Følg Flixfilm på Facebook - Anmeldelser af film og serier på Netflix - Se alle anmeldelser

Anmeldelse: ‘We Are the Wave’ – sæson 1

07/11/2019 | Ingen kommentarer

We Are the Wave anmeldelse netflix serie 2019

Den nye mini-serie bygget over Morton Rhues novelle laver både om på rammehistorien og det politiske fortegn, men får ikke ret meget ud af det; ikke mindst takket være en historie, der står i stampe og mangel på både konsekvenser og en tredimensionel karaktertegning.

Skrevet af Søren Meinertz.

Ron Jones skrev i 1981 en novelle om et eksperiment i en skoleklasse, der skulle vise eleverne de mere tillokkende sider af facismen og den yderste højrefløj, men det ender i rent kaos. Den mest kendte filmatisering er nok den tyske filmudgave fra 2008, som enhver tysklærer har vist sin klasse. Denne nye mini-serie fra Netflix stammer også fra Tyskland, men i modsætning til sin forgænger, bytter den om på det politiske fortegn så det nu er faren ved den ekstreme venstrefløj, der udforskes.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘The King’

06/11/2019 | 1 kommentar

the king anmeldelse review netflix danmark 2019

Det unge talent Timothée Chalamet fortsætter med at imponere og formår at tackle sin kongefigur godt sammen med det dygtige cast. Selve filmen præges i perioder af sin langsomme og tunge tempo, men skuespillerne og de flotte billeder fra den mørke middelalder imponerer.

Skrevet af Michael Larsen.

Timothée Chalamet er virkelig i vælten for tiden. For lige siden han slog igennem med sine følsomme roller i ‘Lady Bird’ og ‘Call Me By Your Name’ har det unge talent stormet sig frem på filmscenen. Et stort ungt navn ville typisk gå efter de mere kommercielle Hollywood-produktioner, men ikke ham her, hvilket er forfriskende. Han har her en stor rolle som Kong Henrik V i middelalder-dramaet ‘The King’.

Læs hele artiklen…





Anmeldelse: ‘Rattlesnake’

29/10/2019 | Ingen kommentarer

rattlesnake anmeldelse review film netflix danmark 2019

‘Rattlesnake’ er et interessant eksperiment på papiret, men filmen formår ikke at retfærdiggøre sig selv som en spillefilm og minder mere om et langstrakt og kedeligt TV-afsnit.

Skrevet af Søren Meinertz.

Den enlige mor Katrina Ridgeway er på vej fra Arizona til Oklaholma med sin lille datter, og er godt inde i Texas, da de punkterer. Mens Katrina er i gang med at skifte dækket, bliver datteren bidt af en klapperslange, og de søger hjælp i en trailer hos en dame, der tilsyneladende kurerer datteren (bidet er simelthen væk). Det viser sig dog, at Katrina med denne handling har sat sig i gæld til den hjælpsomme kvinde: Hun må dræbe et andet menneske inden solnedgang, ellers vender biddet tilbage og dræber datteren.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Dolemite Is My Name’

27/10/2019 | Ingen kommentarer

Dolemite is my Name anmeldelse review film netflix danmark 2019

Rollen som den selvlærte komiker, sanger og filmmand Rudy Ray Moore synes som skabt til Eddie Murphy, og han er den primære grund til at se denne uapologetiske, men også lidt langstrakte, biografiske komedie.

Skrevet af Søren Meinertz.

Da Eddie Murphy var i midten af 20´erne, var han allerede et stort SNL-navn, og med to kulturelt definerende stand-up shows og masser af succes på det store lærred, cementrede han sit navn som den første komiske ´superstar´ op gennem 80erne. Men de sidste tyve år er det gået ned ad bakke for energibundtet med verdens mest smittende latter. Billetsalget til hans film dalede, og på trods af en Oscar-nominering i 2006, har han ikke formået at nå fordums højder.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Living with Yourself’ – sæson 1

22/10/2019 | Ingen kommentarer

Living with Yourself anmeldelse sæson 1 review netflix 2019

‘Living with Yourself’ kan ved første øjekast ligne et mislykket forsøg på en tragikomisk science fiction-serie, men er man tålmodig, finder man ud af, at den rent faktisk har noget at byde på. To gange Rudd er heldigvis ikke for meget.

Skrevet af Lars Møller.

Science fiction-genren er ofte blevet brugt for at skabe både overdreven og eftertænksom komik. Med alt fra ‘Mork & Mindy’ til ‘Rick & Morty’ er sci fi blevet taget op og brugt aktivt for at skabe fuldstændigt surrealistiske og ‘out-of-this-world’ situationer for vores hovedkarakterer. Situationerne er mange, og vi har både set forelskelsen i et udenjordisk væsen, eller eksistensgrundlaget for en syltet agurk. Absurditeten er til at føle på, og er den brugt korrekt, vil man både fornøjes og undres. Med ‘Living with Yourself’ stiller skaber, Timothy Greenberg, spørgsmålet: Hvad ville du gøre, hvis du ved et uheld kom til at skabe en bedre version af dig selv?

Læs hele artiklen…