Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

The Ugly Duckling and Me

Dato: 01/04/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: Michael Hegner, Karsten Kiilerich
Skuespillere: Morgan C. Jones, Paul Tylak, Anna Nugent, Gary Hetzler
Spilletid: 89 min
Sprog: English, French, German, Danish
IMDB-bedømmelse: 5.6

Resumé: En ælling med et uheldigt udseende tackler de hverdagsproblemer, som børn kommer ud for, med hjælp fra en succeshungrende impresariorotte.


Se The Ugly Duckling and Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Ugly Duckling and Me (Den grimme ælling og mig) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 1. april, 2017 havde The Ugly Duckling and Me (Den grimme ælling og mig) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om The Ugly Duckling and Me (Den grimme ælling og mig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til The Ugly Duckling and Me nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Ugly Duckling and Me (Den grimme ælling og mig) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Ugly Duckling and Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar