Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Netflix laver koreansk ‘Papirhuset’

01/12/2020 | Flixfilm

korea papirhuset money heist netflixDen spanske serie ‘Papirhuset‘, som også kendes unden navne ‘Money Heist’ og ‘La Casa de Papel’ har været en umådelig succes for streamingtjenesten siden at første afsnit havde premiere i 2017.

Nu er Netflix imidlertid klar til at koge suppe på succesen og kan derfor annoncere, at en koreansk version af hitserien er under udvikling.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Serien, som foreløbigt bliver på 12 episoder, vil byde på den samme velkendte handling, men krydret med nyt materiale.

Læs hele artiklen…


Ægtepar på mareridtstur i vildmarken i actionthrilleren ‘Red Dot’

30/11/2020 | Flixfilm

red dot netflix filmNår du har set ‘Red Dot’ vil du aldrig overnatte i naturen igen!

Så markant er budskabet i ‘Red Dot’, som er den første svenske Netflix-film. Thrilleren har premiere den 11. februar 2021.

Find en trailer til ‘Red Dot’ nederst i artiklen.

Den svenske actionthriller, som finder sted i de svensk skove, følger David (Anastasios Soulis) og Nadja (Nanna Blondell), et par i 30’erne, der kæmper med at holde gnisten i takt i deres ægteskab. Da det viser sig, at Nadja er gravid, gør de et sidste forsøg på at finde hinanden og tager derfor en tur op i de svenske bjerge for at vandre.

Læs hele artiklen…

David Lynch arbejder på Netflix-serie

30/11/2020 | Flixfilm

David Lynch arbejder paa Netflix serieDen amerikanske film- og serieskaber David Lynch, som nok bedste kendes for den ikoniske ‘Twin Peaks’-serie, arbejder øjensynligt på en ny Netflix-serie.

Det skriver flere amerikanske medier.

Projektet er endnu ikke bekræftet af hverken Netflix eller hovedpersonen selv, men ifølge branchemagasinet Production Weekly begynder optagelserne til det nye projekt med den foreløbige titel ‘Wisteria’ til maj 2021.

Det afsløres endvidere, at serien bliver på 13-25 episoder og er skrevet af David Lynch, der ligeledes vil instruere alle afsnit.

‘Wisteria’ bliver David Lynchs største projekt siden ‘Twin Peaks: The Return’ fra 2017, som fulgte op på den originale hit-serie fra 1990.

Læs hele artiklen…


Nyt på Netflix (Uge 48 – 2020)

30/11/2020 | Flixfilm

Nyt paa Netflix Uge 48 – 2020Selvom det har været Thanksgiving i USA, så har folkene hos Netflix stadig været på arbejde.

Derfor kunne streamingtjenesten i løbet af sidste uge have premiere på hele 26 nye film og serier. I denne artikel kan du se en komplet liste med alle nyhederne.

Se blandt andet storfilmen Hillbilly Elegy med Amy Adams og Glenn Close (læs anmeldelse), Mosul (læs anmeldelse), The Christmas Chronicles 2, Us, If Beale Street Could Talk, samt hele Ringenes Herre-trilogien, som nu igen kan streames hos Netflix.

Find alle de nye film og serier herunder;

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Hillbilly Elegy’

29/11/2020 | Flixfilm

Hillbilly Elegy anmeldelse netflix 2020

Amy Adams og Glenn Close stråler i ’Hillbilly Elegy’, og Ron Howard formår at imponere med seværdigt og vigtigt portræt af en familie, der er tæt på bunden. Desværre lider filmen under en forstyrrende narrativ struktur.

Skrevet af Lars Møller.

Selvom ’Hillbilly Elegy’ finder sted på et lav i samfundet, så beviser Ron Howard hvor sikkert og stilrent, han kan føre os igennem et solidt drama. Filmen er baseret på J.D. Vances erindringer af samme navn, og Howard fortæller meget af historien gennem Vances barndomsminder.

Da en voksen J.D. over et par hæsblæsende døgn bliver konfronteret med sin fortid, vælder det frem med en masse fragmenterede minder fra hans barndom. Minder som han har kæmpet hårdt for at undslippe.

Læs hele artiklen…