Følg Flixfilm på Facebook - Anmeldelser af film og serier på Netflix

Anmeldelse: ‘Welcome to the Family’ – sæson 1

16/08/2018 | Ingen kommentarer

Den catalonske serie ‘Welcome to the Family’ træder dødvande, mens den desperat prøver at fylde 13 episoder ud. Hverken udvikling i fortællingen eller familiens moralske kompas er til at få øje på, hvilket gør det til en langtrukken og forstyrrende oplevelse.

Skrevet af Frederikke Goth.

Efter 7 x 45 minutter må jeg kaste håndklædet i ringen og erkende, at jeg simpelthen ikke kan se mere af catalonske ‘Welcome to the Family’’ (på dansk kaldet ‘Velkommen til familien’). Serien sidder fast i et mærkværdigt loop, hvor begivenheder gentages gang på gang, uden at hverken handlingsforløb eller karakterer bliver mere interessante af den grund.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Demetri Martin: The Overthinker’

13/08/2018 | Ingen kommentarer

Multitalentet Demetri Martin underholder med den sjove comedy special ‘Demetri Martin: The Overthinker’, hvor han både joker og tegner med sit finurlige indhold om tilfældige banaliteter i livet. Det er ikke et udpræget mindeværdigt show, men det er fint og sjovt underholding til en hyggelig streaming-aften.

Skrevet af Michael Larsen.

Den græsk-amerikanske komiker Demetri Martin er nu den seneste i rækken af mange andre komikere, der har lavet comedy specials i samarbejde med Netflix. Martins show hedder ‘Demetri Martin: The Overthinker’ og showet takler banale emner som huller i doughnuts, hunde, sport bars, aggressive bogstaver fra alfabetet og meget mere.

Læs hele artiklen…Anmeldelse: ‘The Package’

11/08/2018 | 1 kommentar

‘The Package’ er en latterlig parade af klamme gags og platte jokes, der gang på gang rammer bunden. På en halvanden time bliver det ret hurtigt træt at se og høre dick jokes, som filmen skrider frem. De unge skuespillere formår aldrig at mestre timingen med alt den mængde af den typiske amerikanske sexforskrækkede humor.

Skrevet af Michael Larsen.

Noget så sjældent som en afhugget penis er omdrejningspunktet for den nye Netflix-komedie ‘The Package’. Ja den er god nok, en afhugget penis. Vi tager den fra begyndelsen: Fem kliché-agtige teenagere tager på druk-tur ude i skoven og drikker naturligvis hjernen ud. Den dummeste af dem, Jeremy (Eduardo Franco) har en kniv med sig, mens han tisser. I det han leger med sin kniv, kommer han til at skære sin penis af! De andre flipper naturligvis ud og heldigvis for Jeremy har de is-bokse med, så de kan komme penissen i is.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Disenchantment’ – sæson 1

07/08/2018 | Ingen kommentarer

Animations-wunderkid Matt Groenings nye tegnefilmsserie er en lårklaskende morsom, godt struktureret og flot animeret omvæltning af fantasy-genren; fyldt med spidende satire, hurtige jokes og et herligt persongalleri.

Skrevet af Søren Meinertz.

I 1987 arbejdede en dengang 33-årig Matt Groening på ”The Tracey Ullman Show” og i april stiftede det amerikanske publikum for første gang bekendtskab med den gulnede Simpson-familie, bestående af Homer, Marge, Bart, Lisa og lille Maggie, i en række korte segmenter. To år senere var efterspørgslen på mere ”Simpsons” så stort, at FOX udviklede Simpsons´ eget program, med Groening og James L. Brooks som tovholdere, der fik premiere i december 1989. Og resten er amerikansk popkultur-historie.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Roman Empire: Master of Rome’

31/07/2018 | 2 kommentarer

Anden sæson af Netflix’ antologiserie om de største romerske herskere er endnu engang flot produceret, men dens blanding af dramatisering og dokumentar virker stadig som lidt af en gimmick for gimmickens skyld.

Skrevet af Søren Meinertz.

Jeg har altid været fascineret af Romerriget… og ligeledes har medierne. De konstante magtkampe, intrigerne og selvfølgelig de drabelige slag, byggede også fundamentet for Hollywoods guldalder med film som Quo Vadis?, Cleopatra, Spartacus og selvfølgelig genindspilningen af Ben Hur som var den første film, der indbragte hele 11 Oscars. Samtidig er udbuddet af dokumentarer om ét af verdens største riger også forholdsvist stort, så hvordan kan man vride mere ud af noget, der skete for et par tusind år siden?

Læs hele artiklen…