Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

‘You’ får en femte og sidste sæson

26/03/2023 | Flixfilm

Det er snart tid til at sige farvel til seriemorderen Joe Goldberg.

Netflix har nemlig netop annonceret, at hitserien ‘You’ aka ‘Du’ vender tilbage med sæson 5, som samtidig bliver den sidste.

Penn Badgley vender naturligvis tilbage i rollen som Joe i den sidste sæson, mens der dog sker ændringer bag kameraet; Showrunneren gennem de første fire sæsoner, Sera Gamble, har nemlig valgt at forlade den psykologiske thriller-serie og vil dermed ikke være involveret i den femte og sidste sæson.

Læs hele artiklen…


De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

24/03/2023 | Flixfilm
Se ‘The Night Agent’ på Netflix.

Der lander hele tiden nye serier på streamingtjenesten Netflix. Så mange, at det nogle gange kan være umuligt at følge med.

Heldigvis er der hjælp at hente hos de danske Netflix-medlemmer – som forhåbentlig har god smag!

I denne artikel har vi nemlig samlet 5 serier som flest danskere netop nu streamer på Netflix. Det er med andre ord de fem mest populære serier på Netflix og i Danmark lige nu.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Se blandt andet fantasy-serien ‘Shadow and Bone’, som er skabt af den prisvindende Eric Heisserer, som også stod bag manuskriptet til Oscar-vinderen ‘Arrival’, der netop er vendt tilbage med sæson 2.

Se de 5 mest populære serier på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


Se første trailer til prequel-serien ‘Bridgerton: Dronning Charlotte’

24/03/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop frigivet første trailer til den kommende prequel-serie ‘Bridgerton: Dronning Charlotte’, som naturligvis er en forgænger til succes-serien ‘Bridgerton‘.

Serien på 6 episoder har premiere den 6. maj, og nederst i artiklen kan du se den nyeste trailer.

Offentliggørelsen kommer næsten to år efter, at Netflix afslørede at ‘Bridgerton’ ville få en spin-off, centreret om Queen Charlottes kærlighedshistorie, samt den unge Violet Bridgerton og Lady Danbury.

Læs hele artiklen…


Susanne Bier arbejder på morderisk Netflix-serie

24/03/2023 | Flixfilm
Nicole Kidman i Susanne Biers ‘The Undoing.

Efter at Susanne Bier lavede en af de mest succesfulde Netflix-film nogensinde, har den Emmy-vindende danske instruktør fundet sit næste projekt hos streamingtjenesten.

Der er tale om mini-serien ‘The Perfect Couple’, som byder på en stjerneparade af skuespillere: Nicole Kidman (‘The Undoing’), Liev Schreiber (‘Ray Donovan’), Meghann Fahy (‘The White Lotus’), Dakota Fanning (‘The Alienist’) samt Eve Hewson og Jack Reynor fra ‘Flora and Son’.

Læs hele artiklen…


Se første billeder fra ‘One More Time’ med ‘Familien Löwander’-stjerne

23/03/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort premieredatoen og de første billeder fra den kommende komediefilm ‘One More Time’ med Hedda Stiernstedt, som blandt andet kendes fra den populære ‘Familien Löwander’, i hovedrollen.

Den svenske dramakomedie har verdenspremiere den 21. april, og nederst i artiklen kan de nye billeder fra spillefilmen betragtes.

40-årige Amelia (Hedda Stiernstedt) bliver ramt af en lastbil natten til sin fødselsdag. Da hun åbner øjnene, vågner hun i 2002 på sin 18-års fødselsdag. Hun får chancen for at genopleve den bedste dag i sit liv og skabe livet, som hun havde forestillet sig det ville være.

Læs hele artiklen…