Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wedding Unplanned

28/01/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Reem Kherici
Skuespillere: Reem Kherici, Nicolas Duvauchelle, Julia Piaton, Sylvie Testud
Spilletid: 94 min
Sprog: N/A
IMDB-bedømmelse: 6.2

Resumé: Mathias' kæreste finder et visitkort fra en bryllupsplanlægger i sin lomme. Pludselig er han forlovet og ansætter sin elskerinde til at planlægge den store dag!


Se Wedding Unplanned på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wedding Unplanned (Ikke planlagt bryllup) havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wedding Unplanned (Ikke planlagt bryllup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Wedding Unplanned nedenfor:Fra premieredatoen (28. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Wedding Unplanned (Ikke planlagt bryllup) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Wedding Unplanned stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar