Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin

Dato: 01/06/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Drengene har vundet en konkurrence og rejser til Irland for at se Rush, men de bliver anholdt af immigrationspolitiet og må opføre et dukketeater som velgørenhed.


Se Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 1. juni, 2014 havde Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar