Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed

15/09/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Find ud af hvorfor fabriksopdræt udpiner Jordens naturlige ressourcer, og hvorfor denne krise stort set er blevet ignoreret af store miljøorganisationer.


Se Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed herunder:Fra premieredatoen (15. september, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar