Følg Flixfilm på Facebook - Anmeldelser af film og serier på Netflix - Se alle anmeldelser

Anmeldelse: ‘The Gray Man’

26/07/2022 | Ingen kommentarer

CGI-monstrum af en film, som leverer fin underholdning

Skrevet af Emil Andersen.

’The Gray Man’, spillet af Ryan Gosling, er en off-book regeringsmorder, hvis rigtige navn er Court Gentry, hvilket lyder tilpas falsk nok til at få ideen om et kodenavn til at føles lidt overflødig. Men det har han også et af: Sierra Six.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Resident Evil’ – sæson 1

19/07/2022 | Ingen kommentarer

Hollywood forsøger for gud ved hvilken gang at adaptere det populære survival-horror franchise til skærmen. Desværre stopper genkendeligheden ved titlen, for alt andet er et tyndt opkog fortærskede pre- og post-apokalypse troper fra de sidste 20 år.

Skrevet af Søren Meinertz.

I julen 1996 fik jeg en PlayStation 1 med en håndfuld spil til. Et af dem var det første Resident Evil, og jeg kan huske, hvordan jeg, min fætter og mine storebrødre blev oppe for at løse mysteriet om det zombie-inficerede gods udenfor Raccoon City. Og den hjerteløse Umbrella Corporations rolle i den frygtelige infektion.

Læs hele artiklen…

Anmeldelse: ‘Incantation’

13/07/2022 | Ingen kommentarer

Denne interaktive, found-footage gyser fra Taiwan byder på nok foruroligende billeder og body-horror til at tilfredsstille de, der er på jagt efter et hurtigt sus. Desværre er filmen også alt for lang, og dens forsøg på interaktiv leg med publikum falder lidt til jorden.

Skrevet af Søren Meinertz.

‘The Ring’ og ‘Blair Witch Project’; to gyserfilm fra hvert deres kontinent, der fornyede genren med at tage udgangspunkt i fundet videomateriale og filme det på en autentisk måde for at få publikum mere følelsesmæssigt involveret i gyset. Og det virkede. Begge film byggede en franchise, og fik så mange efterligninger at der til sidst gik inflation i antallet af film, der forsøgte at gøre dem kunsten efter. Denne Netflix-film fra Taiwan forsøger nu igen med found-footage genren og mikse det med små brud på den fjerde væg.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Girl in the Picture’

12/07/2022 | Ingen kommentarer

Hjerteskærende true-crime portræt

Skrevet af Emil Andersen.

Fascinerende. Sygt. Hjerteskærende. I den rækkefølge. Sådan føles det at se Netflix’ nyeste true-crime dokumentar ’Girl in the Picture’.

Dokumentaren fortæller den snoede fortælling om en ung kvinde, hvis lig blev fundet med en alvorlig hovedskade i vejkanten i Oklahoma City i april 1990. Ikke længe efter døde hun på et hospital og efterlod sig hendes to-årige søn. Men slutningen på hendes liv er kun begyndelsen på instruktør Skye Borgmans uhyggelige og labyrintiske film.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘The Sea Beast’

10/07/2022 | Ingen kommentarer

sea beast anmeldelse soeuhyret netflix

‘The Sea Beast’ er visuel vidunderlig at se på og fortæller tilmed en fantastisk historie med rum for både drama, sjov og monsteraction. Mangler du god underholdning til din sommerferie, så er ‘The Sea Beast’ bestemt værd at se.

Skrevet af Michael Larsen.

Netflix er blevet mere optaget af at lave animationsfilm der kan tage kampen op over for de sædvanlige animationsgiganter som Disney og Pixar, og det er deres nyeste animationsfilm ‘The Sea Beast’ et forrygende flot eksempel på.

Læs hele artiklen…