend for the End of the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar