Følg Flixfilm på Facebook - Anmeldelser af film og serier på Netflix - Se alle anmeldelser

Anmeldelse: ‘The Crew’ – sæson 1

19/02/2021 | Ingen kommentarer

crew kevin james netflix anmeldelse review

Netflix’ nye sitcom med Kevin James i hovedrollen, ville have gjort sig langt bedre i det klassiske 22-minutters network-sitcomformat, hvor dens blanding af gamle værdier, øjenrullende machismo-humor og for få rigtigt gode grin måske havde haft en ærlig chance.

Skrevet af Søren Meinertz.

Man behøver ikke at se mange minutter før man ved præcis, hvor ‘The Crew’ gerne vil hen. Netflix’ nye komedieserie er som at se et gamle relikvie fra 90’erne, der er blevet støvet af og ellers er gået i produktion uden større omskrivninger.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘News of the World’

16/02/2021 | Ingen kommentarer

news of the world anmeldelse netflix tom hanks

Der er ikke mange overraskelser undervejs i Paul Greengrass’ western, men det gør faktisk heller ikke så meget. Tyske Helena Zengel er filmens helt store åbenbaring, og hun formår at give Tom Hanks værdigt modspil.

Skrevet af Lars Møller.

Med ’News of the World’ kan Netflix endnu en gang drage fordel af seernes manglende mulighed for at gå i biografen. I USA blev filmen distribueret af Universal Pictures, hvor den havde premiere i biograferne ved juletid sidste år. Netflix nappede de internationale distributionsrettigheder, og har nu givet Paul Greengrass’ nyeste verdenspremiere på streaming.

Læs hele artiklen…

Anmeldelse: ‘Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel’ – sæson 1

14/02/2021 | 2 kommentarer

crime scene anmeldelse review netflix danmark

‘Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel’ byder på en uhyggelig øjenåbner på Hotel Cecils mørke fortid med fokus på mordet af pigen Elisa Lam. Men desværre fortaber serien sig unødvendigt konspirationsteori-kaos og manglende fokus på sagens faktuelle oplysninger for at skabe smagløst ståhej om en tragisk sag.

Skrevet af Michael Larsen.

Hoteller kan være uhyggelige og hvert et værelse kan gemme på grusomme hemmeligheder. Det mest åbenlyse eksempel er Overlook Hotel fra Stephen King-klassikeren ‘The Shining’ med alle de hemmeligheder der vælter ud i løbet af historien. Men selv også i virkelighedens hoteller kan der ske ting og sager der fører til dødsfald. Det var det der skete i Hotel Cecil i Los Angeles, USA tilbage i februar 2013. Det uheldige offer var Elisa Lam, en 21-årig pige fra Canada som under sit ophold forsvandt sporløst. Mange uger senere blev hendes lig opdaget i hotellets vandtank på taget.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Red Dot’

12/02/2021 | Ingen kommentarer

red dot anmeldelse film netflix danmark

‘Red Dot’ starter i næsten søvndyssende genkendeligt territorium med velkendte suspense-beats, men lidt over halvvejs skifter den karakter og bliver koldere og mere nådesløs i sin handling end i dalen, filmen primært udspiller sig i.

Skrevet af Søren Meinertz.

‘Red Dot’ er Sveriges første Netflix-film, og starter meget uskyldigt med dimissionsfesten for civilingeniøren David, der er kærester med den mørke Nadja, der er ved at uddanne sig til læge. Halvandet år senere tager de op i de norsvenske bjerge i et forsøg på at redde deres forhold inden Nadja nedkommer.

Hvad der starter som en symbolsk overlevelsestur, bliver med ét til hårrejsende virkelighed, da Nadja og David kommer skævt ind på en gruppe jægere, der ikke længere har tænkt sig at skyde dyr. Da jægerne går et skridt for vidt, begynder Nadja og David at kæmpe tilbage, men menneskets ondsindede natur stikker dybere end som så, og snart er ægteparret fanget i et mareridt, som efterlader end bitter smag i munden længe efter rulleteksterne er kørt over skærmen.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Malcolm & Marie’

10/02/2021 | Ingen kommentarer

malmcolm marie anmeldelse review netflix

’Malcolm & Marie’ burde være et gribende parforholdsdrama, hvor begge parter både lærer nye ting om sig selv og om hinanden. Vi får i stedet en 100 minutter langsommelig (og flot, bevares) reklame for et eksklusivt, ikkeeksisterende undertøjsmærke.

Skrevet af Lars Møller.

’Malcolm & Marie’ er både skrevet og produceret under coronapandemien. Bag filmens manuskript er Sam Levinson, der også står bag den narkotiske ungdomsserie, ’Euphoria’ på HBO. Levinson har tilmed også siddet i instruktørstolen på denne film, men spørgsmålet er, om den er mere end sin pandemiske baggrund.

Læs hele artiklen…