Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

5 film og serier du skal se på Netflix i juli

03/07/2020 | Flixfilm

5 film og serier du skal se på Netflix i juliSelvom det for alvor er blevet sommer så udbygges det danske Netflix-udvalg hele tiden med hundredevis af nye film og serier hver eneste måned.

I denne artikel samlet fem film og serier, der alle får premiere i juli. Der er både tale om ‘Netflix Originals’ samt licenseret indhold.

Glæd dig blandt andet til det kritikerroste biografhit Joker, der har Joaquin Phoenix i front og som vandt en Oscar for bedste mandlige hovedrolle for sit portræt af den fallerede stand-up komiker. Herudover kan du glæde dig til rædselsslagen guys i Ju-On: Origins og It Chapter Two.

Find flere kommende film og serier her: Nyt på Netflix Danmark i juli.

Se de fem streaming-anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Sangeren Duffy vil have Netflix til at fjerne ‘365 Days’

02/07/2020 | Flixfilm

Sangeren Duffy vil have Netflix til at fjerne 365 DaysSangeren Duffy, der tidligere på året fortalte den grusomme historie om at hun var blevet voldtaget, bedøvet og holdt indespærret, hvilket var årsagen til hendes pludselige forsvinden fra rampelyset, ønsker at Netflix fjerne det polske filmhit ‘365 Days‘ fra streamingtjenesten.

Det skriver mediet Deadline.

I et offentliggjort brev adresseret til Netflix-grundlægger Reed Hastings, skriver Duffy at den kontroversielle film “glamouriserer sexhandel, kidnapning og voldtægt”.

Læs hele brevet fra Duffy nederst i artiklen.

Læs hele artiklen…

Netflix køber stjernespækket krimifilm ud af biografen

02/07/2020 | Flixfilm

Netflix overtager stjernespækket krimifilm fra biografen danmarkDen amerikanske krimifilm ‘The Trial of the Chicago 7’, skrevet og instrueret af Oscar-vinderen Aaron Sorkin (‘The Social Network‘, ‘Molly’s Game‘), var planlagt til at få premiere i biograferne senere på året.

Det har den igangværende corona-pandemi dog sat en stopper for og derfor har Netflix nu haft den store pengepung fremme og købt rettighederne til krimien for intet mindre end 56 millioner dollars (371 millioner danske kroner).

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

‘The Trial of the Chicago 7’ har Sacha Baron Cohen (‘The Spy‘), Eddie Redmayne (‘The Theory of Everything’), Joseph Gordon-Levitt (‘Inception‘), William Hurt (‘A History of Violence‘), Michael Keaton (‘Birdman‘) m.fl. på rollelisten.

Læs hele artiklen…


‘Ozark’ får en fjerde og sidste sæson

02/07/2020 | Flixfilm

Ozark får en fjerde og sidste sæsonHistorien om familien Byrde nærmer sig afslutningen for streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at der efter fjerde sæson ikke kommer flere afsnit af ‘Ozark’.

Fans kan dog glæde sig over at sidste sæson længere end normalt.

Mod de normalt 10 episoder i de tre forudgående sæsoner, vil fjerde sæson blive på i alt 14 afsnit, som vises i to kapitler på hver 7 episoder.

Dramaserien, der har Jason Bateman, Laura Linney og Julia Garner på rollelisten, har fulgt Byrde på deres vej fra forstadslivet til et hårdkogt forbryderimperium i området Ozarks.

Læs hele artiklen…


Netflix omdanner et af de mest hypede computerspil til serie

01/07/2020 | Flixfilm

Netflix omdanner et af de mest hypede computerspil til serie flixfilmStreamingtjenesten har annonceret, at de i samarbejde med CD Projekt Red og Studio Trigger (‘Neon Genesis Evangelion’) netop har påbegyndt produktionen af anime-serien ‘Cyberpunk: Edgerunners’, der foregår i samme univers som det kommende computerspil ‘Cyberpunk 2077’.

Serien får premiere på Netflix i 2022.

‘Cyberpunk: Edgerunners’ er en enkeltstående serie på 10 episoder om en gadedreng, der forsøger at overleve i en dystopisk fremtidsby hvor folk er besatte af teknologi og kropsmodifikation.

Han har alt at tabe og vælger derfor at blive en Edgerunner – en lejesoldat også kendt som en cyberpunk.

Læs hele artiklen…