Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Transformers: Robots in Disguise

Dato: 01/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Khary Payton, Mitchell Whitfield, Will Friedle, Constance Zimmer
Spilletid: 22 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Da et fangeskib slipper hundredvis af Decepticons løs på Jorden, stiller Bumblebee sig i spidsen for en ny Autobot-styrke for at beskytte menneskeheden.

Se Transformers: Robots in Disguise på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Transformers: Robots in Disguise kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 1. marts, 2017 havde Transformers: Robots in Disguise (Sæson 1) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: Robots in Disguise (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Transformers: Robots in Disguise nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Transformers: Robots in Disguise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Transformers: Robots in Disguise (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar