Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angels and Demons

Angels and Demons

29/03/2019 | Flixfilm

Se Angels and Demons på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Embedsmænd i den katolske kirke tilkalder en symboltyder til at hjælpe med at forpurre et angreb på Vatikanet fra et hemmeligt selskab, som søger hævn.


Se Angels and Demons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAngels and Demons (Engle og dæmoner) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Angels and Demons (Engle og dæmoner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Angels and Demons herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Angels and Demons (Engle og dæmoner) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angels and Demons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar