Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

Netflix klar med spritny teaser til den episke ‘Vikings: Valhalla’

19/01/2022 | Flixfilm

vikings valhalla netflix 2022

Premieredatoen er fastsat til den 25. februar og nu kan Netflix løfte sløret for teaseren til ‘Vikings: Valhalla’ – den spritnye episke Vikings-saga.

Find den nederst i artiklen.

‘Vikings: Valhalla’, der foregår mere end hundrede år efter afslutningen på den originale Vikings-serie, er et nyt eventyr, der blander historisk autenticitet og drama med vild og medrivende action.

Serien begynder i det tidlige 11. århundrede og skildrer de legendariske eventyr om nogle af de mest berømte vikinger nogensinde – den modige opdagelsesrejsende Leif Den Lykkelige (Sam Corlett), hans seje og egenrådige søster Freydis Eiriksdottir (Frida Gustavsson), og den ambitiøse nordiske prins Harald Hårderåde (Leo Suter).

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

‘Young Wallander’ er snart tilbage med ‘Killer’s Shadow’

18/01/2022 | Flixfilm

killers shadow young wallander netflix

Serien om den unge Kurt Wallander er snart tilbage på Netflix med en helt ny kriminalsag i ‘Young Wallander: Killer’s Shadow’

De seks nye afsnit får premiere den 17. februar.

Netflix kan endvidere løfte sløret for første teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Den engelsksprogede dramaserie foregår i et nutidigt Sverige, hvor Kurt Wallander denne gang er ude på en glidebane og usikker på hans fremtid efter at have forladt politiet.

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Golf og tennis rykker ind på Netflix

17/01/2022 | Flixfilm

tennis golf netflix

Streamingtjenesten Netflix har haft stor succes med dokumentarserien ‘Formula 1: Drive to Survive’, der går helt tæt på motorsporten og viser hvad der er på spil i den mest adrenalinfyldte sportsgren i verden.

Derfor er Netflix nu klar med mere adrenalinholdig undeholdning til deres sportshungrende medlemmer.

Producer-holdet bag ‘Formula 1: Drive to Survive’ har nemlig fået grønt lys til at lave nye sportsprogrammer om tennis og golf.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Nye film og serier på Netflix (Uge 2 – 2022)

17/01/2022 | Flixfilm

brazen netflix nyhed

Foto: Brazen, Netflix.

Streamingtjenesten Netflix tilføjede i sidste uge 16 film og serier til deres udvalg.

Blandt nyhederne finder man Brazen, Archive 81 (S1), Photocopier (læs anmeldelse), The House, Undercover (S3), The Journalist (S1) og Riverdance: The Animated Adventure.

Det var også i sidste uge, at der kom nye afsnit af Ricky Gervais serie After Life hvor han i rollen har svært ved at komme sig over tabet af sin kone og derfor udvikler en ubehagelig personlighed for at skubbe folk, der prøver at hjælpe ham, væk.

Se alle de nye film og serier på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Anmeldelse: ‘Photocopier’

15/01/2022 | Flixfilm

photocopier netflix anmeldelse

Mysteriet i ‘Photocopier’ er interessant og dragende med sine mange brikker. Tempoet tester ind imellem ens tålmodighed, men filmen håndterer solidt et aktuelt emne med uhyggelig relevans, uanset hvor i verden man kommer fra.

Skrevet af Michael Larsen.

Svage minder eller mangel på dem om en løssluppen fest der gik helt amok for en person. Det lyder som setuppet til en af de tåbelige ‘The Hangover’-film, men det er det heldigvis ikke. Det er tværtimod udgangspunktet for handlingen i det indonesiske drama ‘Photocopier’, hvor den ambitiøse student Sur (Shenina Syawalita Cinnamon) prøver at finde ud af, hvad der skete til en fest, og især hvem der tog billeder af hende, mens hun var fuld og lettere bevidstløs.

Læs hele artiklen…