Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

15 kommende gys til Halloween

17/09/2021 | Flixfilm

halloween netflix film serier

Streamingtjenesten Netflix er klar med rædselsslagen og spændende underholdning til årets Halloween.

Uanset om det er lyde fra graven eller husets vægge, så har Netflix alle de hårrejsende, paniske og sove-med-lyset-tændt film og serier, som nok skal få dig i uhyggeligt humør til efteråret.

I år har Netflix samlet alle de Halloween-relateret film og serier under kategorien “Netflix and Chills” – Hvilket naturligvis er et ordspil på den frække joke “Netflix and Chill”.

Men foruden titlerne, som allerede kan streames, så har Netflix også premiere på en masse nye film og serier de næste par uger, som også passer perfekt til Halloween. Anbefalingerne er ikke kun for de mest hårdhudet gyserfans, enkelte titler kan nemlig nydes af hele familien.

Se de 15 uhyggelige premieretitler nedenfor.

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

10/09/2021 | Flixfilm

5 mest sete serier paa Netflix

Der lander hele tiden nye serier på streamingtjenesten Netflix. Så mange, at det nogle gange kan være umuligt at følge med.

Heldigvis er der hjælp at hente hos de danske Netflix-medlemmer – som forhåbentlig har god smag!

I denne artikel har vi nemlig samlet 5 serier som flest danskere netop nu streamer på Netflix. Det er med andre ord de fem største serier på Netflix lige nu.

Se blandt andet tre forstadsmødre, der organiserer et røveri af det lokale supermarked i et forsøg på at undgå økonomisk ruin, samt et forunderligt væsen, som er halvt haj, halvt hund med et stort hjerte og en mave fyldt med fiskepinde…

Se de 5 mest populære serier på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

Fem spændende krimifilm baseret på virkelige hændelser

03/09/2021 | Flixfilm

Fem krimifilm paa Netflix som er baseret paa virkelige haendelser

En film bliver altid en tand mere spændende når man ved, at det som foregår på skærmen også er sket i virkeligheden.

Derfor har vi i denne artikel samlet fem krimifilm, som alle er helt eller delvist baseret på virkelige historier. Alle filmene kan streames netop nu på Netflix Danmark.

Se blandt andet en agent navigerer i en dødelig verden, hvor én enkelt fejl kan være nok til at få ham slået ihjel, samt en udstødt betjent fra New York, der får til opgave at bekæmpe Harlems største og berygtede narkobaron.

Se de 5 spændende krimifilm, som er baseret på virkelige historier herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Disse film og serier skal du se på Netflix i september

31/08/2021 | Flixfilm

september netflix

Hver måned kommer der nye film og serier på Netflix, og årets første officielle efterårsmåned er ingen undtagelse!

I denne artikel har vi samlet 10 film og serier fra Netflix – 5 serier og 5 film, der snart får premiere, som vi synes du skal prioritere at streame.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i september; Kommende nyheder i september.

Glæd dig blandt andet til den sidste sæson af den vanvittigt populære serie ‘Papirhuset’, som denne gang er i København! Glæd dig også til den nye danske serie ‘Kastanjemanden’, som er en filmatisering af Søren Sveistrups anmelderroste roman af samme navn hvor politiet på en stormfuld oktober-morgen gør en forfærdelig opdagelse.

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De bedste mini-serier på Netflix

20/08/2021 | Flixfilm

mini serier NetflixDer er ikke noget bedre end at blive opslugt af en spændende serie hvor man ikke kan vente med at streame næste afsnit.

Men serier med utallige afsnit og sæsoner kan godt virke som en uoverskuelig opgave at komme igennem.

Heldigvis findes der en masse miniserier på Netflix, som man nemt kan færdiggøre på en enkelt weekend. En mini-serie kendes ved at den oftest består af 5-10 afsnit og byder på en afsluttende historie.

I denne artikel har vi samlet de 10 bedste mini-serier, som netop nu kan streames på Netflix Danmark.

Se blandt andet fem teenagere i et mareridt, da de bliver falskt anklaget for et brutalt angreb, en ung kvinde, som beskyldes for at lyve om en voldtægt, samt en filmproducent, som falder ned i et hallucinatorisk kaninhul med sex, magi, hævn – og killinger.

Se de bedste mini-serier på Netflix herunder – i vilkårlig rækkefølge;

Læs hele artiklen…