Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Yours, Mine and Ours

Dato: 06/02/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1968
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Melville Shavelson
Skuespillere: Lucille Ball, Henry Fonda, Van Johnson, Louise Troy
Spilletid: 111 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.2

Resumé: Da en far til otte og en mor til ti forbereder deres bryllup, forsøger parrets børn at sabotere sammenføringen i denne genindspilning af en komedie fra 1968.


Se Yours, Mine and Ours på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Yours, Mine and Ours kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 6. februar, 2015 havde Yours, Mine and Ours premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Yours, Mine and Ours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Yours, Mine and Ours nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Yours, Mine and Ours er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Yours, Mine and Ours stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar