Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Stalkers Who Kill

Dato: 15/09/2016 | 1 kommentar

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Denne serie viser ægte og rekonstruerede billeder af mord, som er begået af stalkere, der både består af eks-kærester, kolleger og sågar familiemedlemmer.


Se Stalkers Who Kill på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Stalkers Who Kill kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 15. september, 2016 havde Stalkers Who Kill premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Stalkers Who Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Stalkers Who Kill nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Stalkers Who Kill er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Stalkers Who Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
1 kommentar til Stalkers Who Kill

  1. Hj - kl. 17:33, 16-09-2016:

    Denne trailer er utrolig spændende!….bare ærgerligt det ikke er traileren til udsendelsen, det man får frem på Netflix er jo bare en dokumentar……..sæt venligst den rigtige trailer på så folk ikke bliver skuffede ligesom mig.

    Skriv kommentar