Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Netflix klar med storslået animationsfilm; ‘Next Gen’

17/08/2018 | Ingen kommentarer

På årets Cannes Film Festival havde Netflix den store pengepung fremme og smed $30 millioner på bordet for den animerede familiefilm ‘Next-Gen’ skabt af Kevin R. Adams og Joe Ksander.

Nu er Netflix så endelig klar til af løfte sløret for traileren, samt premieredatoen, som er sat til at få verdenspremiere på streamingtjenesten den 7. september.

Se traileren til den storslåede animationsfilm nederst i artiklen.

I ‘Next-Gen’, som er baseret på tegneserien 7723, af Wang Nima, får en ensom pige ogbygget et venskab med en robot som hun har fundet på et top-hemmeligt laboratorium. De to kommer på et vildt eventyr mens de håndtere mobbere og andre ballademagere, onde robotter og en gal videnskabsmand.

Læs hele artiklen…


Flixfilm og FilmHulen Podcast #13 – ‘Final Space’

17/08/2018 | Ingen kommentarer

De to herrer Lars Aabom og Morten Jørgensen er tilbage med et nyt afsnit af deres podcast hvor de denne gang snakker om animationsserien ‘Final Space’, som havde premiere på streamingtjenesten den 20. juli 2018.

Om denne måneds program skriver de to værter;

Vi har i denne uge set den første sæson af Netflix serien “Final Space”, vi udtrykker vores begejstring for denne serie, ved at rose hovedpersonen plathed, historiens alt for kompliceret plot og dens utallige referencer. Derudover lancerer Morten Jørgensen et nyt spændende segment i vores podcast!

Læs hele artiklen…


‘Anne With an E’ vender tilbage med tredje sæson

16/08/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har netop meddelte, at serien ‘Anne (With an E)’ – på dansk ‘Mit navn er Anne’ – vender tilbage næste år med en sæson 3.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Det er blot lidt over en måned siden at anden sæson af ‘Anne’, som er en nyfortolkning af den klassiske fortælling om den fornuftige pige ‘Anne fra Grønnebakken’, havde premiere på Netflix. Den nye tredje sæson bliver på 10 episoder.

Når ‘Anne’ vender tilbage vil den forældreløse pige Anne (Amybeth McNulty) være 16 år, der i sæson 3 vil opleve romantiske komplikationer, dristige eventyr og dramatiske opdagelser.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Welcome to the Family’ – sæson 1

16/08/2018 | Ingen kommentarer

Den catalonske serie ‘Welcome to the Family’ træder dødvande, mens den desperat prøver at fylde 13 episoder ud. Hverken udvikling i fortællingen eller familiens moralske kompas er til at få øje på, hvilket gør det til en langtrukken og forstyrrende oplevelse.

Skrevet af Frederikke Goth.

Efter 7 x 45 minutter må jeg kaste håndklædet i ringen og erkende, at jeg simpelthen ikke kan se mere af catalonske ‘Welcome to the Family’’ (på dansk kaldet ‘Velkommen til familien’). Serien sidder fast i et mærkværdigt loop, hvor begivenheder gentages gang på gang, uden at hverken handlingsforløb eller karakterer bliver mere interessante af den grund.

Læs hele artiklen…


Speederen i bund: Netflix lancerer nye motorshows

15/08/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har sat produktionen af nye bilprgrammer i højeste gear og kan således præsenterer to helt nye shows samt en ny sæson af et eksisterende.

Netflix oplyser i en pressemeddelelse, at de først og fremmest har valgt at give grønt lys til en ny sæson af ‘Fastest Car’, der havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018.

Showet hvor superbiler konkurrerer med gamle lig om hvilken der er hurtigst, var det første motorshow fra streamingtjenesten og ‘Fastest Car’ sæson 2 lander i løbet af 2019.

Heruder kan Netflix afsløre det nye ‘Car Masters: Rust To Riches’, hvor Mark Towle og hans hold fra Gotham Garage ser om de ombygger ældre biler til store luksuriøse slæder til flere millioner. Umiddelbart kunne showet godt lyde som en kopi af ‘Pimp My Ride’, der blev vist på MTV for 10 år siden.

Læs hele artiklen…