Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

‘Stranger Things’ er den mest sete serie på Netflix

22/10/2019 | Ingen kommentarer

stranger things sæson 4 netflix danmark premiere seertalDet kommer måske ikke som den helt store overraskelse taget populariteten og omtalen i betragtning, men Netflix har netop bekræftet, at ‘Stranger Things‘ sæson 3 er den mest sete på streamingtjenesten.

Det afslørede Netflix i deres seneste regnskab.

Helt præcist så 64 millioner husstande – og sikkert mange flere mennesker – tredje sæson af hit-serien i løbet af de første fire uger siden premieren. Ingen anden Netflix-serie har formået at trække så høje seertal.

Den store succes har naturligvis betyder, at ‘Stranger Things’ vender tilbage med en fjerde sæson og at Netflix har indgået et eksklusivt samarbejde med skaberne om at de skal udvikle flere serier og film til streamingtjenesten.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Living with Yourself’ – sæson 1

22/10/2019 | Ingen kommentarer

Living with Yourself anmeldelse sæson 1 review netflix 2019

‘Living with Yourself’ kan ved første øjekast ligne et mislykket forsøg på en tragikomisk science fiction-serie, men er man tålmodig, finder man ud af, at den rent faktisk har noget at byde på. To gange Rudd er heldigvis ikke for meget.

Skrevet af Lars Møller.

Science fiction-genren er ofte blevet brugt for at skabe både overdreven og eftertænksom komik. Med alt fra ‘Mork & Mindy’ til ‘Rick & Morty’ er sci fi blevet taget op og brugt aktivt for at skabe fuldstændigt surrealistiske og ‘out-of-this-world’ situationer for vores hovedkarakterer. Situationerne er mange, og vi har både set forelskelsen i et udenjordisk væsen, eller eksistensgrundlaget for en syltet agurk. Absurditeten er til at føle på, og er den brugt korrekt, vil man både fornøjes og undres. Med ‘Living with Yourself’ stiller skaber, Timothy Greenberg, spørgsmålet: Hvad ville du gøre, hvis du ved et uheld kom til at skabe en bedre version af dig selv?

Læs hele artiklen…

Netflix-serien ‘Cowboy Bebop’ forsinket efter uheld

21/10/2019 | Ingen kommentarer

cowboy bebop netflix serie danmark 2019 danskSidste år kunne streamingtjenesten Netflix afsløre, at de har en filmatisering af ‘Cowboy Bebop’, der af fans og kritikere betragtes som værende blandt de bedste animeserier nogensinde, på vej.

Nu er det dog kommet frem at en premieredato har lange udsigter efter et uheld på optagelserne.

Det er skuespilleren John Cho, som spiller hovedrollen i live-action filmatiseringen, som har pådraget sig en knæskade, som kræver operation, der har stoppet optagelserne i mindst 7-9 måneder.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Læs hele artiklen…


Ugens nyheder på Netflix (uge 42)

21/10/2019 | Ingen kommentarer

nyheder netflix sidste ugeI sidste uge havde 37 film og serier premiere på den danske Netflix. Se alle nyhederne her i artiklen.

Netflix havde blandt andet premiere på flere eksklusive titler som Oscar-vinder Steven Soderberghs storfilm The Laundromat med Meryl Streep, Gary Oldman og Antonio Banderas, som omhandler afsløringen af de mere end 11 millioner dokumenter, Panama-papirerne, der havde forbindelse til nogle af verdens mest indflydelsesrige personligheder med hemmelige bankkontoer – alene med det formål at lave skatteunddragelse.

Herudover var der også premiere på gyserfilmen Eli, der er skabt af produceren bag Geralds Game og den succcesfulde The Hunting of Hill House, samt serien Living With Yourself, der havde to gange Paul Rudd i hovedrollen.

Se alle de nye film og serier herunder;

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘The Laundromat’

20/10/2019 | Ingen kommentarer

the laundromat anmeldelse review netflix film 2019

‘The Laundromat’ har som film svært ved at forene det komiske med det alvorlige med sin satiriske vinkel på skandalen om Panama-papirerne. Filmen er underholdende med sine gode skuespillere og idéer, men den formår ikke at være en sammenhængende bidsk satire, der gør en klogere på sagen.

Skrevet af Michael Larsen.

Man ved aldrig hvor man har instruktøren Steven Soderbergh med den vidtfavnende filmografi, han har opbygget sig gennem årene, siden han slog igennem med debutfilmen ‘Sex, løgn og video’. For han bliver ved med at eksperimentere med form og indhold, hvad enten om det er kommerciel eller arthouse og leger med genrer, som det passer ham. Han har både succeser og fiaskoer bag sig og er fortsat en af de mest interessante historiefortællere fra Hollywood, da han er så vidunderlig uforudsigelig.

Læs hele artiklen…