Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Sweet Tooth’ – sæson 1

11/06/2021 | Flixfilm

sweet tooth anmeldelse netflix 2021

’Sweet Tooth’ besidder et unikt omdrejningspunkt, der måske kan dele vandene. Men den er samtidigt en af Netflix’ mere originale påfund, og det skal den hyldes for.

Skrevet af Lars Møller.

’Sweet Tooth’ er baseret på DC tegneserien af samme navn og er produceret under Warner Bros. genkendelige logo. Man kan derfor undre sig over, at serien er udviklet til Netflix og ikke Warner Bros. egen streamingplatform, HBO Max (eller i norden, HBO Nordic). Men egentlig bør vi bare være glade for, at denne originale historie har fundet vej til vores tv-skærme.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Awake’

10/06/2021 | Flixfilm

awake anmeldelse netflix danmark 2021

En stærk og ihærdig Gina Rodriguez gør alt, hvad hun kan i science fiction-thrilleren ‘Awake’, men det uinspirerende manuskript gavner ikke med dets mangel på spænding og originalitet. Faktisk så havde jeg svært ved at holde mig vågen, mens jeg så filmen!

Skrevet af Michael Larsen.

Det flyder over med mængder af dommedagsfilm i disse tider, som føles som noget fra netop den slags film. I lyset af corona bruger vi alle sammen nok ubevidst de film som terapeutisk underholdning og prøve at blive klogere på vores egen overlevelsesinstinkt i tilfælde af when shit goes down. ‘Awake’ er den seneste i rækken af amerikanske katastrofefilm der oser af frygt og paranoia med et let twist af science fiction.

Læs hele artiklen…

Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Xtreme’

09/06/2021 | Flixfilm

xtreme anmeldelse netflix danmark

Denne spanske actionfilm har masser af knogleknusende og godt koreograferede kampscener, men alt hvad der sker derimellem er så tyndslidt som et Linie 3-show og er alt for lang, men går man ind med dertil tilpassede forventninger, så er der da en vis underholdningsværdi at spore.

Skrevet af Søren Meinertz.

Max er lejemorder for et gangsterimperium i Barcelona, og ligger lunt i svinget til at blive boss, men da gangsterbossens biologiske søn Luciero (med hvem Max er vokset op med) forråder og henretter sin far og ligeledes Max’ søn, må Max sætte gang i en blodig hævnaktion sammen med Luciero’s søster, der ligeledes har et horn i siden på sin storebror.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Master of None’ – sæson 3

30/05/2021 | Flixfilm

master of none saeson 3 anmeldelse netflix

’Master of None: Moments in Love’ leverer en autentisk kærlighedshistorie med karakterer, der føles ægte. Her er færre grin end tidligere, men sæsonens brutale realisme berettiger dens eksistens.

Skrevet af Lars Møller.

’Master of None’, der er skabt af Aziz Ansari og Alan Yang, må siges at være en af Netflix’ største komediesuccesser. Man forstår derfor godt, hvorfor streaminggiganten gerne ser serien fortsætte – selv efter Ansari i 2018 blev anklaget for ubehagelige seksuelle tilnærmelser. Selv har Ansari udtalt, at der mere var tale om en uheldig og akavet date end deciderede tilnærmelser. Han snakker mere om dette i sit standup-show, ’Right Now’, der også er at finde på Netflix.

Læs hele artiklen…


Forside » Anmeldelser

Anmeldelse: ‘Ferry’

27/05/2021 | Flixfilm

ferry anmeldelse netflix danmark

‘Ferry’ er et OK håndteret, men også meget forudsigeligt gangsterdrama, der kun indimellem fænger, men for søgere af mere europæiske favntag med genren, er det hurtige 100 minutter.

Skrevet af Søren Meinertz.

Ferry er håndlanger for den lokale Amsterdam-gangsterboss, Brink. Ferry er skånselsløs og nyder sit job i underverdenen med kokainfester og glimtende stripklubber, men da Brinks søn bliver skudt under et røveri, må Ferry vende tilbage til sin hjemegn for at opspore gerningsmændene. Tingene bliver yderligere kompliceret, da han møder den milde Danielle, og snart må han indse, at han står ved en skillevej og den evige troskab til Brink bliver sat på prøve.

Læs hele artiklen…