Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nyt “skjult kamera”-show med ‘Stranger Things’-stjerne på Netflix

15/06/2019 | Ingen kommentarer

gaten matarazzo skjult kameraNetflix har netop bestilt 8 episoder af ‘Prank Encounters’, som er et show hvor uanede personer bliver udsat for frygtindgydende og morsomme løjer.

Programmet styres af ‘Stranger Things’-stjernen Gaten Matarazzo, som i serien spiller Dustin Henderson.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

I hver episode af dette skræmmende og hysteriske “prank-show” følger to komplet fremmede, som tror at de skal starte på et nyt arbejde. Første dag går som normalt, indtil deres deltidsjob følges som et fuldtids mareridt.

Læs hele artiklen…


5 monsterfilm på Netflix

13/06/2019 | Ingen kommentarer

Rampage monsterfilm netflix danmarkStore frygtindgydende væsner som dinosaurer, havmonstre eller muterede bæster har altid skabt stor fascination hos mennesker.

På streamingtjenesten Netflix kan man finde hundredevis af film, men vi har fundet fem anbefalinger, der byder på skræmmende monstre og underlige væsner hvor kun fantasien sætter grænser.

I denne artikel have vi derfor samlet 5 hæsblæsende monsterfilm, som kan streames på Netflix Danmark.

Se bl.a. et underligt kemikalie, der muterer tre dyr til overdimensionerede og aggressive monster samt en gruppe eventyrlystne opdagelsesrejsende, der rejser til Skull Island for at lede efter en kæmpe gorilla.

Se de fem actionfyldte filmanbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…

Anmeldelse: ‘I Am Mother’

12/06/2019 | Ingen kommentarer

i am mother review netflix anmeldelse flixfilm 2019 danmark

‘I Am Mother’ bryder ikke de almene sci fi-normer og gør noget afgørende nyt med genren med sit uoriginale plot, men det futuristiske kammerspil med pigen og robotten er værd at se for det gode skuespil og de troværdige effekter.

Skrevet af Michael Larsen.

Der er meget dommedag i tidens bølge af science fiction-film og med særlig fokus på klimakrisen og om vores rolle som de skyldige bag problemerne. Den seneste film med advarsler om fremtiden er ‘I Am Mother’ der både kommer ind på det, der nu optager verdens befolkning i øjeblikket, men også om vores fascination og frygt for kunstig intelligens.

Læs hele artiklen…


Netflix køber ‘The Division’ med Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain

12/06/2019 | Ingen kommentarer

tom clancy division netflix film jake gyllenhallStreamingtjenesten Netflix har købt den kommende actionfilm ‘The Division’, der er baseret på Ubisofts populære Tom Clancy-videospil af samme navn, som blev lanceret i 2016.

Det oplyste Netflix forleden på computerspilsmessen E3.

Samtidig blev det annonceret, at skuespillerne Jake Gyllenhaal (‘Nightcrawler’, ‘Velvet Buzzsaw’) og Jessica Chastain (‘Interstellar’) er blevet castet til hovedrollerne.

‘The Division’ finder sted i New York, der er blevet ramt af en alvorlig virus, som sætter verden på den anden ende. Milloner dør, som følge af den dødelige virus, der spredte sig via pengesedler på året Black Friday. Inden året er omme er byen efterladt i komplet kaos og en gruppe sættes til at undersøge kilden til virussen og redde dem og det, der er muligt.

I instruktørstolen sidder David Leitch, som tidligere har instrueret bl.a. ‘John Wick’ og ‘Deadpool 2’.

Læs hele artiklen…


Der kommer flere afsnit af ‘Love, Death & Robots’

10/06/2019 | Ingen kommentarer

Love Death and Robots sæson 2 netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at NSFW-antologi animationsserien ‘Love, Death & Robots’ vender tilbage med en sæson 2.

Det skriver Netflix på Twitter.

Netflix kan endvidere fortælle, at Jennifer Yuh Nelson er blevet tilknyttet som “supervising director” på den nye sæson og vil således have kontrol med alle afsnit.

Hun har tidligere instrueret en række afsnit af ‘Spawn’, mens hun fik sit gennembrud som instruktør på ‘Kung Fu Panda 2’, ‘Kung Fu Panda 3’ og ‘The Darkest Minds’.

Den anerkendte film og serieskaber David Fincher og Tim Miller er stadig med ombord som producere – Præcis som det var tilfældet med første sæson.

Læs hele artiklen…Telmore