Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

Netflix byder $200 mio. for ‘Godzilla vs. Kong’

26/11/2020 | Flixfilm

Godzilla vs. Kong netflix danmarkMens mange biografer over store dele af verden fortsat holder lukket bliver hylderne i Hollywood mere og mere fyldte med færdigindspillede film, som blot venter på at få premiere.

Blandt eksemplerne er den imødesete amerikanske monsterfilm ‘Godzilla vs. Kong’, der var planlangt til at blive udsendte i biograferne i denne måned, men har måtte lide samme skæbne som øvrige storfilm og er derfor blevet udsat til 2021.

‘Godzilla vs. Kong’ er en efterfølger til ‘Godzilla’, ‘Godzilla: King of the Monsters’ og ‘Kong: Skull Island’, med blandt andet Alexander Skarsgård, Kyle Chandler, Rebecca Hall og ‘Stranger Things‘-stjernen Millie Bobby Brown på rollelisten.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Netflix skruer op for budgettet efter successerier

26/11/2020 | Flixfilm

england film serierSerierne ‘The Crown‘, ‘The Witcher‘ og ‘Sex Education‘ har fået enorm global succes og fælles for dem alle er at de er udviklet og produceret i England.

Derfor har Netflix valgt, at skrue gevaldigt op for budgettet til udviklingen af engelske serier.

Lidt over 6 milliarder danske kroner har Netflix skudt i produktionen af nye serier. Det er 100% mere end sidste år.

Det fortæller Netflix til det amerikanske medie Deadline.

“Storbritannien er et utroligt vigtigt marked for Netflix, og vi er stolte over at øge vores investering i de kreative brancher,” lyder det fra Netflix.

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Nyheder på Netflix i december 2020

25/11/2020 | Flixfilm

mank december netflixÅrets sidste måned byder Netflix traditionen tro på en helt masse ny underholdning, som man fordrive ventetiden med mens man tæller ned til jul og nytår.

Listen med premieretitler udvides løbende efterhånden som streamingtjenesten frigiver titlerne.

Find oversigt med 30 kommende film og serier nedenfor.

Månedens mest bemærkelsesværdige filmnyhed er David Finchers første film siden 2014. Den stærkt imødesete ‘Mank’ med Gary Oldman i hovedrollen fortæller den turbulente historie om skabelsen af mesterværket ‘Citizen Kane’, som blandt andet skete i samarbejde med Orson Welles i 1941. ‘Mank’ beskrives som værende et livsprojekt fra instruktøren, der tidligere har lavet (‘Se7en’, ‘Zodiac’, ‘Gone Girl’, ‘Mindhunter’).

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i november 2020

Men det er ikke alt! Glæd dig også til George Clooneys sci-fi ‘The Midnight Sky’, den stjernespækkede ‘The Prom’ og den afdøde skuespiller Chadwick Bosemans sidste film ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ samt den helt nye danske Netflix-serie ‘Equinox’, som er en overnaturlig thriller med Danica Curcic og Lars Brygmann.

Se alle de kommende film og serier her;

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Skaberne af ‘The Rain’ laver ny sci-fi-serie ‘Chosen’

25/11/2020 | Flixfilm

Chosen the rain netflix serie danmarkNetflix øger sin satsning på dansk indhold og kan i dag annoncere den nye danske Netflix-serie ‘Chosen’.

‘Chosen’ er en coming-of-age sci-fi-historie om en ung pige, hvis virkelighed pludselig bliver vendt på hovedet, da alt hvad hun troede, at hun vidste, viser sig at være forkert, og hun indser, at verden ikke er så sikker og vidunderlig, som hun troede.

Serien består af seks afsnit og er skabt af den anerkendte danske duo, Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt, der også står bag en af de mest sete ikke-engelsksprogede serier på Netflix, ‘The Rain‘.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Juleserien ‘Hjem til jul’ er snart tilbage

24/11/2020 | Flixfilm

hjem til jul netflix serieI dag kan Netflix annoncere, at den skandinaviske juleserie ‘Home for Christmas’ / ‘Hjem til jul’ vender tilbage den 18. december, mens streamingtjenesten samtidig har frigivet første trailer.

Endvidere afsløres det at Felix Sandman sammen med Stian Blipp, Gabrielle Leithaug og Oddgeir Thune vender tilbage på skærmen i anden sæson af ‘Hjem til jul’, som får selskab af tre nye navne på rollelisten: Edward Schultheiss, Hermann Sabado og Dagny Norvoll Sandvik.

Er du klar, når kærligheden banker på døren? Følg Johannes fortsatte jagt på evig, varm og ægte kærlighed endnu en december. Når familien og verden omkring hende falder fra hinanden, hvordan kan hun så fortsat tro på ægte og evig kærlighed? Eksisterer den overhovedet, og finder hun mon den eneste ene at tage med hjem til jul i år?

Læs hele artiklen…