Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Star Wars Rebels

15/06/2015 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2014–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Katie Cullen, Emma Fyffe, Megan Salinas
Spilletid: N/A
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: En lille og uforenelig gruppe rebeller ombord på rumskibet Ghost har et eneste mål i sigte: at ødelægge imperiet, én mission ad gangen.


Se Star Wars Rebels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Wars Rebels havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Wars Rebels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Star Wars Rebels nedenfor:Fra premieredatoen (15. juni, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Star Wars Rebels er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Star Wars Rebels stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Star Wars Rebels

  1. Kasper - kl. 17:54, 13-06-2017:

    nyder at se dem med min søn, vi kunne bare godt bruge de følger med i sæsoner, for ved de er nået til sæson 4 nu og der er kun den først sæson på Netflix dk,

    Skriv kommentar