Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘The Man From Toronto’

29/06/2022 | Flixfilm

man from toronto anmeldelse netflix

Hårdtslående, intetsigende humor når det er bedst – og værst

Skrevet af Emil Andersen.

Hvad får du, når en uduelig person bliver forvekslet med en notorisk kompetent snigmorder og ubevidst slår sig sammen med ham på en risikabel mission? Naturligvis et stort, sjovt rod, der involverer action-gerninger, sure lejemordere, masser af skarpe skænderier og FBI.

‘The Man From Toronto’, en Netflix action-komedie med Woody Harrelson og Kevin Hart i hovedrollerne, er den slags film, man glemmer i det øjeblik rulleteksterne er overstået. To timers moderate grin rullet sammen i et tyndt plot, der unægtelig er forudsigeligt fra start til slut.

TMFT UNIT 018 02815 R

Men om ikke andet er det et udstillingsvindue for én lille velsignelse: det mindre moderne mirakel af Harts komisk timing. Hart spiller Teddy, en gennemsnitlig fyr fra en provinsby i USA, som bare ikke kan få det hele til at spille. Han forguder sin kone, Lori, men han er en af de mænd, der bare aldrig kan følge op på noget; han forsømmer altid nogle mindre, men væsentlige detaljer. Hans seneste plan er en fitnesskur, han kalder for kontaktløs boksning, en disciplin, der er tung på cardio, men som faktisk ikke involverer at slå nogen.

På papiret ikke en frygtelig idé, men Teddy er dømt til at mislykkes, og han frygter, at Lori er ved at miste tålmodigheden. Til hendes fødselsdag booker han en weekend i Virginia. Da han udskriver placeringen af den Airbnb-hytte, han har lejet, er blækket i printeren så svagt, at han ikke kan læse adressen. Dette fører ham til den forkerte kahyt, og får ham til at blive forvekslet med den ildebefindende lejemorder, vi allerede har mødt i filmens første scene, den lejemorder, der går under navnet Manden fra Toronto. Det, der følger er de to, der starter som modstandere, der bliver tvunget til at arbejde sammen for at nedkæmpe en venezuelansk skurk, der forsøger at sabotere sit eget land.

TMFT UNIT 011 08983 R

Harrelsons karakter er en af de tegneserieagtige gådefulde enspændere, som tager sine ordrer fra en chef, han aldrig har mødt i det virkelige liv. Han elsker poesi fra det 19. århundrede og håber at forlade lejemorderlivet for at åbne sin egen restaurant. Han og Teddy har selvfølgelig intet til fælles. Men efter at de er blevet dinglet fra luftbårne fly og skudt på af forskellige bøller lærer de næsten at kunne lide hinanden. Hvilket næppe burde komme som en overraskelse.

Handlingen i ‘The Man from Toronto’ er egentlig bare en undskyldning for Hart og Harrelson for at sparre og drille hinanden, mens de bliver banket rundt. Disse to skuespillere er garvede nok til at skabe nogle gnister, selvom meget af den dialog, de får at arbejde med er intetsigende.

Dette er ikke den slags film, din tid er brugt bedst på, men heller ikke den du kommer til at spilde tid på.

Se ‘The Man from Toronto‘ på Netflix Danmark.

Flixfilm er ikke associeret med Netflix. Inc. og anmeldelsen er dermed udelukkende et udtryk for forfatterens egne holdninger.

Se en oversigt med samtlige anmeldelser her.Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Mr. Good: Cop or Crook?’

25/06/2022 | Flixfilm

anmeldelse mr good netflix

Denne dokumentarserie om en af Norges største kriminalsager er i bund og grund en fascinerende historie, men den følelsesmæssige indlevelse udvandes i takt med seriens længde.

Skrevet af Søren Meinertz.

Forestil jer hvis John McClane, Vincent Hanna eller Marge Gunderson vendte sig mod deres principper. I høj grad. Det er dét som én af Norges mest dekorerede betjente er i fængsel for. Historier om effektive betjente, der ender med at synke ned i et moralsk kaninhul grundet deres daglige gang blandt dybt kriminelle er altid interessante. Se bare på René Dahl Andersen, der gjorde sin rejse fra nordjysk politiaspirant til kachotten til en bestseller og senere en udsolgt række af foredrag.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Spiderhead’

19/06/2022 | Flixfilm

spiderhead anmeldelse netflix

Sci fi-thrilleren ‘Spiderhead’ byder på et futurisk kammerspil anført af en glimrende Chris Hemsworth i en atypisk skurkerolle. Ad og til halter tempoet i filmen og det går ud over spændingen.

Skrevet af Michael Larsen.

I skrivende stund har instruktøren Joseph Kosinski stor succes med den længe ventende ‘Top Gun’-fortsættelse ‘Top Gun: Maverick’, hvor Tom Cruise vender tilbage til sin ikoniske rolle som piloten Pete “Maverick” Mitchell og som først er kommet ud i år på grund af forsinkelser som følge af corona-pandemien.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Jennifer Lopez: Halftime’

16/06/2022 | Flixfilm

jennifer lopez jlo halftime netflix anmeldelse

Dokumentaren ‘Jennifer Lopez: Halftime’ om Jennifer Lopez viser både den professionelle og private side af superstjernens liv med fokus på halftime-showet fra Super Bowl 2020. Filmens fokus er til tider ujævn med sit portræt, men den er til gengæld underholdende.

Skrevet af Michael Larsen.

Jennifer Lopez hører til en af verdens store superstjerner og gør sig både som sanger, danser, skuespiller, entreprenør og meget mere. Hun er både kendt som J-Lo og som Jenny from the Block. Hun er med andre et omvandrende powerhouse der også bliver betragtet som et stort forbillede for latino-amerikanskere der selv måtte have store drømme i tilværelsen.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Hustle’

15/06/2022 | Flixfilm

hustle anmeldelse netflix

Adam Sandlers passion for basketball er sjældent set bedre

Skrevet af Emil Andersen.

Basketballfilm har der efterhånden været nok af igennem tiden. Coach Carter, Space Jam og White Men Can’t Jump, for blot at nævne nogle af de bedre. Men når det kommer til kvalitet, er der stor forskel på en god film og en god basketballfilm. Adam Sandler har uden tvivl en passion for spillet, hvilket i den grad kommer til syne her – og det er netop på grund af denne passion, at denne gode film også bliver en god basketballfilm.

Læs hele artiklen…