Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kontroversielt dating-show vender tilbage på Netflix

28/01/2021 | Flixfilm

too hot to handle saeson 2I 2020 havde Netflix premiere på dating-showet ‘Too Hot To Handle’, som populært blev kaldet “‘Paradise Hotel’ uden sex“.

Til trods for at det kontroversielle show blev en vanvittig stor succes hos det reality-elskende publikum, så har Netflix forholdt sig bemærkelsesværdigt stille.

Nu kan streamingtjenesten imidlertid afsløre, at det har været meningen, da hele to nye sæsoner er på vej og at eventuelle annonceringer vil have spoleret overraskelsen for kommende deltagere.

Det oplyser Netflix i en meddelelse til pressen.

Læs hele artiklen…


‘Bridgerton’ er den mest sete Netflix-serie nogensinde

28/01/2021 | Flixfilm

bridgerton netflix dk anmeldelseFor få uger siden kunne Netflix fortælle at de forventede, at 63 millioner husstande ville have fortæret den romantiske, skandaløse og kvikke serie ‘Bridgerton‘ i løbet af de første 28 dage efter premieren.

Nu viser det sig, at Netflix’ algoritme og forudsigelser slet ikke kunne holde stik.

Første sæson af ‘Bridgerton’ havde premiere 25. december og dermed er de 28 dage netop gået, og de nye seertal er ikke til at tage fejl af: ‘Bridgerton’ er den mest sete Netflix-serie nogensinde!

Mere end 82 millioner husstande har set serien, mens den har ligget i top 10 i alle lande, bortset fra Japan – samt ligget på førstepladsen i mere 83 lande, heriblandt USA, England, Brasilien, Frankrig, Indien og Sydafrika.

Læs hele artiklen…

Venedig-vinderen ‘The Disciple’ samt tysk Oscar-håb lander hos Netflix

27/01/2021 | Flixfilm

And Tomorrow the Entire World netflix danmarkNetflix har netop offentliggjort, at de har købt de eksklusive streamingrettigheder til to interessante internationale film.

Første film er vinderen for bedste manuskript på Venedig Film Festival, ‘The Disciple’, som er executive produceret af Oscar-vinderen Alfonso Cuaron, som også var bag den kritikerroste Netflix-film ‘Roma’, som havde premiere på streamingtjenesten i 2018.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Dramafilmen ‘The Disciple’, som er skrevet og instrueret af indiskfødte Chaitanya Tamhane, følger en mand, som har viet sit liv til at blive en klassisk musikvokalist ved flittigt at følge traditionerne og disciplinen fra de gamle mestre. Men efterhånden som årene går, begynder han at spekulere på, om det virkelig er muligt at blive så god som han stræber efter.

Læs hele artiklen…


Netflix klar med ny angstfremkaldende serie; ‘Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel’

27/01/2021 | Flixfilm

crime scene Cecil Hotel netflix krimi danmarkStreamingtjenesten Netflix har frigivet første trailer til en ny dokumentarserie, som får dig til at genoverveje dine kommende hotelreservationer!

‘Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel’ rekonstruerer den mytologi og mystik, der omgiver berygtede lokationer i nutidens kriminalitet.

Se en trailer til dokumentarserien på i alt 4 episoder nederst i artiklen.

I næsten et århundrede har Cecil Hotel i Los Angeles centrum været knyttet til nogle af byens mest notoriske aktiviteter – fra uventede dødsfald til indlogering af seriemordere – og mange kalder det byens mest dødelige hotel.

Læs hele artiklen…


Caroline Henderson med i ‘Vikings: Valhalla’

26/01/2021 | Flixfilm

caroline vikings valhallaForleden kunne Netflix løfte sløret for det nye cast til spin-off-serien ‘Vikings: Valhalla’, som byder på en spritny udforskning af den spektakulært episke Vikings-saga, der får premiere eksklusivt på Netflix.

Blandt de nye ansigter er den danske skuespiller og sanger Caroline Henderson, som den storslået kriger og tolerante leder Håkon Jarl.

Det afslører Netflix i en pressemeddelelse.

Samtidig meddeles det, at danske Asbjørn Krogh Nissen og Pollyanna McIntosh er, blandt andre, tilbagevendende i ‘Vikings: Valhalla’, som begynder i det tidlige 11. århundrede og skildrer de legendariske eventyr om nogle af de mest berømte vikinger nogensinde – Leif Erikson (Leif den Lykkelige), Freydis Eiriksdottir, Harald Harada (Harald Hårderåde) og den normanniske konge William the Conqueror (Vilhelm Erobreren).

Læs hele artiklen…