Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed

Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed

15/09/2015 | Flixfilm

Se Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Find ud af hvorfor fabriksopdræt udpiner Jordens naturlige ressourcer, og hvorfor denne krise stort set er blevet ignoreret af store miljøorganisationer.


Se Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cowspiracy: Hemmeligheden bag bæredygtighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar