Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Anmeldelse: Ny Netflix-film er ¯\_(ツ)_/¯

Anmeldelse: Ny Netflix-film er ¯\_(ツ)_/¯

14/09/2016 | Flixfilm

christopher-guest-mascots-netflix-filmChristopher Guest, den anerkendte skaber bag nyklassikerne This Is Spinal Tap og Best in Show, har i samarbejde med Netflix forsøgt at gøre kunst efter med sin nye komediefilm Mascots, der får eksklusiv premiere på streamingtjenesten den 13. oktober, men ifølge en række anmeldere så lykkedes projektet ikke helt.

Filmen, som du kan se en trailer til nederst, handler om dramaet, intrigerne og den lejlighedsvise ophidselse ved Verdens 8. Mascot Association Championships, hvor en gruppe ‘usædvanlige’ mænd og kvinder med store hoveder og lodne dragter, konkurrerer om at vinde den prestigefyldte Gold Fluffy Award og blive kronet som den bedste maskot i verdenen.

Til trods for at plottet og traileren er morsomt og at Christopher Guest’s traditionelle hold bestående af Parker Posey, Jennifer Coolidge, Fred Willard og John Michael Higgins medvirker, så falder Mascots ikke helt i god jord hos anmelderne.

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

Stephen Dalton fra The Hollywood Reporter synes således at plottet er ikke-eksisterende og der er langt mellem latteren. The Variety er enige og syes at mange af jokes’ne er genbrug fra Christopher Guest tidligere film. Der er dog ikke kun kritik til filmen og Consequence of Sound synes dermed det er en herlig film – selvom den ikke nærmer sig Christophers tidligere værker. På Rotten Tomatoes har Mascots på nuværende tidspunkt således kun en bedømmelse på 44%.

Hvorvidt Mascots er et kig værd, kan du selv bedømme når filmen har premiere på Netflix Danmark den 13. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar