Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

De 10 uhyggeligste film du kan se på Netflix lige nu

06/05/2022 | Flixfilm

De 10 uhyggeligste film du kan se paa Netflix lige nu

Selvom at dagene er blevet lysere så betyder det ikke, at man nødvendigvis behøver at skrue ned for uhyggen.

Derfor har vi i denne artikel samlet 10 uhyggelige film, som ikke er for sarte sjæle.

Alle filmanbefalingerne byder hårrejsende gys, klamme monstre, samt vanvittige og mareridtsagtige væsener. Gyserfilmene kan netop nu streames på Netflix.

Kryb blandt andet under tæppet til filmen hvor en døv forfatter, som lever et tilbagetrukket liv i en skov, må kæmpe for sit liv i stilhed, da en maskeret morder dukker op i hendes vindue. Se også fem skuespillere, der optræder med Rødhætte for en millionær og hans barnebarn på et afsidesliggende slot, da en mystisk seriemorder går amok.

Find de 10 uhyggeligste film du kan streame på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…Forside » Toplister

Disse serier og film skal du streame på Netflix i maj

29/04/2022 | Flixfilm

serier maj netflix

Det kommer masser af nyt på Netflix og i denne artikel have vi samlet 8 film og serier, som vi anbefaler at du streamer i løbet af måneden.

Der kommer noget for enhver smag – uanset om man er til action, drama, komedie eller animation.

Har du brug for mere underholdning, så kan du her se i alt 30 titler, som alle får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i maj.

Glæd dig blandt andet til at se Anders Matthesen i nye klæder når ham som kok i det romantiske drama ‘Toscana’ tager på dannelsesrejse blandt italiensk idyl. Det er også i maj hvor vi efter tre års ventetid endelig kan vende tilbage til ‘Stranger Things’ og vores venner fra Hawkins. Den nye sæson er større og mere actionfyldt end nogensinde.

Se de otte titler, som vi synes du skal se herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Disse film og serier skal du streame på Netflix i april

01/04/2022 | Flixfilm

film serier april 2022

Det er ikke nogle hemmelighed at Netflix konstant spytter nye film og serier ud, og de kommende uger er bestemt ingen undtagelse.

I denne artikel har vi samlet 7 film og serier fra Netflix – 3 serier og 4 film, der snart får premiere, som vi synes du skal prioritere at streame.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i april; Kommende nyheder i april.

Glæd dig blandt andet til helt nye afsnit af den britiske serie ‘The Last Kingdom’, samt den sidste sæson af ‘Breaking Bad’-spinoff serie ‘Better Call Saul’ hvor man følger den ubetydelige advokat Jimmy McGill og hans forvandling til Walter Whites moralsk tvivlsomme advokat Saul Goodman, der kendes fra hitserien.

Se de syv Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud og streamer i april, herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

10 Oscar-belønnede film på Netflix

28/03/2022 | Flixfilm

oscar beloennede film netflix

Streamingtjenesten Netflix var ikke så heldig ved dette års Oscar-uddeling, som den tidligere har været. Men trods skuffelsen, så er der stadig mange Oscar-belønnede film at finde blandt udvalget på mere end tusind titler.

I denne artikel har vi samlet 10 film, som alle endte med at hive en eller flere af de prestigefyldte Oscars med hjem.

Alle filmene kan netop nu streames på den danske Netflix.

Se blandt en mand, der falder tilfældigt over et blodigt gerningssted og udløser en ukontrollabel voldsspiral, samt et team af journalister, som undersøger en rystende sag, der omhandler et coverup af overgreb på børn i den katolske kirke.

Find de 10 Oscar-belønnede film herunder.

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

05/03/2022 | Flixfilm

serier mest populaere

Der lander hele tiden nye serier på streamingtjenesten Netflix. Så mange, at det nogle gange kan være umuligt at følge med.

Heldigvis er der hjælp at hente hos de danske Netflix-medlemmer – som forhåbentlig har god smag!

I denne artikel har vi nemlig samlet 5 serier som flest danskere netop nu streamer på Netflix. Det er med andre ord de fem største serier på Netflix lige nu.

Se blandt andet en kvinde, der begynder at stykke sin mors mørke og hemmelighedsfulde fortid sammen, samt dramaserien om den dristige iværksætter Anna Delvey – eller er hun mon en svindler?

Se de 5 mest populære serier på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…