Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

‘Shadowhunters’ droppet – Netflix laver to finaleafsnit

17/07/2018 | Ingen kommentarer

Den populære ungdoms-serie ‘Shadowhunters: The Mortal Instruments’ – eller måske knap så populære – er blevet droppet af produktionsselskabet Freeform efter tre sæsoner.

Streamingtjenesten Netflix, der har købt de internationale visningsrettigheder til serien som dermed kan ses på Netflix i Danmark, har dog valgt, at lave to ekstra afsnit i forlængelse af sæson 3 for at give serien en ordentlig afslutning.

Det oplyser Netflix til Flixfilm.

De første tre sæsoner kan findes på Netflix Danmark, men eftersom sæson 3 er blevet delt op i to mangler de sidste 10 episoder endnu at blive vist.

De sidste afsnit får premiere på Netflix i begyndelsen af 2019 – sammen med de to ekstra episoder, som streamingtjenesten ekstraordinært har valgt at lave.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘How It Ends’

17/07/2018 | 1 kommentar

‘How It Ends’ starter godt ud, med et simpelt præmis, effektive, mystiske kommunikationsnedbrud og en historie om en søn og svigerfar, der må overkomme hinandens forskelligheder. Desværre afløses dette hurtigt af dårlig pacing, stivt skuespil og én af de mest søgte slutninger, jeg har set i denne type film.

Skrevet af Søren Meinertz.

Juristen Will er gravid med sin kæreste Samantha, og derfor beslutter han sig endelig for at bede om svigerfaderens velsignelse til ægteskab. Han flyver alene til Californien for at mødes med Samanthas far, den stille, tidligere marinesoldat, Tom. Man aner hurtigt, at båndet mellem de to mænd ikke er det stærkeste, og de gode intentioner ved besøget bliver snart skrinlagt til fordel for et skænderi. Dagen efter, under et FaceTime-opkald med Samantha, mister Will pludselig forbindelsen, og nyheder om massive kommumikationsnedbrud over hele USA begynder at vælte ind. Nu må Will, sammen med sin svigerfar, forsøge at komme de 2000 miles til Seattle for at finde Samantha, men rejsen er selvsagt ikke uden farer.

Læs hele artiklen…


Der kommer flere afsnit af ‘Queer Eye’

16/07/2018 | Ingen kommentarer

Makeover-showet ‘Queer Eye‘, der er en ny Netflix-udgave af realityprogrammet ‘Queer Eye For The Straight Guy’ eller ‘De Fantastiske 5’, som det hed da det blev vist på dansk tv, vender tilbage med en tredje sæson, som får premiere i 2019.

Det meddeler Netflix.

Five Fab-holdet Antoni Porowski (Mad & Vin), Bobby Berk (Indretningsdesign), Karamo Brown (Kulturdannelse), Jonathan Van Ness (Personlig pleje) og Tan France (Fashion) vender naturligvis alle tilbage i de nye afsnit, hvor almindelige mennesker får hjælp til at kickstarte deres liv ved at få en total makeover af deres tøj, madvaner, indretning osv.

I de to første sæson har holdet blandt andet hjulpet en borgmester, en transgender, en ung musiker, en Walmart-ansat og en, der har overlevet kræft.

Læs hele artiklen…


Nyt på Netflix i uge 28

16/07/2018 | 2 kommentarer

Nu er sommeren for alvor gået i gang for de fleste danskere og selvom Netflix og indendørs underholdning nok ikke står øverst på listen over aktiviteter i denne sommervarme, fortætter streamingtjenesten ufortrødent med at tilføje nye film og serier til deres udvalg.

I løbet af sidste uge havde 17 film og serier premiere på Netflix og blandt nyhederne finder man How It Ends, Anchorman 2: The Legend Continues, The Epic Tales of Captain Underpants og Archer sæson 9.

I sidste uge blev den længeventede sjette sæson af Suits også premiere på Netflix Danmark. Det er dog værd at bemærke, at der kun er tale om sæsonens 10 første afsnit, da sæson 6 øjensynligt blev delt op i to da den blev vist på amerikansk tv. De sidste 6 afsnit i sæsonen forventes, at blive tilføjet om et par måneder.

Herunder kan du se en liste over alle nyhederne på Netflix;

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Set It Up’

15/07/2018 | Ingen kommentarer

Jeg havde håbet på, at Netflix turde bevæge sig ud over den romantiske komedies klichéer … Det blev ikke denne gang. Jeg vil derfor ikke anbefale filmen til andre end vaskeægte ’suckers’ for genren eller jer, der er så hårdt ramt af tømmermænd, at I bare skal sove gennem en film uden at blive udfordret det mindste.

Skrevet af Frederikke Goth.

’Set It Up’ er en romantisk komedie – en såkaldt rom com – og med filmen puttet i den kasse, behøver der vel knap nok yderligere beskrivelse af filmen. De fleste er nok med på, hvordan filmen så udfolder sig. De to protagonister er naturligvis en ung mand, Charlie (Glen Powell), og en ung kvinde, Harper (Zoey Deutch). De arbejder begge som personlig assistent i samme bygning i New York for hver sin ambitiøse, temperamentsfulde og yderst krævende chef, og i denne fælles karrieremæssige ulykkelighed finder de en allieret i hinanden.

Læs hele artiklen…