Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

5 Netflix-film og serier du skal streame i marts

28/02/2020 | Flixfilm

5 Netflix film og serier du skal streame i martsHundredvis af film og serier tilføjes til det danske Netlfix-udvalg hver eneste måned.

I denne artikel samlet fem Netflix-titler, der alle får premiere i marts, som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Glæd dig blandt andet til action-komedien ‘Spenser Confidential’ med Mark Wahlberg (‘The Fighter’, ‘The Departed’), der tager retfærdigheden i egne hænder for at bevise, at ingen er hævet over loven, samt den klaustrofobiske ‘The Platform’ og ikke mindst helt nye afsnit af den anmelderroste krimiserie ‘Ozark’, som har en prisvindende Jason Bateman på rollelisten.

Find flere kommende film og serier her: Nyt på Netflix Danmark i marts.

Se de fem streaming-anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Se hvad der er populært på Netflix

27/02/2020 | Flixfilm

Se hvad der er populært på NetflixNetflix kendt for at inddele deres tusindvis af film og serier i hundredevis af kategorier således deres medlemmer hurtigere kan finde noget underholdende at streame.

Nu introducerer Netflix imidlertid en ny kategori, som vil gøre det endnu nemmere at finde hvad der er populært på streamingtjenesten.

Der er tale om top 10-lister med de mest sete film og serier blandt medlemmerne i Danmark.

Læs hele artiklen…

Autisme-drama slutter efter sæson 4

26/02/2020 | Flixfilm

Autisme drama slutter efter sæson 4Der kommer en fjerde og sidste sæson af dramakomedien ‘Atypical’.

Det afslører streamingtjenesten Netflix i en video, som kan ses nederst i artiklen.

Annonceringen af fjerde sæson sker mere eller mindre tre måneder efter at tredje sæson havde premiere i begyndelsen af november 2019.

‘Atypical’ er en coming-of-age serie fra Netflix, om den 18-årige Sam (Keir Gilchrist), som lider af autisme. Her følger vi hans vej gennem ungdommen på jagt efter frihed, kærlighed og hvad det egentlig vil sige at være normal, mens familiens øvrige medlemmer kæmper med deres ting.

Læs hele artiklen…


Ricky Gervais snart tilbage med nye afsnit af ‘After Life’

25/02/2020 | Flixfilm

Ricky Gervais snart tilbage med nye afsnit af After LifeNetflix har netop annonceret, at anden sæson af komedieserien ‘After Life’ med komikeren Ricky Gervais er blevet programsat den 24. april.

Det bekræfter streamingtjenesten og skuespilleren på Twitter.

Der er endnu ikke blevet frigivet en trailer, men den nye sæson, som er på seks episoder, vender tilbage til byen Tambury hvor Ricky Gervais, der havde det perfekte liv, men hvis liv pludseligt ændres da han kone Lisa dørda hans kone Lisa dør pludseligt ændres hans liv og personlighed.

Efter et mislykket selvmordsforsøg beslutter han sig for at leve så længe som muligt og straffe verden ved at gøre og sige hvad han har lyst til.

Læs hele artiklen…


‘Paw Patrol’-skaber klar med ny serie til Netflix

24/02/2020 | Flixfilm

Paw Patrol skaber klar med ny serie til NetflixStreamingtjenesten Netflix har snart premiere på ‘Mighty Express’, som er en ny animationsserie for småbørn fra skaberne af den ultra populære ‘Paw Patrol’.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Mighty Express’ er planlagt til at få premiere i september og den foregår i en legesyg verden med togskinner på kryds og tværs hvor et hold lokomotiver og deres børnevenner holder hjulene i gang, så godset altid når frem uanset hvad!

Læs hele artiklen…