Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Were the World Mine

Dato: 11/02/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2008
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: Tom Gustafson
Skuespillere: Tanner Cohen, Wendy Robie, Judy McLane, Zelda Williams
Spilletid: 95 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: Den homoseksuelle dramastuderende Timothy komponerer en eliksir, som gør folk til bøsser. Hans første mål er skolens idrætsstjerne.


Se Were the World Mine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Were the World Mine kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 11. februar, 2014 havde Were the World Mine premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Were the World Mine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Were the World Mine nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Were the World Mine er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Were the World Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar