Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

5 vellykkede remakes på Netflix

08/12/2018 | Ingen kommentarer

remake genindspilning netflix film guide 2018Genindspilninger af film og serier er en udskældt handling, som ikke bidrager til kreativitet, lyder det oftest i debatten.

Det hænder dog at genindspilningerne – eller remakes som det hedder på amerikansk – er bedre end originalerne.

I denne artikel har vi fundet fem film, som er blevet genindspillet med succes.

Nogle af genindspilningernes succes kan givetvis tilskrives den filmiske og teknologiske udvikling, som har gjort det muligt at producere filmene med de rette effekter, mens andre har formået at udfolde historien uden at det er gået ud over originaliteten.

Se de 5 vellykkede film-remakes herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De bedste film på Netflix

27/11/2018 | Ingen kommentarer

bedste film netflix danmark 2018At finde, udvælge og blive enige om hvilke film, der er de bedste kan godt være temmelig besværlig opgave. Nogen sværger til anmeldelser, filmbedømmelses-sites, venners forslag eller sin helt egen personlige holdning.

Heldigvis har Netflix samlet en kategori over de alle de bedste film, som på nuværende tidspunkt er tilgængelige på streamingtjenesten – De film som man populært sagt kalder kritikerroste film.

Det betyder nødvendigvis ikke at man er enig i kvaliteten af alle fremhævede film, men man kan i hvert fald være sikker på at der er en eller flere ude i den store verden som havde noget positivt at sige om den pågældende film.

Vi har herunder samlet et udpluk af de bedste film på Netflix Danmark, som gerne skulle give garanti for underholdning;

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

Årets 5 hyggeligste julefilm på Netflix

23/11/2018 | 1 kommentar

jul julefilm netflix danmark 2018 film dansk hyggeligMan kan ikke længere benægte det: Det er snart december og julestemningen har ramt landet!

Sneen begynder (forhåbenligt) snart at dale over Danmark og duften af gløgg omkranser gader og stræder, mens travle folk får styr på de sidste juleindkøb!

Jul betyder også hyggelige stunder med venner og familie, og i denne artikel har vi fundet frem til årets fem hyggeligste julefilm, som netop nu kan ses på Netflix.

Nogen af dem er helt nye, mens andre garanteret er blevet set før, men fælles for dem alle er at de sætte julestemningen i gang og byder på underholdning for hele familien.

Herunder kan du se de 5 hyggeligste julefilm på Netflix Danmark;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

5 film på Netflix til influenzaramte

17/11/2018 | 1 kommentar

Influenza-sæsonen er netop begyndt og den bedste måde at undgå sygdommen er at vaske hænder ofte og undgå andres nys og hoste.

Hvis du desværre allerede er blevet ramt af influenza og er tvangsindlagt til sengen, så har Flixfilm her fundet 5 film på streamingtjenesten Netflix, som gerne skulle gøre sygdomslivet lidt mere tåleligt. Der er nemlig altid nogen, der har det værre end dig!

I filmene kan du blandt andet se sygdomsudbrud, som ikke blot får næsen til at løbe og man for alt i verden bør undgå at komme i kontakt med, hvis ikke man vil blive til en zombie eller modtage store mængder radioaktiv stråling.

Herunder kan du se de fem film på Netflix Danmark, som influenzaramte bør se;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

5 nervepirrende krimiserier på Netflix

10/11/2018 | 1 kommentar

Hvem er morderen?

Ovenstående er nok det ultimative spørgsmål indenfor for den krimigenren, der er elsket over hele verden. Efterforskning, mistænkelige personer og genkendelige situationer er alle elementer, som gør genren til én af de mest populære.

I denne artikel har vi samlet fem krimiserier, der netop nu kan findes på Netflix Danmark, og som alle byder på nervepirrende underholdning.

På listen finder du både helt nye serier, der byder på grænseoverskridende kriminalitet samt ældre krimiserier, som har lidt mere traditionel politiefterforskning.

Se de fem krimiserie-anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…Telmore