Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anmeldelse: ‘Trainwreck: Woodstock ’99’

15/08/2022 | Flixfilm

Denne underholdende dokumentarserie går bag om kulisserne på det katastrofale 30-års jubilæum for den originale Woodstock-festival.

Skrevet af Søren Meinertz.

I starten af denne dokumentar, siger MTV-værten Ananda Lewis det rammende: Hvad husker man 1969 for? Månelandingen og højst sandsynligt den originale Woodstock-festival.

Det var kulminationen på hippietiden med tre dage med nogle af tidens største musikstjerner, fri kærlighed og kollektivisme. Det blev en enorm succes; så stor en succes, at grundlæggeren Michael Lang forsøgte igen i 1999; både for at markere 30-års jubilæet, men også for at tilbyde den nye generation af unge at protestere mod samfundsmæssige problemer. I 1969 var det Vietnam; i 1999 startede ideen som en protest mod USA’s liberale våbenlovgivning, da Columbine-massakren var sket et par måneder forinden.

Læs hele artiklen…Nye film og serier på Netflix (Uge 32 – 2022)

15/08/2022 | Flixfilm

Day Shift

I denne artikel har vi samlet et overblik over alle de nye film og serier, som er blevet gjort tilgængelig for streaming på Netflix Danmark.

Se en komplet liste med alle de 54 nyheder nedenfor.

Nu kan du bl.a. finde Code Name: Emperor, Hunt for U-479, Heartsong, Maniac Tales, School Tales The Series, Office Invasion og den sidste sæson af Locke & Key, samt actionfilmen Day Shift med Jamie Foxx, Dave Franco og Snoop Dogg hvor førstnævnte er en vampyrjæger fra L.A., som har en uge til at finde pengene til sit barns skole og tandbøjle. Læs vores mening om filmen her: Anmeldelse: ‘Day Shift’

Her kan du også få et smugkig på næste måneds nyheder: Nyheder på Netflix i september 2022.

Se alle de nye film og serier herunder.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Day Shift’

14/08/2022 | Flixfilm

Det sjove modspil mellem det veloplagte makkerpar Jamie Foxx og Dave Franco og noget kick ass-action er nogenlunde god underholdning til den varme weekend. Den er dog hurtigt glemt bagefter.

Skrevet af Michael Larsen.

Det er normen i øjeblikket at se flere stunt koordinatorer kaste sig ud som instruktører hvoraf de gode succesfulde eksempler på dette, er folk som David Letich (‘Atomic Blonde’ og ‘Bullet Train’) og Chad Stahelski (John Wick-filmene).

Læs hele artiklen…


‘Love, Death & Robots’ får en sæson 4

13/08/2022 | Flixfilm

Den futuristiske animations antologiserie ‘Love, Death & Robots’, der er skabt af David Fincher (‘Seven’) og Tim Miller (‘Deadpool’), har fået grønt lys til en fjerde sæson.

Det bekræfter streamingtjenesten Netflix i et opslag på Instagram.

‘Love, Death & Robots’ byder på science fiction, fantasy, horror og komedie-historier, som er primært henvendt til det voksne publikum. Episoderne har hver en varighed på 5-15 minutter og er skabt af animationsstudier fra hele verden og har dermed en unik stil, fra 2D til fotorealistisk 3D CGI.

Læs hele artiklen…


Nyheder på Netflix i september 2022

12/08/2022 | Flixfilm

Det er snart på tide at pakke shortsene væk igen, da september oftest byder på noget omskifteligt vejr inden det for alvor bliver koldt og blæsende.

Streamingtjenesten Netflix er dog som sædvanlig klar med en masse indendørsunderholdningen, som man kan fornøje sig med mens af efterårsvejret rammer Danmark.

I denne artikel har vi samlet et overblik med de film og serier, som alle snart lander på Netflix Danmark. Der tilføjes løbende flere titler til listen, så husk at vende tilbage til artiklen senere

Glæd dig blandt andet til Bohemian Rhapsody, The Electrical Life of Louis Wain, Devil in Ohio, Do Revenge, Blonde samt helt nye afsnit af Cobra Kai og Fate: The Winx Saga.

Listen er kun et udpluk af hvad der kommer på Netflix i september og du kan dermed forvente meget mere underholdning. Hold øje med Flixfilm som hele tiden opdatere med de senere nyheder på Netflix.

Se de kommende film og serier her;

Læs hele artiklen…