Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

The Lighthouse of the Orcas

Dato: 07/04/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: En mor rejser til Patagonien med sin autistiske søn i håbet om, at en ranger og nogle vilde spækhuggere kan hjælpe med at opbygge et følelsesmæssigt bånd.


Se The Lighthouse of the Orcas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Lighthouse of the Orcas (Spækhuggernes Fyrtårn) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 7. april, 2017 havde The Lighthouse of the Orcas (Spækhuggernes Fyrtårn) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om The Lighthouse of the Orcas (Spækhuggernes Fyrtårn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til The Lighthouse of the Orcas nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Lighthouse of the Orcas (Spækhuggernes Fyrtårn) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Lighthouse of the Orcas stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar