Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anders Matthesen hitter ude i verden

25/05/2022 | Flixfilm

toscana hitter udlandet

For præcis en uge siden havde Netflix premiere på deres første danske spillefilm.

Det var det romantiske drama ‘Toscana’, som har Anders Matthesen (‘Ternet Ninja’) i hovedrollen som en prisbelønnet kok, der rejser til Toscana, Italien for at sælge sin fars forretning.

Filmen, som er instrueret af Mehdi Avaz, der tidligere har stået bag ‘Mens vi lever’ og ‘Kollision’, har dog ikke fået fremragende anmeldelser i den danske presse, som har kaldt den klichéfyldt og ufrivilligt komisk.

Læs hele artiklen…Anmeldelse: ‘Thar’

25/05/2022 | Flixfilm

thar anmeldelse netflix flixfilm

Hvis du kan lide lige dele nihilisme a la Cormac McCarthy og Sergio Leone, så er denne vellavede indiske neo-western klart et par timer værd.

Skrevet af Søren Meinertz.

Selvom western-genren ikke er det trækplaster, den har været, har store filmpersonligheder som Eastwood, Tarantino og Coen-brødrene været med til at forny genren; uden at forråde de troper, der gjorde en western til en western.

Læs hele artiklen…


Se trailer til storfilmen ‘The Gray Man’ med Ryan Gosling og Chris Evans

24/05/2022 | Flixfilm

gray man netflix trailer

Netflix har netop sendt første trailer til deres dyreste filmprojekt nogensinde på gaden.

Der er tale om ‘The Gray Man’ – den kommende thriller med Ryan Gosling og Chris Evans i de bærende roller, der er instrueret af Anthony og Joe Russo (‘Avengers: Endgame’).

Storfilmen får eksklusiv premiere den 22. juli og nederst i artiklen finder du den nye trailer.

The Gray Man er CIA-agenten Court Gentry (Ryan Gosling) – også kendt som Sierra Six og var en ekstremt dygtig snigmorder.

Læs hele artiklen…


Nye film og serier på Netflix (Uge 20 – 2022)

23/05/2022 | Flixfilm
netflix serier

The 100

I denne artikel kan du finde en oversigt over alle de nye film og serier på Netflix Danmark, som havde premiere i sidste uge.

Blandt de i alt 41 nyheder finder man den Anders Matthesen-filmen Toscana, Jackass 4.5, Servant of the People, The Age Of Monsters, A Perfect Pairing samt nye afsnit af The 100, Who Killed Sara? og Love, Death & Robots.

Det er i denne uge den 27. maj at Netflix har premiere på den fjerde sæson af ‘Stranger Things’, men hvis ud ikke kan vente kan du se de første 8 minutter af første episode her.

Se listen med alle de nye serier og film herunder.

A Perfect Pairing
Beverly Hills Ninja
Cirkus Rwanda
Congreso Anyway
Conversaciones con Álvaro Siza

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Love, Death & Robots’ – sæson 3

22/05/2022 | Flixfilm

love death robots anmeldelse netflix

Tredje sæson af ‘Love, Death & Robots’ byder på en ny omgang adult animation der både er fantasifuld og syret til bristepunktet. De animerede påfund egner sig slet ikke til børn og sarte sjæle.

Skrevet af Michael Larsen.

For tre år siden kom antologiserien ‘Love, Death & Robots’ ud på Netflix og gjorde et godt indtryk på fans af adult animation. Ikke da markedet af tegnefilm for voksne ikke var markant nok i forvejen, men ‘Love, Death & Robots’ var meget lige på og hård med sine vanvittige historier med heftige mængder af sex og vold.

‘Love, Death & Robots’ var ellers i starten udtænkt som en reboot af det lignende koncept ‘Heavy Metal’ og var baseret på den mangeårige voksentegneserie af samme navn, som så senere fik sin egen spillefilmudgave tilbage i 1980érne. Filmskaberne David Fincher (‘Seven’) og Tim Miller (‘Deadpool’) endte med at skabe deres helt egen fortolkning af ‘Heavy Metal’, kaldte det for ‘Love, Death & Robots’ og banede vejen for at have animationsselskaber fra verden over til at levere mærkelige kortfilm der passede til konceptet.

love death robots saeson 3

De to første sæsoner af ‘Love, Death & Robots’ havde hver deres buket af mærkværdigheder der ikke tøvede med at vise vovet indhold af voldeligt og seksuelt karakter indenfor genrer som science fiction, horror og fantasy. Den tredje sæson af ‘Love, Death & Robots’ byder på mere fra samme skuffe, så I har trængt til at se animation der er meget langt væk fra den børnevenlige målgruppe, så er der meget sjov at hente her.

Faktisk så har David Fincher valgt at instruere en af de kortfilm der er i denne her omgang, ‘Bad Traveling’, hvor et skib bliver udsat for angreb af et mystisk væsen. Alene det præmis vækker minder om Finchers debutfilm ‘Alien 3’, den kontroversielle tredje film i ‘Alien’-serien.

Andre historier involver en astronaut i problemer, en vanvittig parodi på ‘Night of the Living Dead’, forskning i en insekt/lignede alien-race og rotter der er organiseret! Andre figurer fra de tidligere sæsoner som den sarkastiske trio af robotter vender også tilbage med nye giftige bemærkninger om menneskeracen efter en altødelæggende katastrofe.

Tredje sæson af ‘Love, Death & Robots’ er noget kortere i antallet af historier i forhold til de første to sæsoner, hvilket nok hænger sammen med corona-pandemien, som også var en stor udfordring for alle animationselskaber, selv for de store navne som Disney og Pixar, der måtte have deres hær af animatorer til at lave deres arbejde derhjemmefra.

love death robots netflix danmark

Meget af animationen i historierne er gjort med computeranimation via motion capture-teknikken, hvor skuespilleres bevægelser bliver optaget af specielle kameraer der videregiver data til de animatorer der giver det ekstra touch af fantasi. Men det er til gengæld utroligt at se at det er fortsat svært at give menneskeligt liv til de lettere døde computerøjne. Der er heldigvis en smule variation med brug af animationsstil med en historie der ligner en levende grafisk roman. Men det ville være cool at se nogle bruge stop motion-animation og håndtegnet animation til en forandring i denne her serie.

De historier man får her i den tredje omgang af ‘Love, Death & Robots’ er som de andre sæsoner i serien, en charmerende rodebutik af vilde historier hvoraf nogle er mere seværdige og fantasifulde end andre, hvilket altid er tilfældet med antologiserier.

Men er man som publikum ikke så godt bekendt med hvad animation ellers kan gøre udover at fornøje de små unger for deres egen fornøjelses skyld, så giv ‘Love, Death & Robots’ en chance og bliv overrasket eller chokeret over de unikke muligheder der ligger i animation til det voksne publikum.

Se ‘Love, Death & Robots‘ på Netflix Danmark.

Flixfilm er ikke associeret med Netflix. Inc. og anmeldelsen er dermed udelukkende et udtryk for forfatterens egne holdninger.

Se en oversigt med samtlige anmeldelser her.