Følg Flixfilm på Facebook - Anmeldelser af film og serier på Netflix - Se alle anmeldelser

Anmeldelse: ‘The Punisher’ – sæson 2

20/01/2019 | Ingen kommentarer

punisher sæson 2 anmeldelse review netflix dk 2019

Endnu engang sadler vi op sammen med Frank Castle aka. ‘The Punisher’ i bedste, brutale lone-ranger stil i en sæson, der, efter alt at dømme, tegner til at slægte sin allerede fremragende første sæson på.

Skrevet af Søren Meinertz.

Der er gået lidt over et år siden Frank Castle, sammen med Micro, sprængte den store, militære konspiration, der var skyld i hans families død vha. lige dele snilde, knytnæver og utallige patronhylstre. Under sit nye navn, Peter Castaliogne, lever han nu livet som en ramblin´ man i Midtvesten. Men problemerne kan han tydeligvis ikke køre fra, for da et værtshusslagsmål udvikler sig dramatisk og han samtidig møder den mystiske Amy og den godmodige bartender Beth, jagtes han snart af eks-elitesoldater, anført af den gudfrygtige John Pilgrim og samtidig i New York er en gammel kending med alternative ansigtspiercinger ved at vågne fra sin hospitalsseng.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Revenger’

17/01/2019 | Ingen kommentarer

revenger netflix film anmeldelse review 2019

Bruce Khan deler læstelige klø ud til højre og venstre i sin første hovedrolle i Netflix-filmen ‘Revenger’, der foregår på en ø for farlige kriminelle.

Skrevet af Søren Meinertz.

Netflix i Asien er en guldgrube for kamsportsfolk, der ønsker at gøre sig kendte i actionfilm. Sidste år kom én af årets bedste kamsportsfilm fra Indonesien; nemlig den brutale og helt igennem forrykte ‘The Night Comes for Us’. Nu har Korea så besluttet sig for at hoppe med på vognen og giver os ‘Revenger’.

Læs hele artiklen…

Anmeldelse: ‘The Last Laugh’

15/01/2019 | Ingen kommentarer

last laugh netflix anmeldelse review film 2019

Af en film der kalder sig ’The Last Laugh’, er der utroligt få grin at hente i denne road trip-komedie, der ellers bryster sig af navne som Richard Dreyfuss, Chevy Chase og Andie MacDowell. En ting er sikker: Dit sidste grin bliver ikke til denne film.

Skrevet af Lars Møller.

Netflix har satset stærkt på at give ældre skuespillere, der for 30 år siden var ’household names’, chancen for at gøre comeback på deres streamingtjeneste. Vi har set eksempler såsom ’Grace and Frankie’ samt senest med ’The Kominsky Method’, der så Michael Douglas og Alan Arkin i topform. Nu er spørgsmålet så, om Netflix kan gøre det samme for Chevy Chase og Richard Dreyfuss i ’The Last Laugh’.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Titans’ – sæson 1

13/01/2019 | Ingen kommentarer

titans sæson 1 anmeldelse review netflix serie

Teenage-superheltene ‘Titans’ gør deres entre på tv-skærmen med et solidt brag af en debut. Robin og de andre helte gør godt indtryk med den helt rette tegneserie-æstetisk trods udsving med teknikken og den rodede fokus på de mange figurer. De voksne superhelte-nørder kan dog glæde sig til en cool omgang action, spænding og drama, der giver appetit efter mere.

Skrevet af Michael Larsen.

TV-formatet egner sig perfekt til superhelte-fiktion, for de historier udspiller sig ofte som føljetoner og er dermed oplagt til bingewatching. Det har DC Comics formået at udnytte til deres fordel med deres egen streamingtjeneste DC Universe, hvoraf en af titlerne er ‘Titans’, som nu kan ses på Netflix udenfor USA.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Black Mirror: Bandersnatch’

30/12/2018 | Ingen kommentarer

black mirror bandersnatch anmeldelse review netflix 2018

‘Black Mirror’-filmen ‘Bandersnatch’ er med til at bekræfte seriens ry som vigtig science fiction med kommentar til hverdagens teknologi og er en fascinerende omend frustrerende eksperiment i interaktiv historiefortælling. ‘Bandersnatch’ som historie er nemlig afhængig af de beslutninger, man tager som publikum for hovedpersonens dilemma, men det tester virkelig også ens tålmodighed.

Skrevet af Michael Larsen.

Lige siden antologi-serien ‘Black Mirror‘ ankom i starten af dette årti, er den blevet vores generations svar på ‘The Twilight Zone’. For ligesom den gamle serie er ‘Black Mirror’ en samling af tankevækkende og skræmmende historier om almindelige mennesker der bliver udsat for usædvanlige og utrolige problemer. Omdrejningspunktet er teknologi, vores heftige brug af den og de konsekvenser der følger med.

Læs hele artiklen…Telmore