Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

De 5 mest sete film på Netflix lige nu

18/06/2021 | Flixfilm

De 5 mest sete film paa Netflix lige nuNetflix er fyldt med timevis af underholdning. Der er så mange film at det ofte kan være lidt af en opgave at bestemme hvad man skal streame.

I denne artikel har vi derfor samlet de 5 mest populære film på Netflix Danmark lige nu. Det er med andre ord de fem film som flest danskere streamer netop nu.

Se blandt andet et kærestepar, som kastes ud i en skræmmende kamp for livet højt over havet, samt en soldat, der kæmper for at redde sin familie, mens hendes sind og samfundet er på vej mod kaos efter en global begivenhed fjerner menneskehedens evne til at sove.

Se de 5 mest populære film på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

04/06/2021 | Flixfilm

mest sete netflix film danmarkStreamingtjenesten Netflix har hele tiden premiere på utallige af film og serier, som kæmper om seernes gunst, men kun et fåtal bliver et hit blandt medlemmerne.

I denne artikel kan du finde de 10 Netflix-film, som har opnået de allerhøjeste seertal.

Det er værd at bemærke, at man blot skal se 2 minutter af en film for at tælle med i statistikken. Det er fordi Netflix sammenligner sig med YouTube, som opgøre seertal på samme måde.

Måske bliver du overrasket over hvilke film, som figurere på listen og hvilke der ikke gør. Det springer blandt andet i øjnene at stort anlagte produktioner som Martin Scorseses ‘The Irishman‘ og David Finchers ‘Mank‘ ikke at finde blandt de mest populære.

Se listen med de 10 mest sete Netflix-film nogensinde;

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

De 5 mest populære serier på Netflix lige nu

07/05/2021 | Flixfilm

De 5 mest populaere serier paa Netflix lige nuDer lander hele tiden nye serier på streamingtjenesten Netflix. Så mange, at det nogle gange kan være umuligt at følge med.

Heldigvis er der hjælp at hente hos de danske Netflix-medlemmer – som forhåbentlig har god smag!

I denne artikel har vi nemlig samlet 5 serier som flest danskere netop nu streamer på Netflix. Det er med andre ord de fem største serier på Netflix lige nu.

Se blandt andet 100 beboere på en rumstation, som bliver sendt ned på Jorden for at se om den er beboelig efter en atomkatastrofe, samt tre teenagere, der strander på en øde ø og bliver til havfruer med magiske evner.

Se de 5 mest populære serier på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

5 serier på Netflix om krig og politik

23/04/2021 | Flixfilm

krig politik netflixPolitik og krig er ikke kun emner som oftest er på dagsordenen i den virkelig verden, men også i fiktionens verden.

I denne artikel har vi fundet frem til 5 spændingsmættede serier, som alle byder på farefulde historier om liv og død i en politisk verden. Alle serierne kan streames netop nu på Netflix Danmark.

Se blandt andet en karismatisk mand, der starter en spirituel bevægelse og skaber politisk uro og en tvist om jord i en lille kystby nær Rom, der udvikler sig til en dødelig kamp mellem organiseret kriminalitet, korrupte politikere og Vatikanet.

Find de fem serier om krig og politik herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

10 film fra 1980’erne på Netflix

16/04/2021 | Flixfilm

film 1980 netflix danmarkNej, alting var ikke bedre i gamle dage, men nogle film bliver ved med at forfølge os!

I denne artikel har vi samlet 10 film fra 1980’erne, som du garanteret allerede har set på VHS eller flow-tv, og hvis det ikke er tilfældet så har du store oplevelser i vente!

Alle filmanbefalingerne kan streames netop nu på Netflix Danmark.

Hvis du synes, at 1980’erne ligger lige lovlig langt væk, så kan du her finde 10 filmperler fra 1990’erne.

Se blandt klassikeren om en afrikansk prins, som drager til USA for at finde en, der vil falde for ham og ikke for hans rigdom, samt de tre parapsykologer, som beslutter sig for at efterforske sære hændelser på Manhattan.

Se de 10 film fra 1980’erne, som godt kan tåle et gensyn herunder;

Læs hele artiklen…