Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

Se teaser til sci-fi-serien ‘Away’ med Hilary Swank

07/07/2020 | Flixfilm

Se teaser til sci fi serien Away med Hilary SwankNetflix har netop frigivet første trailer til deres kommende rum-serie ‘Away’ med den dobbelte Oscar-vinder Hilary Swank i hovedrollen.

‘Away’ har eksklusiv premiere på Netflix den 4. september.

Se teaseren nederst i artiklen.

I en nær fremtid bliver et rumskib sendt til Mars. Det er en mission med meget på spil, så der bliver samlet en besætning af eliteastronauter fra USA, Rusland, Kina, Indien og Storbritannien. Hvis alt går godt, vil de være væk fra deres hjem og deres kære i tre år.

I løbet af denne periode vil deres forhold både på Jorden og i rummet blive sat på en prøve, mens de kæmper for at holde sig i live og holde fokus på menneskehedens vigtigste mål. Hele verden vil holde øje med dem.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

‘Dead to Me’ slutter efter tredje sæson

07/07/2020 | Flixfilm

Dead to Me slutter efter tredje sæsonStreamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort den glædelige nyhed, at den populære komedieserie ‘Dead to Me’ vender tilbage med en trejde sæson.

Desværre er den dårlige nyhed, at sæson 3 også bliver den sidste.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Baseret på oplysninger som det amerikanske medie Deadline har fået fat i, så lader det ikke til være Netflix, som har taget beslutningen om at lukke serien.

‘Dead To Me’ har nemlig været en stor succes for streamingtjenesten og mere end 30 millioner husstande så første sæson i løbet af 4 uger, da sæsonen havde premiere i 2019.

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Pilou Asbæk ude af ‘Borgen’

06/07/2020 | Flixfilm

Pilou Asbæk ude af BorgenI april kunne Netflix og Danmarks Radio (DR) afsløre, at de har valgt at gå sammen om at lave en ny og fjerde sæson af den populære danske tv-serie ‘Borgen’.

De nye episoder af det kritikerroste politiske drama får premiere på streamingtjenesten i 2022.

I forbindelse med afsløringen kunne Netflix samtidig, at røbe at Sidse Babett Knudsen og Birgitte Hjort Sørensen ville vende tilbage i deres roller som henholdsvis Birgitte Nyborg og Katrine Fønsmark.

Navnet Pilou Asbæk var dog overraskende forværende fra pressemeddelelsen og nu kan skuespilleren således bekræfte, at han ikke vil medvirke i serien når ‘Borgen’ bliver genoplivet.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Nyt på Netflix (Uge 27 – 2020)

06/07/2020 | Flixfilm

Nyt på Netflix Uge 27 – 2020Når man kigger ud af vinduet ligner det ingenlunde sommer. Det omskiftelige vejr byder ofte på regn og blæst.

Heldigvis har Netflix netop lanceret en masse ny underholdning på deres streamingtjeneste som man kan fornøje sig med indendørs.

Mere end 100 film og serier havde premiere i sidste uge og i denne artikel kan du finde en komplet oversigt med alle de nye titler.

Nu kan du blandt andet se In the Heart of the Sea, Fog In August, The Wolf of Wall Street, The Quick and the Dead, The Big Lebowski, Back to the Future 1+2+3 samt en masse nye serier og sæsoner af populære serier som Ju-On: Origins, iZombie, Cable Girls, Warrior Nun og Unsolved Mysteries.

Se alle de nye film og serier herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Serieafslutning på ‘How to Get Away With Murder’ lander snart på Netflix

05/07/2020 | Flixfilm

Serieafslutningen på How to Get Away With Murder lander snart på NetflixOm få uger ruller ‘How to Get Away With Murder’ for sidste gang over skærmen på Netflix.

Sjette og endegyldigt sidste sæson af den amerikanske thrillerserie har nemlig premiere på streamingtjenesten den 28. juli.

Det bekræfter Netflix overfor Flixfilm.dk.

Sæson 6 sluttede på amerikansk tv den 14. maj og sidste sæson lander dermed på Netflix blot to en halv måned efter serieafslutningen.

‘How to Get Away With Murder’ følger den geniale, karismatiske og forførende Annalise Keating, som er forsvaradvokat og professor i jura hos et anerkendt universitet i Philadelphia, der sammen med fem ambitiøse jurastuderende bliver viklet ind i et mord og derfor må benytte deres viden fra undervisningen til at opklare sagen.

Læs hele artiklen…