Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

Fem danske film på Netflix

13/09/2019 | Ingen kommentarer

danske film netflixUdenlandske film får ofte kamp til stregen når danskerne skal vælge underholdning. Der er nemlig ikke noget bedre end en god dansk film.

Danmark har heldigvis tradition for at lave fængende film, der byder på en god historie og som ikke kræver store millionbudgetter og masser af effekter.

I denne artikel har vi samlet fem danske spillefilm, som ligger klar til streaming på Netflix.

Kom blandt andet med til 2. verdenskrig og følg det modige danske cykelinfanteri på en nervepirrende misson eller dyk ned i den danske underverden med bandeopgør, vold og drab.

Se de fem danske filmanbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Fem danske serier på Netflix

07/09/2019 | Ingen kommentarer

danske serier netflix 2019Danmark har tradition for at lave storslået tv-serier, der samler hele landet og tryllebinder befolkningen foran fjernsynet.

I denne artikel har vi samlet fem danske tv-serier, som netop nu ligger klar til streaming på Netflix.

Kom blandt andet med på arbejde med Danmarks nok mest politiske ukorrekte skolelærer eller dyk ned i en spændingsfyldt kriminalsag, der chokerer landet og kræver samarbejde med vore svenske naboer.

Se de fem danske serieanbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

Fem Netflix-serier du kan se på en aften

23/08/2019 | Ingen kommentarer

netflix serier som kan ses på en aftenSerier er blevet det nye sort – Det er i stignede grad det danskerne kaste sig over når de skal finde underholdning på streamingtjenesten Netflix.

Vi har derfor samlet 5 Netflix-serier, som kan streames i løbet af en enkelt aften.

Lange serier på mange episoder og sæsoner kan være spændende, men af og til vil man også bare gerne have en kortere serie, der kan afsluttes på et par timer.

Fælles for alle nedenstående serieanbefalinger er at de har en spilletid på maks fire timer, hvilket betyder at man kan se dem færdig på en aften eller dag – i hvert fald de sæsoner, som på nuværende tidspunkt er tilgængelige.

Se de fem Netflix-serier, som kan ses på en aften herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De fem bedste indiefilm på Netflix

16/08/2019 | Ingen kommentarer

indie film netflix danmark 2019 listeDe bedste spillefilm er nødvendigvis ikke dem med de største effekter og budgetter.

Det er de fem indiefilm-anbefalinger i denne artikel et godt bevis på. Alle film kan streames på Netflix Danmark.

Selvom uafhængige film ikke har enorme budgetter til høje lønninger, så tiltrækker de alligevel store stjerne som Ben Mendelsohn, Ellen Page, Paul Rudd, Elijah Wood og Dave Franco, der alle medvirker i filmanbefalingerne nedenfor.

Anbefalingerne karakteriseres ved at være uafhængige film, der alle er finansieret og produceret udenfor nogen af Hollywoods største filmselskaber.

Se de fem indie-film herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

5 blodige hævnfilm på Netflix

09/08/2019 | 1 kommentar

martial arts film netflix danmark voldEr du vild med blod, sved og tårer, samt knivskarpe sværd, så kan du i den artikel finde fem film-anbefalinger, der alle byder på hævngerrig action.

Der er garanti for afskårne lemmer i filmene, når uddødelige kæmper drager på hævntogt for at hævne mordet på deres søskende og familier.

De fem anbefalinger er naturligvis ikke de eneste titler fra streamingtjenesten Netflix, der byder nærkamp og sylespidse sværd. Så når du er færdig med at se nedenstående film kan det anbefales at dykke ned i Netflix’ stor udvalg af film og serier.

Se de 5 hårdtslående anbefalinger her;

Læs hele artiklen…