Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
22/06Shooter (Sæson 3)
(Sæson 3)

En højt dekoreret tidligere skarpskytte kommer i aktion igen, da han skal forhindre et attentat mod præsidenten, men inden længe hænges han selv op på et mord.

22/06Luke Cage (Sæson 2)
(Sæson 2)

En hætteklædt tidligere straffefange kæmper for at rense sit navn og redde sit kvarter. Han var ikke ude på ballade, men folket har brug for en helt.

22/06Cooking on High (Sæson 1)
(Sæson 1)

I den første madlavningskonkurrence med cannabis nogensinde skaber to kokke marihuanaretter til et panel af kendisdommere.

21/06Adventure Time (Sæson 3)
(Sæson 3)

Den unge Finn og hans magiske hund Jake oplever de mest utrolige ting, når de rejser rundt i det mystiske land Ooo.

21/06Steven Universe (Sæson 1)
(Sæson 1)

De magiske vogtere, Krystalstenene, lærer en dreng at bruge sine magiske kræfter som halvt menneske og halvt ædelsten for at hjælpe dem med at beskytte menneskeheden.

Ken Burns præsenterer en imponerende beretning i 10 episoder over 18 timer om Vietnamkrigen og de soldater, demonstranter, politikere og familier, som gennemlevede den.

Chava Iglesias’ assistent Hugo Sánchez, der forguder ham, får til opgave at lede Club de Cuervos til sejr i Nicaragua – hvis altså han må for sin mor.

16/06Aquarius (Sæson 2)
(Sæson 2)

I 60’ernes turbulente Los Angeles trækkes to betjente og en prominent politisk familie ind i den unge Charles Mansons verden af sex og stoffer.

15/06Queer Eye (Sæson 2)
(Sæson 2)

Et nyt hold Fab Five giver gode råd om mode, hårpleje, mad, kultur og design til mænd i denne moderne udgave af den Emmy-prisvindende realityserie.

15/06Voltron: Legendary Defender (Sæson 6)
(Sæson 6)

I en helt ny serie slår fem usandsynlige helte og deres flyvende robotløver sig sammen om at skabe den mægtige Voltron og forsvare universet mod onde kræfter.

15/06After the Raves (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den anmelderroste DJ Tommie Sunshine fortæller særligt inspirerende historier fra den kontroversielle verden, der omgiver elektronisk dance (EDM).

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →