Følg Flixfilm på Facebook - Anmeldelser af film og serier på Netflix - Se alle anmeldelser

Anmeldelse: ‘Thunder Force’

12/04/2021 | Ingen kommentarer

thunder force anmeldelse netflix film

Ægteparret Falcone og McCarthys seneste filmiske øjebæ er en ufokuseret superheltekomedie, der føles som et letbenet frikvarter for alle involverede. De har så bare glemt, at det rent faktisk skal ses af andre end dem selv.

Skrevet af Søren Meinertz.

I den danske komedie ‘Sprængfarlig Bombe’ siger Nikolaj Lie Kaas´ karakter, instruktøren Claus Volter: ”Jeg laver ikke film for publikums skyld, jeg laver film for min egen skyld.” Denne film var en satire over arthouse-instruktører, der havde hovedet langt for oppe i deres egne røve. ´Thunder Force´ er et eksempel på noget værre. En film, der snobber nedad ved at sige ”hvis bare vi samler disse jokes og troper og blander dem op til en filmisk bastard, så kan vi tjene lidt hurtige penge.”

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Concrete Cowboy’

04/04/2021 | Ingen kommentarer

concrete cowboy anmeldelse netflix

Idris Elba og Caleb McLaughlin er gode sammen som det konfliktramte far og søn-par i dramaet ‘Concrete Cowboy’, der viser nutidens sorte cowboys på sympatisk vis. Den kunne have været en dokumentar om den særlige livsstil, for så meget historie er der ikke i den ellers velmente film.

Skrevet af Michael Larsen.

Der findes steder i USA, hvor man stadig dyrker det simple cowboy-liv, som man gjorde det for mange år siden. Byen Philadelphia har de såkaldte “ghetto-cowboys”, sorte cowboys der rider rundt blandt moderne mennesker i Fletcher Street og har deres heste indendørs i deres huse! ‘Concrete Cowboy’ undersøger den her subkultur på tæt hold og bygger på romanen ‘Ghetto Cowboy’ af Greg Neri.

Læs hele artiklen…

Anmeldelse: ‘Bad Trip’

02/04/2021 | Ingen kommentarer

bad trip anmeldelse 2021

’Bad Trip’ kunne have været grobund for en original og morsom komedie, men filmen forbliver desværre en sammenklistret collage af Youtube-klip, der var sjove for 20 år siden.

Skrevet af Lars Møller.

Det må siges, at ’Bad Trip’ har haft en noget besværlig tur frem mod sin endelige udgivelse. Komedien skulle have haft sin premiere på den hippe festival South By Southwest i marts 2020. Men som bekendt var corona-pandemien skyld i, at tallige festivaler sidste år blev nødt til at aflyse.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Sky Rojo’ – sæson 1

21/03/2021 | Ingen kommentarer

sky rojo anmeldelse netflix

Den drabelige actionserie ‘Sky Rojo’ byder på hårdkogt action og løssluppen erotik tilsat berusende spansk temperament. Det stikker måske ikke helt dybt trods fint skuespil, men det er forrygende og vanvittig underholdning, der giver de kedelige hverdage et godt los bagi.

Skrevet af Michael Larsen.

Der er særligt fokus på stærke kvinder i disse tider som aldrig før og det har ført til mere underholdning med et koncentreret kvindeligt islæt. Et pulpy og kulørt bud på dette, er den nye spansksprogede Netflix-serie ‘Sky Rojo’ fra skaberen af den populære krimiserie ‘Papirhuset’; Álex Pina. Netop ‘Papirhuset’ var en intens krimihistorie med knald i og hans nye serie er af samme karakter nu sat i bordel-verdenen.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Yes Day’

16/03/2021 | Ingen kommentarer

yes day anmeldelse netflix

Jennifer Garners fingeraftryk er overalt på denne strømlinede familiekomedie, der gerne vil fremstå som mere vovet end den egentlig er.

Skrevet af Søren Meinertz.

I løbet af de seneste par år har Jennifer Garner gjort et stort nummer ud af at profilere sig selv som den perfekte uperfekte mor; komplet med flere formandsposter i ‘Save the Children’ og med-investor i et firma, der producerer økologisk baby-mad. Derfor virker det som en selvskreven profeti, at hun skulle producere en film, der behandler det at være en velstående familie fra forstæderne som et adrenalinpumpende actiondrama.

Læs hele artiklen…