Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

Anmeldelse: ‘The Last Mercenary’

02/08/2021 | Flixfilm

last mercenary anmeldelse netflix

Med underholdende kampsekvenser og en tongue-in-cheek tilgang til sit plot, redder ‘The Last Mercenary’ ud af en lidt for lang spilletid og nogle irriterende klicheer.

Skrevet af Søren Meinertz.

Jean-Claude Van Damme. The Muscles from Brussels. Historien om den belgiske kampsportsudøver, der blev én af de mere genkendelige og berygtede actionstjerner i 90’erne er en klassisk rise-and-fall historie om hvordan et kolossalt ego og et lige så kolossalt forbrug af kokain lige så stille forviste ham til de evige straight-to-DVD jagtmarker.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Nyt på Netflix (Uge 30 – 2021)

02/08/2021 | Flixfilm

OUTERBANKS 202 Unit 04686RCDer er ingen tvivl om at holdet hos Netflix er kommet tilbage fra ferie for der er kommet et hav af nye titler på streamingtjenesten i sidste uge.

Intet mindre end 77 film og serier havde premiere og ligger nu klar til streaming.

Stream blandt andet Black Christmas, Foxcatcher, Spotlight, Star Trek, The Addams Family, The Boondock Saints II: All Saints Day og den nye Netflix-actionfilm The Last Mercenary med kampsportslegenden Jean-Claude Van Damme (læs anmeldelse), samt en ny sæson af Outer Banks (billedet). Hertil kommer der en større mængde klassiske britiske og italienske film.

Se også hvilke film og serier du kan glæde dig til de næste par uger: Nyt på Netflix i august, samt hvilke titler vi anbefaler du streamer denne måned.

Find alle de nye titler nedenfor og klik for at læse mere;

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

‘Sweet Tooth’ sæson 2 er bekræftet

01/08/2021 | Flixfilm

sweet tooth saeson 2Streamingtjenesten Netflix har endelig givet grønt lys til at produktionsholdet bag den post-apokalyptisk eventyr-serie ‘Sweet Tooth’ begynder arbejdet på sæson 2.

Det bekræfter Netflix i en meddelelse til pressen.

Serien, der er baseret på den populære tegneserie fra DC Comics og produceret af ægteparret Susan Downey og Robert Downey Jr. (‘Iron Man’) blev set af mere end 60 millioner husstande de første fire uger.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Netflix køber opsigtsvækkende Michael Schumacher dokumentar

31/07/2021 | Flixfilm

Michael Schumacher dokumentar netflixNetflix har netop annonceret, at de er på vej med en ny dokumentar om den tyske motorsportslegende Michael Schumacher.

Dokumentaren ‘Schumacher’ får premiere på Netflix den 15. september 2021.

Meldingen om den nye dokumentar er øjensynligt noget som får fans af den 7-dobbelte vinder af verdensmesterskaberne i Formula 1 op af stolene.

For snart 8 år siden kom Michael Schumacher ud for en alvorlig ski-ulykke, som næsten kostede ham livet.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Disse film og serier skal du se i august

30/07/2021 | Flixfilm

august stream film serier netflixSommerferien er stort set ovre og derfor er Netflix klar til at forsøde arbejdslivet med lidt underholdning.

Derfor har vi i denne artikel samlet syv kommende film og serier, der alle får premiere i august, som vi synes du skal prioritere at streame.

Find trailers til alle Netflix-anbefalinger nedenfor.

Er det ikke nok, kan du her se 30 titler, som også får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i august.

Glæd dig blandt andet til ‘The Swarm’ hvor en enlig mor opdrætter græshopper som proteinrig kost – indtil hun opdager, at de er glade for blod. Stream også ‘Beckett’ hvor en amerikansk turist stikker af i Grækenland, da han efter en tragisk ulykke bliver rodet i ind i en politisk sammensværgelse, som bringer hans liv i fare.

Find de 7 streaming-tips herunder;

Læs hele artiklen…