Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
12/12Manhunt: Unabomber (Sæson 1)
(Sæson 1)

På baggrund af meget få spor og en stadig mere panisk offentlighed søger FBI ny hjælp til at spore den berygtede Unabomber.

12/12Ash vs. Evil Dead (Sæson 2)
(Sæson 2)

30 år senere vender dæmonjægeren Ash Williams tilbage for at kæmpe mod en ny Deadite-plage. Selvom han har mistet en hånd, kan han stadig sit kram.

08/12The Crown (Sæson 2)
(Sæson 2)

Dette drama følger de politiske sværdslag og romancerne under dronning Elizabeth 2.’s regeringstid og de begivenheder, der formede anden halvdel af det 20. århundrede.

07/12Super 4 (Sæson 1)
(Sæson 1)

Følg ridderen Alex, sørøveren Ruby, agent Gene og feen Twinkle, når de tager på eventyr og rejser gennem Playmobil-inspirerede universer.

06/12Timeless (Sæson 1)
(Sæson 1)

En historiker, en soldat og en programmør tager sammen på tidseventyr i jagten på lyssky kriminelle, der forsøger at ændre historiens gang.

03/12Fate/Apocrypha (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tyveriet af den store gral fra Fuyuki City fører til en splintret tidslinje, hvori krigen om den store hellige gral udkæmpes med hidtil uset kraft.

02/12Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman (Sæson 1)
(Sæson 1)

Sælgeren Kantaro skynder sig at blive færdig med sine kundebesøg, så han i al hemmelighed kan forfølge sin trang til de søde sager.

01/12Dark (Sæson 1)
(Sæson 1)

Et forsvundet barn sætter fire familier i gang med en febrilsk søgen efter svar, mens de afdækker et hjernevridende mysterium, der spænder over tre generationer.

01/12Dicte (Sæson 3)
(Sæson 3)

En kriminalreporter starter på et nyt liv, da hun vender tilbage til sin hjemby, hvor hun kommer i konflikt med politiet, fordi hun prøver at løse deres sager.

01/12Easy (Sæson 2)
(Sæson 2)

Denne stjernespækkede antologi følger forskellige chicagoanere, som famler sig igennem en moderne labyrint af kærlighed, sex, teknologi og kultur.

01/12Cheapest Weddings (Sæson 1)
(Sæson 1)

Forlovede par prøver at sikre, at deres bryllupsdag bliver den magiske oplevelse, de altid har drømt om, selvom deres budgetter er små.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →