Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Stalkers Who Kill

Dato: 15/09/2016 | 1 kommentar

Indspilningsår:
Kategori:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-karakter:

Resumé: Denne serie viser ægte og rekonstruerede billeder af mord, som er begået af stalkere, der både består af eks-kærester, kolleger og sågar familiemedlemmer.

Se Stalkers Who Kill på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Stalkers Who Kill havde premiere på Netflix Danmark d. 15. september, 2016. Fra denne dato går deres oftest 6-12 måneder før Stalkers Who Kill kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis titlen er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se traileren til Stalkers Who Kill:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Stalkers Who Kill er autogenereret. Dermed kan der være fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Stalkers Who Kill stadig er tilgængelig på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg hvilket betyder, at film og serier løbende bliver skiftet ud.
1 kommentar til Stalkers Who Kill

  1. Hj - kl. 17:33, 16-09-2016:

    Denne trailer er utrolig spændende!….bare ærgerligt det ikke er traileren til udsendelsen, det man får frem på Netflix er jo bare en dokumentar……..sæt venligst den rigtige trailer på så folk ikke bliver skuffede ligesom mig.

    Skriv kommentar