Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nyt på Netflix i maj 2019

25/04/2019 | Ingen kommentarer

lucifer serieDet sommerlige vejr har trukket ind over Danmark, men det betyder nødvendigvis ikke at man absolut skal være ude i solen.

Heldigvis er streamingtjenesten Netflix klar med en masse ny underholdning til dem som foretrækker den hjemlige hygge i sofaen med en god film eller serie.

Vi har i denne artikel samlet 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i løbet af maj.

Glæd dig blandt andet til en ny sæson af den danske Netflix-serie ‘The Rain’ samt helt nye afsnit af den populære serie ‘Lucifer’, der kaster sig over en række nye kriminalsager.

Der er også masse af action og underholdning at finde i Baby Driver, The Dark Knight Rises, Manhattan Murder Mystery, The Perfection, Miami Vice og Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile, der har Zac Efron i hovedrollen som den notoriske morder Ted Bundy.

Se alle de kommende film og serier herunder;

Læs hele artiklen…


Netflix klar med premieredato på ‘Designated Survivor’ sæson 3

24/04/2019 | Ingen kommentarer

Designated Survivor sæson 3 premiere serie danmark netflixSidste år besluttede produktionsselskabet ABC, at trække stikket på den politiske dramaserie ‘Designated Survivor’ og ligge den i graven efter blot to sæsoner.

Den beslutning var Netflix ikke tilfreds med og streamingtjenesten valgte efterfølgende at købe rettighederne til serien og gav samtidig grønt lys til en tredje sæson på 10 episoder.

Nu kan Netflix så endelig afsløre, at ‘Designated Survivor’ med Kiefer Sutherland er tilbage den 7. juni med de helt nye afsnit.

Netflix har offentliggjort premieredatoen i en video på Youtube. Se den nederst i artiklen.

I videoen giver Kiefer Sutherland også et resume af seriens to første sæson, som kan streames eksklusivt på Netflix.

Læs hele artiklen…

Netflix afslører frygtindgydende og surrealistisk horrorfilm; ‘The Perfection’

24/04/2019 | Ingen kommentarer

the perfection netflix gyser horror creepy danmarkDen 24. maj har Netflix premiere på ‘The Perfection’, der byder på er et overflødighedshorn af svimlende gru og gennemtænkt, mørk humor.

‘The Perfection’ blev købt af streamingtjenesten under sidste års Fantastic Fest Filmfestival hvor gyseren havde verdenspremiere og løb med al omtalen – og ikke uden grund!

Se den surrealistiske og creepy trailer til ‘The Perfection’ nederst i artiklen.

I ‘The Perfection’ opsøger et musikalsk vidunderbarn med problemer (Allison Williams fra bl.a. ‘Get Out’) den nye stjerneelev på sin gamle skole (Logan Browning fra bl.a. ‘Dear White People’), hvilket får chokerende konsekvenser i den elegante og skræmmende spændingsthriller.

Læs hele artiklen…


Ny thriller-serie fra Netflix; ‘What/If’ med Renée Zellweger

24/04/2019 | Ingen kommentarer

what if netflix serie danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort, at deres nye neo-noirthrillerserie ‘What/If’ med bl.a. Renée Zellweger, Jane Levy og Blake Jenner får eksklusiv premiere den 24. maj.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse, som samtidig kan afsløre en kort teaser, der kan ses nederst i artiklen.

‘What/If’ er en serie, der følger et nygift par, som mangler penge, og derfor accepterer et indbringende, men moralsk tvivlsomt tilbud fra en mystisk kvindelig velgører, der spilles af Renée Zellweger, som bedst kendes fra ‘Bridget Jones’s Diary’.

Serien, der er på 10 afsnit, handler om, hvad der sker når acceptable mennesker begynder at gøre uacceptable ting.

Læs hele artiklen…


Ugens nyheder på Netflix (uge 16)

22/04/2019 | 1 kommentar

Star Wars The Last Jedi netflix50 film og serier landede på Netflix Danmark i sidste uge og ligger nu klar til streaming!

Blandt filmnyhederne finder man Star Wars: The Last Jedi, Oblivion, About Time, Contraband, Bridget Jones’s Diary, Savages, Kick-Ass 2, Psycho, Wildling samt Homecoming: A film by Beyoncé – skabt af den verdenskendte musikstjerne.

Se også de nye serier Lunatics, My First First Love, Rilakkuma and Kaoru, No Good Nick og find nye afsnit af Cuckoo, Samantha! og Selection Day.

Find alle nyheder på Netflix Danmark herunder;

Læs hele artiklen…Telmore