Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

The Good, the Bad and the Ugly

Dato: 24/04/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1966
Genre: Western
Instruktør: Sergio Leone
Skuespillere: Eli Wallach, Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Aldo Giuffrè
Spilletid: 178 min
Sprog: Italian, English
IMDB-bedømmelse: 8.9

Resumé: Mens Borgerkrigen raser mellem Unionen og Konføderationen, gennemsøger tre mænd det sydvestlige Amerika i jagten på 200.000 dollars i stjålet guld.


Se The Good, the Bad and the Ugly på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 24. april, 2015 havde The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til The Good, the Bad and the Ugly nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Good, the Bad and the Ugly stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar