Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Disse film og serier skal du se på Netflix i juli

30/06/2022 | Flixfilm

film serier juli sommer netflix

Netflix har hver måned premiere på en masse nye film og serier, som kan ses kvit og frit på streamingtjenesten og den helt store sommermåned er ingen undtagelse.

I denne artikel har vi samlet 7 Netflix-titler, der får premiere i juli og som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Er det ikke nok, kan du også her se 30 film og serier, som får snart får premiere på Netflix Danmark; Nyt på Netflix i juli.

Læs mere og se trailers fra de syv titler nedenfor, som blandt andet byder på en nervepirrende afslutning på ‘Better Call Saul’ og ‘Stranger Things’.

Find de syv titler, som vi synes du skal streame herunder;

Læs hele artiklen…Anmeldelse: ‘The Man From Toronto’

29/06/2022 | Flixfilm

man from toronto anmeldelse netflix

Hårdtslående, intetsigende humor når det er bedst – og værst

Skrevet af Emil Andersen.

Hvad får du, når en uduelig person bliver forvekslet med en notorisk kompetent snigmorder og ubevidst slår sig sammen med ham på en risikabel mission? Naturligvis et stort, sjovt rod, der involverer action-gerninger, sure lejemordere, masser af skarpe skænderier og FBI.

‘The Man From Toronto’, en Netflix action-komedie med Woody Harrelson og Kevin Hart i hovedrollerne, er den slags film, man glemmer i det øjeblik rulleteksterne er overstået. To timers moderate grin rullet sammen i et tyndt plot, der unægtelig er forudsigeligt fra start til slut.

TMFT UNIT 018 02815 R

Men om ikke andet er det et udstillingsvindue for én lille velsignelse: det mindre moderne mirakel af Harts komisk timing. Hart spiller Teddy, en gennemsnitlig fyr fra en provinsby i USA, som bare ikke kan få det hele til at spille. Han forguder sin kone, Lori, men han er en af de mænd, der bare aldrig kan følge op på noget; han forsømmer altid nogle mindre, men væsentlige detaljer. Hans seneste plan er en fitnesskur, han kalder for kontaktløs boksning, en disciplin, der er tung på cardio, men som faktisk ikke involverer at slå nogen.

På papiret ikke en frygtelig idé, men Teddy er dømt til at mislykkes, og han frygter, at Lori er ved at miste tålmodigheden. Til hendes fødselsdag booker han en weekend i Virginia. Da han udskriver placeringen af den Airbnb-hytte, han har lejet, er blækket i printeren så svagt, at han ikke kan læse adressen. Dette fører ham til den forkerte kahyt, og får ham til at blive forvekslet med den ildebefindende lejemorder, vi allerede har mødt i filmens første scene, den lejemorder, der går under navnet Manden fra Toronto. Det, der følger er de to, der starter som modstandere, der bliver tvunget til at arbejde sammen for at nedkæmpe en venezuelansk skurk, der forsøger at sabotere sit eget land.

TMFT UNIT 011 08983 R

Harrelsons karakter er en af de tegneserieagtige gådefulde enspændere, som tager sine ordrer fra en chef, han aldrig har mødt i det virkelige liv. Han elsker poesi fra det 19. århundrede og håber at forlade lejemorderlivet for at åbne sin egen restaurant. Han og Teddy har selvfølgelig intet til fælles. Men efter at de er blevet dinglet fra luftbårne fly og skudt på af forskellige bøller lærer de næsten at kunne lide hinanden. Hvilket næppe burde komme som en overraskelse.

Handlingen i ‘The Man from Toronto’ er egentlig bare en undskyldning for Hart og Harrelson for at sparre og drille hinanden, mens de bliver banket rundt. Disse to skuespillere er garvede nok til at skabe nogle gnister, selvom meget af den dialog, de får at arbejde med er intetsigende.

Dette er ikke den slags film, din tid er brugt bedst på, men heller ikke den du kommer til at spilde tid på.

Se ‘The Man from Toronto‘ på Netflix Danmark.

Flixfilm er ikke associeret med Netflix. Inc. og anmeldelsen er dermed udelukkende et udtryk for forfatterens egne holdninger.

Se en oversigt med samtlige anmeldelser her.


Nyheder på Netflix i juli 2022

28/06/2022 | Flixfilm

juli netflix film serier

Sommeren er over os og selvom at solen forhåbentlig skinner fra en skyfri himmel, så skal der også være underholdning til efter mørkets frembrud.

Netflix er som sædvanligvis leveringsdygtig i underholdning foran fladskærmen, og sommermåneden er ingen undtagelse.

I denne artikel kan du se et udpluk over de film og serier, som får premiere på Netflix i løbet af juli.

Listen opdateres løbende med at vi modtager informationer om flere kommende titler. Husk derfor at vender tilbage til artiklen senere for at se de nyeste tilføjelser.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du se på Netflix i juli

Blandt månedens stensikre streaminghits finder man de sidste to episoder af den længeventede fjerde sæson af ‘Stranger Things’ og de allersidste afsnit af ‘Breaking Bad’-spinoff serien ‘Better Call Saul.

Herudover skal man også sætte kryds ud for ‘The Gray Man’ med Ryan Gosling og Chris Evans. Actionfilmen er instrueret af Anthony og Joe Russo (‘Avengers: Endgame’) og er Netflix’ mest ambitiøse og dyreste filmprojekt nogensinde, der rygtes at være i samme skala som ‘James Bond’ og ‘Mission: Impossible’.

Se listen med de kommende film og serier på Netflix her;

Læs hele artiklen…


Nye film og serier på Netflix (Uge 25 – 2022)

27/06/2022 | Flixfilm

netflix nyt juli

I sidste uge havde streamingtjenesten Netflix premiere på intet mindre end 52 nye film og serier, som alle nu ligger klar til streaming.

Find den komplette liste med alle nyhederne nedenfor.

Blandt ugens premiere-nyheder finder man The Man from Toronto, Man Vs Bee, Money Heist: Korea – Joint Economic Area, The Comeback Trail, The Future Of, samt nye afsnit af serien The Umbrella Academy.

Der ligger med andre ord en helt masse ny underholdning klar på Netflix Danmark.

Se alle de nye film og serier herunder;

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Mr. Good: Cop or Crook?’

25/06/2022 | Flixfilm

anmeldelse mr good netflix

Denne dokumentarserie om en af Norges største kriminalsager er i bund og grund en fascinerende historie, men den følelsesmæssige indlevelse udvandes i takt med seriens længde.

Skrevet af Søren Meinertz.

Forestil jer hvis John McClane, Vincent Hanna eller Marge Gunderson vendte sig mod deres principper. I høj grad. Det er dét som én af Norges mest dekorerede betjente er i fængsel for. Historier om effektive betjente, der ender med at synke ned i et moralsk kaninhul grundet deres daglige gang blandt dybt kriminelle er altid interessante. Se bare på René Dahl Andersen, der gjorde sin rejse fra nordjysk politiaspirant til kachotten til en bestseller og senere en udsolgt række af foredrag.

Læs hele artiklen…