Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anmeldelse: ‘Larry Charles’ Dangerous World of Comedy’

21/02/2019 | Ingen kommentarer

Larry Charles´ Dangerous World of Comedy anmeldelse review netflix 2019

Larry Charles’ dokumentarserie om humor er en fremragende, sjov og bevægende vidnesbyrd til dét, der samler os på tværs af forskellige skel: Vores universelle evne til at grine af os selv og vores omgivelser.

Skrevet af Søren Meinertz.

At kunne grine af os selv og vores i eksistens har længe været menneskehedens vigtigste værn mod det store, skræmmende eventyr vi kalder livet. Men i den lettere krænkelsesforskrækkede verden i 2019, kan det være utroligt nemt at glemme, hvor meget godt latter gør for os selv og vores omgivelser. At grine af vores egne fejl og skrubler, er en vigtig forenende faktor i vore fælles liv som mennesker på jorden.

Læs hele artiklen…


Nyheder på Netflix i marts 2019

21/02/2019 | 5 kommentarer

netflix nyheder marts 2019 Fast and Furious 6Dinosaurer, top-tunede biler og hårdkogte militærmænd er blandt underholdningen som du kan se frem til på streamingtjenesten Netflix i løbet af marts-måned.

Vi har i denne artikel samlet et udpluk af de film og serier, som bliver tilgængelige i Netflix’ danske udvalg i marts. Se listen nedenfor.

Du kan blandt andet se frem til helt nye afsnit af Luther, Santa Clarita Diet, Arrested Development og Queer Eye, mens filmnyheder byder på action og gys i Jurassic Park, Triple Frontier, Fast & Furious 6 og The Purge.

Der kommer ofte nye film og serier på Netflix hver eneste dag – Mange flere end på listen nedenfor, så hold øje med oversigten på forsiden, som opdateres dagligt med de seneste nyheder på Netflix Danmark; Flixfilm.dk.

Se de kommende nyheder herunder;

Læs hele artiklen…

Ingen ny sæson til ‘Nightflyers’

21/02/2019 | 1 kommentar

nightflyers serie sæson 2 droppet aflystDet er blevet besluttet, at der ikke kommer flere nye afsnit af den stort opsatte sci-fi serie ‘Nightflyers’, som er baseret på en novelle af George R. R. Martin (‘Game of Thrones’), der også fungerede som executive producer på serien.

Det oplyser produktionsselskabet Syfy, som havde solgt de internationale streamingrettigheder til Netflix.

Modtagelsen hos anmeldere og seere af ‘Nightflyers’ har ikke levet op til forventningerne og derfor kommer aflysningen ikke som det stor chok.

Flixfilm anmeldte også første sæson (og nu sidste) og kunne blot kvittere med 2 stjerner. Fra anmelder Lars Møller lød det; “Der er desværre ikke meget nyt under solen i ’Nightflyers’, som ellers lover spænding og uhygge i rummet.”

Læs hele artiklen…


‘Formula 1: Drive to Survive’ drøner ind på Netflix

20/02/2019 | Ingen kommentarer

formula 1 netflix serieNæste måned har streamingtjenesten Netflix premiere på et nyt gribende og fartfyldt program om verdens dyreste sport.

Det hedder ‘Formula 1: Drive to Survive’ og kan ses på Netflix Danmark den 8. marts.

Netflix har netop udsendt en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Gennem 10 afsnit vil man i ‘Formula 1: Drive to Survive’ komme helt tæt på verdens hurtigste kørere, holdenes hovedpersoner og ejere samt såvel Formula 1’s eget ledelsesteam.

I serien afsløres den sande historie om formelq 1; heriblandt kørernes kamp for at stå på toppen af podiet såvel som hjertet og lidenskaben for sporten. Serien viser de ofringer og udfordringer som både kørere og holdejere står overfor når de dedikere deres liv til verdens hurtigste sport.

Læs hele artiklen…


Netflix beholder superhelte-serier

20/02/2019 | Ingen kommentarer

marvel netflix serier bliver fjernes ikke danmarkSelvom at samarbejdet mellem streamingtjenesten Netflix og Marvel/Disney officielt er afsluttet efter at ‘The Punisher’ og ‘Jessica Jones’ er blevet droppet, så skal man ikke frygte at superhelte-serierne forsvinder fra Netflix – i hvert fald ikke foreløbigt.

Det fortæller Reed Hastings og Ted Sarandos, der er henholdsvis direktør og indholdschef hos Netflix.

“Vores Marvel-serier, som Disney producerer for os – Dem ejer vi (…) Vi har lov til at vise dem i rigtig mange år” lyder det kryptisk fra de to Netflix-ledere.

Marvel-serierne vil derfor fortsat være tilgængelige på Netflix, men spørgsmålet er i hvor mange år de fortsat vil være på streamingtjenesten efter at Marvel/Disney forventes, at lancere deres egen Netflix-konkurrent senere i 2019.

Læs hele artiklen…Telmore