Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Knock-out til ‘Luke Cage’

20/10/2018 | 1 kommentar

For blot en uge siden kom det frem, at Netflix har trukket stikket på ‘Iron Fist’.

Nu kan streamingtjenesten afsløre, at endnu en superhelt er blevet slået ud.

Det er den hårdtslående serie ‘Luke Cage’, som er blevet droppet efter blot to sæsoner.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

“Desværre kommer der ikke en tredje sæson af ‘Luke Cage’,” lyder det fra Marvel og streamingtjenesten. “Alle hos Netflix og Marvel Television vil gerne sige tak til den dedikeret showrunner, manuskriptforfattere, skuespillere og produktionsfolk, som har været med til at bringe helten fra Halem frem i lyset gennem to sæsoner. Vi er naturligvis også taknemmelige for serien fans, som har støtte os hele vejen.”

Det amerikanske medie Deadline beskriver aflysningen af ‘Luke Cage’ som en overraskelse, da mediet mener at vide, at showrunner Cheo Hodari Coker har arbejdet på sæson 3 i flere måneder og at skuespilleren Mike Colter, som spiller Luke Cage, havde skrevet under på en ny sæson.

Læs hele artiklen…


Fra Colombia til Mexico: Se trailer til ny sæson af ‘Narcos’

19/10/2018 | Ingen kommentarer

Oplev opbygningen af ​​et nyt narko-imperium, når ‘Narcos: Mexico’ har en global premiere på streamingtjenesten Netflix den 16. november.

Der er netop blevet frigivet en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Serien ‘Narcos’ har i tre sæsoner foregået i Colombia, men nu ændres fokus til Mexico. Her udforskes opstarten af nutidens narkokrig, startende med det tidspunkt hvor den mexicanske narkohandel var en rodet blanding bestående af uafhængige producenter og forhandlere.

Vær vidne til fremkomsten af ​​Guadalajara-kartellet i 80’erne med Félix Gallardo (Diego Luna) i spidsen, som formår at samle alle sælgerne og skabe et enestående imperium.

Læs hele artiklen…


Flixfilm og FilmHulen Podcast #15 – ‘American Vandal’ – sæson 2

19/10/2018 | Ingen kommentarer

De to herrer Lars Aabom og Morten Jørgensen er tilbage med et nyt afsnit af deres podcast hvor de denne gang snakker om den anden sæson af ‘American Vandal’, som havde premiere på streamingtjenesten den 14. september 2018.

Om denne måneds program skriver de to værter;

I denne måned har vi set anden sæson af ”American Vandal”. Kan den leve op til første sæson eller får de skudt helt ved siden af? I afsnittet kommer vi blandt andet ind seriens tema/temaer, og om deres måde at præsentere lort fungerer.

Sæson to er på mange måder en forlængelse af den første sæson, både på godt og ondt. Vi kommer derudover ind på hvad en mulig tredje sæson kunne omhandle, hvis den skulle kunne fungere.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Making a Murderer’ – sæson 2

19/10/2018 | Ingen kommentarer

Anden del i Avery-sagaen er bedst, når vi ser gamle beviser forklaret i nyt lys. Her stråler en fortælleglæde og interesse for det stof, der formidles. Derimod er de lange og uforstående telefonsamtaler mellem fange og familie for dvælende, hvilket gør det svært at holde koncentrationen.

Skrevet af Lars Møller.

Der var ingen tvivl om, at et så massivt hit, som ’Making a Murderer’ viste sig at være, skulle følges op af en anden sæson. True crime dokumentarserien blev nemlig et kæmpe hit verden over, da den fik premiere i 2015. Den enorme opmærksomhed, som seriens to (uskyldigt) dømte hovedpersoner fik, fungerer som omdrejningspunktet i denne nye del af dokumentarserien.

Bag kameraet har vi stadig Laura Rocciardi og Moira Demos, der videre følger arbejdet omkring Steven Avery og Brendan Dasseys sag. Denne gang er der andre og mere målrettede advokater på udkig efter nye svar vedrørende mordet på Teresa Halbach i 2005.

Læs hele artiklen…


‘Orange Is the New Black’ slutter med sæson 7

18/10/2018 | Ingen kommentarer

Fangerne fra Litchfield bliver nu løsladt fra fængslet, da Netflix har besluttet at den kommende syvende sæson af ‘Orange Is the New Black’ bliver den sidste.

Det oplyser Netflix, mens kvinderne har udsendt en følelsesladet video på Twitter, som kan ses nederst i artiklen.

Den Emmyvindende serie har været en stor succes for streamingtjenesten og har ofte været blandt de mest sete på Netflix, men tiden er nu inde til at sende fangerne ud i friheden.

Skaberen Jenji Kohan udtaler i forbindelse med at serien er blevet droppet; “Efter syv sæsoner er det tid til at komme ud. Jeg vil savne alle de seje kvinde i Litchfield og det fantastiske hold, der har været bag kameraet. Mit hjerte er orange, men falmer til sort.”

Det er usikkert om det er Netflix, der har trukket stikket eller om det er Jenji Kohan, som har bestemt at serien nu slutter.

Læs hele artiklen…