Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


The Heavy Water War

Dato: 01/02/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da nazisterne sikrer sig et anlæg til tungt vand, så de kan realisere deres planer om en atombombe, kæmper de norske allierede for at sabotere operationen.

Se The Heavy Water War på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 1. februar, 2016 havde The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til The Heavy Water War nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Heavy Water War stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar