Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix
19/05Tag

En gruppe mænd genoptager den årlige tagfat uden hæmninger, som de har leget lige siden barndommen, og kaster sig over deres ubesejrede ven.

Livet i klostret tager en uventet retning, da tre uortodokse og påståelige nonner løber ind i en fristende ny gartner.

Da to talentfulde teenagere forsøger at mestre kunsten at rejse i tiden, sender et tragisk politiskyderi dem på en række farefulde ture tilbage i tiden.

17/05It’s Bruno! (Sæson 1)
(Sæson 1)

En old-school Brooklyn-indfødt bruger sin tid på at passe sin bedårende hund, Bruno, og sørge for, at naboerne udviser hans vovse passende respekt.

Filmskaberen Hernán Zin søger svar efter en ulykke i 2012, der ændrede hans liv. Han interviewer andre krigsreportere om den personlige pris, de må betale.

Den italienske komiker og satiriker Saverio Raimondo underholder et publikum i Milano med fortællinger om sin adfærd online, akavede skader og skræmmende flyveture.

Efter at en journalist fandt efterkommerne til Solomon Linda, som skrev The Lion Sleeps Tonight, prøver han at hjælpe dem med at tilkæmpe sig en fair kompensation.

I forsøget på at identificere gruppen, der står bag en række mord, samarbejder betjentene Tubbs og Crockett undercover med en narkohandler i det sydlige Florida.

Tre hashrygende fjolser lægger en plan for at skaffe penge til kaution for deres fængslede ven ved at sælge stoffer på gaden i denne spektakulære komedie.

16/05Spartacus

Denne episke saga fortæller om skabelsen af en hær af slaver, der blev anført af en eks-gladiator ved navn Spartacus, og som truer det almægtige Roms suverænitet.

Et par småsvindlere tager på en mission for at redde det katolske børnehjem, hvor de voksede op, ved at genforene deres gamle band til en velgørenhedskoncert.

16/05Jaws 3

Da en baby-hvidhaj finder vej ind i forlystelsesparken, beholder chefen den til en ny udstilling – men snart kommer dens vrede mor for at lave ravage.

16/05Good Sam

En nysgerrig journalist finder kærligheden under jagten på historien om en mystisk skikkelse, der efterlader poser med penge til fremmede rundt omkring i New York.

Da hun martres af skræmmende syner om natten og af en lille drengs spøgelse om dagen, beder en teenager en åndelig vejleder om hjælp i denne uhyggelige thriller.

En 11-årig pige og hendes onkel falder for en skønhed af en fuldblodshest i denne hjertevarme familiehistorie. Danielle “Danny” Fortuna flytter ind hos sin onkel Eddie.

Den akavede Mary er smaskforelsket i Steve. Derfor synes hun, det er en perfekt idé at forfølge ham rundt i USA for at bevise sin kærlighed. Det synes Steve ikke!

I denne fejring af det banebrydende comedy-show Laugh-In medvirker Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris og mange flere.

15/05Peter Pan

Da Peter Pan flyver ind i Wendys hus og fører hende og hendes brødre til Ønskeøen, er hun mere end lykkelig for at tage på sit livs eventyr.

Med prøver på det bedste fra repertoiret i sit onemanshow dykker Al Pitcher ned i ulemperne ved at være ny i Sverige.

Baby med det glatte ansigt er flugtchauffør og musikjunkie på dybt vand i dårligt selskab. Han har kun ét job tilbage, men det hele er på vej til gå i vasken.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →
 
Telmore