Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Ugelister

Nye film og serier på Netflix (Uge 45 – 2023)

13/11/2023 | Flixfilm
Se ‘Uncharted’ på Netflix Danmark.

Streaminggiganten Netflix byder hver uge på en frisk bølge af film og serier, og den forrige uge var ingen undtagelse!

I denne artikel har vi sammensat en detaljeret oversigt over alle de 13 spritnye titler, der nu er tilgængelige på den danske udgave af Netflix.

Få også et sneak peek på, hvad der venter dig resten af måneden: Nyt på Netflix i november 2024 samt vores kuraterede anbefalinger til, hvad du absolut bør streame.

Blandt ugens nytilkomne film og serier finder du David Finchers morderiske Netflix-film The Killer (læs anmeldelse), Cobra Kai (S5), Diorama (læs anmeldelse), Uncharted , Spider-Man: No Way Home (Extended Version) og den ærlige dokumentar Robbie Williams om musikeren af samme navn.

Se alle de nye film og serier herunder;

Læs hele artiklen…Flixfilm » Ugelister

Nye film og serier på Netflix (Uge 44 – 2023)

06/11/2023 | Flixfilm
Se ‘Locked In’ på Netflix.

Vi har i denne artikel samlet et overblik over alle de nye film og serier, der kom på streamingtjenesten Netflix i sidste uge.

Der er tale om i alt 32 titler, som nu kan streame hvis man har abonnement.

Blandt nyhederne finder man filmene Englemageren, Forhandleren, NYAD (læs anmeldelse), Sly (læs anmeldelse), Marlowe, Click, Den sidste actionhelt samt en masse ekstra underholdning.

I sidste uge havde alle afsnit af HBO-serien Six Feet Under, samt den nye storserie Alt det lys vi ikke ser også premiere på streamingtjenesten

Se også hvad der kommer i resten af måneden: Nyt på Netflix i november 2023 og hvad vi anbefaler du streamer.

Se alle de nye film og serier herunder.

Læs hele artiklen…


Flixfilm » Ugelister

Nye film og serier på Netflix (Uge 43 – 2023)

30/10/2023 | Flixfilm
Se ‘Pain Hustlers’ på Netflix.

Endnu en uge er overstået og det er tid til at gøre status over alle de film og serier, som Netflix tilføjede til deres udvalg den forgangne uge.

Det blev til i alt 20 film og serier, og her i artiklen kan du finde en komplet liste med alle nyhederne.

Blandt de nye tilføjelser finder man dramakomedien ‘Pain Hustlers’ med Emily Blunt og Chris Evans, actioneventyret ‘The Lost City’ med Sandra Bullock og Channing Tatum samt den danske film ‘Viften’ om Danmarks kolonifortid i Dansk Vestindien i 1848, der med både dyb alvor og absurd-komik udfordrer danskernes historiske hukommelsestab.

Halloween er også lige om hjørnet, og derfor havde Netflix også lidt uhyggelig underholdning i ærmet; ‘The Tank’, ‘Søster Død’ og ‘Monster High: The Movie’.

November nærmer sig også og her kan du se de film og serier som får premiere på Netflix i november, samt de titler, som vi anbefaler at du streamer i løbet af måneden.

Herudover kan du se den komplette liste med alle de nye film og serier;

Læs hele artiklen…


Flixfilm » Ugelister

Nye film og serier på Netflix (Uge 42 – 2023)

23/10/2023 | Flixfilm
Se ‘Old Dads’ på Netflix.

Netflix tilføjer dagligt nye film og tv-serier til deres udvalg, og i forrige uge havde streamingtjenesten premiere på hele 30 nye titler.

Find alle titlerne, der blev tilføjet til det danske udvalg i denne artikel.

Blandt de seneste serienyheder finder du komediefilmen Old Dads, Crypto Boy, Disco Inferno, Bodies (S1), Flashback, Resident Evil: Welcome to Raccoon City, Seperation, samt alle de tre første Scary Movie – Perfekt til Halloween i slutningen af måneden!

Her kan du få et smugkig på de kommende titler, der snart lander på Netflix: Nyt på Netflix i november 2023.

Se alle de nye film og serier herunder;

Læs hele artiklen…


Flixfilm » Ugelister

Nye film og serier på Netflix (Uge 41 – 2023)

16/10/2023 | Flixfilm
Se ‘Konferencen’ på Netflix.

I denne artikel har vi samlet en listen med alle de film og serier, som havde premiere på den danske Netflix i løbet af sidste uge.

Efteråret er kommet, og vi nærmer os Halloween, årets uhyggeligste højtid. Derfor har Netflix også introduceret flere skrækindjagende nyheder i sidste uge.

For det første har skaberen af ‘The Haunting of Hill House’ lanceret den nye serie ‘Faldet af Huset Usher’ (læs anmeldelse), som allerede har fået stor popularitet på streamingtjenesten. Samtidig er den svenske slasher-komedie ‘Konferencen’ også blevet tilgængelig på Netflix. I denne film får en gruppe kommunalt ansatte en uforglemmelig oplevelse!

Udover de førnævnte titler kan du nu også streame ‘Chicken Run’, ‘Gemini Man’, ‘American Underdog’ og de første tre ‘Spy Kids’-film.

Tjek også, hvilke film og serier der snart kommer på Netflix og hvilke vi anbefaler, at du streamer.

Se listen med alle de seneste serier og film nedenfor.

Læs hele artiklen…