Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oscar-vinder Jamie Foxx’ komedieserie lukker

22/06/2021 | Flixfilm

Dad Stop Embarrassing Me jamie foxxSkuespilleren Jamie Foxx og resten af holdet fra komedieserien ‘Dad Stop Embarrassing Me!’ har ikke meget af grine af.

Streamingtjenesten Netflix har nemlig besluttet, at lægge serien i graven efter blot en enkelt sæson.

Der er ingen oplysninger om hvorvidt det er grundet lave seertal eller andet som er baggrund for aflysningen, men det amerikanske medie Deadline fortæller, at Oscar-vinder Jamie Foxx selv har bakket op om at lukke serien.

I første sæson, som havde premiere den 14. april, lærer en enlig far (Jamie Foxx) og ejer af et kosmetikmærke nye ting om forældrerollen, da hans viljestærke teenagedatter flytter ind.

Læs hele artiklen…


Se første uhyggelige teaser til ‘Kastanjemanden’

21/06/2021 | Flixfilm

kastanjemanden netflixI 2019 kunne Netflix annoncere, at de havde kastet sig over filmatiseringen af Søren Sveistrups anmelderroste debutroman ‘Kastanjemanden’.

Netflix-serien får premiere til efteråret og nu kan streamingtjenesten løfte sløret for første teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Den psykologiske thriller med rødder i Nordic Noir-genren har blandt andre Danica Curcic (‘The Mist’, ‘Equinox’), Mikkel Boe Følsgaard (‘The Rain’, ‘En kongelig affære’), Iben Dorner (‘Borgen’), Lars Ranthe (‘Druk’) og David Dencik (‘Chernobyl’, ‘Bond 25: No Time To Die’) på rollelisten.

Læs hele artiklen…

Nyt på Netflix (Uge 24 – 2021)

21/06/2021 | Flixfilm

fatherhood nye film netflixHver uge byder på en masse ny underholdning på Netflix og sidste uge var ingen undtagelse.

I løbet af sidste uge havde streamingtjenesten premiere på 54 film og serier, som alle kan streames netop nu.

Se bl.a. populære film som Beverly Hills Cop, Crocodile Dundee, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, The Peacemaker, xXx: The Return of Xander Cage og Fatherhood med Kevin Hart (billede).

Se alle nyhederne herunder;

A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures
Adesso Tocca a Me
Aldo Moro – The Statesman
Ali & Ratu Ratu Queens
As Good as It Gets

Læs hele artiklen…


De 5 mest sete film på Netflix lige nu

18/06/2021 | Flixfilm

De 5 mest sete film paa Netflix lige nuNetflix er fyldt med timevis af underholdning. Der er så mange film at det ofte kan være lidt af en opgave at bestemme hvad man skal streame.

I denne artikel har vi derfor samlet de 5 mest populære film på Netflix Danmark lige nu. Det er med andre ord de fem film som flest danskere streamer netop nu.

Se blandt andet et kærestepar, som kastes ud i en skræmmende kamp for livet højt over havet, samt en soldat, der kæmper for at redde sin familie, mens hendes sind og samfundet er på vej mod kaos efter en global begivenhed fjerner menneskehedens evne til at sove.

Se de 5 mest populære film på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


Uoriginal amerikansk ungdomsserie får kniven

18/06/2021 | Flixfilm

grand army serieStreamingtjenesten Netflix har netop meddelt, at den rå og følelsesladet ungdomsserie ‘Grand Army’ er droppet.

Dermed kommer der ikke flere afsnit af serien end den ene sæson, som på nuværende tidspunkt er tilgængelig.

Det bekræfter Netflix til det amerikanske medie Variety.

Drama-serie, som havde premiere den 16. oktober 2020, fik dermed et begrænset liv på streamingtjenesten til trods for at anmeldelserne var i den pæne ende.

På Rotten Tomatoes har ‘Grand Army’ en bedømmelse på 71% omend de fleste anmeldere var enige om at serien ikke tilføjede noget nyt til genren og var meget uoriginal.

Læs hele artiklen…