Følg Flixfilm på Facebook - Anmeldelser af film og serier på Netflix - Se alle anmeldelser

Anmeldelse: ‘The Magician’s Elephant’

22/03/2023 | Ingen kommentarer

Hjertevarm og anderledes animationsfortælling

Anmeldt af Emil Andersen.

’The Magician’s Elephant’ aka ‘Tryllekunstnerens elefant’ er en hjertevarm fortælling, der følger den forældreløse Peter, der opfostres af en handicappet tidligere soldat i den engang så fredelige by Baltese, som år forinden var blevet ramt af krig. Historien tager en interessant drejning, da en tryllekunstners trick går galt og får en elefant til at falde ned fra loftet. Elefantens fald sætter en kæde af begivenheder i gang, der involverer løgne, en mystisk spåkone og en konge, der udfordrer Peter til at løse tre umulige opgaver.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘MH370: The Plane That Disappeared’

16/03/2023 | 1 kommentar

Konspirationsteorierne står i kø om et af tidens største mysterier.

Anmeldt af Emil Andersen.

Malaysia Airlines Flight 370 – med 227 passagerer og 12 besætningsmedlemmer – forsvandt fra jordens overflade kl. 01.19 om natten den 8. marts 2014 og efterlod et af de største mysterier i luftfartens historie. På niårsdagen for den uforklarlige begivenhed søger instruktøren Louise Malkinson at finde sandheden med MH370.

Læs hele artiklen…

Anmeldelse: ‘Luther: The Fallen Sun’

12/03/2023 | Ingen kommentarer

‘Luther: The Fallen Sun’ begraver sig i velkendte krimi-klichéer og vilde krumspring i dens historie, men Idris Elba og Andy Serkis underholder med deres intense skuespil.

Anmeldt af Michael Larsen.

En af skuespilleren Idris Elbas mest kendte roller er den hårdkogte politimand John Luther i tv-serien ‘Luther’ der kørte i fem sæsoner mellem årene 2010 og 2019. Nu vender Elba tilbage til sin rolle i en selvstændig film der udkommer via Netflix med undertitlen ‘The Fallen Sun’.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘The Strays’

28/02/2023 | Ingen kommentarer

Selvom denne socio-politiske thriller går en smule op i plotlimningen indimellem, er det en thriller, der holder dig underholdt og ikke mindst på tæerne frem til det sidste billede.

Anmeldt af Søren Meinertz.

‘The Strays’ er en film, der leger med mange af de samme temaer som Jordan Peeles mesterlige debut ‘Get Out’. Her følger vi Ashley, en kvinde af blandet etnisk herkomst, hvis perfekte liv i den britiske øvre middelklasse bliver smadret, da to sorte flytter ind i kvarteret. Vi møder først Cheryl, hvor hun ikke kan få pengene til at slå til, lader sin telefon blive i hjemmet og skrider fra det hele.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘We Have a Ghost’

25/02/2023 | Ingen kommentarer

David Harbours stille men udtryksfulde spøgelsesfigur er højdepunktet i den familievenlige gyserkomedie ‘We Have a Ghost’. Filmen leger veloplagt med de kendte spøgelse-klicheer på en sjov måde og er god underholdning til weekenden.

Anmeldt af Michael Larsen.

Filmskaberen Christopher Landon har længe gjort sig gældende i gyserfilm-sammenhænge, lige siden han var med at skrive de populære ‘Paranormal Activity’-film. Så begyndte han selv at instruere gyserfilm på egen hånd og viste sig at have gode evner inden for det samt en forkærlighed for absurd humor der er en skarp kontrast til de voldsomme uhyrligheder. Han er således manden bag de absurd underholdende ‘Happy Death Day’, ‘Happy Death Day 2U’ og ‘Freaky’.

Læs hele artiklen…