Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nyt på Netflix i uge 41

15/10/2018 | Ingen kommentarer

I sidste uge kom der 19 film og serier på Netflix Danmark. Se listen med alle nyheder i denne artikel.

Gys, terror og teenagedrama. Det er ordene, som beskriver ugens mest nævneværdige nyheder.

I den sørgelige ende finder man filmatiseringen af Norge værste terrorangreb i filmen ’22 July’ af den Oscar-vindende instruktør Paul Greengrass. Filmen er kontroversiel, men er også blevet rost af kritikere for dens håndtering af den tragiske begivenhed.

Flixfilms anmelder kvitterede med ordene “Forrygende, fortræffelig og forfærdelig.” og gav filmen 4 stjerner. Læs hele anmeldelsen her: 22 July.

Der er ikke mange uger til Halloween rammer landet og Netflix er bevist om højtidens popularitet, og derfor kunne streamingtjenesten lancere en række nye grusomme film og serier, som ‘Apostle’ og ‘The Haunting of Hill House’. Perfekt underholdning til en skræmmende Halloween. Læs også vores 5-stjernet anmeldelse af ‘Apostle’ her: Apostle.

Læs hele artiklen…


Nyt på Netflix i uge 40

08/10/2018 | Ingen kommentarer

Det er officielt blevet efterår og de varme jakker er blevet fundet frem, men heldigvis er streamingtjenesten Netflix klar med intet mindre end 51 nye film og serier – Parat til at blive streamet når vejret ikke er med os.

Blandt de 51 titler, som alle blev tilføjet til udvalget i sidste uge, finder man Captain Fantastic, Office Christmas Party, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Twelve Monkeys og den anmelderroste danske film Underverden.

De seriehungrende er heller ikke blevet snydt for Netflix er klar med et utal af nye serier og sæsoner, heriblandt Big Mouth (Sæson 2), Once Upon a Time (Sæson 7), Creeped Out (Sæson 1) og Élite (Sæson 1).

Se alle de nye film og serier på Netflix Danmark herunder;

Læs hele artiklen…


Nyt på Netflix i uge 39

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har den seneste uge tilføjet 22 film og serier til udvalget, heriblandt Apollo 13, Hold the Dark, The Last Temptation of Christ, Total Recall, Coraline og Underworld: Blood Wars.

Sidst men ikke mindst kom der også nye afsnit af serien The Blacklist, Chef’s Table, Norsemen, og den helt nye serie Forest of Piano, samt mange flere.

Se den komplette liste over sidste uges nyheder på Netflix Danmark herunder;

40 Days and 40 Nights
Apollo 13
Chef’s Table (Sæson 5)
Follow This (Sæson 2)
Forest of Piano (Sæsons 1)

Læs hele artiklen…


Nyt på Netflix i uge 38

24/09/2018 | Ingen kommentarer

I denne artikel kan du finde en komplet liste over alle de nye film og serier på streamingtjenesten Netflix. Alle titler blev tilføjet i løbet af den forgangne uge.

Én af ugens nævneværdige nyheder er mini-serien ‘Maniac’ med Jonah Hill og Emma Stone, som er instrueret af Cary Joji Fukunaga, der netop er blevet offentliggjort til også at skulle instruere den næste James Bond-film med Daniel Craig. I ‘Maniac’ følger man to indsatte på et psykiatrisk hospital, som lever et fantasifuldt og spændende liv med eventyr og romantik – i deres hoveder.

Herudover kan det også anbefales at se dokumentaren ‘Quincy’ om stjerneproduceren Quincy Jones, der i sin tid opdages Michael Jackson. Dokumentaren er blevet anmeldt her på Flixfilm og scorede 5 stjerner. Læs den her: Anmeldelse: ‘Quincy’.

Herunder kan du se alle de nye titler på Netflix;

Læs hele artiklen…


Nyt på Netflix i uge 37

17/09/2018 | Ingen kommentarer

I perioden 10. – 16. september tilføjede Netflix mere end 25 film og serier til deres streamingtjeneste.

I denne artikel kan du finde en komplet liste over alle nyehderne, som blandt andet tæller The Land of Steady Habits, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Stardust, Hunt for the Wilderpeople samt nye afsnit af serier som American Vandal, BoJack Horseman, Outlander og Ingobernable.

Se alle de nye film og serier herunder;

Al Hayba (Sæson 1)
American Vandal (Sæson 2)
Angry Birds (Sæson 3)
Barbra Streisand: The Concert
Bleach

Læs hele artiklen…