Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier

Stranger Things

01/07/2022 | Flixfilm

Stranger Things på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder
Spilletid: 51 min
Land: United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Stranger Things (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stranger Things på YouTube.Se Stranger Things på Netflix
Anmeldelse: Stranger Things 2
Anmeldelse: Stranger Things 3

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stranger Things (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stranger Things (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stranger Things, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stranger Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Forside » Nye film og serier

Manifest

01/07/2022 | Flixfilm

Manifest på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, J.R. Ramirez
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da et fly på mystisk vis lander, flere år efter det lettede, vender passagererne tilbage til en verden, der fortsatte uden dem, og møder en mærkelig, ny virkelighed.

Manifest (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Manifest på YouTube.Se Manifest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Manifest (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manifest (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Manifest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Manifest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.


Forside » Nye film og serier

The Art of the Steal

01/07/2022 | Flixfilm

The Art of the Steal på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Crime, Thriller
Instruktion: Jonathan Sobol
Skuespillere: Kurt Russell, Jay Baruchel, Katheryn Winnick
Spilletid: 90 min
Land: Canada, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Vovehalsen, motorcyklisten og den (næsten) tidligere svindler Crunch Calhoun indvilliger i et sidste job: At hjælpe sin bror Nicky med at stjæle en uvurderlig bog.

The Art of the Steal havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Art of the Steal på YouTube.Se The Art of the Steal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Art of the Steal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Art of the Steal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Art of the Steal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Art of the Steal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.


Forside » Nye film og serier

S.W.A.T.

01/07/2022 | Flixfilm

S.W.A.T. på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shemar Moore, Alex Russell, Lina Esco
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I sin hjemby L.A. bliver en sergent bedt om at lede en eliteenhed bestående af politibetjente, der skal lette spændingerne i lokalsamfundet.

S.W.A.T. (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til S.W.A.T. på YouTube.Se S.W.A.T. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om S.W.A.T. (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at S.W.A.T. (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame S.W.A.T., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til S.W.A.T. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.


Forside » Nye film og serier

The Last Shift

01/07/2022 | Flixfilm

The Last Shift på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Andrew Cohn
Skuespillere: Richard Jenkins, Shane Paul McGhie, Da'Vine Joy Randolph
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En fastfoodarbejder går stolt på pension efter 38 års tjeneste, men har et sammenstød med sin afløser – en ung forfatter med problemer og et mere kynisk syn på jobbet.

The Last Shift havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Shift på YouTube.Se The Last Shift på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Shift ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Shift stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Shift, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Shift er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.