Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon

15/01/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Drama, History
Instruktør: Daniel Lee
Skuespillere: Andy Lau, Sammo Kam-Bo Hung, Maggie Q, Cunxin Pu
Spilletid: 102 min
Sprog: Mandarin
IMDB-bedømmelse: 6.2

Resumé: I det tredje århundrede bliver en ydmyg kinesisk mand til en stor kriger, der står i spidsen for en hær, da hans land bliver udsat for en langvarig borgerkrig.


Se Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon havde premiere på Netflix Danmark den 15. January, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon nedenfor:Fra premieredatoen (15. January, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar