Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sidste sæson af ‘Jane the Virgin’ kan snart streames på Netflix

17/09/2019 | Ingen kommentarer

jane the virgin netflix danmarkDen populære romantiske komedieserie ‘Jane the Virgin’ er snart tilbage med helt nye afsnit på Netflix Danmark.

Streamingtjenesten kan nemlig afsløre, at hele sæson 5 vil kunne streames fra den 30. september.

Femte sæson er samtidig den sidste sæson, da CW, som laver serien, har valgt at trække stikket på ‘Jane the Virgin’ efter i alt 100 episoder.

‘Jane the Virgin’ handler om den unge hårdtarbejdende og religiøse kvinde Jane Villanueva, der sværger til at gemme sex og sin første gang til et eventuelt ægteskab, men da en lesbisk læge ved et uheld kommer til at befrugte hende, er dramaet løs. Værre er det, at den biologiske far allerede er gift og er den nye ejer af det hotel, hvor Jane arbejder.

Læs hele artiklen…


‘Equinox’ – Kommende dansk Netflix-serie fra Piv Bernth (‘Arvingerne’)

17/09/2019 | Ingen kommentarer

netflix logoNetflix har i dag offentliggjort, at de laver endnu en ny dansk serie. Denne gang er der tale om ‘Equinox’, som er baseret på den populære podcast ‘Equinox 1985’.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse til Flixfilm.dk.

Serien, der består af seks afsnit, er skrevet af hovedforfatter Tea Lindeburg og bliver executiv produceret af Piv Bernth (‘Forbrydelsen’, ‘Arvingerne’, ‘Borgen’, ‘Bedrag’, ‘Broen’, ‘Herrens veje’ og ‘Liberty’).

Annonceringen kommer under en måned efter, at streamingtjenesten kunne afsløre, at ‘Kastanjemanden‘, som er baseret på den populære roman skrevet af den anmelderroste forfatter bag ‘Forbrydelsen’, Søren Sveistrup, også er på vej til at blive en dansk Netflix-serie.

Læs hele artiklen…

Netflix køber ‘Seinfeld’

16/09/2019 | Ingen kommentarer

seinfeld netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de har købt de verdensomspændende rettigheder til komedieserien ‘Seinfeld’.

Alle 180 episoder af den Emmy-vindende serie får premiere på Netflix Danmark i 2021.

‘Seinfeld’ er kendt for at handle om ingenting, da den hovedsageligt handler om småting i hovedpersonernes liv. Udover Jerry Seinfeld, som spiller sig selv, medvirker også Jason Alexander (George), Julia Louis-Dreyfus (Elaine) og Michael Richards (Kramer) i serien.

Netflix offentliggjorde købte af streaming-rettighederne på Twitter i en besked, som kan ses nederst i artiklen.

Læs hele artiklen…


Se trailer til ‘Living With Yourself’ med 2 x Paul Rudd

16/09/2019 | Ingen kommentarer

living with yourself netflix paul rudd danmarkNetflix har i oktober premiere på en helt ny serie med skuespilleren Paul Rudd (‘Ant-Man’, ‘I Love You, Man’, ‘Wet Hot American Summer’) i hovedrollen.

Serien hedder ‘Living With Yourself’ og den byder på hele to Paul Rudd.

I sin første hovedrolle i en tv-serie spiller Paul Rudd manden Miles, der kæmper med sin dagligdag.

Da han gennemgår en spa-behandling, som lover at gøre ham til et bedre menneske, finder han ud af, at han er blevet erstattet af en ny og forbedret version af sig selv. Mens han forsøger at forstå de uventede konsekvenser af spaopholdet, skal Miles samtidig kæmpe for sit ægteskab med sin kone (Aisling Bea), sin karriere og sin identitet.

Læs hele artiklen…


Ugens nyheder på Netflix (uge 37)

16/09/2019 | Ingen kommentarer

Terminator Genisys netflix danmarkI denne artikel har vi samlet et komplet overblik over de film og serier, som blev tilgængelig på streamingtjenesten Netflix i sidste uge.

På den danske Netflix kan du nu bl.a. se Arnold Schwarzenegger i Terminator Genisys, Saving Private Ryan, Parental Guidance, Charlie’s Angels: Full Throttle, Scream, Unbelievable samt tiende sæson af den animeret tv-serie Archer hvor man følger spionagenten, Sterling Archer, og hans kollegaer hos agentbureauet, ISIS (International Secret Intelligence Service).

Se alle de nye film og serier herunder;

Archer (Sæson 10)
Barnyard
Bill Burr: Paper Tiger
Black Lagoon (Sæson 3)
Charlie’s Angels: Full Throttle

Læs hele artiklen…