Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Violetta fjernes fra Netflix

Dato: 30/03/2017 | Ingen kommentarer

Den populære ungdomsserie Violetta forsvinder fra streamingtjenesten Netflix den 26. april. Det oplyser Netflix Danmark.

Bemærk venligst, at det ikke er 100% sikkert at hele serien fjernes fra Netflix. Der kan blot være tale om en sæson eller nogle episoder af Violetta.

Denne nyhed skal dermed blot ses som informationsmeddelelse, således eventuelle fans af Violetta har en mulighed for at se serien inden den muligvis fjernes fra Netflix-udvalget.

Streamingtjenesten har ligeledes også mulighed for at genforhandle rettighederne med produktionsselskabet, så Violetta får lov til at blive i udvalget, men på nuværende tidspunkt dukker informationen om den snarlige forsvindning op når man ser serien på Netflix.dk.

Serien, som er lavet af Disney, handler om den musikalsk talentfulde teenager Violetta Castillo (Martina Stoessel), der har en fantastisk sangstemme, som hun dog ikke selv er klar over.

Der vil uden tvivl opstå stor frustration hos en del danske Netflix-medlemmer hvis serien fjernes fra streamingtjenesten, da Violetta har relativ stor succes i Danmark. Sæson 3 havde således premiere i Nordisk Films biografer og alle billetter blev revet væk.

Flixfilm.dk hos også flere gange undersøgt hvilke serier, der er mest populære hos danskerne, og her har Violetta ofte været blandt de største hits.

På Netflix Danmark findes der på nuværende tidspunkt 2 sæsoner af Violetta.

Se Violetta på Netflix Danmark – Muligvis kun indtil den 26. april 2017.    Skriv kommentar