Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

5 film og serier du skal se på Netflix i juli

03/07/2020 | Flixfilm

5 film og serier du skal se på Netflix i juliSelvom det for alvor er blevet sommer så udbygges det danske Netflix-udvalg hele tiden med hundredevis af nye film og serier hver eneste måned.

I denne artikel samlet fem film og serier, der alle får premiere i juli. Der er både tale om ‘Netflix Originals’ samt licenseret indhold.

Glæd dig blandt andet til det kritikerroste biografhit Joker, der har Joaquin Phoenix i front og som vandt en Oscar for bedste mandlige hovedrolle for sit portræt af den fallerede stand-up komiker. Herudover kan du glæde dig til rædselsslagen guys i Ju-On: Origins og It Chapter Two.

Find flere kommende film og serier her: Nyt på Netflix Danmark i juli.

Se de fem streaming-anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De 5 bedste krigsfilm på Netflix

26/06/2020 | Flixfilm

De 5 bedste krigsfilm på NetflixEr du vild med film hvor kuglerne flyver om ørerne på dig og soldaternes fællesskab er det vigtigste i kampens hede, så kan du roligt kaste dig over de fem krigsfilm, som anbefales her i artiklen.

Alle de hæsblæsende film kan streames netop nu på den danske Netflix.

Se blandt andet amerikanske styrker forsøge at kidnappe en somalisk krigsherres håndlangere og den hårde grundtræning, som en deling nye marineinfanterister må gennemgå for at kunne blive sendt i skudlinjen mod Viet Cong.

Se de 5 krigs-anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

5 nervepirrende krimifilm om efterforskninger

19/06/2020 | Flixfilm

5 nervepirrende krimifilm om efterforskningerTrænger du til at slappe af med et nervepirrende krimidrama, så er du kommet til det rette sted.

I denne artikel har vi nemlig samlet fem film, der byder på kriminalefterforskning og eftersøgning efter forsvundne mennesker.

Alle fem film kan streames netop nu på Netflix Danmark.

Se blandt andet en advokat, som tager loven i egen hånd, da hendes søn bliver kidnappet og to FBI-agenter, der får hjælp fra en clairvoyant læge til at finde en seriemorder.

Se filmanbefalingerne herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De vigtigste film og serier på Netflix

12/06/2020 | Flixfilm

De vigtigste film og serier på NetflixNår vi siger, “Black Lives Matter,” siger vi også, “Black storytelling matters.”

Streamingtjenesten Netflix har for alvor kastet sig ind i kampen om retfærdighed og offentligt støttet Black Lives Matter.

Netflix’ forpligtelse på at medvirke til oprigtig, systemisk forandring tager tid, men de vil begynde, ved at sætte fokus stærke og multifacetterede fortællinger fra sorte stemmer. Det er deres pligt overfor deres sorte medlemmer, medarbejdere, skabere og talenter, pointerer Netflix.

Streamingtjenesten har derfor kurateret en liste af titler, der skildrer kampen imod racemæssig uretfærdighed i USA. Tjek hele samlingen her.

Herunder kan du se et udpluk af de vigtigste film og serier på Netflix;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Fem film med neglebidende twists på Netflix

05/06/2020 | Flixfilm

Fem krimier med neglebidende twists på NetflixDer er ikke noget end at smide sig i sofaen og tænde for en film, som byder på spændende og uventet underholdning, som får hjertet helt op i halsen.

I denne artikel samlet fem filmanbefalinger med neglebidende twists, som netop nu kan streames på den danske Netflix.

Se blandt andet en bogsamler, der kommer til at påkalde de onde magter og djævlen da han finder særdeles velbevaret eksemplar af den sataniske manual “The Nine Gates And The Kingdom Of Shadow”, mens en vanæret journalist får stjålet sin identitet af en an neglebidende klaget morder.

Se 5 krimi-thrillers med neglebidende twists herunder;

Læs hele artiklen…