Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

Måling: Flere streamer Netflix end DR TV

20/09/2019 | Ingen kommentarer

netflix logo 1Danskerne elsker at streame film og serier på Netflix, som er blandt Danmarks mest populære streamingtjenester.

Det er budskabet i en ny undersøgelse fra Det Danske Filminstitut, som har undersøgt forbrugsmønstret af underholdning hos danskerne.

Mere end halvdelen af danskerne anvender Netflix, når de streamer fiktionsfilm og fiktionsserier. Det er flere end public service-finansieret DR TV. I alt svarer 56% af de bruger Netflix, mens 51% svarer DR TV.

Unge streamingforbrugere holder sig dog ikke udelukkende til Netflix. Undersøgelsen viser nemlig at 15-25 årige bruger i gennemsnit 4,5 forskellige streamingtjenester, heriblandt HBO Nordic, TV2 Play, Cmore, Viaplay og Viafree.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Nyheder på Netflix i oktober 2019

18/09/2019 | Ingen kommentarer

oktober netflix danmark nye film serierDet er blevet mørkt og koldt udenfor, men heldigvis er Netflix klar med den perfekte indedørs underholdning.

Streamingtjenesten har nemlig premiere på en masse nye film og serier i løbet af oktober.

I denne artikel har vi samlet et udpluk af de kommende premieretitler.

Glæd dig blandet andet til at komme under vandet i biografsuccesen Aquaman eller syng sammen med Lady Gaga og Bradley Cooper i musikfilmen A Star Is Born.

Det er også i oktober, at Breaking Bad-fans kan se frem til et gensyn med Jesse Pinkman, da Netflix har eksklusiv premiere på filmen El Camino: A Breaking Bad Movie, som følger op på begivenhederne efter serien.

Bemærk at listen kun er et udpluk over de nye film og serier på Netflix. Du kan dermed forvente meget mere underholdning på Netflix end titlerne angivet nedenfor.

Se alle de kommende film og serier herunder;

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Netflix er klar til mørket med fem nye nervepirrende film

18/09/2019 | Ingen kommentarer

gyser film netflix 2019Det er blevet mørkt, koldt og blæsende.

Det perfekte vejr til skrækindjagende film, og derfor har Netflix netop løftet sløret for fem nye hårrejsende thrillers, der får premiere på streamingtjenesten de kommende uger.

Her i artiklen kan du læse med om de kommende fem film, som blandt andet byder på en filmmatisering fra Stephen King og seneste værk fra instruktør Brad Anderson, der gjorde sig bemærket med ‘The Machinist’ med en en måbende tynd og psykotisk Christian Bale i hovedrollen.

Læs mere og se trailers fra de fem kommende nervepirrende film;

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Sidste sæson af ‘Jane the Virgin’ kan snart streames på Netflix

17/09/2019 | Ingen kommentarer

jane the virgin netflix danmarkDen populære romantiske komedieserie ‘Jane the Virgin’ er snart tilbage med helt nye afsnit på Netflix Danmark.

Streamingtjenesten kan nemlig afsløre, at hele sæson 5 vil kunne streames fra den 30. september.

Femte sæson er samtidig den sidste sæson, da CW, som laver serien, har valgt at trække stikket på ‘Jane the Virgin’ efter i alt 100 episoder.

‘Jane the Virgin’ handler om den unge hårdtarbejdende og religiøse kvinde Jane Villanueva, der sværger til at gemme sex og sin første gang til et eventuelt ægteskab, men da en lesbisk læge ved et uheld kommer til at befrugte hende, er dramaet løs. Værre er det, at den biologiske far allerede er gift og er den nye ejer af det hotel, hvor Jane arbejder.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

‘Equinox’ – Kommende dansk Netflix-serie fra Piv Bernth (‘Arvingerne’)

17/09/2019 | Ingen kommentarer

netflix logoNetflix har i dag offentliggjort, at de laver endnu en ny dansk serie. Denne gang er der tale om ‘Equinox’, som er baseret på den populære podcast ‘Equinox 1985’.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse til Flixfilm.dk.

Serien, der består af seks afsnit, er skrevet af hovedforfatter Tea Lindeburg og bliver executiv produceret af Piv Bernth (‘Forbrydelsen’, ‘Arvingerne’, ‘Borgen’, ‘Bedrag’, ‘Broen’, ‘Herrens veje’ og ‘Liberty’).

Annonceringen kommer under en måned efter, at streamingtjenesten kunne afsløre, at ‘Kastanjemanden‘, som er baseret på den populære roman skrevet af den anmelderroste forfatter bag ‘Forbrydelsen’, Søren Sveistrup, også er på vej til at blive en dansk Netflix-serie.

Læs hele artiklen…