Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Violetta fjernes fra Netflix

30/03/2017 | 3 kommentarer

Den populære ungdomsserie Violetta forsvinder fra streamingtjenesten Netflix den 26. april. Det oplyser Netflix Danmark.

Bemærk venligst, at det ikke er 100% sikkert at hele serien fjernes fra Netflix. Der kan blot være tale om en sæson eller nogle episoder af Violetta.

Denne nyhed skal dermed blot ses som informationsmeddelelse, således eventuelle fans af Violetta har en mulighed for at se serien inden den muligvis fjernes fra Netflix-udvalget.

Streamingtjenesten har ligeledes også mulighed for at genforhandle rettighederne med produktionsselskabet, så Violetta får lov til at blive i udvalget, men på nuværende tidspunkt dukker informationen om den snarlige forsvindning op når man ser serien på Netflix.dk.

Serien, som er lavet af Disney, handler om den musikalsk talentfulde teenager Violetta Castillo (Martina Stoessel), der har en fantastisk sangstemme, som hun dog ikke selv er klar over.

Der vil uden tvivl opstå stor frustration hos en del danske Netflix-medlemmer hvis serien fjernes fra streamingtjenesten, da Violetta har relativ stor succes i Danmark. Sæson 3 havde således premiere i Nordisk Films biografer og alle billetter blev revet væk.

Flixfilm.dk hos også flere gange undersøgt hvilke serier, der er mest populære hos danskerne, og her har Violetta ofte været blandt de største hits.

På Netflix Danmark findes der på nuværende tidspunkt 2 sæsoner af Violetta.

Se Violetta på Netflix Danmark – Muligvis kun indtil den 26. april 2017.3 kommentarer til Violetta fjernes fra Netflix

 1. Zera - kl. 21:34, 06-08-2017:

  Hæ er det derfor den ikke duker opp når jeg søker etter den på Netflix og hvorfor har den blitt fjernet fra Netflix og hva er grunn til den har blitt fjernet ?
  Så hvordan for jeg da se på serien da ?

 2. Michelle - kl. 15:11, 16-10-2017:

  Hvorfor har i slette alle sæsonerne jeg elskede også det men vil i ikke nok komme tilbage med det jeg svavner alle tre sæsoner

 3. Christina - kl. 23:23, 17-01-2018:

  Plis sæt violetta serien ind igen har ikke set hende i 2 år det er den eneste serie som jeg vil se på Netflix er største fan af violetta men kan ikke se episode 1 eller 2 eller 3 fordi de er forsvundet håber at i ligger violetta ind på Netflix igen så bliver jeg rigtig glad plejer altid at se violetta hverdag kh Christina

  Skriv kommentar