Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Carrie Diaries

01/01/2016 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2013–2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: AnnaSophia Robb, Austin Butler, Ellen Wong, Katie Findlay
Spilletid: 42 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: Teenagen Carrie Bradshaw styrer gennem high school, mens hun drømmer om at blive skribent i denne forløber til Sex and the City.


Se The Carrie Diaries på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Carrie Diaries havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Carrie Diaries ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Carrie Diaries herunder:Fra premieredatoen (1. januar, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Carrie Diaries er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Carrie Diaries stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til The Carrie Diaries

  1. Alma - kl. 18:07, 20-10-2016:

    Hej Netflix

    Jeg vil klage over at (the carrie diaries) ikke er på Netflix mere, fordi jeg var igang med at se den og jeg synes det er den bedste serie jeg noglesinde har set, og så synes jeg bare at det er mærkeligt at i bare fjerner den?. I må meget gerne sætte den tilbage på Netflix. Hvis i ikke har muligheden for det, er der så mulighed for at jeg kan se den andre steder?

    -Alma

    Skriv kommentar