Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Dato: 17/04/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da fire skildpadder udsættes for stråling, flytter de ned i byens kloakker og bliver ninjaer i dette live-action-eventyr, som er baseret på den animerede serie.


Se Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 17. april, 2014 havde Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar