Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angels and Demons

Angels and Demons

29/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Angels and Demons på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Embedsmænd i den katolske kirke tilkalder en symboltyder til at hjælpe med at forpurre et angreb på Vatikanet fra et hemmeligt selskab, som søger hævn.


Se Angels and Demons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Angels and Demons (Engle og dæmoner) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Angels and Demons (Engle og dæmoner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Angels and Demons herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Angels and Demons (Engle og dæmoner) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angels and Demons stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar