Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Mens Bright Fields forbereder den store misteltensfest, fører et stykke defekt pynt Zoe til en familiehemmelighed, og Gaby bliver underlagt sin nye chefs luner.

06/12Cars 2

Racersuperstjernen Lynet McQueen og kranbilen Bumle konkurrerer om, hvem der er verdens hurtigste bil, men så får Bumle rodet sig ind i et internationalt spioneventyr!

Den ambitiøse skuespiller Greg flytter til Los Angeles med sin underlige ven Tommy og siger ja til hovedrollen i hans film. Det begynder sært, og det bliver kun værre.

Russell Brand er i det snakkesalige hjørne i London, hvor han sludrer om verdens tilstand og fortæller om, hvordan livet har ændret sig, efter han er blevet far.

En skyldbetynget enspænder kæmper med tanken om at blive værge for sin 16-årige nevø og vende tilbage til sin hjemby, som er fuld af dårlige minder.

En ung kvinde med autisme flygter til Hollywood, hvor hun har planer om personligt at aflevere sit Star Trek-filmmanuskript.

Dette biografiske portræt af den erotiske kunstner Touko Laaksonen følger ham fra hans hemmelige bøssefantasier til hans rolle som vigtigt talerør i popkulturen.

Den skøre Willy Wonka skaber postyr da han fortæller, at der er gyldne billetter i hans slik, der giver adgang til hans hemmelighedsfulde chokoladefabrik.

02/12Taken

Da en forhenværende spions datter bliver kidnappet af en bande menneskesmuglere under en ferietur til Paris, må han trække i alle tråde for at redde hende.

02/12Taken 2

Først tog de hans datter. Nu kommer de efter ham. Eks-CIA-agenten Bryan Mills reddede sin datter fra en brutal trafficking-mafia. Men intet er glemt eller tilgivet.

02/12Taken 3

Bryan Mills anklages for mord og skal bruge sine finpudsede færdigheder til at holde sig i live, beskytte sin familie og bevise sin uskyld.

01/12The Ring

Alle, der ser et djævelsk videobånd, dør syv dage senere. Fire teenagere dør på mystisk vis præcis en uge efter at have set båndet. En journalist finder og ser båndet.

01/12Suspiria

En naiv amerikansk pige starter på en hæderkronet europæisk balletskole og finder ud af, at skolen har været mødested for hekse i mange år.

En ensom skoleelev bliver mobbet og ses mest af alt som en taber. Men hun bærer på en mørk hemmelighed – om natten besejrer hun kæmper i skoven.

En teenager er overbevist om, at hans nabo er seriemorder og samler tre af sine venner til at hjælpe sig med at undersøge sagen – men de kommer hurtigt i fare.

Den excentriske Willy Wonka åbner dørene til sin slikfabrik for fem heldige børn, som lærer hemmelighederne bag de fantastiske produkter.

01/12Jawbone

Da en tidligere lovende bokser rammer bunden, beslutter han sig for at vende tilbage til ringen i et risikabelt forsøg på at få sit liv og tidligere storhed tilbage.

John Wick tvinges til at indfri en gæld fra fortiden. Han myrder en, han ikke ønsker at myrde, og bliver forrådt af bagmanden.

I denne udgave af det klassiske eventyr vender en tilfangetaget cirkushavfrue op og ned på livet for en skeptisk journalist og hans naive lillesøster.

01/12Moon

Sam har tre års kontrakt med Lunar Industries og arbejder alene på en månebase sammen med en intelligent computer. Men Sam får en fornemmelse af, at han bliver iagttaget.

Find flere film på Netflix Danmark på næste side →
 
Telmore