Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt

Dato: 03/11/2013 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Robert Vince
Skuespillere: Tucker Albrizzi, Adam Alexi-Malle, Tim Conway, Mason Cook
Spilletid: 93 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 4.7

Resumé: Hvalpene havner i det gamle Egypten, og med hjælp fra nye venner bliver det et festligt eventyr, hvor de løser mysterier og udforsker en grav for at finde en skat.


Se Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 3. november, 2013 havde Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar