Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed

Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed

15/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Find ud af hvorfor fabriksopdræt udpiner Jordens naturlige ressourcer, og hvorfor denne krise stort set er blevet ignoreret af store miljøorganisationer.


Se Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar