Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner)

Dato: 30/03/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Den aldrene Zorro tager en ung gavtyv under sine vinger og oplærer ham til at bruge kården i retfærdighedens og de fattige bønders navn.


Se The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 30. marts, 2014 havde The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar