Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

Disse film og serier skal du streame i marts

26/02/2021 | Flixfilm

Disse film og serier skal du streame i martsDet danske Netflix-udvalg udbygges hele tiden med hundredevis af nye film og serier hver eneste måned. Vi elsker nyt underholdning, men det kan også virke en smule uoverskueligt.

Derfor har vi i denne artikel samlet 10 kommende film og serier, der alle får premiere i marts, som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Find trailers til alle Netflix-anbefalinger nedenfor.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i marts.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Se trailer til Zack Snyders zombiefilm ‘Army of the Dead’

25/02/2021 | Flixfilm

Army of the Dead zack snyder netflixI 2019 kunne Netflix annoncere, at stjerneinstruktøren Zack Snyder (‘300’, ‘Watchmen’ og ‘Man of Steel’) havde kastet sig over zombiefilmen ‘Army of the Dead‘, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten den 25. maj i år.

Eftersom premieredatoen nærmere sig har Netflix netop udsendt første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Zombie-braget følger en gruppe lejemordere, der satser alt på at udføre det største kup nogensinde – midt inde i det frygtindgydende karantæneområde i Las Vegas.

På rollelisten er Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Tig Notaro, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl Castillo, Nora Arnezeder og Samantha Win.

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Premieredato og første kig på ‘Snabba Cash’-reboot

25/02/2021 | Flixfilm

snabba cash netflixI dag kan Netflix offentliggøre teaser og premieredato på ‘Snabba Cash’ – en ny svensk Netflix Original-serie fra Oskar Söderlund, Jesper Ganslandt og bedstsælgende forfatter Jens Lapidus med Evin Ahmad i hovedrollen.

‘Snabba Cash’ har premiere globalt på Netflix den 7. april.

Se teaser og billeder nederst i artiklen.

Da tech-entreprenøren Leya (Evin Ahmad) kickstarter sin virksomhed med penge fra kriminelle aktiviteter, finder hun – på den hårde måde – ud af, at der ikke er nogen genveje til toppen, og at alting har en pris.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Nyheder på Netflix i marts 2021

24/02/2021 | Flixfilm

film serier marts netflixI denne artikel har vi samlet et udpluk af de kommende film og serier, som får premiere på Netflix Danmark i løbet af marts. Se de kommende premierefilm og serier nedenfor.

Listen vil blive opdateret løbende med mange flere titler, men allerede nu kan man blandt nyhederne finde Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Spider-Man: Far from Home, Long Shot, John Wick: Chapter 3 – Parabellum, Leprechaun Returns, Men in Black: International, samt den originale komediefilm ‘Yes Day’ hvor et forældrepar er trætte af altid at sige nej og giver deres børn en hel dag, hvor de må lave reglerne.

Herudover kan man glæde sig til serien ‘Sky Rojo’, som er lavet af skaberen bag den vanvittigt populære ‘Papirhuset’. Det er en serie fyldt med action, sort humor og høj adrenalin, som følger tre prostituerede, der kommer på ud på en farefuld flugt de de stikker af fra deres pimp.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Netflix downloader automatisk det du ikke vidste, du ville se

23/02/2021 | Flixfilm

netflix downloads for youDet er snart tre år siden, at streamingtjenesten Netflix introducerede ‘Smart Downloads‘, som automatisk sletter og downloader næste afsnit i rækken af den yndlingsserie.

Perfekt til når man var på farten uden internetforbindelse og ikke lige havde husket selv at downloade det seneste afsnit af en given serie, samt få ryddet op i allerede sete afsnit.

Nu er Netflix klar til at gøre deres download-funktion endnu smartere.

Det sker med ‘Downloads for You’, der automatisk downloader film og serier, som du ikke vidste, du ville se, men som Netflix’ algoritme har fundet frem til baseret på din smag.

Læs hele artiklen…