Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed

Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed

15/09/2015 | Flixfilm

Se Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Find ud af hvorfor fabriksopdræt udpiner Jordens naturlige ressourcer, og hvorfor denne krise stort set er blevet ignoreret af store miljøorganisationer.

Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar