Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Halvdelen af dem, der ser ‘Kissing Booth’ på Netflix, ser den igen

13/12/2018 | Ingen kommentarer

kissing booth se igen netflix filmSom vi skrev forleden har streamingtjenesten Netflix helt ekstraordinært valgt at løfte sløret for nogle af deres medlemmer sære seervaner.

Netflix kan nu afsløre årets tre mest gensete film i 2018 – altså de film, som deres medlemmer har set mere end én enkelt gang.

På førstepladsen finder man ‘The Kissing Booth’ om teenageren Elles første kys med skolens lækreste dreng, som dog sætte venskabet med veninden på spil.

‘The Kissing Booth’ er dermed den film på Netflix, som flest af deres medlemmer har set mere end én gang.

Læs hele artiklen…


Nyheder på Netflix i januar 2019

13/12/2018 | Ingen kommentarer

The Punisher januar premiere 2019Den 1. januar er den dag på året, hvor danskerne traditionelt ser allermest tv. Det kommer dog ikke som den store overraskelse, at de fleste efter en festlig nytårsaften har brug for at flade ud med film og serier.

Heldigvis er Danmarks mest populære streamingtjeneste Netflix klar med en masse nyt underholdning – Perfekt til nytårstømmermændene.

I denne artikel har vi samlet et udpluk af de film og serier, som får premiere på Netflix Danmark i løbet af januar 2019.

Bemærk venligst, at listen ikke er komplet og at der således kommer mange flere film og serier på Netflix end der er angivet nedenfor. Listen opdateres løbende med flere premieredatoer.

I årets første måned kan du blandt andet glæde dig til sci-fi-filmen IO, superhelte-serien Titans, Black Earth Rising med John Goodman, sidste sæson af A Series of Unfortunate Events, samt en ny sæson af The Punisher, som også får premiere i januar.

Herunder kan du se de kommende film og serier på Netflix;

Læs hele artiklen…

Bliv gladere og mere effektiv i det nye år med nyt Netflix-show

13/12/2018 | Ingen kommentarer

The Life Changing Magic of Tidying Up serie danmarkHvis dit kommende nytårsforsæt er at blive organiseret, gladere og mere effektiv så er streamingtjenesten Netflix klar til at hjælpe dig!

Den 1. januar har Netflix nemlig premiere på ‘Tidying Up With Marie Kondo’ med det store ordensmenneske og forfatteren af den internationale bestseller ‘The Life-Changing Magic of Tidying Up,’ Marie Kondo i front.

Se en trailer til showet nederst i artiklen.

I de otte afsnit guider Marie mennesker der befinder sig på livets skillevej og endelig er klar til at tackle rodet, der blokerer for deres lykke. De får gennem Marie hjælp til at lave deres liv om på en følelsesladet – og overraskende – måde.

Læs hele artiklen…


Mest sete shows på Netflix i 2018

12/12/2018 | Ingen kommentarer

Netflix holder normalt deres seertal under lås og slå, men i år har streamingtjenesten valgt at løfte sløret for noget af deres medlemmers seervaner.

Underholdningsgiganten har således offentliggjort en liste over de shows, som deres medlemmer så flest minutter af og slugte hurtigst. Det er altså tv-serier med den højeste gennemsnitlige visningstid per session.

Tallene stammer fra USA, men på en overraskende førsteplads finder man ‘On My Block’, som blev udgivet på Netflix uden relativt stor bevågenhed – i hvert fald i Danmark.

‘On My Block’ er et coming-of-age komediedrama, som følger venskabet mellem fire kloge, sjove og kvikke teenagere, da de starter i high school i et hårdt kvarter i storbyen Los Angeles.

Læs hele artiklen…


Trailer til tredje og sidste sæson af ‘A Series of Unfortunate Events’

12/12/2018 | Ingen kommentarer

A Series of Unfortunate Events trailer sæson 3 netflix 2019Den 1. januar har tredje og sidste sæson af ‘A Series of Unfortunate Events’ eksklusiv premiere på Netflix Danmark.

I anledning af den snarlige premiere har streamingtjenesten derfor frigivet en sidste trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘A Series of Unfortunate Events’ vil naturligvis give svar på alle spørgsmålene og mysterierne, som de forældreløse børn Violet (Malina Weissman), Klaus (Louis Hynes) og Sunny (Presley Smith) har oplevet gennem episoder.

Det vil blandt andet blive afklaret hvordan deres forældre døde i en brand, hvad den hemmelige organisation V.F.D. laver og hvor sukkerskålen fra sæson 2 blev af.

Læs hele artiklen…Telmore