Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder

Sidste sæson af dystopisk serie snart på Netflix

06/04/2020 | Flixfilm

Colony Sidste sæson af dystopisk serie snart på NetflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at tredje og sidste sæson af den post-apokalyptiske sci-fi-serie ‘Colony’ får premiere den 3. maj.

Alle 13 afsnit i den sidste sæson kan streames med det samme.

‘Colony’, som er lavet af skaberne bag succes-serien ‘Lost’, foregår i Los Angeles i en nær fremtid, hvor verden er under belejring.

Dem, der adlyder myndighederne, får masser af muligheder for at leve en priviligeret tilværelse, mens dem, der modsætter sig den nye verdensorden, bliver brutalt jaget og udryddet af fremmed fra det ydre rum.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Ugens nyheder på Netflix (uge 14)

06/04/2020 | Flixfilm

Ugens nyheder på Netflix uge 14En masse ny underholdning ligger nu klar til streaming på Netflix Danmark.

I løbet af sidste uge blev mere end 70 film og serier tilføjet udvalget. Se en komplet liste med alle nyhederne nedenfor.

Nu kan du blandt andet streame Godzilla: King of the Monsters, Chappie, Corpse Bride, Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, The Truman Show, Legion samt syv nye film fra det legendariske Studio Ghibli, heriblandt Det Levende Slot og Ponyo.

Herudover kom der nye afsnit af populære serier som Gotham, Papirhuset, Pokémon The Series: Sun & Moon, The Windsors samt alle seks sæsoner af den amerikanske komedie-serie Community.

Husk at hvis du oplever, at der er film og serier, som du ikke kan finde/afspille på din Netflix er det fordi at de er skjult – Men her er et tip til hvordan du kan se det fulde Netflix-udvalg og få mest ud af dit abonnement.

Se alle de nye film og serier herunder;

Læs hele artiklen…

Forside » Nyheder

Der kommer mere ‘Tiger King’

05/04/2020 | Flixfilm

Tiger King nye afsnit danmarkNetop som man troede, at der er ikke kunne dukke flere hovedrystende historier op om den flamboyante Joe Exotic aka Tiger King, så er alligevel mere i vente.

Det meddeler den nuværende ejer af Greater Wynnewood Exotic Animal Park, Jeff Lowe på Twitter.

Netflix kommer øjensynligt forbi parken for at optage et ekstra afsnit af ‘Tiger King: Murder, Mayhem and Madness’.

Jeff Lowe fortæller endvidere, at afsnittet får premiere på streamingtjenesten i næste uge.

Se klippet hvor Jeff Lowe afslører det nye afsnit nederst i artiklen.

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Fem komedie-serier som du kan se på 48 timer

03/04/2020 | Flixfilm

Fem komedie serier som du kan se på 48 timerNetflix forkæler deres medlemmer ekstra meget i disse tider og derfor har streamingtjenesten samlet en liste over fem komedieserier, som kan fortæres i løbet af 48 timer – eller hurtigere hvis man har energi og lyst.

I denne artikel kan læse mere om de fem titler, som ligger klar til streaming på Netflix.

Se blandt andet en ambitiøs tv-nyhedsproducer liv tage en akavet drejning da hendes mor får et job som tv-stationens nye praktikant, eller den opløftende historie om en homoseksuel mand, der bryder ud fra sin isolerede eksistens.

Se de fem serie-anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Nyheder

Snart nye afsnit af ‘Rick and Morty’ på Netflix

01/04/2020 | Flixfilm

Snart nye afsnit af Rick and Morty på NetflixDet er netop blevet offentliggjort, at den intergalaktiske animationsserie ‘Rick and Morty’ vender tilbage med nye afsnit på amerikanske tv den 3. maj.

Som det er tilfældet med tidligere sæsoner, så vil de nye episoder få premiere på Netflix når sidste afsnit af ‘Rick and Morty’ sæson 4 er løbet over tv-skærmen.

En hurtig udregning viser dermed, at de nye afsnit vil være tilgængelig på Netflix Danmark i begyndelsen af juni – muligvis den 7. juni. Den præcise dato er dog ikke bekræftet.

‘Rick and Morty’ sæson 4 er på i alt 10 episoder, men serien har holdt et par måneders pause efter de første fem episoder. Det er altså de sidste 5 afsnit i sæsonen, som nu får premiere på streamingtjenesten.

Læs hele artiklen…