Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm

Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; ‘Reservatet’

06/12/2023 | Flixfilm
Per Fly og Ingeborg Topsøe. Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann / Netflix.

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort en ny dansk Netflix-serie ‘Reservatet’ (arbejdstitel), som er en krimi skabt af den danske manuskriptforfatter Ingeborg Topsøe og instrueret af den Robert-vindende instruktør Per Fly.

Rollelisten er stadig ikke på plads, men serien på 6 episoder beskrives som værende en karakterdrevet thriller om magtbalancen i familier.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen…Flixfilm

Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

05/12/2023 | Flixfilm
Robert Pattinson i ‘Good Times’.

Tidligere på året kunne vi her på Flixfilm skrive om et nyt storslået Netflix-projekt fra instruktør Adam McKay, som har succesfilm som ‘Don’t Look Up‘ og ‘The Big Short’ på papiret.

Nu har instruktøren imidlertid forladt filmen, som havde titlen ‘Average Height, Average Build’ og streamingtjenesten Netflix har umiddelbart ikke i sinde at finde en erstatning til instruktørstolen.

Læs hele artiklen…


Flixfilm

Netflix køber komedie med Kim Kardashian

05/12/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har haft den store pengepung fremme og købt komediefilmen ‘The Fifth Wheel’ med mediepersonligheden og skuespiller Kim Kardashian.

Flere konkurrenter var også ude efter filmen, og det endte dermed i en regulær budkrig hvor Netflix som nævnt lagde det krævet beløb på bordet.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Læs hele artiklen…


Flixfilm

Nye film og serier på Netflix (Uge 48 – 2023)

04/12/2023 | Flixfilm
Se ‘Familieforvirring’ på Netflix.

I denne artikel har vi samlet et overblik over alle de nye film og serier på Netflix Danmark.

I alt 33 titler blev tilføjet til det danske udvalg i sidste uge.

Se også hvad der kommer på Netflix resten af måneden: Nyt på Netflix i december 2023.

Blandt nyhederne finder man Chronicle, Boss Baby 2: Det bli’r I familien, Father Stu, Familieforvirring (læs anmeldelse), Margaux, Triangle of Sadness og nye afsnit af Virgin River.

Se alle nyhederne herunder.

Læs hele artiklen…


Flixfilm

Nyheder på Netflix i december 2023

02/12/2023 | Flixfilm
Se ‘Top Gun 2: Maverick’ på Netflix i december.

December er traditionelt en måned fyldt med underholdning, som man kan nyde i juleferien, især hvis sneen falder blidt udenfor.

Netflix er klar over, at mange familier tilbringer en god del af deres tid foran skærmen, og derfor er det vigtigt med et stort udvalg af nye film og serier for at tilfredsstille alle.

Vi har derfor sammensat en liste over nogle af de film og serier, der vil blive tilføjet til streamingtjenesten i løbet af december.

Glæd dig blandt andet til Bradley Coopers Oscar-håb ‘Maestro’, hvor han både har instrueret, skrevet manuskript og spiller hovedrollen som komponisten Leonard Bernstein. Filmen er produceret af Martin Scorsese og Steven Spielberg, og har allerede fået stor ros efter dens verdenspremiere på Venedig Film Festival tidligere på året.

I december kan du også streame opfølgeren ‘Flugten fra Hønsegården: Operation Nugget’, som kommer 20 år efter den oprindelige film, den stjernefyldte katastrofefilm ‘Læg verden bag jer’ med Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali og Kevin Bacon, samt Zack Snyders sci-fi-eventyr ‘Rebel Moon’, der er inspireret af ‘Star Wars’ og lover masser af intergalaktisk action!

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Der vil også være et udvalg af julefilm tilgængelige, hvis du mangler noget for at komme i den rette julestemning.

Husk, at denne liste kun er en smagsprøve på, hvad der kommer. Netflix tilføjer løbende nye premieredatoer, og flere overraskelser vil blive afsløret med tiden. Hold øje med denne artikel for at få de seneste opdateringer.

Se de kommende film og serier herunder;

Læs hele artiklen…