Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

‘Vikings: Valhalla’: Netflix bestiller spin-off til ‘Vikings’

20/11/2019 | Ingen kommentarer

vikings valhalla netflix serieSagaen om vikingerne vil fortsætte hos Netflix. Streamingtjenesten har nemlig købt ‘Vikings: Valhalla’, som er lavet af ‘Vikings’-skaberen Michael Hirst.

‘Vikings: Valhalla’ vil bygge videre på historien fra ‘Vikings’, som er planlagt til er slutte efter sjette sæson.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I serien, som finder sted 100 år efter begivenhederne i ‘Vikings’, vil følge nogen af de mest berømte vikinger, der nogensinde har levet, heriblandt Leif Erikson (Leif den Lykkelige), Freydis, Harald Harada (Harald Hårderåde) samt William the Conqueror (Vilhelm Erobreren).

Læs hele artiklen…


Se trailer til den romantiske juleserie ‘Home For Christmas’

20/11/2019 | Ingen kommentarer

hjem til jul netflixStreamingtjenesten Netflix kan i dag offentliggøre den officielle trailer på den nye hyggelige juleserie ‘Home For Christmas’ aka ‘Hjem til jul’

Se klippet nederst i artiklen.

Alle har en kæreste og er parate til at deltage i alle julens familiesammenkomster. Altså lige på nær 30-årige Johanne, der oplever at være den eneste single blandt venner og familie. Men hun er fast besluttet på at at finde den perfekte juledate for at undgå alle de snagende spørgsmål om hendes kærlighedsliv.

Den norske serie, der består af 6 afsnit, har Ida Elise Broch i hovedrollen, som Johanne, og Felix Sandmand (‘Quicksand’), Kingsford Siayor og Mads Sjøgård Pettersen spiller hendes potentielle kærester. Gabrielle Leithaug spiller Johannes bedste ven, Jørgunn.

Læs hele artiklen…

Netflix og David Fincher arbejder på forløber til ‘Chinatown’ fra 1974

19/11/2019 | Ingen kommentarer

chinatown serie david fincherNetflix har slået sig sammen med manuskriptforfatter Robert Towne og instruktør David Fincher for at lave en serie-forløber – såkaldt prequel – til filmklassikeren ‘Chinatown’.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Robert Towne skrev det originale manuskript til ‘Chinatown’ i 1974 hvilket indbragte ham en Oscar og han vil således også skrive den nye serie.

Den amerikanske film noir ‘Chinatown’ fra 1974 er instrueret af Roman Polanski og har Jack Nicholson, Faye Dunaway og John Huston i hovedrollerne. Handlingen udspiller sig i Los Angeles i 1930’erne og følger privatdetektiven J.J. Gittes (Nicholson), der trækkes ind i en sag om byens vandforsyning.

Læs hele artiklen…


Frem med popcornene: Se ny trailer til Michael Bays ‘6 Underground’

19/11/2019 | Ingen kommentarer

6 Underground netflix michael bayNetflix har netop udsendt en ny hæsblæsende trailer til actionfilmen ‘6 Underground’ hvor det halve af Italien mere eller mindre bliver smadret.

Se traileren til ‘6 Underground’, som har Ryan Reynolds (‘Deadpool’) i hovedrollen.

Filmen, der eftersigende har kostet mere end $150 millioner, ser ud til at være en rigtig popcorn-basker og fans af Michael Bays tidligere film, som ‘Transformers’ og ‘Armageddon’ vil uden tvivl ikke blive skuffet.

Som det ses i traileren er den nemlig fyldt med hæsblæsende biljagter, eksplosioner og skuddueller, som oftest kendetegner Michael Bays film.

Læs hele artiklen…


Ugens nyheder på Netflix (uge 46)

18/11/2019 | Ingen kommentarer

klausI denne artikel har vi samlet en komplet liste med alle de film og serier som streamingtjenesten Netflix tilføjede til deres danske udvalg i løbet af uge 46 (11. november – 17. november).

Julen blev blandt andet kickstartet med den originale animationsfilm ‘Klaus’ hvor et egoistisk postbud og en legetøjsmager danner et usandsynligt venskab. Vi har anmeldt den hos Flixfilm og kvitteret med hele 5 stjerner. Læs anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Klaus’.

Herudover tilføjede Netflix blandt andet tredje sæson af den populære serie ‘The Crown’ til udvalget, samt havde premiere på ‘Earthquake Bird’ (læs anmeldelse), ‘Kongens valg’, ‘Kriger’ og nye episoder af retro-serein ‘The Toys That Made Us’.

Se alle de nye film og serier på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…