Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Shadowhunters: The Mortal Instruments

Dato: 03/01/2017 | 2 kommentarer

Indspilningsår: 2016–
Genre: Action, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Alberto Rosende, Matthew Daddario
Spilletid: 42 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.4

Resumé: Clary Fray er en typisk teenager, hvis liv bliver vendt på hovedet, da hun finder ud af, at hun er en del af en særlig menneskerace, der har engleblod og jager dæmoner.

Se Shadowhunters: The Mortal Instruments på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shadowhunters: The Mortal Instruments kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 3. januar, 2017 havde Shadowhunters: The Mortal Instruments (Sæson 2) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Shadowhunters: The Mortal Instruments (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Shadowhunters: The Mortal Instruments nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Shadowhunters: The Mortal Instruments er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Shadowhunters: The Mortal Instruments (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
2 kommentarer til Shadowhunters: The Mortal Instruments

  1. signe - kl. 20:44, 23-03-2016:

    er der en sæson ? den er mega god

  2. Isabella - kl. 09:48, 13-07-2016:

    Jeg glæder mig rigtig meget til at sæson 2 kommer til januar 2017, jeg ELSKER den serie det er min yndlings serie og ham Jace er MEGA lækker 😍😍❤️❤️

    Skriv kommentar