Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

‘Sex Education’ vender tilbage med en ny sæson i 2020

12/11/2019 | Ingen kommentarer

sex education netflix billeder sæson 2Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at deres romantiske komedieserie ‘Sex Education’ får en sæson 2, der lander i 2020.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse, som samtidig kan løfte sløret for et par nye billeder, som kan ses nederst i artiklen.

‘Sex Education’ er en fortælling om Otis Milburn, en socialt akavet gymnasieelev, der bor sammen med sin mor, Jean, som arbejder som sexterapeut.

I første sæson åbnede Otis og hans ven Maeve Wiley en sexklinik på skolen for at drage nytte af Otis’ intuitive talent indenfor sexrådgivning.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Tusindvis af flere serier og film: Sådan får du amerikansk Netflix

12/11/2019 | Ingen kommentarer

netflix logoAmerikanerne har meget mere indhold på Netflix, end nogen andre i verden. Vi viser dig, hvordan du får adgang til det.

Netflix startede som en videoudlejningstjeneste i USA, og derfor er det ikke så underligt, at verdens største streamingtjeneste har mest indhold til amerikanerne. En opgørelse fra Finder.com viser, at der på amerikansk Netflix er over 1.300 serier og flere end 4.300 film. I Skandinavien må vi nøjes med omkring 340 serier og lidt over 1.700 film.

Normalt er det kun folk i USA, der kan bruge amerikansk Netflix, men heldigvis behøver du ikke købe en flybillet for at kunne streame de serier og film, du normalt ikke kan se – underteksterne er også på Løsningen er en VPN, der midlertidigt får det til at se ud som om, du sidder i USA – og det er selvfølgelig helt lovligt.

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Flixfilm og FilmHulen Podcast #27 – ‘In the Shadow of the Moon’

12/11/2019 | Ingen kommentarer

maxresdefaultDe to herrer Lars Aabom og Morten Jørgensen er tilbage med et nyt afsnit af deres podcast hvor de denne gang snakker om krimifilmen ‘In the Shadow of the Moon’, som havde premiere på Netflix Danmark den 27. september 2019.

Om denne måneds program, som nu kan findes på Spotify (se link nedenfor) skriver værterne;

Vores mest negative afsnit, over en delvis positiv filmoplevelse. Vi har denne gang set “In the Shadow of the Moon”, som er en mordgåde blandet med Sci-fi. Det er en film, som er bygget op omkring tidsrejse og i afsnittet snakker vi om hvordan vi synes det er lykkes. Hvilken betydning har det for en film, at man får historien fortalt i brudstykker med 10 års mellemrum?

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Ugens nyheder på Netflix (uge 45)

11/11/2019 | Ingen kommentarer

Outlander nye serie sæsonI løbet af årets uge 45 tilføjede streamingtjenesten Netflix 24 film og serier til deres danske udvalg.

Blandt premiererne finder man flere film-nyheder som Call Me by Your Name, Thoroughbreds, julefilmen Let It Snow og den danske Flaskepost fra P, samt helt nye afsnit af The End of the F***ing World, She-Ra and the Princesses of Power, Greenleaf og Outlander.

Se alle nyhederne herunder;

Blind Dating
Busted! (Sæson 2)
Call Me by Your Name
Flaskepost fra P
Greatest Events of WWII in Colour (Sæson 1)

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

‘Bly Manor’ bliver mere uhyggelig end ‘The Haunting of Hill House’

10/11/2019 | Ingen kommentarer

The Haunting of Bly Manor NetflixPlanlægningen af efterfølgeren til Netflix’ populære gyserserie ‘The Haunting of Hill House’ er allerede i fuld gang og skaber Mike Flanagan kan nu afsløre, at sæson 2, som har fået navnet ‘The Haunting of Bly Manor‘, bliver mere skræmmende end første sæson.

Det udtaler Mike Flanagan, der netop nu er aktuel med biograffilmen ‘Doctor Sleep’, som følger op på begivenhederne i Stephen King klassikeren ‘The Shinning’, til det amerikanske horror-medie Birth.Movies.Death.

‘The Haunting of Bly Manor’, som er baseret på Henry James’ roman ‘The Turn of the Screw’ fra 1898, finder sted i en forladt landejendom. Her bor to forældreløse børn sammen med deres kvindelige værge og nogle uvelkomne spøgelser…

“Henry James-fans vil synes at ‘The Haunting of Bly Manor’ er ret vild, og for folk, der ikke er bekendt med historien, vil serien blive utroligt skræmmende. Jeg synes allerede, den er meget mere uhyggelig end første sæson,” udtaler Mike Flanagan.

Læs hele artiklen…