Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


The Invisible Guest

Dato: 01/07/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Oriol Paulo
Skuespillere: Mario Casas, Ana Wagener, José Coronado, Bárbara Lennie
Spilletid: 106 min
Sprog: Spanish
IMDB-bedømmelse: 8.0

Resumé: Efter at være vågnet ved siden af sin nu døde elsker på et hotelværelse ansætter en ung forretningsmand en advokat for at finde ud af, hvordan han endte som mordmistænkt.

Se The Invisible Guest på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 1. juli, 2017 havde The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til The Invisible Guest nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Invisible Guest stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar