Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

George R.R. Martins sci-fi serie ‘Nightflyers’ lander den 1. februar

16/01/2019 | Ingen kommentarer

nightflyers netflix serie danmarkDen 1. februar har Netflix eksklusiv premiere på de første 10 afsnit af sci-fi serien ‘Nightflyers’.

Det har streamingtjenesten netop annonceret og samtidig løftet sløret for en ny trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Nightflyers’ er baseret på novellen af ​​George R. R. Martin (‘Game of Thrones’), der også fungerer som executive producer.

Serien følger otte maverick-forskere og en magtful telepath, der drager ud på en ekspedition på kanten af solsystemet. De er ombord på The Nightflyer – et skib med en tætforbundet og lille bemanding og en meget tilbagetrukket kaptajn – de drager afsted i håb om at komme i kontakt med fremmed liv.

Læs hele artiklen…


Netflix hæver priserne i USA

15/01/2019 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har i dag annonceret deres største prisstigning i USA nogensinde.

Priserne på alle Netflix-abonnementer er steget mellem 13% og 18%. Prisstigningerne er gælder fra i dag for alle nye abonnenter mens eksisterende kunder skal betale de nye priser “om et par måneder”.

Det meddeler Netflix i en pressemeddelelse.

Prisstigningerne rammer i første omgang ikke Danmark, men det kan ikke afvises at danskerne også skal betale mere for deres Netflix-abonnement i fremtiden.

Før kostede det billigste SD-abonnement $8 i USA, men dette er nu hævet til $9 (59 DKK), mens standard-abonnementet, som de fleste har, er steget med $2 således prisen for dette abonnement nu er $13 (85 DKK) om måneden.

Det store 4K-abonnement koster efter prisstigningen $16 (104 DKK).

Læs hele artiklen…

Anmeldelse: ‘The Last Laugh’

15/01/2019 | Ingen kommentarer

last laugh netflix anmeldelse review film 2019

Af en film der kalder sig ’The Last Laugh’, er der utroligt få grin at hente i denne road trip-komedie, der ellers bryster sig af navne som Richard Dreyfuss, Chevy Chase og Andie MacDowell. En ting er sikker: Dit sidste grin bliver ikke til denne film.

Skrevet af Lars Møller.

Netflix har satset stærkt på at give ældre skuespillere, der for 30 år siden var ’household names’, chancen for at gøre comeback på deres streamingtjeneste. Vi har set eksempler såsom ’Grace and Frankie’ samt senest med ’The Kominsky Method’, der så Michael Douglas og Alan Arkin i topform. Nu er spørgsmålet så, om Netflix kan gøre det samme for Chevy Chase og Richard Dreyfuss i ’The Last Laugh’.

Læs hele artiklen…


Over 1000 nye film og serier på Netflix Danmark i 2018

15/01/2019 | 2 kommentarer

netflix logoSidste år kom der 1017 nye film og serier på streamingtjenesten Netflix.

Det svare til, at Netflix i gennemsnit tilføjede 2,7 nye titler til deres udvalg hver eneste dag.

Det viser en gennemgang foretaget af Flixfilm.dk, som dagligt holder øje med hvad der får premiere på Netflix.

Den måned hvor Netflix havde premiere på flest film og serier var december med i alt 124 nyheder, mens marts var den måned hvor der kom færrest nyheder; i alt blev 68 film og serier tilføjet til streamingtjenesten i denne måned.

De 1017 tilføjelser på Netflix i 2018 inkluderer nye film, serier samt seriesæsoner.

Læs hele artiklen…


Nyt på Netflix i uge 2

14/01/2019 | Ingen kommentarer

nye serier film titans netflix 201915 film og serier landede på Netflix i sidste uge og er nu klar til streaming!

Blandt nyhederne finder man den amerikanske horror/sci-fi Life, hvor Jake Gyllenhaal og Ryan Reynolds er ombord på den internationale rumstation da de opdager det første tegn på liv på Mars.

Superheltefans kan se frem til nye afsnit af Arrow, samt den nye serie Titans fra DC Comics. Flixfilm har anmeldt første sæson af Titans og anmeldelsen kan læses her.

Se alle nyheder på Netflix Danmark herunder;

All Things Fair
Arrow (Sæson 6)
Back With the Ex (Sæson 1)
Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit
Friends from College (Sæson 2)

Læs hele artiklen…Telmore