Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Shadowhunters: The Mortal Instruments

Dato: 03/01/2017 | 2 kommentarer

Indspilningsår: 2016–
Kategori: Action, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Matthew Daddario, Alberto Rosende
Spilletid: 42 min
Sprog: English
IMDB-karakter: 6.4

Resumé: Clary Fray er en typisk teenager, hvis liv bliver vendt på hovedet, da hun finder ud af, at hun er en del af en særlig menneskerace, der har engleblod og jager dæmoner.

Se Shadowhunters: The Mortal Instruments på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shadowhunters: The Mortal Instruments (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark d. 3. januar, 2017. Fra denne dato går deres oftest 6-12 måneder før Shadowhunters: The Mortal Instruments kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis titlen er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se traileren til Shadowhunters: The Mortal Instruments:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Shadowhunters: The Mortal Instruments er autogenereret. Dermed kan der være fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Shadowhunters: The Mortal Instruments (Sæson 2) stadig er tilgængelig på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg hvilket betyder, at film og serier løbende bliver skiftet ud.
2 kommentarer til Shadowhunters: The Mortal Instruments

  1. signe - kl. 20:44, 23-03-2016:

    er der en sæson ? den er mega god

  2. Isabella - kl. 09:48, 13-07-2016:

    Jeg glæder mig rigtig meget til at sæson 2 kommer til januar 2017, jeg ELSKER den serie det er min yndlings serie og ham Jace er MEGA lækker 😍😍❤️❤️

    Skriv kommentar