Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

Nyheder på Netflix i juni 2019

24/05/2019 | 1 kommentar

Designated SurvivorNetflix er klar med en helt masse ny underholdning og i denne artikel kan du finde 30 film og serier, som alle bliver tilføjet til det danske Netflix-udvalg i løbet af juni.

Netflix er blandt andet klar med helt nye sæsoner til nogle af deres mest populære serier; Dark, Black Mirror, Designated Survivor og Jessica Jones er alle klar med spritnye afsnit.

Hvis der oftest vises film på stuealteret derhjemme, så er der bestemt også noget at se frem til. Se blandt andet den nye Shaft-film, som kommer på Netflix blot to uger efter biografpremieren, samt The Meg, The Dark Tower, The Big Sick, I Am Mother, Murder Mystery og ikke at forglemme den anmelderroste Oscar-vinder Whiplash fra 2014.

Bemærk at listen kun er et udpluk over de nye film og serier på Netflix. Du kan dermed forvente meget mere underholdning på Netflix end titlerne angivet nedenfor.

Se alle de kommende film og serier herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Trailers til nye ‘Black Mirror’-afsnit

24/05/2019 | Ingen kommentarer

black mirror sæson 5 trailers netflix dk serie danmarkI sidste uge blev det afsløret, at den foruroligende Netflix-serie ‘Black Mirror’ er tilbage på Netflix den 5. juni.

Nu kan streamingtjenesten så offentliggøre enkeltstående trailers til de tre episoder, som er i sæson 5.

Nedenfor i artiklen kan du foruden trailers også finde titler, skuespillere og andre informationer om de nye afsnit.

‘Black Mirror’ er en antalogiserie som handler om vores fælles problemer med den moderne verden, med hver episode som sin egen historie med en skarp, spændende fortælling med temaer inden for moderne techno-paranoia.

Episoderne fører til en uforglemmelig – og nogle gange foruroligende – konklusion. Uden at stille spørgsmål til det, har vi ladet teknologi forandre alle aspekter af vores liv; i ethvert hjem; på ethvert skrivebord; i enhver håndflade – en skærm; en smartphone – et Black Mirror som reflekterer vores moderne eksistens tilbage mod os.

Læs mere om de nye afsnit fra ‘Black Mirror’ sæson 5 herunder;

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Ny ‘Shaft’ på Netflix to uger efter biografpremiere

23/05/2019 | Ingen kommentarer

E91E7D57 BF20 4E59 A73A 108558C14397Den 14. juni har ‘Shaft’ med Samuel L. Jackson, Jessie T. Usher og Richard Roundtree verdenspremiere i biograferne.

Allerede fra den 28. juni kan ‘Shaft’ dog ses på Netflix Danmark da streamingtjenesten har købt de eksklusive rettigheder til filmen.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

‘Shaft’ er den femte film i serien og en direkte efterfølger til filmen af samme navn fra 2000, der ligeledes havde den amerikanske skuespiller Samuel L. Jackson i hovedrollen.

Se en trailer til ‘Shaft’ nederst i artiklen.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Premieredato klar på sidste sæson af ‘Orange Is the New Black’

23/05/2019 | Ingen kommentarer

orange is the new black sæson 7 slut danmark netflixDenne sommer når den banebrydende hit-serie ‘Orange Is the New Black’ til sin vejs ende.

Den syvende og sidste sæson af ‘Orange Is the New Black’ får premiere på Netflix Danmark den 26. juli.

Det har Netflix netop afsløret, samt frigivet en kort teaser, der kan ses nederst i artiklen.

I seks uforglemmelige sæsoner har ‘Orange Is The New Black’ beskrevet nogle af de sværeste og mest relevante historier om mennesker i vores tid.

I den sidste sæson forliger kvinderne i Litchfield sig med, at fængslet har ændret dem for evigt. Piper kæmper med livet udenfor, mens livet i Max – korrupt og uretfærdigt som altid – forsætter uden hende. Taytees venskab med Cindy hænger stadig i en tynd tråd, mens dødsdommen venter.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Netflix får Coca-Cola til at relancere berygtet sodavand

22/05/2019 | Ingen kommentarer

new coke netflixTilbage i 1985 lancerede Coca-Cola en ny og forbedret udgave af deres ikoniske læskedrik.

Med en optimeret opskrift og sødere smag skulle “New Coke” tage markedsandele fra ærkerivalen Pepsi, men produktet blev en fiasko at de helt store og Coca-Cola endte med at trække “New Coke” tilbage fra hylder efter blot tre måneder.

Nu vender “New Coke” imidlertid tilbage og vil være at finde i udvalgte butikker.

Det er Netflix og Coca-Cola som i forbindelse med den kommende ‘Stranger Things’ sæson 3, har valgt at relancere “New Coke” i en marketingskampagne.

Læs hele artiklen…Telmore