Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Netflix præsenterer ambitiøs bæredygtighedsstrategi

14/04/2021 | Flixfilm

netflix klima baeredygtighedDet er ikke mere end få uger siden, at vi her på Flixfilm kunne skrive, at streaming af film og serier på Netflix ikke er den værste klimasynder.

Det var nemlig kommet frem at 1 times Netflix brugte mindre end 100 gram CO2e i 2020. Det svarer til, at køre mindre end 400 meter i en gennemsnitlig personbil.

Ifølge eksperter er dette et helt acceptabelt niveau – samtidig med at de fastslå at streaming af film og serier naturligvis ikke er en livsnødvendighed.

Nu har Netflix imidlertid fremlagt en ny ambitiøs bæredygtighedsstrategi, som bringer streamingtjenesten et stort skridt fremad på klimakontoen.

Læs hele artiklen…


Zack Snyder samler et hold zombiedræbermaskiner i ‘Army of the Dead’

14/04/2021 | Flixfilm

army of the dead netflix zombue‘Army of The Dead’ er skabt af Zack Snyder (‘300’, ‘Zack Snyder’s Justice League’) og udspiller sig i kølvandet på et zombieudbrud, der har efterladt Las Vegas i ruiner og afspærret byen fra resten af verden.

Se den seneste trailer til zombiefilmen nederst i artiklen.

Da Scott Ward (Dave Bautista) – en fordrevet lokal fra Vegas og tidligere zombiekrigshelt, der nu vender burgere i udkanten af den by, han er begyndt at kalde ”hjem” – bliver kontaktet af casino-bossen Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada), er det med det ultimative forslag: Bryd ind i den zombieinficerede karantænezone og hent 200 millioner dollars, som gemmer sig i en bankboks under The Strip, inden regeringen angriber byen med atomvåben om 32 timer.

Læs hele artiklen…

‘Bridgerton’ sæson 3 + 4 er på vej

13/04/2021 | Flixfilm

saeson 3 bridgerton saeson 4 netflixFørste sæson ‘Bridgerton’ er den mest sete Netflix-serie nogensinde og derfor gik der kun kort tid inden streamingtjenesten kunne afsløre, at optagelserne til sæson 2 er begyndt.

Men nu slår Netflix fast at serien ikke stopper her: ‘Bridgerton’ får nemlig også en sæson 3 og en sæson 4.

Det bekræfter Netflix i en pressmeddelelse.

De nye sæson vil naturligvis være baseret på tredje og fjerde bog i Julia Quinns populære bogserie – som også var tilfældet med første sæson og den kommende sæson.

Læs hele artiklen…


De 5 mest populære serier på Netflix lige nu

13/04/2021 | Flixfilm

mest populaere serierDer lander hele tiden nye serier på streamingtjenesten Netflix. Så mange, at det nogle gang kan være umuligt at følge med.

Heldigvis er der hjælp at hente hos de danske Netflix-medlemmer – som forhåbentlig har god smag!

I denne artikel har vi nemlig samlet 5 serier som flest danskere netop nu streamer på Netflix. Det er med andre ord de fem største serier på Netflix lige nu.

Se blandt andet den chokerende historie om den nådesløse morder Charles Sobhraj, og en uskyldigt dømt, der er opsat på at få hævn og på at bevise, at han ikke står bag mordet på sin søster, samt et hold udskud, som undersøger en række overnaturlige forbrydelser.

Se de 5 mest populære serier på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Thunder Force’

12/04/2021 | Flixfilm

thunder force anmeldelse netflix film

Ægteparret Falcone og McCarthys seneste filmiske øjebæ er en ufokuseret superheltekomedie, der føles som et letbenet frikvarter for alle involverede. De har så bare glemt, at det rent faktisk skal ses af andre end dem selv.

Skrevet af Søren Meinertz.

I den danske komedie ‘Sprængfarlig Bombe’ siger Nikolaj Lie Kaas´ karakter, instruktøren Claus Volter: ”Jeg laver ikke film for publikums skyld, jeg laver film for min egen skyld.” Denne film var en satire over arthouse-instruktører, der havde hovedet langt for oppe i deres egne røve. ´Thunder Force´ er et eksempel på noget værre. En film, der snobber nedad ved at sige ”hvis bare vi samler disse jokes og troper og blander dem op til en filmisk bastard, så kan vi tjene lidt hurtige penge.”

Læs hele artiklen…