Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Typewriter’ – sæson 1

20/07/2019 | Ingen kommentarer

typewriter anmeldelse review netflix serie 2019

‘Typewriter’ er hverken lige så uhyggelig som ‘Haunting of Hill House’ eller indkapsler barndommens møde med en skræmmende voksenverden som ‘Stranger Things’, men befinder sig et sted mellem disse to og ender mellem at være momentvis interessant og direkte kedelig.

Skrevet af Søren Meinertz.

Det er svært at lave gys til tv-formatet, for hvordan vedligeholder man en knugende, gåsehudsfremkaldende stemning igennem flere timer? Et af de seneste (og bedste) bud er den noget nær perfekte Netflix-adaption af Shirley Jacksons Haunting of Hill House, som formåede at omsætte et 250 siders forlæg til en episk, gysende familiesaga. Nu forsøger indiske Sujoy Ghosh at lave sin egen familiegyser for Netflix, og det er der kommet et noget blandet resultat ud af.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Point Blank’

16/07/2019 | Ingen kommentarer

point blank 2019 anmeldelse review netflix film

Frank Grillo og Anthony Mackie står for udmærket action og lidt humor som det ufrivillige makkerpar i en klichéfyldt actionfilm, der føles kedelig og uoriginal og som tilmed er en unødvendig remake.

Skrevet af Michael Larsen.

Remakes af andre landes film er en pudsig ting i Hollywood, især når de laver remakes af film der på overfladen minder meget om de film, de lavede mange af tilbage i firserne og halvfemserne. Særlig buddy cops-film som ‘Dødbringende våben’-serien og ufrivilligt makkerpar-film som ‘Midnight Run’ og ’48 timer’. En film i den sidstnævnte kategori er actionfilmen ‘Point Blank’, der er baseret på den franske ‘À bout portant’ fra 2010. Ni år senere er handlingen blevet omsat til de amerikanske konventioner uden at gøre et decideret forsøg på at bryde netop de gammeldags konventioner.

Læs hele artiklen…

Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Stranger Things 3’

05/07/2019 | Ingen kommentarer

stranger things sæson 3 anmeldelse review netflix danmark 2019

De kære nørdede unger fra Hawkins er igen i problemer og hurra for det. Fordi for tredje gang lykkedes det for Duffer-brødrene at skabe fed retro-underholdning, osse selvom den velkendte stil ikke er så frisk længere.

Skrevet af Michael Larsen.

Nu er den populære Netflix-serie ‘Stranger Things’ tilbage igen efter et par års ventetid ovenpå den åbne afslutning af sæson to, hvor uhyrlighederne fra den mørke dimension ikke er færdige med at terrorisere vores egne verden.

Vi er forsat i 1980’erne, nærmere bestemt 1985 og det er sommerferie, så det batter. De modige unger anført af telepaten Eleven (Millie Bobby Brown) er nu i teenageårene og der er hormoner i luften – især mellem politimanden Jim Hopper (David Harbour) og singlemoren Joyce Byers (Winona Ryder).

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Shaft’

02/07/2019 | Ingen kommentarer

shaft anmeldelse netflix review 2019 danmark

“What’s the movie that’s trying so desperately to be cool that it ends up becoming kind of uncool? – Shaft!” – Tim Storys forsøg på at genoplive den gamle filmserie er en kun momentvis underholdende, kedelig affære, der ville falde helt til Jorden uden den bagvedliggende starpower.

Skrevet af Søren Meinertz.

Shaft. Navnet på den klassiske, anti-autoritære blaxploitation-helt iklædt rullekravesweater og brun læderjakke, der for første gang så dagens lys i 1971. Filmen (og også dens to efterfølgere) var et produkt af 70´ernes blaxploitation-bølge, der skete som svar på det etablerede Hollywoods mangel på racemæssig diversitet i hovedrollerne, og er den dag i dag stadig et dateret, men stadig uhyre cool, filmisk landemærke. Dengang var attituden rå, volden endnu mere rå og coolness-faktoren var underspillet.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Dark’ – sæson 2

27/06/2019 | 1 kommentar

dark sæson 2 anmeldelse review netflix danmark

Med sin anden sæson formår ’Dark’ at cementere sig som en af de bedste, hvis ikke den allerbedste, originale science fiction-serie, man kan finde på Netflix i øjeblikket.

Skrevet af Lars Møller.

Første sæson af ’Dark’ fik premiere på Netflix i december 2017. Dette var den første originale tyske serie produceret af streaming-giganten. Serien modtog store roser for sin visuelle kunnen, men blev af mange kritiseret, fordi den filosoferede for længe over ormehuller og tidslommer. Alt fra Einstein til Nietzsche blev citeret, hvilket måske kunne virke for højpandet til et simpelt weekend-binge.

Læs hele artiklen…