Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

15 kommende gys til Halloween

17/09/2021 | Flixfilm

halloween netflix film serier

Streamingtjenesten Netflix er klar med rædselsslagen og spændende underholdning til årets Halloween.

Uanset om det er lyde fra graven eller husets vægge, så har Netflix alle de hårrejsende, paniske og sove-med-lyset-tændt film og serier, som nok skal få dig i uhyggeligt humør til efteråret.

I år har Netflix samlet alle de Halloween-relateret film og serier under kategorien “Netflix and Chills” – Hvilket naturligvis er et ordspil på den frække joke “Netflix and Chill”.

Men foruden titlerne, som allerede kan streames, så har Netflix også premiere på en masse nye film og serier de næste par uger, som også passer perfekt til Halloween. Anbefalingerne er ikke kun for de mest hårdhudet gyserfans, enkelte titler kan nemlig nydes af hele familien.

Se de 15 uhyggelige premieretitler nedenfor.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Prey’

16/09/2021 | Flixfilm

prey netflix anmeldelse

‘Udflugt med døden’ møder ‘I Spit on Your Grave’ i denne tyske jægerthriller, der ikke engang formår at være en nogenlunde kopi af sine forbilleder, men virker mere som om at Netflix havde et par millioner i overskud … og de skulle jo bruges på et eller andet.

Skrevet af Søren Meinertz.

Hvad der er fascinerende ved streamingtjenester, er at du konstant spiller en form for russisk roulette med din underholdning. Når du kigger ned af den endeløse liste af anonyme titler, er der pludselig en præmis der fanger din opmærksomhed. Du trykker på den, og enten venter der et brag af en film, et tomt klik … eller også et ligegyldigt tidsspilde… Okay, analogien holder ikke 100%, men pointen er til at få øje på. Du ved aldrig helt, hvad du får.

Læs hele artiklen…

Netflix overhaler DR

15/09/2021 | Flixfilm

netflix dr

For første gang har Netflix overhalet DR og er blevet den mest sete streamingtjeneste i Danmark.

Det viser dugfriske tal fra analysefirmaet Wilke, som cementerer påstanden om at Netflix er blevet en fast del af de danske hjem.

61 procent af de danske husstande havde i sidste måned et abonnement til Netflix. Det svarer til ca. 1,6 millioner hustande.

Licensbetalte DR som alle i princippet har adgang til blev omvendt kun brugt af 57 procent af befolkningen i august 2021. Dermed har danskerne mest lyst til at tilbringe tid med Netflix enorme udvalg af film og serier end public service-programmerne, som fylder hos det danske mediehus.

Læs hele artiklen…


‘Stranger Things’ og ‘The Conjuring’-producere bag ny slasherfilm; ‘There’s Someone Inside Your House’

14/09/2021 | Flixfilm

slasher film Theres Someone Inside Your House

Årets uhyggeligste måned og Halloween er få uger væk, og derfor er Netflix er som sædvanlig klar til at forstyrre nattesøvnen med diverse skrækindjagende film og serier.

Streamingtjenesten har netop frigivet første trailer til ‘There’s Someone Inside Your House’, som helt sikkert bliver ét af årets Halloween-hits.

Se traileren nederst i artiklen.

Gyserfilmen, som er skabt af producerne bag ‘Stranger Things’ og ‘The Conjuring’, handler om Makani Young, som er flyttet fra Hawaii til en stille og lille by for at bo hos sin bedstemor og færdiggøre high school.

Læs hele artiklen…


Se sidste trailer til den psykologiske thriller ‘Kastanjemanden’

13/09/2021 | Flixfilm

kastanjemanden lars rante

Om lidt over 14 dage har streamingtjenesten Netflix premiere på den nye danske serie ‘Kastanjemanden’, som er skabt Søren Sveistrup, der tidligere har stået bag landeplagen ‘Forbrydelsen’, som blev vist på DR i 2007.

Netflix netop frigivet den sidste trailer i anledning af den snarlige premiere. Find traileren nederst i artiklen.

I ‘Kastanjemanden’ gør politiet en forfærdelig opdagelse i en forstad til København på en stormfuld morgen. Her finder de nemlig en ung kvinde brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler. Over hende hænger en lille kastanjemand.

Den ambitiøse, unge detektiv Naia Thulin (Danica Curcic) bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard), tildelt sagen og forsøger at finde frem til gerningsmanden gennem de seks episoder.

Læs hele artiklen…