Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fem film med neglebindende twists på Netflix

05/06/2020 | Flixfilm

Fem krimier med neglebindende twists på NetflixDer er ikke noget end at smide sig i sofaen og tænde for en film, som byder på spændende og uventet underholdning, som får hjertet helt op i halsen.

I denne artikel samlet fem filmanbefalinger med neglebindende twists, som netop nu kan streames på den danske Netflix.

Se blandt andet en bogsamler, der kommer til at påkalde de onde magter og djævlen da han finder særdeles velbevaret eksemplar af den sataniske manual “The Nine Gates And The Kingdom Of Shadow”, mens en vanæret journalist får stjålet sin identitet af en anklaget morder.

Se 5 krimi-thrillers med neglebindende twists herunder;

Læs hele artiklen…


Netflix dropper sketch-show efter en sæson

04/06/2020 | Flixfilm

Netflix dropper sketch show efter en sæsonDet er netop blevet annonceret, at det originale Netflix-program ‘Astronomy Club: The Sketch Show‘ er blevet lukket og slukket.

Det meddeler comedy-gruppen på deres Twitter.

I ‘Astronomy Club: The Sketch Show’ leverede sketch og comedy-gruppen Astronomy Club unikke og individuelle perspektiver gennem en særlig, intelligent og absurd humor.

Første sæson af showet havde premiere på Netflix Danmark den 6. december 2019.

Der meldes ikke om nogle årsag til aflysningen, men den er sandsynligvis relateret til lave seertal, samt at serien ikke har opnået særlig stor opmærksomhed. Showet har i hvert fald ikke vundet indpas i Danmark hvor første sæson mere eller mindre gik under radaren hos de danske Netflix-medlemmer.

Læs hele artiklen…

‘Lucifer’-stjerne klar til flere afsnit

03/06/2020 | Flixfilm

Lucifer stjerne klar til flere afsnitSelvom at Netflix i begyndelsen af 2019 kunne afsløre, at serien ‘Lucifer’ ville lukke og slukke efter femte sæson, som endnu ikke har fået premiere, så har streamingtjenesten umiddelbart ikke helt kunne slippe serien om den faldne engel.

Først blev sæson 5 udvidet med ekstra episoder, og kort efter blev det rygtet at Netflix trods lukningen havde sjette sæson på tegnebrættet.

Nu er sjette sæson umiddelbart rykket et stort skridt nærmere, da det amerikanske medie Deadline kan berette, at hovedrolleindehaverne Tom Ellis har skrevet under på at medvirke i endnu en sæson.

Læs hele artiklen…


Nyheder på Netflix i juli 2020

03/06/2020 | Flixfilm

Nyheder på Netflix i juli 2020For de flestes vedkommende er det snart blevet tid til afslapning med familie og venner, mens sommervejret forhåbentlig viser sig fra sin bedste side.

Hvis det ikke er tilfældet er streamingtjenesten Netflix heldigvis klar med en masse nye film og serier, som man kan underholde sig med indendørs.

I denne artikel har vi samlet en oversigt over de film og serier, som får premiere på den danske Netflix i juli.

Der vil løbende kommer flere film og serier på listen i takt med at Netflix annoncerer nye premieredatoer.

Husk, vi er stadig i juni! Klik her for at se hvilke film og serier, der får premiere på Netflix i juni.

Glæd dig blandt andet til nye afsnit af superhelte-serien The Umbrella Academy, samt premierefilm som The Wolf of Wall Street, The Interview, The Autopsy of Jane Doe, Wrecked og den originale actionfilm fra Netflix, The Old Guard med Charlize Theron som udødelig lejesoldat.

Se de kommende film og serier herunder;

Læs hele artiklen…


Adam Sandler er snart tilbage med flere Netflix-film

02/06/2020 | Flixfilm

Adam Sandler er snart tilbage med flere Netflix filmI begyndelsen af året kunne Netflix afsløre, at de havde forlænget deres eksklusive aftale med Adam Sandler således den amerikanske komiker vil lave i alt 12 film til streamingtjenesten.

På nuværende tidspunkt har Adam Sandler lavet seks titler til Netflix: ‘The Ridiculous 6‘, ‘The Do-Over‘, ‘Sandy Wexler‘, ‘The Week Of‘, ‘Murder Mystery‘ og stand-up-showet ‘100% Fresh.

Men nu er sløret blevet løftet for et par af de kommende film med den populære komiker.

De næste i rækken er ‘Hubie Halloween’, som handler om den eksentriske samfundsfrivillige Hubie (Sandler), der ved et uheld bliver midtpunktet i en drabssag.

Læs hele artiklen…