Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Project Mc²: Happy Birthday to You!

15/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: McKeyla og agenterne i NOV8 har valgt dig til en særlig hemmelig mission, og A.D.I.S.N. er her for at give dig sporene!


Se Project Mc²: Happy Birthday to You! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Project Mc²: Happy Birthday to You! (Project Mc²: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Project Mc²: Happy Birthday to You! (Project Mc²: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Project Mc²: Happy Birthday to You! herunder:Fra premieredatoen (15. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Project Mc²: Happy Birthday to You! (Project Mc²: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Project Mc²: Happy Birthday to You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar