Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Telefonnummer til Netflix

08/10/2017 | 1 kommentar

Oplever du tekniske problemer med Netflix, har spørgsmål vedrørende regning, film og serier m.v., så kan du altid kontakte streamingtjenesten Netflix for at få svar på dine spørgsmål.

Der er flere forskellige muligheder for at komme i kontakt med Netflix, som har en kundeservice, der er åben 24 timer i døgnet – alle ugens dage. Man kan ringe, chatte og skrive til dem på Twitter. Hvis man ønsker hjælp hurtigst muligt, er telefonisk kontakt dog værd at foretrække, da ventetiden sjældent er på mere mere end 1 minut.

Det lader dog til at flere kunder har besvær med at lokalisere telefonnummeret til Netflix. Derfor har vi gjort det nemt og skrevet det herunder;

Ring til Netflix på:

80 25 12 50

Det er “gratis” at ringe til Netflix hvis det sker direkte fra applikationen som findes til iOS og Android. Det kræver dog, at man har en internetforbindelse. Hvis man ringer direkte til nummeret koster det normal telefontakst.

Hvis ikke du ønsker, at tale med en medarbejder fra Netflix, så er det også muligt at chatte med dem. Chat-funktionen er dog kun tilgængelig via en browser på computeren. Man tilgår chatten nederst på support-siden.

Foruden chat, så har Netflix også en Twitter-konto, hvor de hjælper deres kunder med mindre problemer og spørgsmål. Hvis det omhandler større tekniske problemer, så beder Netflix dig oftest om at kontakte dem på telefon, da Twitter ikke er optimal for længere samtaler.

Det er dog værd at bemærke, at al kommunikation på chat og Twitter udelukkende foregår på engelsk.

Netflix har også et stor kundeservice-sektion hvor man kan finde svar på de hyppigste spørgsmål og problemer. Hjemmesiden finder du her: Kundeservice hos Netflix.1 kommentar til Telefonnummer til Netflix

  1. Jørn - kl. 14:51, 12-10-2017:

    kan i oplyse om hvornår 4 sæson af Black Sails kommer.
    mvh. jørn

    Skriv kommentar