Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier

Tag

19/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Tag på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Jeff Tomsic
Skuespillere: Ed Helms, Lil Rel Howery, Jon Hamm, Annabelle Wallis
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En gruppe mænd genoptager den årlige tagfat uden hæmninger, som de har leget lige siden barndommen, og kaster sig over deres ubesejrede ven.


Se Tag på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tag (Du er den) havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tag (Du er den) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tag herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tag (Du er den) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tag stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.


Forside » Nye film og serier

The Little Hours

19/05/2019 | Ingen kommentarer

Se The Little Hours på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Jeff Baena
Skuespillere: Alison Brie, Dave Franco, Kate Micucci, Aubrey Plaza
Spilletid: 90 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Livet i klostret tager en uventet retning, da tre uortodokse og påståelige nonner løber ind i en fristende ny gartner.


Se The Little Hours på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Little Hours havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Little Hours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Little Hours herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Little Hours er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Little Hours stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Forside » Nye film og serier

The Rain

17/05/2019 | 21 kommentarer

Se The Rain på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Lukas Løkken
Spilletid: 45 min
Land: Denmark, USA
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Seks år efter en brutal virus udrydder det meste af Skandinaviens befolkning slutter et søskendepar sig til en række overlevende, der leder efter sikkerhed – og svar.


Se The Rain på Netflix

Anmeldelse: The Rain - sæson 1

Anmeldelse: The Rain - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Rain (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rain (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rain herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rain er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rain (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.


Forside » Nye film og serier

See You Yesterday

17/05/2019 | Ingen kommentarer

Se See You Yesterday på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Stefon Bristol
Skuespillere: Eden Duncan-Smith, Dante Crichlow, Astro, Marsha Stephanie Blake
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Da to talentfulde teenagere forsøger at mestre kunsten at rejse i tiden, sender et tragisk politiskyderi dem på en række farefulde ture tilbage i tiden.


Se See You Yesterday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


See You Yesterday havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om See You Yesterday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til See You Yesterday herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til See You Yesterday er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at See You Yesterday stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.


Forside » Nye film og serier

Wolfblood

17/05/2019 | 1 kommentar

Se Wolfblood på Netflix

Indspilningsår: 2012–2017
Genre: Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gabrielle Green, Leona Vaughan, Shorelle Hepkin, Mark Fleischmann
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Denne overnaturlige dramaserie følger en teenagepige, der har evner som en varulv: skærpede sanser, superstyrke og fart.


Se Wolfblood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wolfblood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wolfblood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wolfblood herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wolfblood er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wolfblood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.Telmore