Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Trailer Park Boys Live at the North Pole

Dato: 15/11/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Mike Smith, John Paul Tremblay, Robb Wells, Jason Eisener
Skuespillere: John Paul Tremblay, Robb Wells, Mike Smith, John Dunsworth
Spilletid: N/A
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: I et flashback til 1997 fejrer drengene juleferien ved at røve butikscentret. Men Bubba har svært ved at komme i stemning.


Se Trailer Park Boys Live at the North Pole på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Trailer Park Boys Live at the North Pole kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 15. november, 2014 havde Trailer Park Boys Live at the North Pole premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys Live at the North Pole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Trailer Park Boys Live at the North Pole nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Trailer Park Boys Live at the North Pole er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Trailer Park Boys Live at the North Pole stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar