Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

Corona har ikke bremset Netflix

23/09/2020 | Flixfilm

Corona har ikke bremset NetflixTil trods for at den globale corona-pandemi har sat en stopper for stort set alle film- og serieproduktioner, så forventer streamingtjenesten Netflix stadig at have premiere på flere originale titler i 2021 end i år.

Det fortæller Reed Hastings, Netflix CEO, til den amerikanske medie Variety.

Meget af det indhold som i disse måneder får premiere på Netflix blev optaget sidste år og dermed inden at covid-19 tvang store dele af verdens befolkning til at stoppe op og indlogere sig i selvisolation.

Det har naturligvis forsinket en masse film- og serieoptagelser, som første nu så småt er begyndte at starte op igen.

Selvom at corona-pausen har givet streamingtjenesten hovedbrud, så vil der stadig være premiere flere originale film og serier til næste år end der har været i år.

“Det er stadig flere originaler end i år. Det stiger ikke så meget, som først planlagt, men det stiger når man ser fra år til år,” udtaler Reed Hastings.

I 2019 udgav Netflix mere end 371 nye originale titler. Det tal er steget væsentligt i år, mens det baseret på Hastings udtalelser vil stige yderligere i 2021.

Alene i august 2020 havde Netflix premiere på i alt 63 originale film, serier og sæsoner, viser en opgørelse fra Flixfilm.

Der er dermed ingen grund til at frygte, at der de kommende år og måneder vil være mindre underholdning på Netflix at streame.


Forside » Nyheder

Den fantasifulde ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ droppet

22/09/2020 | Flixfilm

Den fantasifulde The Dark Crystal Age of Resistance droppetEfter blot en enkelt sæson er den episke dukke-serie ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ lagt i graven.

Netflix bekræftede forleden, at der ikke kommer en sæson 2.

‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ havde premiere den 30. august 2019 og følger Deet, Rian og Brea på en episk rejse for at finde håb i mørket, redde Thra og opdage deres skæbne.

Serien er baseret på Jim Hensons originale kultfilm ‘The Dark Crystal’ fra 1982.

Til trods for at ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ vandt en Emmy i weekenden og havde fået en store fanskare og fremragende anmeldelser, så var det altså ikke nok til at Netflix ville gå videre med en ny sæson.

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Seth MacFarlane laver animationsserie til Netflix

22/09/2020 | Flixfilm

Seth MacFarlane laver animationsserie til NetflixSkaberen af de ikoniske, men politisk ukorrekte animationsserier ‘Family Guy’ og ‘American Dad’, Seth MacFarlane, har kastet sig over et nyt animeret projekt i samarbejde med Netflix.

Det bekræfter streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Der er tale om en animeret version af tv-serien ‘Good Times’, der blev vist i 1970’erne og var den første afroamerikanske sitcom på amerikansk tv.

‘Good Times’ følger familien Evans, som kæmper med dagligdagens store og små problemer, samt social ulighed. Men når alt kommer til alt handler det om at sætte familien først.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

‘Tenet’-stjerne John David Washington i ny Netflix-film

21/09/2020 | Flixfilm

Tenet stjerne John David Washington i ny Netflix filmStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de har smidt $30 millioner på bordet for rettighederne til ‘Malcolm & Marie’, som er skabt af Sam Levinson (‘Assassination Nation’, ‘The Wizard of Lies’).

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

I hovedrollerne ses John David Washington, som netop nu er aktuel i hovedrollen i Christopher Nolans ‘Tenet’, og Zendaya fra ‘Spider-Man: Far from Home’ og den kommende ‘Dune’.

Det romantiske drama handler om en filmmager (Washington) og hans kæreste (Zendaya), der vender hjem efter at have deltaget i et premierearrangement på hans seneste film som han har store karriere og økonomiske forventninger til.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Nyt på Netflix (Uge 38 – 2020)

21/09/2020 | Flixfilm

Nyt paa Netflix Uge 38 – 2020Netflix tilføjer hele tiden nye titler til deres udvalg og i løbet af sidste uge var der premiere på 34 nye film og serier på streamingtjenesten i Danmark.

Ugen bød blandt andet på den stjernespækkede filmpremiere The Devil All The Time med Robert Pattinson, Tom Holland og Bill Skarsgård, mens der for de mindste var premiere på den Steven Spielberg-produceret animationsserie Jurassic World Camp Cretaceous.

Sidst men ikke mindst landede serien Ratched også på streamingtjenesten. Serien fortæller den hovedrystende oprindelseshistorie om asylsygeplejersken, Mildred Ratched, på et psykiatrisk hospital, som er inspireret af den ikoniske og uforglemmelige karakter, sygeplejersken Ratched i ‘Gøgereden’.

Læs mere om alle de nye film og serier ved at klikke på de enkelte titler herunder hvor også den komplette liste over alle tilføjelserne kan ses;

Læs hele artiklen…