Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


The Devil’s Advocate

Dato: 01/07/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Crime, Horror
Instruktør: Álex de la Iglesia
Skuespillere: Rosie Perez, Javier Bardem, Harley Cross, Aimee Graham
Spilletid: 126 min
Sprog: English, Spanish
IMDB-bedømmelse: 6.3

Resumé: Keanu Reeves er en ung advokat, der bliver ansat i et prestigefyldt advokatfirma med et karismatisk overhoved, der gradvist afslører sine dystre hensigter.

Se The Devil’s Advocate på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Devil’s Advocate (Djævelens Advokat) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 1. juli, 2017 havde The Devil’s Advocate (Djævelens Advokat) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om The Devil’s Advocate (Djævelens Advokat) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til The Devil’s Advocate nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Devil’s Advocate (Djævelens Advokat) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Devil’s Advocate stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar