Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Photocopier’

15/01/2022 | Flixfilm

photocopier netflix anmeldelse

Mysteriet i ‘Photocopier’ er interessant og dragende med sine mange brikker. Tempoet tester ind imellem ens tålmodighed, men filmen håndterer solidt et aktuelt emne med uhyggelig relevans, uanset hvor i verden man kommer fra.

Skrevet af Michael Larsen.

Svage minder eller mangel på dem om en løssluppen fest der gik helt amok for en person. Det lyder som setuppet til en af de tåbelige ‘The Hangover’-film, men det er det heldigvis ikke. Det er tværtimod udgangspunktet for handlingen i det indonesiske drama ‘Photocopier’, hvor den ambitiøse student Sur (Shenina Syawalita Cinnamon) prøver at finde ud af, hvad der skete til en fest, og især hvem der tog billeder af hende, mens hun var fuld og lettere bevidstløs.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Cobra Kai’ – sæson 4

11/01/2022 | Flixfilm

cobra kai saeson 4 anmeldelse netflix

Fjerde sæson om slaget om karatemesterskabet i All Valley er stadig et underholdende bekendtskab og sætter især gang i plotkedlerne med introduktionen af en ny, gammel skurk. Til gengæld er de konstante skift i alliancerne i teenagedramaet ved at blive en tand for soapy.

Skrevet af Søren Meinertz.

Sidst vi forlod Daniel LaRusso og Johnny Lawrence blev de enige om at blande deres karatestile for at banke et nyopstået Cobra Kai af banen, ledt af Johnnys søn Robby og John Kreese.

Læs hele artiklen…

Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Mother/Android’

09/01/2022 | Flixfilm

mother android anmeldelse netflix

Den sløve sci fi-thriller ‘Mother/Android’ drukner i de mange apokalyptiske klichéer og formår aldrig at blive noget nyt andet end endnu mere af det samme som før.

Skrevet af Michael Larsen.

Den seneste genrefilm opkøbt til distribution af Netflix er science fiction-filmen ‘Mother/Android’ skrevet og instrueret af debutanten Mattson Tomlin med producent-hjælp fra kollegaen Matt Reeves. Tomlin er også medforfatter til Reeves’ kommende Batman-film ‘The Batman’, hvor Robert Pattinson er den seneste skuespiller til at portrættere mørkets ridder.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Hilda and the Mountain King’

03/01/2022 | Flixfilm

hilda and the Mountain King anmeldelse netflix

‘Hilda and the Mountain King’ er en fin fortsættelse til selve serien ‘Hilda’ og vil uden tvivl være oplagt underholdning til fans af den lille modige pige og de magiske væsner.

Skrevet af Michael Larsen.

Animationsserien ‘Hilda‘ bygger på engelske Luke Pearsons tegneserie af samme navn og er en fri fortolkning af norsk troldemytologi gjort på charmerende poetisk vis. Det virker som et spændende mix mellem ‘Mumitroldene’ og Hayao Miyazakis smukke tegnefilmsværker. For nogle år siden begyndte Pearson i samspil med Netflix at filmatisere ‘Hilda’ med stor succes. Indtil videre er der to sæsoner af serien som har vundet priser (Emmy og Annie Awards) og der er rygter om en mulig tredje sæson.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Don’t Look Up’

24/12/2021 | Flixfilm

dont look up anmeldelse netflix

Fyrværkeriforestilling af en film

Skrevet af Emil Andersen.

Forestil dig at verden gik under efter en altødelæggende komet. Du ved præcis datoen og tidspunktet, hvor det vil ske. Alle de førende videnskabsfolk i verden bakker dig op. Men ingen i resten af verden lytter til dig, når du prøver at fortælle dem det. Selvom alt hvad de skal gøre er bare at kigge op.

Det er præmissen for vores to hovedkarakterer i den nyeste, tempofyldte komedie fra Adam McKay, manden bag film som ’Vice’ og ’The Big Short’. Tilsæt hertil et af de bedste cast i nyere tid og du har, hvad der minder om fyrværkeribatteri, der bliver ved med at skyde raketter af i samtlige 138 minutter.

Læs hele artiklen…