Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Alan Arkin ude af prisbelønnet komedieserie

25/09/2020 | Flixfilm

Alan Arkin ude af prisbeloennet komedieserieMichael Douglas må se langt efter sin makker og ven i komedieserien ‘The Kominsky Method’ når tredje og sidste sæson løber over skærmen.

Skuespilleren Alan Arkin, som spiller Sandy Kominskys (Douglas) betroede agent Norman Newlander vil nemlig ikke medvirke i den kommende sæson.

Det skriver det amerikanske nyhedsmedie Deadline.

Det er lidt uklart hvorfor at Oscar-vinder Alan Arkin har valgt, at forlade komedieserien, som både har vundet Emmys og Golden Globes, men beslutningen er øjensynligt taget inden at coronakrisen ramte verden.

Læs hele artiklen…


Oscar-vinder bag ny animeret musicalfilm; ‘Over the Moon’

24/09/2020 | Flixfilm

Oscar vinder bag ny animeret musicalfilm Over the MoonStreamingtjenesten Netflix har netop frigivet premieredato og trailer til den kommende animationsfilm ‘Over the Moon’, der på dansk hedder ‘Til månen og tilbage’.

Se traileren nederst i artiklen til filmen, der lander på Netflix den 23. oktober og vil kunne streames med danske stemmer.

Fuld af beslutsomhed og passion for videnskab bygger en ung pige et rumskib for at rejse til månen og påvise eksistensen af den sagnomspunde månegudinde. Der ender hun på en uventet mission og opdager et finurligt land med fantastiske fantasivæsner.

Læs hele artiklen…

Netflix køber genindspilning af ‘Den skyldige’ med Jake Gyllenhaal

24/09/2020 | Flixfilm

Netflix koeber genindspilning af Den skyldige med Jake GyllenhaalStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de har erhvervet sig de verdensomspændende rettigheder til den amerikanske genindspilning af den populære danske film ‘Den skyldige’ fra 2018.

Filmen, som har titlen ‘The Guilty’ er med Jake Gyllenhaal (‘Nightcrawler’, ‘Donnie Darko’) i hovedrollen og Antoine Fuqua (‘Training Day’, ‘The Equalizer’)i instruktørstolen.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Det danske manuskript er blevet amerikaniseret af forfatteren Nic Pizzolatto, som er bedst kendt som skaberen af HBO-serien ‘True Detective’.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Ratched’ – sæson 1

24/09/2020 | Flixfilm

ratched anmeldelse review serie netflix

Sarah Paulson viser i ‘Ratched’ endnu engang, hvorfor hun er en af de bedste skuespillerinder af hendes generation i sin fortolkning af ‘Gøgereden’-skurken. Med Ryan Murphy ved roret så føles serien som en ny uofficiel sæson af hans gyserserie ‘American Horror Story’ og har også samme underholdningsværdi. Til tider er ‘Ratched’ lidt kikset som gyser med sin brug af konstant musik fra andre film.

Skrevet af Michael Larsen.

Sygeplejersken Ratched fra Milos Formans klassiske mesterværk ‘Gøgereden’ er en af de mest berømte skurke fra filmens verden. Hun blev spillet med isnende og knusende kølelighed af Louise Fletcher, der vandt en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle. Hvis man aldrig har set den film, så er det bare med at gøre det. Nu er Ratched tilbage i en yngre skikkelse i form af den talentfulde Sarah Paulson i en ny serie fra Ryan Murphy. Serien er endnu en del af Murphys omfattende aftale med Netflix.

Læs hele artiklen…


Corona har ikke bremset Netflix

23/09/2020 | Flixfilm

Corona har ikke bremset NetflixTil trods for at den globale corona-pandemi har sat en stopper for stort set alle film- og serieproduktioner, så forventer streamingtjenesten Netflix stadig at have premiere på flere originale titler i 2021 end i år.

Det fortæller Reed Hastings, Netflix CEO, til den amerikanske medie Variety.

Meget af det indhold som i disse måneder får premiere på Netflix blev optaget sidste år og dermed inden at covid-19 tvang store dele af verdens befolkning til at stoppe op og indlogere sig i selvisolation.

Det har naturligvis forsinket en masse film- og serieoptagelser, som første nu så småt er begyndte at starte op igen.

Selvom at corona-pausen har givet streamingtjenesten hovedbrud, så vil der stadig være premiere flere originale film og serier til næste år end der har været i år.

“Det er stadig flere originaler end i år. Det stiger ikke så meget, som først planlagt, men det stiger når man ser fra år til år,” udtaler Reed Hastings.

I 2019 udgav Netflix mere end 371 nye originale titler. Det tal er steget væsentligt i år, mens det baseret på Hastings udtalelser vil stige yderligere i 2021.

Alene i august 2020 havde Netflix premiere på i alt 63 originale film, serier og sæsoner, viser en opgørelse fra Flixfilm.

Der er dermed ingen grund til at frygte, at der de kommende år og måneder vil være mindre underholdning på Netflix at streame.