Følg Flixfilm på Facebook - Anmeldelser af film og serier på Netflix - Se alle anmeldelser

Anmeldelse: ‘Don’t Look Up’

08/12/2021 | Ingen kommentarer

dont look up anmeldelse netflix

Fyrværkeriforestilling af en film

Skrevet af Emil Andersen.

Forestil dig at verden gik under efter en altødelæggende komet. Du ved præcis datoen og tidspunktet, hvor det vil ske. Alle de førende videnskabsfolk i verden bakker dig op. Men ingen i resten af verden lytter til dig, når du prøver at fortælle dem det. Selvom alt hvad de skal gøre er bare at kigge op.

Det er præmissen for vores to hovedkarakterer i den nyeste, tempofyldte komedie fra Adam McKay, manden bag film som ’Vice’ og ’The Big Short’. Tilsæt hertil et af de bedste cast i nyere tid og du har, hvad der minder om fyrværkeribatteri, der bliver ved med at skyde raketter af i samtlige 138 minutter.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘The Power of the Dog’

07/12/2021 | Ingen kommentarer

power of the dog anmeldelse netflix

Jane Champions egentlige første film i over 10 år er et slow-burn drama om forholdet mellem tilknappet maskulinitet og en undertrykt seksualitet med en storspillende Cumberbatch i front.

Skrevet af Søren Meinertz.

Vi befinder os på en ranch i Montana i midten af 1920’erne og de to brødre George og Phil Burbank kunne ikke være mere forskellige. Phil driver kvæget sammen med de ansatte på ranchen, bader nøgen i søen og kan kastrere dyr med et enkelt knivhug. Han nyder enorm respekt på gården med sin no-nonsense tilgang, hvorimod man næsten altid ser George i et jakkesæt, renskuret og næsten underkuede facon.

Læs hele artiklen…

Anmeldelse: ‘Robin Robin’

30/11/2021 | Ingen kommentarer

robin robin anmeldelse netflix

Animationsselskabet Aardman forener det skøre og det søde som ingen andre, og deres seneste mini-mesterværk ‘Robin Robin’ er et strålende bevis på det. En finurlig perle for hele familien, der bare skal ses.

Skrevet af Michael Larsen.

Det britiske animationsselskab Aardman Animations er verdensberømte for deres særlige brug af stop motion animation der består i af at skabe animationsmagi et billede ad gangen med deres særlige dukker. De har givet børn og barnlige sjæle gennem årene fantastiske værker som ‘Walter og Trofast’-filmene, ‘Flugten fra hønsegården’, ‘F for får’-serien og meget andet. Nu til rækken af finurlige produktioner får vi her kortfilmen ‘Robin Robin’.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘The Hand of God’

29/11/2021 | Ingen kommentarer

hand of god anmeldelse

Italiensk mesterinstruktør vender tilbage med sit mest personlige værk til dato.

Skrevet af Emil Andersen.

I 2017 udkom ’Call Me By Your Name’ og pludselig skulle alle leje et sommerhus i Italien og nyde det bedste Italien havde at byde på. Her, fire år senere, udkommer mesterinstruktøren Paolo Sorrentinos nyeste værk ’The Hand of God’, som giver seeren til den største lyst til at tage en smuttur til Napoli.

’The Hand of God’ er Sorrentinos niende film og utvivlsomt hans mest personlige til dato. Filmen trækker på episoder fra instruktørens ungdom og har sit tematiske center om den napolitanske befolknings passion for fodbold og specielt for Diego Maradona, som kom til byen i 1984.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Bruised’

28/11/2021 | Ingen kommentarer

bruised anmeldelse netflix danmark

Halle Berry sparker MMA-røv i debutfilm som instruktør.

Skrevet af Emil Andersen.

Når du har set én har du set dem alle. Sådan føles det efterhånden lidt med de fleste boksefilm de senere år. ’Southpaw’ med Jake Gyllenhaal, ’Creed’ med Michael B. Jordan, ’Warrior’ med Joel Edgerton. Alle film med en underdog, der skal trænes op til en stor kamp. ’Bruised’ er ikke nogen undtagelse.

Læs hele artiklen…