Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

5 serier på Netflix om krig og politik

23/04/2021 | Flixfilm

krig politik netflixPolitik og krig er ikke kun emner som oftest er på dagsordenen i den virkelig verden, men også i fiktionens verden.

I denne artikel har vi fundet frem til 5 spændingsmættede serier, som alle byder på farefulde historier om liv og død i en politisk verden. Alle serierne kan streames netop nu på Netflix Danmark.

Se blandt andet en karismatisk mand, der starter en spirituel bevægelse og skaber politisk uro og en tvist om jord i en lille kystby nær Rom, der udvikler sig til en dødelig kamp mellem organiseret kriminalitet, korrupte politikere og Vatikanet.

Find de fem serier om krig og politik herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

10 film fra 1980’erne på Netflix

16/04/2021 | Flixfilm

film 1980 netflix danmarkNej, alting var ikke bedre i gamle dage, men nogle film bliver ved med at forfølge os!

I denne artikel har vi samlet 10 film fra 1980’erne, som du garanteret allerede har set på VHS eller flow-tv, og hvis det ikke er tilfældet så har du store oplevelser i vente!

Alle filmanbefalingerne kan streames netop nu på Netflix Danmark.

Hvis du synes, at 1980’erne ligger lige lovlig langt væk, så kan du her finde 10 filmperler fra 1990’erne.

Se blandt klassikeren om en afrikansk prins, som drager til USA for at finde en, der vil falde for ham og ikke for hans rigdom, samt de tre parapsykologer, som beslutter sig for at efterforske sære hændelser på Manhattan.

Se de 10 film fra 1980’erne, som godt kan tåle et gensyn herunder;

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

De 5 mest populære serier på Netflix lige nu

13/04/2021 | Flixfilm

mest populaere serierDer lander hele tiden nye serier på streamingtjenesten Netflix. Så mange, at det nogle gang kan være umuligt at følge med.

Heldigvis er der hjælp at hente hos de danske Netflix-medlemmer – som forhåbentlig har god smag!

I denne artikel har vi nemlig samlet 5 serier som flest danskere netop nu streamer på Netflix. Det er med andre ord de fem største serier på Netflix lige nu.

Se blandt andet den chokerende historie om den nådesløse morder Charles Sobhraj, og en uskyldigt dømt, der er opsat på at få hævn og på at bevise, at han ikke står bag mordet på sin søster, samt et hold udskud, som undersøger en række overnaturlige forbrydelser.

Se de 5 mest populære serier på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

10 Netflix-krimier til påskeferien

01/04/2021 | Flixfilm

10 Netflix krimier til paaskeferienPåskeferien er over os og mange tager sikkert et par velfortjente fridage efter en hård start på 2021 med lockdown og restriktioner.

Netflix er naturligvis altid behjælpelig med underholdning og som vanligt er der ingen påske uden påskekrimi og nordic noir!

Derfor har Netflix sammensat en række serier, som du kan streame i påsken. Alle tilgængelige på den danske Netflix.

Se bland andet en fraskilt mor, som ender midt i en overnaturlig mordsag, samt en nyuddannet betjent som bliver vidne til et bizart mord.

Find de 10 påske-anbefalinger nedenfor;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Fem skjulte perler fra 1990’erne på Netflix

26/03/2021 | Flixfilm

Fem skjulte perler fra 1990erne paa NetflixFilm var bedre i gamle dage – historien, tempoet og skuespillerne. Sådan har i hvert fald nogle filmfans det!

Derfor har vi denne artikel samlet 5 film, der alle udkom i 1990’erne og som netop nu kan streames på Netflix Danmark.

Vi har tidligere anbefalet 10 film fra 90’erne, som både er kendte og succesfulde, men denne gang har vi udvalgt en række film, som har stået i skyggen af de andre.

Se blandt andet en eksplosion som fanger en gruppe pendlere i en oversvømmet tunnel under Hudson-floden, samt en high school-elev, der bliver trukket ind i kvarterets bandemiljø med stoffer og vold.

Find de fem skjulte perler fra 1990’erne herunder;

Læs hele artiklen…