Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nyt på Netflix (Uge 9 – 2021)

08/03/2021 | Flixfilm

Nye film paa netflix 2021Vil du vide, hvad der er nyt på Netflix? Så er du kommet til det rette sted.

I denne artikel har vi nemlig samlet en oversigt med alle de film og serier, som blev tilføjet til streamingtjenesten i sidste uge.

Mere end 55 titler havde premiere og nedenfor kan du se den komplette liste.

Nu kan du blandt andet streame det ikoniske Chappelle’s Show, actionfilmen John Wick: Chapter 3 – Parabellum, komedie Long Shot og den nye animationsserie Pacific Rim: The Black, som er baseret på Guillermo del Toros succesfulde film fra 2013.

Se alle de nye tilføjelser herunder;

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Pacific Rim: The Black’ – sæson 1

07/03/2021 | Flixfilm

pacific rim black anmeldelse review netflix

Nu findes ‘Pacific Rim’-universet på animation i form af anime-serien ‘Pacific Rim: The Black’. Det klæder det vilde koncept bedre i den form end de to film, serien bygger på og kan nemt anbefales til de erfarne anime-fans.

Skrevet af Michael Larsen.

Personligt er jeg fan af instruktøren Guillermo del Toro og kan lide mange af hans film. Jeg kan ikke ligefrem sige, at jeg er den store fan af hans storstilede robot vs monster-film ‘Pacific Rim’. Det bedste ved den film var Del Toros sans for at skildre monstre på spektakulær vis, særligt i de heftige actionscener med tryk på ødelæggelse og effekter.

Resten af filmen var noget godtroende patriotisk Hollywood-nonsens a la ‘Independence Day’ med kedelige hovedpersoner i forgrunden, mens baggrundene bag dem var væsentligt mere interessante. Den uønskede toer ‘Pacific Rim: Uprising’ var mere af det samme bare uden det samme visuelle overskud af fantasi.

Læs hele artiklen…

‘Stranger Things’-skabere og Spielberg kaster sig over Stephen Kings ‘The Talisman’

06/03/2021 | Flixfilm

talisman stephen king netflix stranger thingsSkaberne af Netflix’ største seriehits nogensinde har slået sig sammen med Steven Spielberg (‘E.T.’) om at filmatisere Stephen Kings fantasy-gyser ‘The Talisman’.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

‘The Talisman’ bliver omdannet til tv-serie med ‘Stranger Things’-skaberne Matt og Ross Duffer, samt Steven Spielberg som producer, mens en manuskriptforfatteren på ‘Stranger Things’, Curtis Gwinn, også har fået til opgave at omskrive ‘The Talisman’ til Netflix.

‘The Talisman’, som Stephen King har skrevet i samarbejde med Peter Straub, fortæller historien om Jack Sawyer, en 12-årig dreng, der tager afsted på en episk roadtrip for at redde sin døende mor.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Sentinelle’

06/03/2021 | Flixfilm

Sentinelle film anmeldelse review netflix

Olga Kurylenko giver den som en kvindelig udgave af enhver anden, moderne selvtægtsactionhelt, men omvendt kønstegn gør ikke en gennemsnitlig hævhistorie værre eller bedre. Det gør den til en gennemsnitlig hævnhistorie.

Skrevet af Søren Meinertz.

Det er snart 15 år siden, at Liam Neeson lagde det halve Paris ned i jagten på pigesmuglere fra Østblokken i ‘Taken’. Allerede dengang var historien om enmandshæren mildest talt godt afprøvet i filmregi, men ‘Taken’ var hurtigt pacet, dvælede ikke for lang tid ved sine plothuller og havde et simpelt, godt underbygget præmis. Far elsker datter. Datter kidnappes. Far smadrer datters kidnappere.

I kølvandet på ‘Takens’ succes ved billetlugerne, begyndte der at komme efterligninger ud på samlebånd, men historien var allerede blevet genstand for utallige jokes i popkulturen, og billetsalget stoppede lige så hurtigt som det var begyndt.

Læs hele artiklen…


5 urovækkende indiefilm på Netflix

05/03/2021 | Flixfilm

5 urovaekkende indiefilm paa NetflixSelvom det er begyndt at være lysere udenfor, så er der altid en god anledning til at krybe ind i mørket sammen med Netflix.

I denne artikel har vi fundet frem til 5 nervepirrende indiefilm, som ikke nødvendigvis har fået den opmærksomhed som de fortjener. Alle filmene kan streames netop nu på Netflix Danmark.

Se blandt andet en ferie udvikle sig til en mareridtstur, da en bande psykopatiske kriminelle kidnapper en kvinde og overfalder hendes mand, mens en kirurgs perfekte liv udvikler sig til en katastrofe, da han begynder at blive plaget af en teenager med mystiske motiver.

Find de fem urovækkende indiefilm herunder;

Læs hele artiklen…