Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Detektiv-serien ‘The Irregulars’ skuffer og lukker

05/05/2021 | Flixfilm

Irregulars droppet aflystAt finde et stort publikum var en for svær detektivopgave for gruppen fra Netflix-serien ‘The Irregulars’.

Streamingtjenesten kan i hvert fald meddele, at der ikke kommer flere episoder af den overnaturlige serie.

Første sæson havde premiere den 26. marts og siden har dermed kun lidt over en måned til at vise sit værd, og det var øjensynlig ikke noget som fængede hos de mange Netflix-medlemmere.

Læs hele artiklen…


‘The Last Kingdom’ slutter efter sæson 5

04/05/2021 | Flixfilm

last kingdom netflixStreamingtjenesten Netflix har netop meddelt, at femte sæson af det historiske drama ‘The Last Kingdom’ bliver den sidste.

I serien, som oprindelig er skabt af BBC, forsvarer Alfred den Store sit kongedømme imod fjenden fra Norden, mens Uhtred, som er angelsaksisk af fødsel, men opvokset som viking, ønsker at hævde sin fædrene arv.

Netflix overtog rettighederne til serien efter sæson 2 i 2018, og igangsatte derefter produktionen af de nye sæsoner, men det hele er altså slut efter den femte og sidste sæson.

Læs hele artiklen…

Netflix annoncerer gådefuld serie fra skaberne af ‘Dark’ – med danske skuespillere

03/05/2021 | Flixfilm

1899 netflix serie darkStreamingtjenesten Netflix har i dag løftet sløret for ‘1899’, som er en ny serie skabt af Jantje Friese og Baran bo Odar, der stod bag den prisvindende ‘Dark‘.

‘1899’ er på i alt otte episoder og følger de mystiske omstændigheder omkring et immigrantskibs rejse fra Europa til New York.

Se en teaser nederst i artiklen.

Passagererne, der alle har forskellige baggrunde og nationaliteter, er forenet gennem deres håb og drømme om et nyt århundrede og en fremtid i udlandet. Da de midt på det åbne hav støder på et andet skib, der har været forsvundet i månedsvis, tager deres rejse en uventet drejning.

Læs hele artiklen…


Nyt på Netflix (Uge 17 – 2021)

03/05/2021 | Flixfilm

netflix sonic danmarkÅrets syttende uge bød på 62 nye film og serier på Netflix Danmark.

I denne artikel har vi samlet et komplet overblik over de titler, som fik premiere på streamingtjenesten i sidste uge.

Nu kan du blandt andet streame Sonic the Hedgehog, Ace Ventura: Pet Detective, Dune, The Current War, Midsommar, The 100 (sæson 6), Things Heard & Seen, Angel Has Fallen og Like a Boss.

Se også den nye Netflix-eksklusive animationsfilm The Mitchells vs The Machines fra skaberne af LEGO Movie, hvor en sær og dysfunktionel families bilrejse bliver vendt på hovedet, da de pludselig befinder sig midt i en robotapokalypse – og nu bliver menneskehedens mest usandsynlige sidste håb! Animationsfilmen har fået store roser fra store dele af anmelderpressen og har en bedømmelse på Rotten Tomatoes på 97%!

Se også hvilke film og serier vi anbefaler du streamer i denne måned her; Disse film og serier skal du se på Netflix i maj.

Herunder kan du se alle de seneste nyheder på Netflix;

Læs hele artiklen…


‘Lucifer’ er snart tilbage – Se den nye trailer

02/05/2021 | Flixfilm

saeson 5 lucifer trailerDen 28. maj er ‘Lucifer’ tilbage på streamingtjenesten Netflix med 8 helt nye afsnit.

Se traileren til ‘Lucifer’ sæson 5b nederst i artiklen.

Som titlen antyder er der tale om de resterende otte episoder fra femte sæson, der havde premiere i august sidste år.

I de nye afsnit kommer selveste Gud til Jorden, hvilket betyder at verden aldrig bliver den samme igen eftersom det ikke er helt problemfrit.

Læs hele artiklen…