Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nyheder på Netflix i oktober 2022

28/09/2022 | Flixfilm

Cabinet of Curiosities – Kommer på Netflix i oktober

Mørket trænger sig på så det er snart tid til at trække indendørs og overgive sig til indendørs underholdning.

Det er dog heldigvis ikke så slemt som det lyder, da streamingtjenesten Netflix er klar med en masse spritnye film og serier, som man kan underholde sig med mens at vinden blæser og temperaturerne daler.

I denne artikel har vi samlet et overblik med de film og serier, som alle snart får premiere på Netflix. Der tilføjes løbende flere titler til oversigen, så husk at vende tilbage til artiklen senere for de seneste tilføjelser.

LÆS OGSÅ   Film og serier du skal se på Netflix i september

Glæd dig blandt andet til Tobias Lindholms koldblodige thriller ‘The Good Nurse’, Guillermo Del Toros horrorserie ‘Cabinet of Curiosities’ og den dyreste filmproduktion fra Tyskland nogensinde; filmatiseringen af antikrigs-historien ‘Intet nyt fra Vestfronten’.

Skaberen af ‘Midnight Mass‘ og ‘The Haunting of Hill House‘ er også tilbage med den nye skrækindjagende gyserserie ‘The Midnight Club’ – Perfekt til mørke oktober!

Se de kommende film og serier her;

Læs hele artiklen…


Se Gal Gadot i ny spionthriller ‘Heart of Stone’

28/09/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix afslørede forleden første trailer til den kommende actionfilm ‘Heart of Stone’ som kaster et kvindeligt aftryk på populære film som ‘James Bond’ og ‘Mission: Impossible’.

‘Heart of Stone’ er nemlig en international spionfilm i samme stil som ovenstående, men denne gang er det med Gal Gadot (‘Wonder Woman’, ‘Red Notice‘) i hovedrollen i den hæsblæsende helterolle.

Det er stadig hemmeligt hvad præcist ‘Heart of Stone’ kommer til at omhandle, men klippet afslører at der er dømt vilde stunts, biljagter og eksplosioner.

Læs hele artiklen…


‘The Crown’ sæson 5 kommer til november

28/09/2022 | Flixfilm

Den royale Netflix-serie ‘The Crown’ er snart tilbage på streamingtjenesten med nye afsnit om det engelske kongehus.

Det afslørede Netflix i weekenden til deres virtuelle fan-event ‘Tudum’, hvor de fremviste usete klip, trailere og smugkig på kommende serier og film.

Her blev det bekræftet at ‘The Crown’ sæson 5 får premiere den 9. november.

Læs hele artiklen…


Disse film og serier skal du se på Netflix i oktober

27/09/2022 | Flixfilm

The School for Good and Evil

Det er svært at være uenig i at udvalget enormt på Netflix. For streamingtjenesten spytter et utal af film og serier ud hver eneste uge og måned.

Det er dog ikke altid lige nemt at overskue hvad man skal se når man endelig sidder klar i sofaen, samt hvilke titler, der er værd at bruge tid på.

Derfor har vi i denne artikel samlet otte streaming-anbefalinger, som alle får premiere i løbet af oktober.

Du kan finde trailers til alle anbefalinger, som vi synes du skal prioritere at streame, nedenfor.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i oktober 2022

Glæd dig blandt andet til den nye filmatisering af ‘Intet nyt fra Vestfronten’ hvor en 17-årige slutter sig til Vestfronten under 1. verdenskrig, men hans umiddelbare begejstring bliver hurtigt knust af virkeligheden i skyttegravene. Se også ‘Cabinet of Curiosities’ hvor Oscar-vinderen Guillermo del Toro har udvalgt otte skrækhistorier, som byder på visuelt imponerende og bizarre mareridt.

Find de 8 streaming-tips herunder;

Læs hele artiklen…


Tredje sæson af Lupin er på trapperne

27/09/2022 | Flixfilm

Det helt store streaminghit under corona-nedlukningen, den fransk detektiv-serie ‘Lupin’, vender snart tilbage med tredje sæson.

Streamingtjenesten Netflix afslørede i weekenden en ny teaser til den kommende sæson, som dog ikke har fået premieredato endnu.

Se teaseren nederst i artiklen.

Læs hele artiklen…