Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

5 kontroversielle film på streamingtjenesten Netflix

12/10/2018 | Ingen kommentarer

Film og serier er ikke altid blot skamløs underholdning.

Nogen gange rykker de til vores og andres grænser med deres kvindebilleder, eksplicitte sex eller grænseløse undersøgelser, som skaber spild i samfundets øverste lag.

I denne artikel har vi samlet 5 film, der alle skabte kontroverser og satte gang i diskussionerne ved deres premiere. De gjorde det dog på hver deres måde. Nogle på grund af letpåklædte kvinder og kærlighed mellem to mænd mens andre frygtede for deres liv.

Se de fem kontroversielle filmanbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Netflix and Chills – Uhyggelige film og serier til Halloween

05/10/2018 | Ingen kommentarer

Det er blevet oktober og mørket er atter ved at indramme Danmark i dystre kulde og isolation. Det betyder også at Halloween er lige oppe over.

Halloween er som bekendt alle gyserfans favorit årstid, da gaderne emmer af gys og gru med skræmme monstre, spøgelser, trolde og andre overnaturlige væsener, der færdes rundt.

Hvis ikke man tør våge sig udenfor, så er streamingtjenesten Netflix heldigvis klar med timevis af uhyggelig underholdning når det er Halloween den 31. oktober.

Læs hele artiklen…


5 dystre film til når mørket falder på

03/10/2018 | 2 kommentarer

Det er for alvor blevet tid til at søge sikkerhed indenfor da kulden trænger sig på og det samme gør de mørke aftener.

Hvis ikke radiatoren derhjemme kan skrues højt nok op har vi her samlet fem gyserfilm, der nok skal få blodtrykket i vejret og varmen ud i kroppen. Alle filmene er tilgængelige på Netflix.

Det er oftest de udenlandske ikke-amerikanske film, som er de mest frygtelige og derfor har vi været i gemmerne for at finde overvejende udenlandske film på bl.a. spansk, som byder på hårrejsende underholdning.

Find de 5 skræmmende anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Syv Netflix-anbefalinger mens vi venter på ‘Maniac’…

11/09/2018 | Ingen kommentarer

Med ti dage til at Netflix’ store satsning ‘Maniac’ har premiere, kan man næsten ikke vente på sit næste binge-projekt.

Sci-fi-komedieserien ‘Maniac’ med Emma Stone, Jonah Hill og Justin Theroux i hovedrollerne byder nemlig både på bizarre fantasier, masser af spænding og en ordentlig omgang humor.

Men bare rolig – Netflix har samlet syv titler, som kan få ventetiden til at flyve af sted.

‘Maniac’ har eksklusiv premiere på Netflix Danmark den 21. september og du kan læse mere om serien og se trailer her: Netflix frigiver trailer til sci-fi serien ‘Maniac’.

Se de 7 anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Fem titler på Netflix til en regnvejrsdag

11/09/2018 | Ingen kommentarer

Efteråret har meldt sin ankomst og de næste mange dage (måneder) vil som sædvanlig byde på gråt og vådt vejr stort set døgnet rundt.

Intet er dog ikke så slemt at det ikke er godt for noget, for efter flere måneders konstant sol og varme er det nu endelig tid til film og serier med Netflix og anden indendørs underholdning uden at man får dårlig samvittighed.

Vi har i denne artikel derfor samlet 5 film og serier, som passer perfekt til en regnvejrsdag, men som samtidig ikke (allerede) får dig til at længes efter sommersolen igen.

Find de 5 anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…