Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

‘Stranger Things’ sæson 3 trailer

20/03/2019 | Ingen kommentarer

stranger things sæson 3 trailer premiere danmark netflixStreamingtjenesten Netflix har netop frigivet første trailer til den længeventede tredje sæson af thrillerserien ‘Stranger Things’, som får eksklusiv premiere den 4. juli.

Se traileren nederst i artiklen.

Alt er det samme i byen Hawkins – og så alligevel ikke. Sommeren er kommet til byen, der er på den anden ende for at være klar til fejringen af Uafhængighedsdagen, som falder den 4. juli.

Eleven, Mike, Dustin, Lucas, Will og deres nye veninde Max har dog travlt med helt andre ting. Som det ses i traileren hjemsøges byen atter en gang af frygtindgydende monstre mens børnene – eller voksne, som Will pointerer – prøver at finde hoved og hale i de indbyrdes romancer.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Se spektakulær trailer til ‘Our Planet’

19/03/2019 | Ingen kommentarer

our planet trailer netflix serie danmark‘Our Planet’ er en banebrydende naturhistoriske serie i otte afsnit, som får premiere på Netflix 5. april og nu kan streamingtjenesten løfte sløret for første lange trailer.

Se traileren til den nyskabende dokumentarserie nederst i artiklen.

‘Our Planet’ der indeholder optagelser af dyreliv og habitater som aldrig er blevet vist før — serien afslører, hvorfor naturen har betydning for os alle, og hvad vi skal gøre for at passe på den – fra den fjerne arktiske ødemark over det mystiske dybhav til de uendelige landskaber i Afrika og forskelligartede jungler i Sydamerika.

Dokumentaren fortælles af Sir David Attenborough, som også har givet sin ikoniske stemme til ‘Planet Earth’, ‘Blue Planet’ og ‘Frozen Planet’.

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Nyt interaktivt adventure-show med Bear Grylls; ‘You Vs. Wild’

19/03/2019 | Ingen kommentarer

you vs wild netflix bear gryllsDet er kun få dage siden, at Netflix berettede, at de ville lave flere interaktive film og serier på baggrund af erfaringerne med ‘Black Mirror: Bandersnatch, som blev en stor succes blandt streamingtjenestens medlemmerne.

Nu er Netflix imidlertid allerede klar med deres næste interaktive titel, som bliver en medrivende reality-serie med den engelske tv-vært, eventyrer og overlevelsesekspert Bear Grylls, som bl.a. kendes fra ‘Ultimativ Overlevelse’, der blev sendt på Discovery Channel i Danmark.

Serien hedder ‘You Vs. Wild’ hvor seeren skal hjælpe Bear Grylls med at overleve, trive og fuldføre opgaver blandt Jordens hårdeste områder.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Nyt på Netflix i uge 11

18/03/2019 | Ingen kommentarer

triple frontier netflixHer kan du se hvilke nyheder, der kom på Netflix Danmark i sidste uge.

Det kom i alt 22 film- og serienyheder heriblandt Thor: Ragnarok, Wanted Cube, Spider-Man, Despicable Me 2, Burn Out samt actionfilmen Triple Frontier med bl.a. Ben Affleck, Oscar Isaac og Charlie Hunnam. Læs en anmeldelse af Triple Frontier her.

Herudover kom der helt nye afsnit af kultserien Arrested Development, mens der også er blevet plads til helt nye serier som David Finchers Love, Death & Robots og Turn Up Charlie med Idris Elba.

Se alle de nye film og serier herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

For lave seertal – ‘One Day at a Time’ droppet

17/03/2019 | Ingen kommentarer

one day at a time droppet netflixDet er blevet besluttet at trække stikket på komedieserie ‘One Day at a Time’.

Det skriver Netflix på Twitter.

Serien har ikke gjort meget væsen af sig i Danmark, men ‘One Day at a Time’ var særdeles populære i Latinamerika og nyheden om seriens aflysning falder derfor ikke i god jord hos mange Netflix-medlemmer på de breddegrader.

Der er allerede indløbet mere end 19.000 kommentar på Twitter-historien og selvom det vidner om et stort publikum, så var det ikke nok til at redde serien.

Netflix har nemlig helt ekstraordinært været ude at fortælle, at den simple grund til at serien ny droppes efter tre sæsoner er at det simpelthen ikke var nok der så serien til at man kunne forsvare produktionen af en ny sæson.

Læs hele artiklen…Telmore