Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

5 urovækkende indiefilm på Netflix

05/03/2021 | Flixfilm

5 urovaekkende indiefilm paa NetflixSelvom det er begyndt at være lysere udenfor, så er der altid en god anledning til at krybe ind i mørket sammen med Netflix.

I denne artikel har vi fundet frem til 5 nervepirrende indiefilm, som ikke nødvendigvis har fået den opmærksomhed som de fortjener. Alle filmene kan streames netop nu på Netflix Danmark.

Se blandt andet en ferie udvikle sig til en mareridtstur, da en bande psykopatiske kriminelle kidnapper en kvinde og overfalder hendes mand, mens en kirurgs perfekte liv udvikler sig til en katastrofe, da han begynder at blive plaget af en teenager med mystiske motiver.

Find de fem urovækkende indiefilm herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

5 nervepirrende thrillerfilm på Netflix

19/02/2021 | Flixfilm

nervepirrende thrillerfilm NetflixDer findes så mange film og serier på streamingtjenesten Netflix, at det oftest kan virke uoverskueligt. Heldigvis anbefaler vi i denne artikel en række film, som kan streames i weekenden.

De fem film, som vi præsenterer byder alle på nervepirrende og psykologiske historier, som kan mærkes i kroppen.

Se blandt andet en sindssyg flugtfange, der tager en mor til gidsel, samt fire søskende, som hjemsøges af en ond ånd, der forsøger at skille dem ad.

Se de 5 psykologiske thrillerfilm herunder;

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

Disse skjulte filmperler skal du streame på Netflix

12/02/2021 | Flixfilm

dansk netflix film perler skjulteStreamingtjenesten Netflix har et enormt udvalg af film og serier, som alle kæmper om vores opmærksomhed.

Alle titler kan ikke få lige meget eksponering og derfor har vi i denne artikel fundet frem til syv mere eller mindre skjulte filmperler, som alle kan streames på Netflix netop nu.

Se blandt andet en en tidligere Holocaust-fange få et venskab til en forbitret gadedreng og et par der starter deres egen farlige modstandskamp mod Adolf Hitler, samt den virkelige historie om Indiens første kvindelige kamppilot.

Se de 7 skjulte perler herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

5 ubarmhjertige krimidramaer på Netflix

05/02/2021 | Flixfilm

krimidramaer netflixI denne artikel har vi samlet fem krimidrama-serier, som er den perfekt underholdning til weekenden hvis man er til medrivende og følelsesladet historier.

Alle de nervepirrende mysterier kan streames netop nu på Netflix i Danmark.

Se blandt andet en teenager, der bliver er anklaget for en tragedie på en skole, som chokere hele lokalsamfundet, samt en efterforsker, der føres ind i dekadente og farlige miljøer på Ibiza.

Se de 5 ubarmhjertige krimiserier herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

5 gådefulde film på Netflix

22/01/2021 | Flixfilm

film mysterier gaadefuld netflixDer er ikke noget bedre end en gådefulde film til weekenden, som byder på en handling, som ikke er ligetil at gennemskue.

I denne artikel vi samlet 5 film med gribende og underfundige mysterier som alle kan streames på Netflix netop nu, og heldigvis afsløres mystikken i løbet af filmene, så man ikke sidder tilbage med en flad fornemmelse.

Se blandt andet en forhutlet detektiv, der er stålsat på at løse gåden om sin mentors død, samt en kvinde, som bliver uskyldigt dømt og fængslet for det angivelige mord på sin mand.

Se de 5 gådefulde filmperler herunder;

Læs hele artiklen…