Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nyheder på Netflix i september 2020

07/08/2020 | Flixfilm

Nyheder på Netflix i september 2020I denne artikel kan du finde et udpluk over kommende film og serier på Netflix.

Alle titler på listen nedenfor får premiere på dansk Netflix i september.

Glæd dig blandt andet til premierefilm som Doctor Sleep, Robin Hood, Curse of Chucky, The Theory of Everything samt den Netflix-eksklusive I’m Thinking of Ending Things, der er instrueret af Charlie Kaufman.

Herudover byder måneden også på et par helt nye serier som Away, Ratched, Jurassic World: Camp Cretaceous og Young Wallander, mens der kommer nye afsnit af velkendte reality-serier, heriblandt Keeping Up with the Kardashians og Top Chef.

Bemærk at listen kun er et udpluk over de nye film og serier på Netflix. Du kan dermed forvente meget mere underholdning på Netflix end titlerne angivet nedenfor. Vi opdaterer ligeledes listen med flere nyheder efterhånden som de bliver offentliggjort.

Se alle de kommende film og serier her;

Læs hele artiklen…


Daisy Coleman fra smertelig Netflix-dokumentar død

06/08/2020 | Flixfilm

Daisy Coleman fra rørende Netflix dokumentar er dødTilbage i 2016 havde Netflix premiere på den gribende dokumentar ‘Audrie & Daisy’, der fortæller historien om to teenagere, der misbruges seksuelt.

I 2012 blev Audrie Pott og Daisy Coleman udsat for seksuelt overgreb efter de havde fået for meget at drikke i henholdsvis Saratoga, California, og Maryville, Missouri.

Audrie begik kort tid efter selvmord da der begyndte at dukke ydmygende billeder fra selve overgrebet op på de sociale medier.

Daisy Coleman, som blev overfaldet af en gruppe drenge hun troede var hendes venner da hun var 14 år, forsøgte også at begå selvmord. Hun overlevede, men lokalsamfundet begyndte sig kort efter at vende sig mod hende og chikanere hendes famile, hvilket tvang dem til at flytte.

Læs hele artiklen…

Jean-Claude Van Damme er ‘The Last Mercenary’ i ny actionkomedie

04/08/2020 | Flixfilm

last mercenaryDet belgiske muskelbundt Jean-Claude Van Damme som gennem 90’erne smadrede fjender på kryds og tværs med de bare næver er snart tilbage i Netflix-filmen ‘The Last Mercenary’.

Optagelserne er netop gået i gang i Frankrig under ledelse af instruktør David Charhon (‘The Other Side Of The Tracks’),

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Actionkomedien og kampsportkæmperen får selskab af Alban Ivanov, Assa Sylla, Samir Decazza, Patrick Timsit, Eric Judor og Miou-Miou.

I ‘The Last Mercenary’ spiller Van Damme en mystisk hemmelig agent, den sidste lejesoldat, som i al hast må vende tilbage til sit hjemland, da hans søn (Decazza) blive fejlagtigt beskyldt for at være illegal våben og narkotik-handler efter en fejlslagen mission mellem en overdådig bureaukrat (Ivanov) og enmafiaen.

Læs hele artiklen…


‘Papirhuset’ filmer i København – Sidste sæson på vej

03/08/2020 | Flixfilm

Papirhuset filmer i København Sidste sæson på vejForleden kunne streamingtjenesten Netflix annoncere, at den spanske hit-serie ‘Money Heist’ aka ‘La Casa De Papel’ aka ‘Papirhuset’ vender tilbage med en femte sæson, som samtidig bliver den endegyldigt sidste.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Optagelserne til ‘Papirhuset’ sæson 5 er tilsyneladende allerede i gang for Ekstra Bladet kan nemlig afsløre, at produktionsholdet er i København netop nu for at indspille et par scener til den kommende sæson.

Læs hele artiklen…


Nyt på Netflix (Uge 30 – 2020)

03/08/2020 | Flixfilm

umbrella academy netflixSommeren er ved at være overstået for de fleste og hverdagens pligter begynder så småt at presse sig på igen.

Heldigvis tilføjede Netflix 47 nye film og serier til deres udvalg i sidste uge, og der er dermed rig mulighed for at slå benene op når man har brug for en pause og drømme sig tilbage på ferie.

I denne artikel har vi samlet en komplet oversigt med alle nyheder.

Se blandt andet filmklassikere som Politiskolen, Basic Instinct, Mad Max: Fury Road, School of Rock, No Country for Old Men, samt nye afsnit af The Sinner, The Umbrella Academy, Locked Up og How to Get Away with Murder.

Se hvilke film og serier du kan glæde dig til de næste par uger: Nyt på Netflix i august 2020.

Find alle nyhederne herunder;

Læs hele artiklen…