Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Super Monsters

13/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Elyse Maloway, Vincent Tong, Erin Mathews, Andrea Libman
Spilletid: 23 min
Sprog: N/A
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: Nogle små børn, hvis forældre er verdens mest berømte monstre, forsøger at styre deres særlige kræfter, mens de forbereder sig til børnehaven.


Se Super Monsters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Monsters (Supermonstrene) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters (Supermonstrene) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Super Monsters nedenfor:Fra premieredatoen (13. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Super Monsters (Supermonstrene) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Super Monsters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar