Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Project Mc²: Happy Birthday to You!

Project Mc²: Happy Birthday to You!

15/09/2017 | Flixfilm

Se Project Mc²: Happy Birthday to You! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: McKeyla og agenterne i NOV8 har valgt dig til en særlig hemmelig mission, og A.D.I.S.N. er her for at give dig sporene!


Se Project Mc²: Happy Birthday to You! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkProject Mc²: Happy Birthday to You! (Project Mc²: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Project Mc²: Happy Birthday to You! (Project Mc²: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Project Mc²: Happy Birthday to You! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Project Mc²: Happy Birthday to You! (Project Mc²: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Mc²: Happy Birthday to You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar