Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘A Fall from Grace’

19/01/2020 | Ingen kommentarer

a fall from grace anmeldelse film danmark netflix

Med grinagtigt melodrama, ultratynde karakterer og et helt vanvittigt, publikumsfornærmende og ufrivilligt komisk klimaks, er Tyler Perry godt på vej til at have lavet én af det herrens år 2020s værste film.

Skrevet af Søren Meinertz.

Tro det eller ej. I USA er Tyler Perry faktisk lidt af en superstjerne. Hans filmserie med hans ”Big Momma”- inspirerede Madea, har efterhånden indtjent mange hundrede millioner. Samtidig specialiserer han sig også i lægeromansthrillere med, grundet mandens overbevisning, religiøse overtoner … og nå ja, så er han fuldstændig talentløs.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Titans’ – sæson 2

12/01/2020 | Ingen kommentarer

titans sæson 2 anmeldelse review danmark netflix

Der er lagt op til flere superhelte-løjer i den nye sæson med DC-heltene ‘Titans’. Serien kører i samme underholdende spor som sidst uden de helt store afgørende overraskelser. Nye figurer gør dog deres del for at give serien noget sjov og spas.

Skrevet af Michael Larsen.

Det var noget af et cliffhanger som superhelte tv-serien ‘Titans’ endte sin første sæson med. I det hele taget var det fint at se en serie om superhelte fra DC Comics gå i en mørk retning trods de kulørte tv-rammer og anden sæson af ‘Titans’ fortsætter i det spor. De umage helte kæmper fortsat mod de okkulte kræfter, som er efter det særlige medlem Raven (Teagan Croft). Men der er også andre udfordringer i horisonten i form af den psykopatiske superskurk Deathstroke (Esai Morales), en ustabil Superboy (Joshua Orpin) og Robins (Brenton Thwaites) gamle mentor, den legendariske Bruce Wayne aka Batman (Iain Glen)!

Læs hele artiklen…

Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Dracula’

07/01/2020 | 2 kommentarer

dracula netflix serie anmeldelse review 2020

Mark Gatiss og Steven Moffat har, trods enkelte fodfejl, skruet op for horror-elementerne og leveret en binge-værdig adaptation af det velkendte gyserværk. Claes Bang leverer en djævelsk god præstation i rollen som Dracula.

Skrevet af Lars Møller.

Bram Stokers Dracula har efterhånden været offer for et hav af adaptioner – både på det store lærred og på tv-fronten. Så hvorfor denne store interesse for den nyeste udgave, skabt af Steven Moffat og Mark Gatiss (genierne bag Benedict Cumberbatchs ’Sherlock’-gennembrud) og lavet i et samarbejde mellem BBC og Netflix? Hvis førnævnte faktorer ikke allerede har besvaret spørgsmålet, kan vi da lige tilføje den danske vinkel: Claes Bang – har ’Dracula’ fanget din interesse nu?

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘The Two Popes’

24/12/2019 | Ingen kommentarer

two popes anmedelse netflix film 2019

Anthony Hopkins og Jonathan Pryce er fremragende sammen som de to paver i et kammerspil, hvor der er både samspil og modspil. At være i de to skuespilleres selskab er en total fornøjelse og tilsammen udgør de filmens bankende hjerte.

Skrevet af Michael Larsen.

Kemi i film betyder alt og jeg taler ikke bare om romantik alene. Jeg taler om det i kraft af samspil mellem skuespillere, og særligt når en film er direkte afhængig af deres fælles indsats. Sådan en film er ‘The Two Popes’; et intimt portræt af forholdet mellem de to paver, Pave Benedikt 16. og hans efterfølger Kardinal Jorge Mario Bergoglio. Filmen er instrueret af den dygtige Fernando Meirelles, bedst kendt for gode film som ‘City of God’ og ‘The Constant Gardener’ og skrevet af Anthony McCarten efter hans eget teaterstykke ‘The Pope’.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘The Witcher’ – sæson 1

22/12/2019 | 1 kommentar

witcher anmeldelse review netflix serie 2019

Med en fascinerende lore, fremragende produktionadesign, drabelig og blodig monsteraction og en perfekt castet Henry Cavill, er TV-adaptionen af The Witcher-franchisen en værdig arvetager til TV-fantasytronen efter ‘Game of Thrones’.

Skrevet af Søren Meinertz.

Hvis man er ivrig læser af fantasy, eller en ivrig gamer, er navnet ‘The Witcher’ allerede genkendeligt. Den første af seriens otte bøger blev udgivet i 1993, skrevet af polske Andrzej Sapkowski. Sidenhen er det blevet til to polske TV-serier, tegneserier og selvfølgelig de populære PC-spil, baseret på Sapkowskis drabelige univers. Det er dog først nu, efter succeser som HBOs ‘Game of Thrones’, at Hollywood har turdet satse på en stort anlagt TV-adaption, produceret af Netflix.

Læs hele artiklen…