Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

Fem komedie-serier som du kan se på 48 timer

03/04/2020 | Flixfilm

Fem komedie serier som du kan se på 48 timerNetflix forkæler deres medlemmer ekstra meget i disse tider og derfor har streamingtjenesten samlet en liste over fem komedieserier, som kan fortæres i løbet af 48 timer – eller hurtigere hvis man har energi og lyst.

I denne artikel kan læse mere om de fem titler, som ligger klar til streaming på Netflix.

Se blandt andet en ambitiøs tv-nyhedsproducer liv tage en akavet drejning da hendes mor får et job som tv-stationens nye praktikant, eller den opløftende historie om en homoseksuel mand, der bryder ud fra sin isolerede eksistens.

Se de fem serie-anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Fem film og serier du skal streame i april

27/03/2020 | Flixfilm

Fem film og serier du skal streame i aprilNetflix har hver måned premiere på en masse ny underholdning, som kan streames på streamingtjenesten.

I denne artikel har vi samlet 5 film og serier fra Netflix – 2 serier og 3 film, der får premiere i årets første måned, som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i april; Nyt på Netflix i april.

Glæd dig blandt andet til helt nye afsnit af den populære Netflix-serie ‘Money Heist’ eller som den hedder på dansk ‘Papirhuset’. Serien er blandt de meste sete på streamingtjenesten – overhovedet.

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

De bedste film på Netflix

19/03/2020 | Flixfilm

De bedste film på NetflixDer ligger næsten 4000 film på Netflix, som kan streames alt det man vil, når man vil og hvor man vil.

Samtidig tilføjer Netflix hele tiden ny underholdning til deres streamingtjeneste og det er derfor en noget nær umulig opgave at bestemme hvad man skal se.

I denne artikel har vi derfor samlet en oversigt med de 25 bedste film på Netflix, som netop nu ligger klar til streaming.

Det er naturligvis en umulig opgave kun at udvælge 25 af de bedste film når der findes så mange nævneværdige titler på Netflix. Listen er et udtryk for redaktionens personlige holdninger og skal ikke ses som en endegyldig liste over de absolut bedste film – ingen over, ingen under. Brug oversigten til inspiration til en kommende filmaften.

Skriv gerne i kommentarfeltet hvis du synes at der er film, som mangler på oversigten eller som du vil anbefale til andre Netflix-medlemmer.

Vi opdaterer listen løbende med nye og flere af de bedste film på den danske Netflix.

Find også vores liste med de bedste serier på Netflix Danmark.

Se de 25 bedste film og serier på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De bedste serier på Netflix

13/03/2020 | Flixfilm

De bedste serier på NetflixStreamingtjenesten Netflix har et utal af serier – drama, action, krimi, komedie – You name it!

En optælling fra Flixfilm.dk viser, at der på nuværende tidspunkt er mere end 1400 forskellige serier på Netflix og det er derfor ikke underligt, at det ikke altid er nemt at beslutte hvad man skal streame.

I denne artikel har vi derfor samlet en oversigt med de 25 bedste serier på Netflix, som netop nu ligger klar til streaming.

Listen er et udtryk for redaktionens personlige holdninger og er ikke endegyldig. Skriv gerne i kommentarfeltet hvis du synes at der er serier, som mangler på oversigten eller som du vil anbefale til andre Netflix-medlemmer.

Vi opdaterer listen løbende med nye og flere af de bedste serier på den danske Netflix.

Find også vores liste med de bedste film på Netflix Danmark.

Se de 25 bedste serier på Netflix Danmark herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Fem opløftende film på Netflix

12/03/2020 | Flixfilm

Fem opløftende film på NetflixStore dele af Danmark er på nuværende tidspunkt lukket ned for at inddæmme coronavirusen, som desværre har haft gode betingelser for smitte.

Situationen er ikke særlig betryggende for mange familier, og derfor har vi i denne artikel samlet fem hjertevarme film, der netop nu kan streames på den danske Netflix.

Filmanbefalinger skulle gerne minde os om at holde sammen og humøret oppe, samt være optimistiske for fremtiden.

Se blandet andet et mobbeoffer, en hjemløs familie og teenager, som alle klarer sig igennem udfordringerne og igen får mod på livet.

Se de fem hjertevarme film-anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…