Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
24/04The Undateables (Sæson 3)
(Sæson 3)

Dette opløftende realityshow følger handicappede singler, der melder sig til en datingservice for at finde en empatisk, romantisk partner.

21/04The Letdown (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den nybagte mor, Audrey, slutter sig til en støttegruppe for førstegangsforældre, hvor hun får nogle nye venner med forskellige udfordringer og livsforandringer.

20/04Aggretsuko (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den røde panda Retsuko får afløb for sine frustrationer ved at synge dødsmetal og growle, når hun har fri fra sit utaknemmelige kontorjob.

20/04Spy Kids: Mission Critical (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne animerede serie må Juni og Carmen Cortez bekæmpe den onde SWAMP-organisation – uden hjælp fra deres spionforældre.

20/04Dope (Sæson 2)
(Sæson 2)

Denne serie er filmet fra dealernes, misbrugernes og politiets perspektiv og giver et indblik i narkokrigen.

20/04The Mavericks (Sæson 1)
(Sæson 1)

Oplev fodboldikoner, racerlegender og andre sportsmænd, som lod hånt om reglerne i denne serie fyldt med interviews og arkivmateriale.

19/04The Last Kingdom (Sæson 2)
(Sæson 2)

Alfred den Store forsvarer sit kongedømme imod fjenden fra Norden, og Uhtred, som er angelsaksisk af fødsel, men opvokset som viking, ønsker at hævde sin fædrene arv.

19/04The Alienist (Sæson 1)
(Sæson 1)

I 1896 i New York bliver psykologen Laszlo Kreizler hyret af politikommissæren Theodore Roosevelt til at fange en morder, hvis ofre er hjemløse drenge.

19/04Charité (Sæson 1)
(Sæson 1)

På Berlins Charité-hospital i 1888 møder Ida romantik, en vej til drømmejobbet og et indblik i behandlingen mod tuberkulose og difteri.

19/04Ainori Love Wagon: Asian Journey (Sæson 1)
(Sæson 1)

Syv mænd og kvinder i en lyserød bus på jagt efter ægte kærlighed. På en rejse gennem Asien med fremmede er deres mål at vende tilbage til Japan som par.

18/0412 Monkeys (Sæson 2)
(Sæson 2)

I en postapokalyptisk fremtid bruger en tidsrejsende sine kræfter til at vende tilbage til nutiden og forsøge at stoppe den plage, der er ved at udrydde menneskeheden.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →