Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

5 Netflix-film vi ser frem til i 2020

05/01/2020 | Ingen kommentarer

5 Netflix film vi ser frem til i 2020Streamingtjenensten Netflix havde i 2019 premiere på en række storslået filmoplevelser.

‘The Irishman’, ‘The King’, ‘Marriage Story’, ‘Dolemite Is My Name’ var blandt de største overraskelser.

Netflix hviler dog ikke på laurbærrene og streamingtjenesten kan i 2020 byder på en række spritnye film fra anerkendte filmskabere, som der er høje forventninger til.

I denne artikel har vi beskrevet fem film, som får eksklusiv premiere på Netflix Danmark i 2020, og som vi ser allermest frem til.

Der er endnu ikke offentliggjort nogle premieredatoer på de kommende film og det samme gælder billeder og trailers.

Læs mere om de 5 Netflix-film, som vi ser frem til i 2020;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De mest populære film og serier på Netflix Danmark i 2019

02/01/2020 | Ingen kommentarer

De mest populære film og serier på Netflix Danmark i 2019Netflix er kendt for at være notorisk lukkede når det kommer til seertal, men de senere år er streamingtjenesten begyndt at bløde op og indikere hvilke film og serier, der er hits blandt medlemmerne.

Men nu kan Netflix afsløre hvilke af de serier, film og dokumentarer, der kom på streamingtjenesten i løbet af 2019, som har været de mest populære blandt de danske seere.

Se toplisterne nederst i artiklen.

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

Disse Netflix-titler skal du streame i januar

01/01/2020 | Ingen kommentarer

Disse Netflix titler skal du streame i januarNetflix har hver måned premiere på en masse nye film og serier, som kan ses kvit og frit på streamingtjenesten.

Her kan du se 30 film og serier, som får premiere på Netflix Danmark i januar; Nyt på Netflix i januar.

I denne artikel har vi samlet 5 Netflix-titler – 4 serier og 1 film, der får premiere i årets første måned, som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Se bl.a. Adam Sandler i hvad der forlyder til at være hans bedste og mest skamroste rolle nogensinde som en karismatisk jueveler, samt danske Claes Bang som de famøse blodsuger Dracula.

Se de fem Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud i januar, herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De 10 bedste Netflix-film i 2019

01/01/2020 | Ingen kommentarer

De 10 bedste Netflix film i 2019Streamingtjenesten Netflix har haft premiere på et utal af storslået filmoplevelser, men hvilke har været de mest underholdende?

Amerikanske medierm heriblandt Variety, Screenrant, Decider, Cinemablend, har på vanligvis udgivet deres årslister med de bedste Netflix-film.

Flixfilm har gennemgået listerne og kan her i artiklen præsentere en samlet oversigt over de 10 bedste film fra Netflix i 2019.

Der er et par enkle overraskelser på listen, som dog domineres af en række meget omtalte og velkendte film, herunder Martin Scorseses stjernespækkede ‘The Irishman’. Det kommer nok ikke som den store overraskelse af den er blandt de bedste Netflix-film fra 2019.

Se de 10 bedste film på Netflix Danmark ifølge de amerikanske medier herunder – i vilkårlig rækkefølge;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

22 Netflix-serier blev droppet i 2019

30/12/2019 | 9 kommentarer

Netflix serier droppet i 2019Streamingtjenesten Netflix udgiver hvert år utallige originale serier, men det er naturligvis ikke alle der kan trænge igennem den intense konkurrence, som præger streamingmarkedet.

Derfor bliver serier, som ikke har et stort publikum eller høje seertal droppet for at give plads til nye. Nogle af serierne på listen er allerede stoppet, mens flere får premiere på de sidste afsnit i 2020.

I denne artikel har vi samlet alle 22 Netflix-serier, som er blevet lukket af streamingtjenesten i 2019.

Blandt de mest overraskende serie-aflysinger i 2019 finder man de fan-favoritterne ‘The OA, ‘ Anne With an E’ og ’13 Reasons Why’. Gamle Netflix-kendinge som ‘BoJack Horseman’, ‘Glow’ og ‘Grace and Frankie’ har også fået en udløbsdato.

Her kan du se alle Netflix-serier, som fik kniven i 2019;

Læs hele artiklen…