Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Fresh Prince of Bel-Air (Rap fyr i L.A.)

15/12/2014 | 2 kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Den velhavende Banks-families liv vendes på hovedet, da den rappe Will, en slægtning fra Philadelphia, flytter ind i deres store hus i Californien.


Se The Fresh Prince of Bel-Air (Rap fyr i L.A.) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Fresh Prince of Bel-Air (Rap fyr i L.A.) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fresh Prince of Bel-Air (Rap fyr i L.A.) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fresh Prince of Bel-Air (Rap fyr i L.A.) herunder:Fra premieredatoen (15. december, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Fresh Prince of Bel-Air (Rap fyr i L.A.) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Fresh Prince of Bel-Air (Rap fyr i L.A.) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
2 kommentarer til The Fresh Prince of Bel-Air (Rap fyr i L.A.)

  1. Magnus - kl. 12:41, 22-04-2017:

    Jeg syntes i skal få den serie på netflix igen! det er min yndlings serie og jeg kan ikke finde nogle steder at se den!

  2. Patrick - kl. 22:56, 18-07-2017:

    Helt enig med Magnus☝🏻
    Det er det den bedste serie! Og det er møg irriterende den ikke er på Netflix mere😭

    Skriv kommentar