Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

Fem Netflix-serier du kan se på en aften

23/08/2019 | Ingen kommentarer

netflix serier som kan ses på en aftenSerier er blevet det nye sort – Det er i stignede grad det danskerne kaste sig over når de skal finde underholdning på streamingtjenesten Netflix.

Vi har derfor samlet 5 Netflix-serier, som kan streames i løbet af en enkelt aften.

Lange serier på mange episoder og sæsoner kan være spændende, men af og til vil man også bare gerne have en kortere serie, der kan afsluttes på et par timer.

Fælles for alle nedenstående serieanbefalinger er at de har en spilletid på maks fire timer, hvilket betyder at man kan se dem færdig på en aften eller dag – i hvert fald de sæsoner, som på nuværende tidspunkt er tilgængelige.

Se de fem Netflix-serier, som kan ses på en aften herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De fem bedste indiefilm på Netflix

16/08/2019 | Ingen kommentarer

indie film netflix danmark 2019 listeDe bedste spillefilm er nødvendigvis ikke dem med de største effekter og budgetter.

Det er de fem indiefilm-anbefalinger i denne artikel et godt bevis på. Alle film kan streames på Netflix Danmark.

Selvom uafhængige film ikke har enorme budgetter til høje lønninger, så tiltrækker de alligevel store stjerne som Ben Mendelsohn, Ellen Page, Paul Rudd, Elijah Wood og Dave Franco, der alle medvirker i filmanbefalingerne nedenfor.

Anbefalingerne karakteriseres ved at være uafhængige film, der alle er finansieret og produceret udenfor nogen af Hollywoods største filmselskaber.

Se de fem indie-film herunder;

Læs hele artiklen…

Forside » Toplister

5 blodige hævnfilm på Netflix

09/08/2019 | 1 kommentar

martial arts film netflix danmark voldEr du vild med blod, sved og tårer, samt knivskarpe sværd, så kan du i den artikel finde fem film-anbefalinger, der alle byder på hævngerrig action.

Der er garanti for afskårne lemmer i filmene, når uddødelige kæmper drager på hævntogt for at hævne mordet på deres søskende og familier.

De fem anbefalinger er naturligvis ikke de eneste titler fra streamingtjenesten Netflix, der byder nærkamp og sylespidse sværd. Så når du er færdig med at se nedenstående film kan det anbefales at dykke ned i Netflix’ stor udvalg af film og serier.

Se de 5 hårdtslående anbefalinger her;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Fem prisvindende Netflix-serier

06/07/2019 | 1 kommentar

prisvindende netflix serier danmarkStreamingtjenesten Netflix har hele tiden premiere på så mange nye originale serier, at det kan være overvældende at vælge hvad man skal se.

Vi har derfor i denne artikel udvalgt fem Netflix-serier, som har vundet anerkendelse og priser, og derfor skulle være et sikkert bud på god underholdning.

De fem anbefalinger er naturligvis ikke de eneste serier fra Netflix, som har fanget prisuddelernes interesse.

Orange Is the New Black, House of Cards, The Alienist, Glow, Alias Grace, Bodyguard, Orphan Black, Arrested Development, Godless, Black Mirror er også blandt Netflix-serier, der har fået stjernestøv og vundet ved diverse prisuddelinger.

Se de 5 prisvindende Netflix-anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

5 eksklusive animationsfilm på Netflix

28/06/2019 | Ingen kommentarer

animationsfilm netflix dkI denne artikel har vi samlet 5 eksklusive animationsfilm, som udelukkende kan findes på streamingtjenesten Netflix.

Animationsfilm er ikke kun forbeholdt børn og de yngste Netflix-medlemmer. De kan sagtens underholde voksne og familier.

De første fire anbefalinger kan ses af hele familien og vil være et sikkert hit hos de mindste, mens listens sidste animationsfilm er forbeholdt voksne, da den byder på hæsblæsende action, som er forbeholdt seere over 18 år.

Next Gen, Pachamama, Duck Duck Goose og Sahara kan i øvrigt ses med danske stemmer.

Se den 5 filmanbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…