Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Toplister

Disse serier og film skal du streame i august

29/07/2022 | Flixfilm

Hvis Netflix var et supermarked vil det helt sikkert være en Bilka! Streamingtjenesten byder nemlig på et enormt udvalg til enhver smag og anledning.

Det gør det ikke altid nemt at finde ud af hvad man skal se! Derfor har vi i denne artikel samlet ni kommende film og serier, der alle får premiere i august, som vi synes du skal prioritere at streame.

Find trailers til alle Netflix-anbefalinger nedenfor.

Har du brug for mere underholdning, kan du her se 30 titler, som også får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i august.

Læs hele artiklen…Forside » Toplister

Disse film og serier skal du se på Netflix i juli

30/06/2022 | Flixfilm

film serier juli sommer netflix

Netflix har hver måned premiere på en masse nye film og serier, som kan ses kvit og frit på streamingtjenesten og den helt store sommermåned er ingen undtagelse.

I denne artikel har vi samlet 7 Netflix-titler, der får premiere i juli og som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Er det ikke nok, kan du også her se 30 film og serier, som får snart får premiere på Netflix Danmark; Nyt på Netflix i juli.

Læs mere og se trailers fra de syv titler nedenfor, som blandt andet byder på en nervepirrende afslutning på ‘Better Call Saul’ og ‘Stranger Things’.

Find de syv titler, som vi synes du skal streame herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Disse film og serier skal du streame i juni

30/05/2022 | Flixfilm

netflix juni film serier

Selvom at sommeren og det gode vejr presser sig på, så er der ingen grund til at løbe ud i solen. Netflix er nemlig klar med en masse ny underholdning i juni.

I denne artikel har vi samlet 7 titler – 2 film og 5 serier – som vi anbefaler at du streamer i løbet af måneden.

Har du brug for mere underholdning, så kan du her se i alt 30 titler, som alle får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i juni.

Glæd dig blandt andet til den psykologiske sci-fi ‘Spiderhead’ med Chris Hemsworth i hovedrollen som en genial medicinforsker, der tester følelseskontrollerende stoffer på fanger i et futuristisk fængsel. Filmen er instrueret af Joseph Kosinski, som netop nu går sejrsgang over hele verden med den anmelderroste ‘Top Gun 2: Maverick’.

Herudover kan du se frem til sjette og sidste sæson af ‘Peaky Blinders’, samt nye afsnit af superhelteserien ‘The Umbrella Academy’.

Se de syv titler, som vi synes du skal streame herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

De 10 uhyggeligste film du kan se på Netflix lige nu

06/05/2022 | Flixfilm

De 10 uhyggeligste film du kan se paa Netflix lige nu

Selvom at dagene er blevet lysere så betyder det ikke, at man nødvendigvis behøver at skrue ned for uhyggen.

Derfor har vi i denne artikel samlet 10 uhyggelige film, som ikke er for sarte sjæle.

Alle filmanbefalingerne byder hårrejsende gys, klamme monstre, samt vanvittige og mareridtsagtige væsener. Gyserfilmene kan netop nu streames på Netflix.

Kryb blandt andet under tæppet til filmen hvor en døv forfatter, som lever et tilbagetrukket liv i en skov, må kæmpe for sit liv i stilhed, da en maskeret morder dukker op i hendes vindue. Se også fem skuespillere, der optræder med Rødhætte for en millionær og hans barnebarn på et afsidesliggende slot, da en mystisk seriemorder går amok.

Find de 10 uhyggeligste film du kan streame på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


Forside » Toplister

Disse serier og film skal du streame på Netflix i maj

29/04/2022 | Flixfilm

serier maj netflix

Det kommer masser af nyt på Netflix og i denne artikel have vi samlet 8 film og serier, som vi anbefaler at du streamer i løbet af måneden.

Der kommer noget for enhver smag – uanset om man er til action, drama, komedie eller animation.

Har du brug for mere underholdning, så kan du her se i alt 30 titler, som alle får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i maj.

Glæd dig blandt andet til at se Anders Matthesen i nye klæder når ham som kok i det romantiske drama ‘Toscana’ tager på dannelsesrejse blandt italiensk idyl. Det er også i maj hvor vi efter tre års ventetid endelig kan vende tilbage til ‘Stranger Things’ og vores venner fra Hawkins. Den nye sæson er større og mere actionfyldt end nogensinde.

Se de otte titler, som vi synes du skal se herunder;

Læs hele artiklen…