Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

Disse film og serier skal du se på Netflix i december

27/11/2022 | Flixfilm
Kommer i december: The Witcher: Blood Origin.

Snart er det tid til at byde velkommen til et nyt år, men inden vi når så langt vil streamingtjenesten Netflix forkæle alle deres medlemmer med en masse nye og spændende film og serier.

I denne artikel have vi samlet 8 underholdende og seværdige titler, som vi anbefaler du streamer i denne måned.

4 film og 4 serier er blandt vores anbefalinger, men hvis det ikke er nok kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i december; Nyheder på Netflix i december.

Glæd dig blandt andet til Guillermo del Toros eventyrlige ‘Pinocchio’ og den stjernespækkede efterfølger til Rian Johnsons ‘Knives Out’ fra 2019, ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’, som har Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kate Hudson og Dave Bautista, samt mange flere på rollelisten.

Det er også i december, at Netflix har premiere på prequel-serien ‘The Witcher: Blood Origin’ som er baseret på monsterhittet ‘The Witcher‘ og selvsamme univers.

Vi har valgt ikke at medtage julefilm på denne liste, men der kommer mange nye, som kan ses på listen her: 12 nye julefilm på Netflix.

Se de otte Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud og streamer i december, herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De 5 mest sete film på Netflix lige nu

24/11/2022 | Flixfilm

Netflix er fyldt med timevis af underholdning. Der er efterhånden så mange film på streamingtjenesten, at det godt kan være lidt af en opgave at finde ud af hvad man skal streame.

I denne artikel har vi derfor samlet de 5 mest populære film på Netflix Danmark lige nu. Det er med andre ord de fem film som flest danskere streamer netop nu.

LÆS OGSÅ   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

Ikke overraskende er to julefilm blandt de mest populære eftersom vi snart nærmer os december, men toplisten byder også på historisk drama hvor en retskaffen leder af en gruppe lejesoldater går i krig mod hære fra den teutoniske orden og det hellige Romerrige.

Se de 5 mest populære film på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

19/11/2022 | Flixfilm

Der lander hele tiden nye serier på streamingtjenesten Netflix. Så mange, at det nogle gange kan være umuligt at følge med.

Heldigvis er der hjælp at hente hos de danske Netflix-medlemmer – som forhåbentlig har god smag!

I denne artikel har vi nemlig samlet 5 serier som flest danskere netop nu streamer på Netflix. Det er med andre ord de fem største serier på Netflix lige nu.

LÆS OGSÅ   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Se blandt andet fem desperate high school-elever der under eftersidning forenes, da et mordmysterium – og nogle hemmeligheder – udfolder sig.

Se de 5 mest populære serier på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

16/11/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har hele tiden premiere på utallige af film og serier, som kæmper om seernes gunst, men kun et fåtal bliver et hit blandt medlemmerne.

I denne artikel kan du finde de 10 Netflix-film, som er blevet set i allerflest timer – Opdateret 15-10-2022.

Det er værd at bemærke, at Netflix ikke længere offentliggør de eksakte seertal, men nu rangerer efter antal sete timer. Det er dermed ikke til at sige om filmene er blevet set til ende eller om folk er sprunget fra undervejs.

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Måske bliver du overrasket over hvilke film, som figurere på listen og hvilke der ikke gør. Det springer blandt andet i øjnene at stort anlagte produktioner som David Finchers ‘Mank‘, Michael Bays actionbrag ‘6 Underground‘ og detektivfilmen ‘Enola Holmes‘ med Millie Bobby Brown og Henry Cavill ikke at finde blandt de mest populære.

Se listen med de 10 mest sete Netflix-film nogensinde;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

12 nye julefilm på Netflix

11/11/2022 | Flixfilm
Se ‘The Noel Diary’ fra den 24. november.

Julen er hjerternes fest og mange holder sig til traditionerne og ser de samme hjertevarme julefilm år efter år.

Netflix har naturligvis alle de velkendte julefilm, som man traditionelt ser til jul, men hvorfor ikke prøve noget nyt i år?!

I denne artikel har vi samlet 12 nye julefilm, som får premiere på streamingtjenesten inden juleaften og som med sikkerhed vil sætte fut i julestemningen.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i november 2022

Se blandt andet den hyggelige ‘A Kindhearted Christmas’ hvor julen ofte er lidt trist tid for Jamie – Kelly fra ‘Beverly Hills, 90210’ – som derfor beslutter sig for at spille hemmelig julemand i sin lille hjemby for at få julestemningen tilbage. Desværre er en journalist fast besluttet på at afsløre hende og hun må derfor bruge sin julecharme for at stoppe ham.

Se de nye julefilm herunder;

Læs hele artiklen…