Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ny Stephen King-filmatisering på vej

26/10/2021 | Flixfilm

stephen king Mr. Harrigans Phone22

Netflix har flere gange kastet sig over gyserforfatteren Stephen Kings gruopvækkende historier, men nu kan streamingtjenesten at endnu en filmatisering er på vej.

Der er denne gang tale om ‘Mr. Harrigan’s Phone’, som var en del af novellesamlingen ‘If It Bleeds’ fra 2020.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Streamingtjenesten er så langt i planlægningen at de ligeledes kan afsløre, at rollelisten kommer til at have navne som Joe Tippett (‘Mare of Easttown’, ‘The Morning Show’), Donald Sutherland (‘The Hunger Games’) og Jaeden Martell (‘It’, ‘Knives Out’).

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Night Teeth’

25/10/2021 | Flixfilm

night teeth anmeldelse netflix

‘Night Teeth’ er en tandløs affære, der ikke gør noget rigtigt spændende med sin vampyrmytologi. Trods et lovende setup i plottet er der hverken gys eller blod i en film der burde have litervis af begge dele.

Skrevet af Michael Larsen.

Vampyrer bliver ved at poppe op i levende billeder, uanset hvor mange de bliver gjort til aske. De er i sandhed evige udødelige og nogle filmskabere har formået at bruge dem på mindeværdige måder, hvoraf den sidste rigtige originale vampyrfilm var Jim Jarmuschs ‘Only Lovers Left Alive’. Det kan til gengæld den aktuelle ‘Night Teeth’ ikke prale med at være, men det kommer jeg nærmere ind på senere. Vampyrfilmen er en af de gyser-titler der kommer fra Netflix i halloween-perioden og ingen halloween er komplet uden noget vampyrgys.

Læs hele artiklen…

Nye film og serier på Netflix (Uge 41 – 2021)

25/10/2021 | Flixfilm

usynlig mand netflix

I denne artikel har vi samlet et overblik over alle de nye film og serier på Netflix Danmark.

I alt 29 titler blev tilføjet til det danske udvalg i sidste uge.

Se også hvad der kommer på Netflix i næste måned: Nyt på Netflix i november 2021.

Blandt nyhederne finder man gyserfilmen The Invisible Man, Body Cam, Charlie’s Angels, Cowboy Bebop (S1), Night Teeth (læs anmeldelse), Legends of Tomorrow (S7), Breaking News in Yuba County samt anden sæson af Locke & Key!

Se alle nyhederne herunder.

Læs hele artiklen…


Nyheder på Netflix i november 2021

22/10/2021 | Flixfilm

1917 november film netflix

Vi er for alvor gået ind i en mørk og kold tid. Heldigvis kan vi lægge alle tidligere restriktioner bag os og nyde efteråret/vinteren som vi plejer – foran skærmen!

Derfor er streamingtjenesten Netflix også klar med en masse nye film og serier, som man kan slappe af mens vinden rusker udenfor.

I denne artikel har vi samlet et udpluk månedens streamingnyheder på Netflix.

Listen opdateres løbende med at vi modtager informationer om flere kommende film og serier. Husk derfor at vender tilbage til artiklen senere for at se de nyeste tilføjelser.

Glæd dig blandt andet til den stjernespækkede actionfilm ‘Red Notice’, som har Dwayne Johnson, Gal Gadot og Ryan Reynolds i hovedrollerne. Filmen er eftersigende den dyreste film Netflix nogensinde har lavet. Herudover kan du se frem til Idris Elba i westernfilmen ‘The Harder They Fall’ og Halle Berry, som MMA-fighter i dramaet ‘Bruised’.

Der er naturligvis også et par juletitler på programmet i november, og Netflix har blandt andet premiere på den danske serie ‘Nisser’, som byder på uhygge og blodtørstige nisser. Hvis du er vild med jul, så har vi skabt et overblik over årets jule-underholdning i denne artikel.

Se alle de kommende nyheder herunder;

Læs hele artiklen…


Se trailer til den mest actionfyldte Netflix-film nogensinde ‘Red Notice’

22/10/2021 | Flixfilm

red notice premiere netflix action film

Om få uger lander den mest actionfyldte Netflix-film nogensinde – som samtidig er den største filmsatsning nogensinde – på streamingtjenesten.

Der er tale om det stjernespækkede actioneventyr ‘Red Notice’ med The Rock, Ryan Reynolds og Gal Gadot i hovedrollerne.

Netflix har netop udsendt en ny spændingsmættet trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Filmen, som er instrueret af Rawson Marshall Thurber (‘Skyscraper’, ‘Central Intelligence’), er en hæsblæsende actionkomedie om profilekspert fra FBI, John Hartley (The Rock), der jagter verdens mest eftersøgte kunsttyv Nolan Booth (Reynolds) og den snedige forbryder The Bishop (Gadot), som han i årevis har forsøgt at sætte bag lås og slå, men som altid er et skridt foran.

Læs hele artiklen…