Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nyheder på Netflix i februar 2020

22/01/2020 | Ingen kommentarer

Nyheder på Netflix i februar 2020Vejret har med milde temperaturer været med os og efteråret er så småt ved at trænge på. Det betyder dog ikke at det er slut med at ligge under det varme tæppe og kaste sig over de tusindvis af film og serier, der ligger tilgængelige på Netflix.

Netflix tilføjer hele tiden ny underholdning til deres udvalg og i denne artikel kan du se et udpluk af alle de film og serier, som får premiere på Netflix Danmark i løbet af februar.

Bemærk venligst, at flere titler vil blive tilføjet listen efterhånden som de bliver annonceret.

Glæd dig blandt andet til de første syv film, heriblandt My Neighbor Totoro og Porco Rosso fra Studio Ghibli, som Netflix har indgået en eksklusiv streaming-aftale med. Flere animationsfilm fra det legendariske studio kommer de efterfølgende måneder.

Herudover er der også nye afsnit af hit-serierne Altered Carbon, Narcos: Mexico, Better Call Saul i vente, samt premiere på den helt nye overnaturlige horror-serie ‘Locke & Key’, som er baseret på de populære grafiske romaner af samme navn af Joe Hill.

Se alle de kommende film og serier herunder;

Læs hele artiklen…


‘Altered Carbon’ sæson 2 snart på Netflix

22/01/2020 | Ingen kommentarer

Altered Carbon sæson 2 snart på NetflixNetflix har netop meddelt, at anden sæson af sci-fi-serien lander på streamingtjensten i slutningen af februar.

Helt konkret vil alle 8 nye afsnit, som er i sæson 2, kunne streames fra den 27. februar.

Det oplyser Netflix på Twitter, som følges på af en kort teaser, der kan ses nederst i artiklen.

Første sæson af ‘Altered Carbon’ havde Joel Kinnaman (‘Suicide Squad’) i hovedrollen, men i den nye sæson vil Anthony Mackie (‘Avengers: Endgame’) være i Takeshi Kovacs krop.

Læs hele artiklen…

‘Spenser Confidential’ – Ny action-komedie med Mark Wahlberg

22/01/2020 | Ingen kommentarer

Spenser Confidential netflix danmarkNetflix har netop annonceret den originale spillefilm ‘Spenser Confidential’ med Mark Wahlberg (‘The Fighter’, ‘The Departed’) i hovedrollen som en lovløs betjent, inspireret af Ace Atkins’ bestsellerroman ‘Robert B. Parker’s Wonderland’.

‘Spenser Confidential’ får premiere i udvalgte biografer og på Netflix Danmark 6. marts.

Se trailer til filmen nederst i artiklen.

Spenser (Mark Wahlberg) — en tidligere politimand, der er bedre kendt for at skabe problemer end for at løse dem — er lige blev løsladt fra fængslet og planlægger at forlade Bostons kriminelle underverden for altid.

Læs hele artiklen…


Ben & Jerry’s lancerer Netflix-is

21/01/2020 | Ingen kommentarer

Ben Jerry’s lancerer Netflix is Netflix Chillld danmarkHvis du mangler noget til den søde tand når du streamer film og serier, hvorfor så ikke bide tænderne i en officiel Netflix-is?

Ben & Jerry’s har i samarbejde med streamingtjenesten lavet en Netflix-is med navnet ‘Netflix & Chilll’d’, som naturligvis spiller på det famøse internet ordsprog ‘Netflix & Chill’.

Det skriver de amerikanske virksomheder i en fælles pressemeddelelse.

‘Netflix & Chill’ er en flødeis med jordnøddesmør, en hvirvel med søde og salte kringler samt browniestykker.

Nederst i artiklen kan du se en reklame for isen hvor den er sat ind i velkendte Netflix-serier som ‘The Crown’, ‘Money Heist’, ‘Big Mouth’, ‘Sex Education’, og ‘Orange Is the New Black’.

På Netflix findes der noget for alle at se, og Ben & Jerry’s har noget for enhver smag. Derfor har de to slået sig sammen for at skabe en afkølede variant, som kommer tilfredsstille enhver trang til sødt og salt.

Isen er også kommet på markedet i Danmark og bør derfor være at finde i supermarkederne eller de officielle isbarer snarest.

– “Det er en smagfuld verden, og alle er velkomne til at tage en scoop”, lyder det fra is-virksomheden.

‘Netflix & Chilll’d’ kan købes hvor man køber sin Ben & Jerry’s.


21 film fra Studio Ghibli på Netflix i næste måned

20/01/2020 | 1 kommentar

studio ghibli netflixStreamingtjenesten Netflix har indgået en eksklusiv aftale med det legendariske animationsstudio Studio Ghibli – også kendt som Japans svar på Disney.

Det skriver Netflix i en pressemeddelse.

Allerede fra næste måned vil de i alt 21 animationsfilm, som aftalen omfatter, begynde at lande på Netflix Danmark.

Se alle de 21 film fra Studio Ghibli, som snart får premiere på Netflix nederst i artiklen.

Læs hele artiklen…