Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mark & Russell’s Wild Ride

Mark & Russell’s Wild Ride

20/06/2016 | Flixfilm

Mark & Russell’s Wild Ride på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Peter Landesman
Skuespillere: Liam Neeson, Diane Lane, Marton Csokas
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da klassens populære pige spørger Mark, om hun må køre med ham, er det en drøm, der går i opfyldelse og starten på et ræs mod tiden for at få kørekortet.

Mark & Russell’s Wild Ride havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mark & Russell’s Wild Ride på YouTube.Se Mark & Russell’s Wild Ride på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mark & Russell’s Wild Ride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mark & Russell’s Wild Ride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mark & Russell’s Wild Ride, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mark & Russell’s Wild Ride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar