Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Tag med Jordbær Marie, den livlige, rødhårede pige, og hendes bærligste venner ud på nye eventyr i deres lunefulde verden.


Se Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures nedenfor:Fra premieredatoen (1. maj, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar