Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

5 gådefulde film på Netflix

22/01/2021 | Flixfilm

film mysterier gaadefuld netflixDer er ikke noget bedre end en gådefulde film til weekenden, som byder på en handling, som ikke er ligetil at gennemskue.

I denne artikel vi samlet 5 film med gribende og underfundige mysterier som alle kan streames på Netflix netop nu, og heldigvis afsløres mystikken i løbet af filmene, så man ikke sidder tilbage med en flad fornemmelse.

Se blandt andet en forhutlet detektiv, der er stålsat på at løse gåden om sin mentors død, samt en kvinde, som bliver uskyldigt dømt og fængslet for det angivelige mord på sin mand.

Se de 5 gådefulde filmperler herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De bedste mini-serier på Netflix

18/01/2021 | Flixfilm

bedste mini serier paa Netflix 2021Der er ikke noget bedre end at blive opslugt af en spændende serie hvor man ikke kan vente med at streame næste afsnit.

Men serier med utallige afsnit og sæsoner kan godt virke som en uoverskuelig opgave at komme igennem.

Heldigvis findes der en masse miniserier på Netflix, som man nemt kan færdiggøre på en enkelt weekend. En mini-serie kendes ved at den oftest består af 5-10 afsnit og byder på en afsluttende historie.

I denne artikel har vi samlet de 10 bedste mini-serier, som netop nu kan streames på Netflix Danmark.

Se blandt andet fem teenagere i et mareridt, da de bliver falskt anklaget for et brutalt angreb, en ung kvinde, som beskyldes for at lyve om en voldtægt, samt en jødisk kvinde, der flygter fra et arrangeret ægteskab.

Se de bedste mini-serier på Netflix herunder – i vilkårlig rækkefølge;

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

10 Netflix-film vi ser frem til i 2021

15/01/2021 | Flixfilm

10 Netflix film vi ser frem til i 2021Medlemmerne hos Netflix kan se frem til et år med en bunke af eksklusiv underholdning.

Mere end 70 nye originale film har streamingtjenesten allerede annonceret – hertil kommede der de utallige nye serier og sæsoner, som der dagligt tilføjes udvalget.

I denne artikel har vi kigget på alle de kommende film og udvalgt dem som vi ser mest frem til.

Glæd dig blandt andet til med på en spændingsfyldt mission til Mars, der kræver handlekraft i en kamp om liv og død, samt en kvinde, der ikke tør forlade hendes lejlighed, men bliver vidne til en foruroligende voldshandling.

Der er endnu ikke sat premieredato på alle titlerne, men vi tilføjer den løbende efterhånden som de bliver annonceret.

Se den 10 Netflix-film som vi glæder os til i 2021:

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

5 actionfilm til dine tømmermænd

01/01/2021 | Flixfilm

5 actionfilm til dine toemmermaendNytårsaften har måske ikke været som den plejer, men tømmermændene føles garanteret ikke anderledes!

Alle ved dog, at den bedste kur mod ondt i hovedet er at ligge på langs i sofaen med en god film.

I denne artikel har vi samlet den bedste medicin mod tømmermænd i form af fem actionfilm, som netop nu kan streames på Netflix.

Se blandt andet Mads Mikkelsen gå amok som en skruppelløs lejemorder, samt fire udødelige krigere med mystiske kræfter, der bliver sendt ud i en kamp for menneskehedens overlevelse.

Find de fem tømmermændsanbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

5 Netflix-serier vi kommer til at savne

26/12/2020 | Flixfilm

5 Netflix serier vi kommer til at savneNetflix har i 2020 været ude med den store rive og trukket stikket på intet mindre end 31 serier.

Det var helt fortjent, at nogle serier røg direkte i graven eftersom de viste sig at være decideret tidsspilde, mens der er andre vi kommer til at savne ovenpå et rædselsfuldt år.

I denne artikel har vi samlet de 5 serier, der er blevet droppet af Netflix, som vi kommer til at mangle og få os igennem et forhåbenligt pandemi-frit år.

Enkelte af serierne vender tilbage med de allersidste afsnit i 2021 – tak for det – men herefter er det også slut, mens andre allerede er blevet fuldstændig droppet.

Se de fem Netflix-serier, som vi kommer til at savne mest;

Læs hele artiklen…