Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

Netflix overvejer at købe filmselskabet bag James Bond

29/01/2020 | Ingen kommentarer

mgm james bond netflixAlle film med den hemmelig agent James Bond kan muligvis snart streames på Netflix Danmark, da den amerikanske streamingtjeneste netop nu ligger i forhandlinger om at overtage filmstudiet Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), der står bag de populære agentfilm.

Det skriver CNBC, Slashfilm og Den of Geek.

Foruden de velsete spionfilm om 007, så ligger MGM også inde med franchises som ‘Mad Max’, ‘Rocky’, ‘RoboCop’, ‘Hobitten’, ‘The Pink Panther’ samt et utal af enkeltstående film.

Metro-Goldwyn-Mayer er ikke kun kendt for at lave storslået film, men også serier som den dystopiske ‘The Handmaid’s Tale’, som på nuværende tidspunkt kan streames på en konkurrerende streamingtjeneste.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

‘Stranger Things’-producere klar med ny Netflix-serie

27/01/2020 | Ingen kommentarer

i am not okay with this netflixHvis du er fan af ‘Stranger Things’ og ‘The End of the F***ing World’ så har Netflix snart premiere på en serie, som helt sikkert vil falde i din smag.

‘I Am Not Okay With This’ er navnet på den nye coming-of-age-serie, som er lavet af skaberen bag ‘The End of the F***ing World’ og produceres af holdet bag ‘Stranger Things’.

Alle 8 episoder kan streames på Netflix Danmark fra den 26. februar.

Serien følger en teenagepige, som kæmper med en træls skole, et kompleks familieliv og en spirende seksualitet – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter, som langsomt vækkes til live.

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Ugens nyheder på Netflix (uge 4)

27/01/2020 | Ingen kommentarer

Ugens nyheder på Netflix uge 4I sidste uge kom der 34 film og serier på Netflix Danmark. Se listen med alle nyheder i denne artikel.

Blandt nyhederne finder man filmene Fury, Jurassic World: Fallen Kingdom, Hotel Transylvania 2, Swinger, Sommeren ’92 samt nye afsnit af serierne Chilling Adventures of Sabrina, Legends of Tomorrow, The Ranch og Family Reunion.

Se den komplette liste over alle nyhederne herunder;

A Sun
Alex Fernández: The Best Comedian in the World
Attenti al Gorilla
Chilling Adventures of Sabrina (Sæson 3)
Chocolate (Sæson 1)

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

‘Pokémon’-film får nyt liv på Netflix

25/01/2020 | Ingen kommentarer

Pokémon film får nyt liv på NetflixI 1998 udkom den første ‘Pokémon’-film – ‘Pokémon: The First Movie: Mewtwo Strikes Back’ – og nu er Netflix klar til at give filmen en overhaling.

Den 27. februar har streamingtjenesten nemlig premiere på ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’, som er et CGI-remake af den originale film.

Se en trailer til animationsfilmen nederst i artiklen.

Filmen følger Ash, Pikachu og deres venner, og fortæller den uforglemmelige historie om Mewtwo, der bliver skabt ved et tilfælde i et laboratorium.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Nyheder på Netflix i februar 2020

24/01/2020 | 1 kommentar

Nyheder på Netflix i februar 2020 1Vejret har med milde temperaturer været med os og efteråret er så småt ved at trænge på. Det betyder dog ikke at det er slut med at ligge under det varme tæppe og kaste sig over de tusindvis af film og serier, der ligger tilgængelige på Netflix.

Netflix tilføjer hele tiden ny underholdning til deres udvalg og i denne artikel kan du se et udpluk af alle de film og serier, som får premiere på Netflix Danmark i løbet af februar.

Bemærk venligst, at flere titler vil blive tilføjet listen efterhånden som de bliver annonceret.

Glæd dig blandt andet til de første syv film, heriblandt My Neighbor Totoro og Porco Rosso fra Studio Ghibli, som Netflix har indgået en eksklusiv streaming-aftale med. Flere animationsfilm fra det legendariske studio kommer de efterfølgende måneder.

Herudover er der også nye afsnit af hit-serierne Altered Carbon, Narcos: Mexico, Better Call Saul i vente, samt premiere på den helt nye overnaturlige horror-serie ‘Locke & Key’, som er baseret på de populære grafiske romaner af samme navn af Joe Hill.

Se alle de kommende film og serier herunder;

Læs hele artiklen…