Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘The Rain’ – sæson 2

19/05/2019 | Ingen kommentarer

the rain sæson 2 anmeldelse review netflix serie danmark

Anden omgang af ‘The Rain’ byder på mere virus og dermed mere kaos. Skuespillet er forsat godt og gribende, men det kniber for serien at tilføre noget overvældende nyt drama til den forsatte historie.

Skrevet af Michael Larsen.

Sidste år udkom Danmarks første, originale Netflix-serie ‘The Rain’. Det var noget så nyt som en vaskeægte dommedagsserie på dansk grund, hvilken vi jo ikke er vant til at se blive lavet i vores lille, fredelige land. Anmelderkorpset herhjemme var ikke just overvældet af seriens første sæson, men den formående trods kritisk modvind, at blive en succes og en anden sæson er nu færdig og klar til at blive set.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’

05/05/2019 | Ingen kommentarer

extremely wicked vile anmeldelse film review ted bundy netflix

Zac Efron er desværre ret intetsigende i rollen som Ted Bundy, men formår alligevel at brillere i enkelte scener. Joe Berlingers Bundy-film kommer skævt fra start, men filmens anden halvdel beviser, at den stadig har lidt at byde på.

Skrevet af Lars Møller.

I filmens begyndelse snakker Ted og Liz om, hvordan han føler sig forfulgt af politiet i en sag om kidnapningen af en ung kvinde. ”Færdig!”, udbryder Liz’ datter pludseligt og holder en stor, blå tegnet haj op foran dem. ”Det er en rævehaj. Dens hale er ligeså lang som heeeele dens krop!” ”Hvor er det vildt!”, udbryder Ted og betragter tegningen med, hvad der virker til at være reel glæde.

Læs hele artiklen…

Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘A Land Imagined’

16/04/2019 | Ingen kommentarer

a land imagined anmeldelse review flixfilm netflix danmark 2019

‘A Land Imagined’ er film-noir på overfladen, men nedenunder gemmer den på subtil socialpolitiske spørgsmål om immigranters status i Singapore. Det er en meget speciel, og interessant, men også en noget langsommelig, tilføjelse til Netflix’ asiatiske repertoire.

Skrevet af Søren Meinertz.

I mit cirka halvandet år hos Flixfilm, er ‘A Land Imagined’ helt sikkert en af de mest mærkværdige film, jeg nogensinde har set på Netflix. Instruktøren Yeo Siew Hua tager os med på en syret, postmodernistisk rejse gennem Singapores gader i bedste, neon-glitrende ‘Blade Runner’-stil.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Unicorn Store’

10/04/2019 | Ingen kommentarer

unicorn store anmeldelse review netflix film 2019

Captain Marvel herself, Brie Larson kan nu skrive instruktør på sit cv med komedien ‘Unicorn Store’. Filmen er tydeligvis gjort med passion fra hendes side, men i sidste ende er det færdige resultat meget hæmmet af et tåbeligt manuskript med et banalt budskab, der er svært at tage alvorligt.

Skrevet af Michael Larsen.

Det er rimelig god timing fra Netflix´s side at udgive Brie Larsons instruktørdebut ‘Unicorn Store’, der kommer i kølvandet på hendes store Marvel-hit ‘Captain Marvel’. Komedien med den finurlige titel blev lavet engang for nogle år siden, men havde ingen distributør. Lige indtil Netflix trådte ind i billedet og bingo nu kan folk se den.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Roman Empire: The Mad Emperor’

08/04/2019 | Ingen kommentarer

roman empire mad emporer netflix anmeldelse

Tredje ombæring af Netflix´ docudrama om Romerrigets mest indflydelsesrige herskere giver sig nu endelig i kast med den mest berygtede: Nemlig Roms tredje kejser – Gaius Julius Caesar Augustus Germanicus, bedre kendt som Caligula. Derfor er det også skuffende, at dette måske er den mest tandløse sæson indtil videre.

Skrevet af Søren Meinertz.

Det er nu tre år siden, at Netflix havde premiere på deres docudramaserie om Romerrigets kejsere. Det startede med Commodus, så kom turen til Julius Caesar og nu åbner de så endelig op for den i hvert fald mest depraverede: Nemlig Caligula.

Læs hele artiklen…Telmore