Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Shamer’s Daughter

26/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: En forhånet enke og hendes datter, som besidder evnen til at se ind i folks sjæle, bliver bedt om at undersøge mordet på den kongelige familie.


Se The Shamer’s Daughter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Shamer’s Daughter (Skammerens datter) havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Shamer’s Daughter (Skammerens datter) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til The Shamer’s Daughter nedenfor:Fra premieredatoen (26. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Shamer’s Daughter (Skammerens datter) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Shamer’s Daughter stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar