Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ugens nyheder på Netflix (uge 29)

22/07/2019 | Ingen kommentarer

money heist netflixNetflix holder aldrig sommerferie og i sidste uge havde streamingtjenesten således premiere på 17 nye film og serier, som nu kan nydes på sofaen, stranden, i bilen eller hvor man nu foretrækker at se Netflix.

Nedenfor kan du se en komplet oversigt over alle de nye titler.

Du kan blandt andet finde helt nye afsnit af La Casa de Papel / Money Heist / Papirhuset, som er den mest sete internationale serie på Netflix nogensinde. De spanske serie skulle oprindelig blot være på to sæsoner, men nu har Netflix netop haft premiere på en ny eksklusiv tredje sæson.

Herudover kan du finde Oscar-vinderen Lincoln fra Steven Spielberg, (500) Days of Summer, Secret Obsession, Matilda, The Adventures of Tintin og nye afsnit af Comedians in Cars Getting Coffee med Jerry Seinfeld samt make-over-showet Queer Eye.

Se alle de nye film og serier herunder;

Læs hele artiklen…


Ny sæson af ‘Brooklyn Nine-Nine’ lander på Netflix i denne uge

22/07/2019 | Ingen kommentarer

Brooklyn Nine Nine netflix sæson 5 danmark netflixDen imødesete femte sæson af komedieserien ‘Brooklyn Nine-Nine’ får premiere på Netflix Danmark meget snart.

Faktisk lander de nye afsnit på streamingtjenesten allerede i denne uge.

‘Brooklyn Nine-Nine’ sæson 5 kan ses fra den 23. juli.

Alle 22 afsnit i den nye sæson kan ses med det samme.

Den prisbelønnede komedieserie ‘Brooklyn Nine-Nine’ følger et hold af politibetjente og deres kaptajn i det fiktive 99. distrikt i NYPD i Brooklyn.

Læs hele artiklen…





De vigtigste episoder inden sidste sæson af ‘Orange Is the New Black’

21/07/2019 | Ingen kommentarer

orange is the new black sæson 7 side afsnit klar danmarkDen 26. juli har den sidste og syvende sæson af Netflix-hitserien ‘Orange Is the New Black’ premiere på streamingtjenesten.

Måske har du lige genset de første seks sæsoner, men hvis ikke, så er heldigvis klar med en liste over de mest væsentlige afsnit man bør se inden finalen.

Der er tale om i alt 13 afsnit, som man bør kaste sig over hvis man vil være helt up-to-date med handlingen i ‘Orange Is the New Black’.

Episoderne er udvalgt af skaber Jenji Kohan og producer Tara Herrmann.

De 13 episoder man bør se inden sæson 7 er;

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Typewriter’ – sæson 1

20/07/2019 | Ingen kommentarer

typewriter anmeldelse review netflix serie 2019

‘Typewriter’ er hverken lige så uhyggelig som ‘Haunting of Hill House’ eller indkapsler barndommens møde med en skræmmende voksenverden som ‘Stranger Things’, men befinder sig et sted mellem disse to og ender mellem at være momentvis interessant og direkte kedelig.

Skrevet af Søren Meinertz.

Det er svært at lave gys til tv-formatet, for hvordan vedligeholder man en knugende, gåsehudsfremkaldende stemning igennem flere timer? Et af de seneste (og bedste) bud er den noget nær perfekte Netflix-adaption af Shirley Jacksons Haunting of Hill House, som formåede at omsætte et 250 siders forlæg til en episk, gysende familiesaga. Nu forsøger indiske Sujoy Ghosh at lave sin egen familiegyser for Netflix, og det er der kommet et noget blandet resultat ud af.

Læs hele artiklen…


Se første trailer til ‘The Witcher’

20/07/2019 | Ingen kommentarer

witcher netflix trailer danmarkNetflix har netop udsendt første teaser-trailer til den stort anlangte fantasy-serie ‘The Witcher’, som er baseret på de storsælgende bøger og er en episk fortælling om skæbne og familie.

Se traileren nederst i artiklen.

Det var på tegneseriemessen San Diego Comic-Con, at holdet bag kunne løfte sløret til traileren til den længeventede serie, som har Henry Cavill (‘Mission Impossible – Fallout’, ‘Justice League’) i hovedrollen som Geralt fra Rivia sammen med andre skuespillere som Anya Chalotra (‘The ABC Murders’) som Yennefer og Freya Allan (‘The War of the Worlds’, ) som Ciri, samt danske Lars Mikkelsen (‘House of Cards’) som Stregobor.

Læs hele artiklen…