Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

The Worst Witch

Dato: 21/07/2017 | 4 kommentarer

Indspilningsår: 2017–
Genre: Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jenny Richardson, Bella Ramsey, Meibh Campbell, Tamara Smart
Spilletid: 30 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.1

Resumé: Efter tilfældigt at være startet på en skole for hekse indser en uheldig heltinde, at hun måske alligevel hører til der. Baseret på Jill Murphys elskede bøger.


Se The Worst Witch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Worst Witch (En værre heks) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 21. juli, 2017 havde The Worst Witch (En værre heks) (Sæson 1) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om The Worst Witch (En værre heks) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til The Worst Witch nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Worst Witch (En værre heks) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Worst Witch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
4 kommentarer til The Worst Witch

 1. Sarah - kl. 13:53, 30-07-2017:

  Min datter elsker det! Hun har allerede sæt sæsonen flere gange.

 2. Annette - kl. 19:52, 05-08-2017:

  Jeg elsker en være hesk serien og jeg håber der kommer en sæson 2 med de samme skue spillere som i sæson 1

 3. Batool - kl. 23:54, 05-08-2017:

  Den er rigtig god. Gad ikke at holde en pause med at se dem i har bare at lave flere!!!!! Pless lav flere afsnits!!!!! 4. Millie - kl. 21:01, 18-08-2017:

  Jeg elsker serien “En værre heks”. Jeg har set alle 12 afsnit i sæson 1. Jeg håber virkelig, virkelig, virkelig at I vil lave en sæson 2, eller købe en sæson 2, da det jo nok ikke er jer der laver den. Please, please, please, lad der komme en sæson 2 af denne serie, for den er helt fantastisk!!! Jeg elsker den virkelig, og vil glæde mig meget til at se den! 😀

  Skriv kommentar