Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Netflix løfter sløret for ‘Chilling Adventures Of Sabrina’ sæson 3

08/12/2019 | Ingen kommentarer

Chilling Adventures of Sabrina sæson 3Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at hekse-serien ‘Chilling Adventures Of Sabrina’ vender tilbage med tredje sæson i begyndelsen af det nye år.

Sæson 3 får nærmere bestemt premiere den 24. januar 2019.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

De nye episoder af ‘Chilling Adventures of Sabrina’, som er baseret på ‘Sabrina Skolens Heks’ af forlaget Archie Comics, følger Sabrina, der prøver at komme sig efter de rystende begivenheder i slutningen af anden sæson. Selvom hun besejrede sin far Lucifer er der ikke faldet ro over byen Greendale, da et mystisk karneval kommer til byen og vil genoplive en gammel ondskab…

Læs hele artiklen…


Fem serier på Netflix familien kan se sammen

06/12/2019 | Ingen kommentarer

Fem serier på Netflix familien kan se sammen 2019Der er ikke noget hyggeligere end at samles med familie og venner om den samme serie.

På Netflix ligger der er et uoverskueligt antal serier, men i denne artikel har vi fundet frem til fem serie-anbefalinger, der kan ses sammen med hele familien – dog ikke de helt yngste, da man skal kunne læse danske undertekster.

Kom blandt andet med til en fremmed planet hvor familien Robinson kæmper mod alle odds for at overleve og slippe væk eller de forældreløse Baudelaire-børn, der må gennemgå alverdens prøvelser i deres skæbnesvangre søgen efter familiehemmeligheder.

Se de 5 serier familien kan se sammen herunder;

Læs hele artiklen…

Netflix viser ‘Into the Deep’ om den dømte morder Peter Madsen

05/12/2019 | 1 kommentar

Netflix into the deep peter madsenI 2016 tog den australske og herboende instruktør Emma Sullivan hul på en dokumentarfilm, der skulle handle om Peter Madsens værksted og hans forsøg på at blive den første amatørastronaut i rummet.

Men et år inde i optagelserne tog begivenhederne en dramatisk drejning, da Madsen dræbte den svenske journalist Kim Wall på sin ubåd.

Dokumentarfilm ‘Into the Deep’ får premiere på Netflix Danmark i 2020.

Det oplyser producenten Plus Pictures i en pressemeddelelse.

Den kontroversielle dokumentar byder blandt andet på optagelser fra den 10 august 2017, den dag, hvor Kim Wall interviewede Peter Madsen på hans ubåd og senere døde.

Læs hele artiklen…


Se trailer til den geopolitiske thriller ‘Messiah’ med Michelle Monaghan

04/12/2019 | Ingen kommentarer

messiah netflix serie premiere 2020I 2017 kunne Netflix annoncere, at de var påbegyndt produktionen af den episke og spændingsfyldte thriller-serie ‘Messiah’, der udforsker den magt, som indflydelse og tro har i de sociale mediers tidsalder.

Nu er streamingtjenesten imidlertid klar til at løfte sløret for første trailer til serien, som får premiere på Netflix Danmark den 1. januar.

Se trailer nederst i artiklen.

‘Messiah’ har Michelle Monaghan (‘Kiss Kiss Bang Bang’, ‘Gone Baby Gone’, ‘Source Code’) i hovedrollen som CIA-agenten Eva Geller, der opdager, at en mand (Mehdi Dehbi) får international opmærksomhed for offentligt at udføre uforklarlige handlinger, hvorefter hun begynder at efterforske hans baggrund.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘The Movies That Made Us’ – sæson 1

03/12/2019 | Ingen kommentarer

The Movies That Made Us anmeldelse review sæson 1 2019 netflix

Konceptet bag ’The Movies That Made Us’ har stort potentiale, men ender uheldigvis med at ligne et overklippet sammensurium af, hvad man ville finde på de pågældende DVD-skivers ekstra materiale.

Skrevet af Lars Møller.

For to år siden havde dokumentarserien ’The Toys That Made Us’ premiere på Netflix. Serien gennemgik en række velkendte stykker legetøj og franchises. Og den prøvede at nå ind til, hvorfor legetøjet kan have så stor en betydning for de mange voksne mennesker, der stadig forbinder deres actionfigurer med en bedre og mere uskyldig tid. Seriens tredje sæson har netop haft premiere, og instruktøren bag de nyeste afsnit, Brian Volk-Weiss, har nu udviklet en spin-off-serie med samme koncept – men her kigges der i stedet på film, der har haft en stor indflydelse på vores liv.

Læs hele artiklen…