Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Toplister

De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

08/05/2024 | Flixfilm
Se ‘Bird Box’ på Netflix.

På Netflix strømmer der konstant utallige film og serier, der alle kæmper om at imponere seerne, men kun et lille udvalg formår at blive store hits blandt medlemmerne.

I denne artikel kan du finde de 10 Netflix-film, som er blevet streamet allermest af medlemmerne over hele verden – Opdateret 03-02-2024.

Netflix har foretaget ændringer i deres målemetode, hvilket betyder, at toplisten ikke længere er baseret på antallet af sete timer. Denne ændring blev indført, da det gav fordel til film med længere varighed og gjorde det svært for kortere film at opnå placering på hitlisten. Den nye metode til at opgøre seertal har resulteret i ændringer i placeringen af titlerne på listen.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Du vil måske blive overrasket over, hvilke film der er med på listen, og hvilke der ikke er. Det er bemærkelsesværdigt, at store produktioner som David Finchers ‘Mank‘, Adam Sandlers ‘Murder Mystery‘, Michael Bays actionbrag ‘6 Underground‘ og detektivfilmen ‘Enola Holmes‘ med Millie Bobby Brown og Henry Cavill ikke figurerer blandt de mest populære.

Se listen med de 10 mest sete Netflix-film nogensinde;

Læs hele artiklen…Flixfilm » Toplister

De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

02/05/2024 | Flixfilm
Se ‘Baby Reindeer’ på Netflix.

Nye serier tilføjes konstant til streamingtjenesten Netflix, i sådan en grad at det til tider kan være svært at følge med.

Heldigvis kan de danske Netflix-medlemmer hjælpe til – forhåbentlig med deres gode smag!

I denne artikel har vi samlet 5 serier, som flest danskere streamer på Netflix lige nu. Med andre ord er det de fem mest populære serier på Netflix i Danmark i øjeblikket.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Førstepladsen på listen er lidt af en overraskelse. Det er nemlig ‘Baby Reindeer’, som har vist sig at blive en overraskende succes for streamingtjenesten. Det var ikke ventet, at historien om en stalker ville vinde indpas over hele verden. For foruden en førsteplads i Danmark, så ligger miniserien og så blandt top 10 i mere end 92 lande.

Se de 5 mest populære serier på Netflix nedenfor:

Læs hele artiklen…


Flixfilm » Toplister

Nyheder på Netflix i maj 2024

29/04/2024 | Flixfilm
‘Shazam! Fury of the Gods’ kommer snart på Netflix.

Den sidste forårsmåned byder på en masse nye film og serier på Netflix.

I denne artikel har vi samlet et overblik over 30 udvalgte kommende nyheder, som lander på streamingtjenesten i maj.

Netflix har dog som altid mange flere film og serier i ærmet end dem som er nævnt i artikel, så husk at tjekke Flixfilm regelmæssigt for at få det fulde overblik over alt det nye man kan streame.

Man kan blandt andet se frem til et overrumplende actionbrag med Jennifer Lopez i ‘Atlas’ hvor hun som som en menneskesky dataanalytiker skal hjælpe med at indfange en oprørsk robot.

Det er også i maj, at hit-serien og én af de mest sete Netflix-serier nogensinde,’Bridgerton’ vender tilbage med en ny hed sæson! Sæson 3 byder på en spirende romance mellem Penelope Featherington (Nicola Coughlan) og Colin Bridgerton (Luke Newton).

Det er dog ikke hele tredje sæson, som har premiere, da Netflix har valgt at dele sæsonen op. De resterende afsnit i ‘Bridgerton’ sæson 3 kommer til juni.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i maj

Benedict Cumberbatch er også tilbage på Netflix efter sin pragtpræstation i Jane Campions ‘The Power of the Dog‘ fra 2021. Det sker i den psykologiske thrillerserie ‘Eric’ hvor han efter sin søns forsvinding, deparat igangsætter en eftersøgning mens han stadig bliver mere fortvivlet og ustabil.

Herudover byder måneden også på superheltefilmen Shazam! Fury of the Gods, komediegyseren Bodies Bodies Bodies samt en helt ny Jurassic World-serie!

Der skulle dermed være nok at underholde sig med inden at sommeren og det forhåbentlig gode vejr står for døren!

Find de kommende film og serier herunder:

Læs hele artiklen…


Flixfilm » Toplister

Disse film og serier skal du se i maj

27/04/2024 | Flixfilm
Kommer snart på Netflix: ‘Bodkin’

Foråret er for alvor på vej, men hvis du foretrækker at opholde dig indendørs med film og serier, skal du ikke snydes.

Derfor har vi i denne artikel samlet seks titler – fire serier og to film – som alle får premiere i maj, og som vi mener, du absolut bør streame i stedet for at gense noget, du allerede har set!

Glæd dig blandt andet til den eksplosive ‘Atlas’, hvor Jennifer Lopez kaster sig ud i en vild kamp mod robotter og kunstig intelligens, som truer med at overtage verden og udgøre en trussel mod menneskehedens eksistens.

Hvis du er til emner, der er lidt mere nede på jorden, så se frem til Jeff Daniels i den dramatiske ‘En stor mand’, hvor han, som en succesfuld ejendomsudvikler, foretager nogle dårlige investeringer og derefter kæmper for at bevare sine penge og for at ingen opdager, at han er ved at miste fodfæstet.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i maj 2024

Maj byder også på nye afsnit af hit-serien ‘Bridgerton’, som endelig er tilbage efter to års ventetid. I sæson 3 har Penelope Featherington endelig opgivet sin langvarige forelskelse i Colin Bridgerton, efter at have hørt hans nedsættende ord om hende i sæson 2.

Der er dermed masser at streame på Netflix i maj – og der er meget mere i vente!

Se de seks titler, som vi synes, du skal streame herunder:

Læs hele artiklen…


Flixfilm » Toplister

De 5 mest sete film på Netflix lige nu

06/04/2024 | Flixfilm
e ‘Maze Runner: Dødskuren’ på Netflix.

Netflix er et sandt skatkammer af underholdning, fyldt til randen med et imponerende udvalg af film, hvilket kan gøre det vanskeligt at vælge, hvad man skal streame næste gang.

I denne artikel præsenterer vi de fem mest populære film på Netflix i Danmark lige nu. Disse er de film, der er mest streamet af danskere på nuværende tidspunkt.

Har du samme filmsmag som resten af Danmark? Find ud af det nedenfor!

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

Danskerne kaster sig netop nu over filmserien ‘Maze Runner’, som fik premiere på Netflix i begyndelsen af april. Alle tre film, som foregår i et dystopisk univers hvor en gruppe unge må samarbejde for at overleve bl.a. for at finde en vej ud af labyrinten, som er fyldt med dødelige fælder og skræmmende væsener i rækken, er blandt de mest streamede i øjeblikket.

Se de 5 mest populære film på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…