Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark

Topnyhed


Nyt på Netflix
07/10The Midnight Club (Sæson 1)
(Sæson 1)

På et hospice for uhelbredeligt syge teenagere indgår medlemmer af en eksklusiv klub en uhyggelig aftale: Den første, der dør, skal sende et tegn fra det hinsides.

En forfatters iscenesatte newyorkerliv begynder at krakelere, da en dokumentar om en virkelig forbrydelse tvinger hende til at vedkende sig sin forfærdelige gymnasietid.

Seriemorderen Jeffrey Dahmer indrømmer sine grufulde forbrydelser i hudløst ærlige interviews og giver et foruroligende indblik i et forstyrret sind.

En kvinde vender hjem til sin søsters bryllup sammen med sine to børn, men ender pludselig med at skulle forsvare børnene mod nogle ældre personer på mordtogt.

Oven på deres chokerende resultat ved OL i 2004 søger USA’s herrelandshold i basketball at rejse sig igen i jagten på guldet ved Legene i Beijing i 2008.

07/10Derry Girls (Sæson 3)
(Sæson 3)

Midt i Nordirlands politiske konflikt i 1990’erne kæmper fem skoleelever med de universelle udfordringer ved at være teenager.

07/10Glitch (Sæson 1)
(Sæson 1)

En ung kvinde slår sig sammen med en ufolog for at efterforske sin kærestes pludselige forsvinden og falder tilfældigt over et vildt komplot.

07/10Oddballs (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den bobleformede dreng James stiller spørgsmålstegn ved alt, der irriterer ham. Resultatet er et fantastisk liv fuldt af spøjse eventyr med sine to bedste venner.

En plaget forsanger i et rockband sætter sig for at genoplive det forhold, han aldrig har haft til sin datter.

07/10The Mole (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tolv deltagere gennemfører udfordringer, mens de forsøger at finde ud af, hvem af dem det er, der saboterer deres missioner i denne genindspilning af kultklassikeren.

07/10Man on Pause (Sæson 1)
(Sæson 1)

En familiefar i 50’erne får en midtvejskrise, bliver besat af forandringer og beslutter at søge efter lykken. Snart får han forkludret alting.

07/10Tiger and Bunny (Sæson 2)
(Sæson 2)

I et alternativt New York, der beskyttes af en flok superhelte ved navn NEXT, bliver veteranen Wild Tiger tvunget til at danne par med nybegynderen Barnaby Brooks Jr.

I en alder af 30 år fortæller den franske komiker Kev Adams, hvordan livet har ændret sig siden hans store gennembrud for 12 år siden – og ikke altid til det bedste.

07/10Meateater (Sæson 10)
(Sæson 10)

Jægeren, forfatteren, kokken og naturforkæmperen Steven Rinella vandrer i nogle af verdens mest afsidesliggende og smukke områder, hvor kødet nedlægges og serveres.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark på næste side →