Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

Ny sæson af ‘Brooklyn Nine-Nine’ lander på Netflix i denne uge

21/07/2019 | Ingen kommentarer

Brooklyn Nine Nine netflix sæson 5 danmark netflixDen imødesete femte sæson af komedieserien ‘Brooklyn Nine-Nine’ får premiere på Netflix Danmark meget snart.

Faktisk lander de nye afsnit på streamingtjenesten allerede i denne uge.

‘Brooklyn Nine-Nine’ sæson 5 kan ses fra den 23. juli.

Alle 22 afsnit i den nye sæson kan ses med det samme.

Den prisbelønnede komedieserie ‘Brooklyn Nine-Nine’ følger et hold af politibetjente og deres kaptajn i det fiktive 99. distrikt i NYPD i Brooklyn.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

De vigtigste episoder inden sidste sæson af ‘Orange Is the New Black’

21/07/2019 | Ingen kommentarer

orange is the new black sæson 7 side afsnit klar danmarkDen 26. juli har den sidste og syvende sæson af Netflix-hitserien ‘Orange Is the New Black’ premiere på streamingtjenesten.

Måske har du lige genset de første seks sæsoner, men hvis ikke, så er heldigvis klar med en liste over de mest væsentlige afsnit man bør se inden finalen.

Der er tale om i alt 13 afsnit, som man bør kaste sig over hvis man vil være helt up-to-date med handlingen i ‘Orange Is the New Black’.

Episoderne er udvalgt af skaber Jenji Kohan og producer Tara Herrmann.

De 13 episoder man bør se inden sæson 7 er;

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Se første trailer til ‘The Witcher’

20/07/2019 | Ingen kommentarer

witcher netflix trailer danmarkNetflix har netop udsendt første teaser-trailer til den stort anlangte fantasy-serie ‘The Witcher’, som er baseret på de storsælgende bøger og er en episk fortælling om skæbne og familie.

Se traileren nederst i artiklen.

Det var på tegneseriemessen San Diego Comic-Con, at holdet bag kunne løfte sløret til traileren til den længeventede serie, som har Henry Cavill (‘Mission Impossible – Fallout’, ‘Justice League’) i hovedrollen som Geralt fra Rivia sammen med andre skuespillere som Anya Chalotra (‘The ABC Murders’) som Yennefer og Freya Allan (‘The War of the Worlds’, ) som Ciri, samt danske Lars Mikkelsen (‘House of Cards’) som Stregobor.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Netflix køber Eurovision Song Contest

19/07/2019 | Ingen kommentarer

Eurovision Song Contest netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop gjort et – med danske øje – opsigtsvækkende køb.

Netflix har nemlig købt rettighederne til Eurovision Song Contest eller Det Europæiske Melodi Grand Prix, som det også kaldes på dansk.

Aftalen omfatter umiddelbart Eurovision Song Contest 2019 og 2020, og det vil ikke blive vist direkte, mens det ligeledes kun vil blive tilgængeligt på den amerikanske Netflix.

Det kan på stående fod virke som et lidt underlig investering fra Netflix, men den giver god mening i det lange løb.

Netflix har nemlig snart premiere på en helt ny film med Will Farrell (‘Anchorman’, ‘Step Brothers’) og Rachel McAdams (‘The Notebook’, ‘Mean Girls’).

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Netflix misser regnskabsmål

19/07/2019 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix fik forleden et hårdt slag på børsen, da det kom frem at medlemstallet ikke var vokset efter forventningerne.

Ved seneste kvartalsregnskabsaflæggelse kunne Netflix melde, at blot 2,7 millioner nye abonnenter var kommet til mens forventningen var hele 5 millioner.

Det blev ikke godt modtaget hos investorerne, som kvitterede med at sende aktien ned med 10%.

I årets første tre måneder kom hele 10 millioner nye abonnenter til, så der sket en væsentlig nedgang i medlemstilgangen.

Læs hele artiklen…