Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘En stor mand’

17/05/2024 | Flixfilm

Selv ikke Jeff Daniels kan redde forsøget på Netflix’ ‘Succesion’.

Anmeldt af Emil Andersen.

Den litterære titan Tom Wolfes anden roman, A Man In Full fra 1998, minder om hans kæmpe debut, The Bonfire Of The Vanities fra 1987. De er begge sociale satirer om de magtfulde og de knap så magtfulde og de byer, de bor i, nemlig henholdsvis Atlanta og New York City.

Læs hele artiklen…Flixfilm » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Unfrosted’

03/05/2024 | Flixfilm

Jerry Seinfelds debutfilm som instruktør er ikke udpræget vellykket. ‘Unfrosted’ føles i større træk som et alt for langt sketchshow og er desværre meget dårligt.

Anmeldt af Michael Larsen.

Jerry Seinfeld er en institution indenfor amerikansk humor. Jeg husker stadig som barn at se den fantastiske morsomme komedieserie ‘Seinfeld’ sammen med mine forældre og morede mig over det neurotiske firkløver anført af Seinfeld selv.

Læs hele artiklen…


Flixfilm » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Dead Boy Detectives’ – sæson 1

28/04/2024 | Flixfilm

De døde detektiv-drenge Charles og Edwin er et muntert selskab, mens de løser døde menneskers problemer. Serien er i familie med ‘The Sandman’, men den kan opleves separat og er værd at se for sine fantasifulde historier serveret med mørk humor og uhygge.

Anmeldt af Michael Larsen.

Bestseller-forfatteren Neil Gaiman skabte via sin tegneserie ‘The Sandman’, et omfattende univers, der involverede mange overnaturlige figurer. Blandt dem var de såkaldte Dead Boy Detectives aka Charles Rowland og Edwin Paine – de to døde drenge, der valgte at blive blandt de levede for at opklare overnaturlige sager. Gaiman skabte dem i samarbejde med tegnerne Matt Wagner og Malcolm Jones III, og drengenes historier var et makaber twist på krimi-fiktion for teenagere.

Læs hele artiklen…


Flixfilm » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘City Hunter’

28/04/2024 | Flixfilm

Denne japanske og no-holds-barred actionfilm vil uden tvivl ikke være alles kop te, men for de, der er med på en vild, actionfyldt adrenalinrejse er der ikke mange bedre bud på streamingtjenesterne lige nu.

Anmeldt af Søren Meinertz.

Foråret synes at være fyldt med actionfilm, der falder en smule udenfor ‘normen’. Dev Patel og Jordan Peele’s ‘Monkey Man’ kører lige nu i landets biografer, og i USA er ‘Boy Kills World’ med Bill Skarsgaard i hovedrollen lige landet i biograferne, og nu Netflix følger trop med ‘City Hunter’.

Læs hele artiklen…


Flixfilm » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Rebel Moon — Part Two: The Scargiver’

19/04/2024 | Flixfilm

Anden del af Zack Snyders sci-fi saga ‘Rebel Moon’ byder på langt mere action, men desværre også meget mere slowmotion. Ligesom etteren drukner filmen i plat selvhøjtidelighed og mangel på fantasi.

Anmeldt af Michael Larsen.

Bemærk at anmeldelsen her indeholder spoilers fra ‘Rebel Moon – Part One: A Child of Fire‘.

Ja, jeg var umiddelbart ikke flink ved første del af Zack Snyders store sci-fi saga ‘Rebel Moon’, da den fik premiere kort før jul. Men det igen det var også tilfældet med andre anmeldere verden over. Jeg bemærkede sågar, at Snyders fanbase var splittet over filmen, hvoraf mange af de positive ord var om billedsiden og Sofia Boutellas fine bad ass-kriger Kora. Ellers var der ikke meget positivt at sige om filmens forsøg på at blande idéer fra ‘Star Wars’ og ‘De syv samuraier’ sammen til en actionfilm lavet af et energisk legebarn.

Læs hele artiklen…