Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nyheder på Netflix i februar 2022

24/01/2022 | Flixfilm

februar netflix film serier 2022

Nu er 2022 for alvor begyndt og Netflix er sædvanligvis klar med en masse nye film og serier til at gøre din februar-måned endnu bedre.

I denne artikel har vi samlet en oversigt med de titler som får premiere på streamingtjenesten i løbet af februar.

Husk at listen på nuværende tidspunkt blot er et udpluk af de film og serier, som snart bliver tilgængelige. Flere titler vil blive tilføjet i takt med at Netflix annoncere nye premieredatoer.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i januar 2022

Glæd dig blandt andet til at en helt ny ‘Motorsavsmassakren’ (‘The Texas Chainsaw Massacre’) hvor Leatherface vender tilbage efter næsten 50 års skjul og begynder at sprede skræk og rædsels i en fjerntliggende by i Texas.

Herudover kan du se frem til den nye serie ‘Vikings: Valhalla’, som bygger videre på historien fra den populære serie ‘Vikings’. Der kommer også nye afsnit af Netflix-serierne Space Force, Raising Dion, Sweet Magnolias, Disenchantment, Catching Killers samt meget mere.

Herunder kan du se de kommende nyheder på Netflix;

Læs hele artiklen…


Nye film og serier på Netflix (Uge 3 – 2022)

24/01/2022 | Flixfilm
Munchen – paa krigens rand
Foto: Munich – The Edge of War (München – på krigens rand), Netflix.

I denne artikel kan du finde en oversigt over alle de nye film og serier på Netflix Danmark, som havde premiere i sidste uge.

Blandt de ialt 35 nyheder finder man første del af fjerde og sidste sæson af Ozark, Munich – The Edge of War, Jungleland, Fantasy Island, Booksmart, The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conmansamt mange andre.

Se listen med alle de nye serier og film herunder;

Læs hele artiklen…

En blodig zombie-apokalypse rammer i ‘All of Us Are Dead’

23/01/2022 | Flixfilm

All of Us Are Dead netflix zombie

Netflix kan øjensynligt ikke få nok af blodtørstige zombier!

I 2021 gav streamingtjenesten os Zack Snyders ‘Army of The Dead‘ hvor et zombieudbrud har efterladt Las Vegas i ruiner og afspærret byen fra resten af verden.

Nu er turen kommet til ‘All of Us Are Dead’ hvor en skole i Sydkorea bliver ramt af et blodigt udbrud, der starter en sand zombie-invasion!

Zombieserien er på i alt 12 episoder, og den får premiere på Netflix den 28. januar.

Netflix har netop udsendt en blodig og hæsblæsende trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Læs hele artiklen…


Se de første billeder fra ‘Bidgerton’ sæson 2

22/01/2022 | Flixfilm

bridgerton saeson 2 netflix

Om lidt over to måneder har den nye sæson af den populære romantiske ‘Bidgerton’ premiere på Netflix.

I anledning af den snarlige premiere, der er fastsat til den 25. marts, har streamingtjenesten løftet sløret for de første glimt fra den nye sæson, som kan ses nederst i artiklen.

‘Bridgerton’ sæson 2 følger Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), den ældste af Bridgerton-søskende, da han sætter sig for at finde en passende kone.

Drevet af sin pligt til at opretholde familienavnet, virker det som en umulig opgave af finde den eneste ene, som kan leve op til hans umulige standarder. Det er indtil at Kate (Simone Ashley) og hendes yngre søster Edwina (Charithra Chandran) Sharma ankommer fra Indien.

Læs hele artiklen…


De 5 mest sete film på Netflix lige nu

21/01/2022 | Flixfilm

mest sete netflix film 2022

Netflix er fyldt med timevis af underholdning. Der er efterhånden så mange film på streamingtjenesten, at det godt kan være lidt af en opgave at finde ud af hvad man skal streame.

I denne artikel har vi derfor samlet de 5 mest populære film på Netflix Danmark lige nu. Det er med andre ord de fem film som flest danskere streamer netop nu.

Se blandt andet en mystisk ø hvor gæsternes besøg bliver forvandlet til en mareridtsagtig kamp for at overleve, samt en krimiforfatter, der får brug for al sin ekspertise, da hun skal løse mysteriet om mordet på sin søster.

Se de 5 mest populære film på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…