Følg Flixfilm på Facebook - Anmeldelser af film og serier på Netflix - Se alle anmeldelser

Anmeldelse: ‘Mark of the Devil’

29/03/2020 | 1 kommentar

mark of the devil netflix anmeldelse film review 2020

Den mexicanske sammenkog af ‘Evil Dead’ og ‘Exorcisten’ kommer med intet drastisk nyt til den sataniske gyserverden. Dertil er plottet blottet for store overraskelser og især gys.

Skrevet af Michael Larsen.

Jeg havde bange anelser, mens jeg så den mexicanske Netflix-gyser ‘Mark of the Devil’. Intet der havde noget med gys at gøre, men jeg blev skræmt over den åbenlyse mangel på fantasi i en film, der leger med mørkets kræfter i form af dæmonbesættelse. At man i dag stadig henter eller rettere sagt stjæle fra gamle gyserklassiskere som ‘Evil Dead’ og ‘Exorcisten’, er mig en stor gåde.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘The Occupant’

28/03/2020 | Ingen kommentarer

occupant anmeldelse review netflix danmark 2020

På trods af en rigtig god hovedrollepræstation og en effektiv, nogle gange, helt nervepirrende realisme, er den spanske ´The Occupant´ for lang og går over gevind i et overskruet klimaks, og ender derfor som et velment, men lidt fejlslagent, forsøg på at genoplive stalker-thrilleren.

Skrevet af Søren Meinertz.

Søskendeparret David & Alex Pastors ´The Occupant´ tager en ret velkendt genre-formular; nemlig stalker-thrilleren, og giver den et moderne twist. Disse thrillere som Eastwoods ´Play Misty for Me´ eller ´I Seng Med Fjenden´ fokuserede typisk på en uskyldig kvinde, der helt tilfældigt bliver gjort til genstand for psykotiske og ikke helt uintelligente mænds gunst. I ´The Occupant´ vendes denne velkendte skabelon en omgang ved at hovedpersonen Javier, der spilles af Javier Guitérrez fra Netflix´ egen ´The Motive´ der på mange måder minder utroligt meget om denne rolle, der er en tidligere, velstillet direktør, der fascineres af manden Tomas, der overtager Javiers luksusvilla efter han bliver fyret.

Læs hele artiklen…

Anmeldelse: ‘The Platform’

22/03/2020 | 2 kommentarer

the platform netflix film anmeldelse review 2020

Lige midt i en tid præget af frygt for fremtiden og frygt for ikke at have nok, kommer Netflix’ spanske ‘The Platform’ – en splattet, satirisk allegori over den moderne verdens ulighed og overforbrug.

Skrevet af Søren Meinertz.

I fængslet The Pit vågner Goreng på niveau 36. Her ser han en platform fyldt med alskens mad køre ned, og får at vide, at han har to minutter til at mæske sig før platformen fortsætter sin nedstigning til fængslets nedre niveauer. Goreng har et sundt, moralsk kompas og regner hurtigt ud, at fangerne på de nederste niveauer så ikke får noget at spise. Sammen med en broget flok af udskiftelige cellekammerater, forsøger han nu at sørge for, at der er nok mad til alle i en voldelig og bogstaveligt talt dog-eat-dog verden, der i dén grad er renset for solidaritet.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Spenser Confidential’

12/03/2020 | 2 kommentarer

spenser confidential anmeldelse netflix film 2020

‘Spenser Confidential’ markerer Mark Wahlbergs femte samarbejde med instruktør, Peter Berg. Desværre er femte gang langt fra lykkens gang. Filmen fremstår kedelig og uoriginal, og den tilslutter sig desværre bunken af forglemmelige Netflix-film.

Skrevet af Lars Møller.

Det er ikke første gang, at Peter Berg instruerer en film med Mark Wahlberg i hovedrollen. Det er faktisk sket fire gange tidligere, hvilket har resulteret i nogle hæderlige thrillers, bl.a. ’Lone Survivor’ og ’Patriot’s Day’. Denne gang er stemningen dog lidt løsere, da Wahlberg påtager sig den titulære rolle som Spenser.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Castlevania’ – sæson 3

08/03/2020 | Ingen kommentarer

Castlevania anmeldelse sæson 3 review netflix 2020

Mørke og blodtørstige kræfter er fortsat på spil og det betyder nye strabadser for Belmont og co. Den nye animerede omgang af ‘Castlevania’ byder på endnu flere dystre sager og kvaliteten er stadig på et tårnhøjt niveau. Holdet bag serien har overgået dem selv igen.

Skrevet af Michael Larsen.

Spoiler alert: Ved slutningen af anden sæson af ‘Castlevania’ vandt de gode kræfter ovenpå en brutal finale. Mørkets fyrste; Grev Dracula (Graham McTavish) er død takket være af hans søn Alucard (James Callis) i en effektiv alliance med monsterjægeren Trevor Belmont (Richard Armitage) og troldkvinden Sypha Belnades (Alejandra Reynoso). Men trods den indsats er verden ikke fri for de andre onde vampyrer der nu tilstræber sig at vinde den magtposition blandt alverdens uhyrer efter Draculas død.

Læs hele artiklen…