Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

Fem mordmysterier på Netflix

20/11/2020 | Flixfilm

mordmysterier film netflixHvem er morderen? Det er det mest brændende spørgsmål, som trænger sig på når der er blevet begået en gådefuld kriminel handling.

I denne artikel har vi derfor samlet fem film, som netop nu ligger klar til streaming på Netflix, og som dykker ned i nervepirrende mordmysterier.

Kom med på opklaringen på en oplagt sag, som ikke udvikler sig som ventet, samt en nyuddannet FBI-agent, der efterforsker mordet på en teenagepige i et fjerntliggende reservat i Wyoming.

Se de fem mordmysterier herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Fem mørke og urovækkende film på Netflix

13/11/2020 | Flixfilm

urovaekkende film netflixDer er ikke noget bedre end at kaste sig over en film, som byder på andet end tomme kalorier og i stedet påvirker og sætter sig i kroppen.

I denne artikel har vi samlet fem film, som netop nu kan streames på Netflix, som med garanti vil gøre indtryk og få følelserne vækket.

Vi skal dog advare om, at det ikke er lutter postive film – De fem anbefalinger byder nemlig på hjerteskærende, urovækkende og frygtelige historier, som godt kunne være baseret på virkelige begivenheder.

Se blandt andet en psykisk syg komikers liv tage en uhyggelig drejning, en kvinde, som bliver vidne til en chokerende scene, samt efterforskningen af mystiske tilfælde af spædbarnsdød og frygtelige ritualer.

Se de fem mørke filmanbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

10 film som fyrer op for julestemningen

06/11/2020 | Flixfilm

julefilm julehygge netflixOm man vil det eller ej, så er det uundgåeligt snart jul!

Det betyder julemusik, julepynt, julemad og forhåbentlig sne i lange baner. Det bliver umuligt at komme uden om!

Hvis du allerede nu gerne vil i julestemning, så har vi har fundet fem film, som netop nu kan streames på Netflix Danmark, der med garanti vil sætte fut i julehumøret hos hele familien.

Se blandt andet et egoistisk postbud og en legetøjsmager danne et usandsynligt venskab, nissen Buddy, der ikke passer ind sammen med de andre nisser på Nordpolen, samt en desperat avisredaktør, som får fat i en kraftig snekanon for at rydde overskifterne.

Find de fem julefilm herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Fem film og serier du skal streame i november

30/10/2020 | Flixfilm

november film serier netflixNetflix har hver måned premiere på en masse ny underholdning, som kan streames på streamingtjenesten.

I denne artikel har vi samlet 5 film og serier fra Netflix – 2 serier og 3 film, der får premiere i november, som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Hvis det ikke er nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i november; Nyt på Netflix i november.

Glæd dig blandt andet til den Oscar-vindende instruktør Ron Howards imødesete melo-drama ‘Hillbilly Elegy’ med Amy Adams og Glenn Close, der forinden premieren på Netflix også kan fanges i de danske biografer.

Animationfilmen ‘The SpongeBob Movie: Sponge on the Run’ skulle også har været i biograferne, men tidligere på året afslørede Netflix, at de havde købt filmen, som nu kan opleves eksklusivt på Netflix. I filmen drager Svampebob og Patrick igen ud på et farefuldt eventyr, som denne gang kræver hjælp fra selveste Keanu Reeves!

Se de fem Netflix-titler, som vi anbefaler du streamer i november, herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

9 kommende julefilm og serier på Netflix

22/10/2020 | Flixfilm

kommende julefilm og serier paa NetflixJulen er så småt på vej, og uanset hvor du er, vil Netflix bringe den hjem til dig.

Hvad end du vil have kvalitetstid med familien over en glædesfyldt comedy, slappe af og drømme dig væk til en magisk romance eller nyde et tilfredsstillende binge, mens du får dit julepynts-fix, så er disse nye Netflix-juletitler helt sikkert, hvad du har brug for – for at fejre the most wonderful time of the year.

Alle film og serier får premiere de kommende måneder op til juleaften, så man stensikkert kan nå at komme i julestemning inden der skal danses rundt om juletræet.

Se de 9 kommende juletitler herunder;

Læs hele artiklen…