Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trollhunters

15/12/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kelsey Grammer, Anton Yelchin, Lexi Medrano, Charlie Saxton
Spilletid: 23 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.5

Resumé: Fundet af en mystisk amulet får en almindelig teenager til at påtage sig en ualmindelig skæbne og forsøge at redde to verdener. Skabt af Guillermo del Toro.


Se Trollhunters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trollhunters (Troldejægerne) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trollhunters (Troldejægerne) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trollhunters herunder:Fra premieredatoen (15. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Trollhunters (Troldejægerne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Trollhunters (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Trollhunters

  1. Dennis - kl. 01:42, 22-12-2017:

    Den er så godt, og flot lavet. Håber i er igang med at lave del 3.

    Skriv kommentar